| סגידה לעוצמה |
לפני חודשיים •
2 בנוב׳ 2025
האם אני קוקהולד
לפני חודשיים •
2 בנוב׳ 2025
סגידה לעוצמה • 2 בנוב׳ 2025
כן גיליתי שהאשה "בוגדת" בי.
בוגדת זה אולי קצת שם מפוצץ, מתכתבת מדברת ונפגשת עם אחר או אחרים. לא לא באתר בדסם....ונילי לחלוטין והנה אני כבר תקופת זמן אחרי הגילוי לא סיפרתי כלום לא עשיתי כלום האשה לא יודעת שאני יודע עולם כמנהגו נוהג - אבל לא העולם הפנימי שלי את האמת, לא נעים להודות - אפילו קצת מחרמן אותי. הגיוני? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
2 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
2 בנוב׳ 2025
אלפא-בטא(מזוכיסט) • 2 בנוב׳ 2025
דעתי האישית,
זה אינו קאקאולדינג כאשר הבן זוג אינו מעורב בידיעה על חיפוש, ומפגשים, והדברים נעשים מאחורי גבו, זה יכול להיות הרבה דברים אחרים. ככל הנראה אתה בנוי להיות "כזה" אם הדברים היו או יהיו מסוכמים וגלויים בינכם. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
2 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
2 בנוב׳ 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 2 בנוב׳ 2025
לא מכיר אותך ולכן קשה לי להיות נחרץ לכאן או לכאן ולכן אשאל כמה שאלות מנחות.
1. יתכן שלא אמרת כלום כי אתה חושש מעימות? 2. יתכן שעצם העובדה שהיא "מחפשת" בעצל מהווה פתיחה של הנישואים ומרגש אותך ברמת האישןר המוסרי עבורך להסתובב באתר שפוטנציאלית יכול להביא לקשר משני עבורך. 3. בדקת בגוגל מה ההגדרה של קאקהולד לעומת הוט וויף? כדאי שתעשה זאת. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
2 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
2 בנוב׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 2 בנוב׳ 2025
כמו שאני רואה את המצב,
יש לך 3 אפשרויות. 1- להתעלם ולהמשיך ככה. 2- אם זה מחרמן אותך באמת, לקחת אותה לשיחה על זה שאתה יודע, גילית שזה מחרמן אותך ואתה מעוניין במערכת יחסים כזאת, אבל עם שקיפות וכנות הדדית. ( צריך לקחת בחשבון שיש מצב שלא יתאים לה.) 3- לעשות פיצוץ עם הבגידה. אני אישית מאמין שהייתי הולך על אופציה 2. יכול להיות תחילתה של תקופה נפלאה. נ.ב. הלוואי עלי. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
2 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
2 בנוב׳ 2025
Leaker(נשלט) • 2 בנוב׳ 2025
נהוג לפתוח דיון כזה ב"מעריב לנוער שלום"
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
2 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
2 בנוב׳ 2025
Mr Nice Cuck • 2 בנוב׳ 2025
אם זה נכון... כדאי שתדבר עם בת הזוג שלך ולא עם זרים מהכלוב.
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
3 בנוב׳ 2025
Slave XX(נשלט) • 3 בנוב׳ 2025
bondman כתב/ה: כמו שאני רואה את המצב,
יש לך 3 אפשרויות. 1- להתעלם ולהמשיך ככה. 2- אם זה מחרמן אותך באמת, לקחת אותה לשיחה על זה שאתה יודע, גילית שזה מחרמן אותך ואתה מעוניין במערכת יחסים כזאת, אבל עם שקיפות וכנות הדדית. ( צריך לקחת בחשבון שיש מצב שלא יתאים לה.) 3- לעשות פיצוץ עם הבגידה. אני אישית מאמין שהייתי הולך על אופציה 2. יכול להיות תחילתה של תקופה נפלאה. נ.ב. הלוואי עלי. אני באותה דעה, תמיד עדיף לפתור משברים בדרכים דיפלומטיות, האלטרנטיבה היא לפוצץ את העסק אבל רק לא להתעלם ולהמשיך כרגיל זה הכי גרוע שיכול להיות, אולי עכשיו זה מדליק ומגרה אותך אבל לאורך זמן אתה רק תסבול מזה יותר ויותר! |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
3 בנוב׳ 2025
שרף אורנים • 3 בנוב׳ 2025
אני אישית פחות מתחבר להגדרות ולהכניס את עצמי לתוך סיווג כזה או אחר.
אצלנו, אני נתתי לה אישור להיפגש עם גברים אחרים, בכפוף לתנאים מאוד בסיסיים והיא עמדה בהם, מלבד עניין הכנות וזה כמעט פירק אותנו, אבל עצם הגילוי גרם לה לי לרצות אותה יותר ולהתמודד עם כל הרגשות והקושי. כיום, היא נפגשת לעיתים מאוד רחוקות (מדי לטעמי), אבל היא מספרת לי לפני או מיד אחרי הפגישה. לא יותר מדי פרטים, רק שאדע שהיה מפגש וזה ממש מספיק בשבילי. אני חושב שזה חייב להיות בתיאום שני הצדדים, כדי להמשיך לקיים חיי משפחה תקינים. מבחינתי, אם אני לא מספק אותהכמו שהיא צריכה, אני מעדיף שהיא תשלים את החסר בחוץ ושלא תשאר מתוסכלת או שתשקר לי ותלך מאחורי הגב שלי. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
6 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
6 בנוב׳ 2025
שנאוצר(נשלט) • 6 בנוב׳ 2025
אלפא-בטא כתב/ה: דעתי האישית,
זה אינו קאקאולדינג כאשר הבן זוג אינו מעורב בידיעה על חיפוש, ומפגשים, והדברים נעשים מאחורי גבו, זה יכול להיות הרבה דברים אחרים. ככל הנראה אתה בנוי להיות "כזה" אם הדברים היו או יהיו מסוכמים וגלויים בינכם. זה דווקא בדיוק קאקהולדינג לפי הספר. קאקהולדינג פטיש זה כאשר אתה מתחרמן מזה. וזה שזה נעשה מאחורי הגב שלו, זה סתם לא בריא ועדיף שידברו |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
6 בנוב׳ 2025
Re: האם אני קוקהולד
לפני חודשיים •
6 בנוב׳ 2025
Vanila princess • 6 בנוב׳ 2025
סגידה לעוצמה כתב/ה: כן גיליתי שהאשה "בוגדת" בי.
בוגדת זה אולי קצת שם מפוצץ, מתכתבת מדברת ונפגשת עם אחר או אחרים. לא לא באתר בדסם....ונילי לחלוטין והנה אני כבר תקופת זמן אחרי הגילוי לא סיפרתי כלום לא עשיתי כלום האשה לא יודעת שאני יודע עולם כמנהגו נוהג - אבל לא העולם הפנימי שלי את האמת, לא נעים להודות - אפילו קצת מחרמן אותי. הגיוני? אין לי מושג אם אתה כן או לא , אבל דבר אחד בטוח. אין בינכם תקשורת וזה לא ייגמר טוב אם לא תדברו. |
|
|