|
|
לפני חודשיים •
11 בנוב׳ 2025
מחסור בדם מונוגמי
לפני חודשיים •
11 בנוב׳ 2025
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 11 בנוב׳ 2025
כבר כמה חודשים אני שומעת מחברותי המתחלפות והנשלטות שיש מחסור חמור בשולטים ומתחלפים מונוגמיים.
חברותי שמעידות על כך הן מהסוג הנפגש במציאות. לא חלילה גיבורות מקלדת או מתלבטות. מדובר בנשים יפות, שופעות חיים, ורבליות שנתקלות כל היום בהצעות מגברים בוגדים או פולי 🙁 הן (וגם אני) משתוקקות לקבל הודעות, לפגוש במאנצ'ים ולהכיר שולט או מתחלף מונוגמי 🙂 אז החלטתי להעלות את הפוסט הזה בשילוב תמונת AI ולומר בצהוב על גבי שחור. עקב מחסור: דרוש דם חדש של שולט מונוגמי.
אם אתה שולט או מתחלף מונוגמי, תתחיל להגיע למאנצ'ים ולשלוח הודעות (למי שמחפשת ורק אחרי קריאת הפרופיל). ובנימה אופטימית זו, יש בקרוב את מאנצ׳ אורדורה שפתוח לכולם כולל לשולטים ומתחלפים: https://thecage.co.il/events/?events_users_concept=event&id=3446 ויש גם את פיקניקינקי של ממתקית שפתוח לכולם כולל לשולטים ומתחלפים: https://thecage.co.il/events/?events_users_concept=event&id=3443 ועוד מלא מאנצ'ים ברחבי הארץ. בהצלחה וזה. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
11 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
11 בנוב׳ 2025
Ollie(נשלטת) • 11 בנוב׳ 2025
Truer words have never been spoken.
מאז שהתחלתי לכתוב בצורה יותר ברורה בפרופיל שלי ובפוסטי היכרויות בפייסבוק שאני מחפשת רק זוגיות מונוגמית, אין כמעט פניות. זה לא שיש פניות אבל אין התאמה באופי ובעדפות, פשוט אין פניות. נראה שגברי קהילת הקינק לא מחפשים זוגיות מונוגמית, או לפחות לא מחפשים אותה בתוך עולם הקינק. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
11 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
11 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 11 בנוב׳ 2025
Ollie כתב/ה: Truer words have never been spoken.
מאז שהתחלתי לכתוב בצורה יותר ברורה בפרופיל שלי ובפוסטי היכרויות בפייסבוק שאני מחפשת רק זוגיות מונוגמית, אין כמעט פניות. זה לא שיש פניות אבל אין התאמה באופי ובעדפות, פשוט אין פניות. נראה שגברי קהילת הקינק לא מחפשים זוגיות מונוגמית, או לפחות לא מחפשים אותה בתוך עולם הקינק. התיאור שלך נשמע כמו החוויה של נשלטים גברים בעולם הבדסמ, של הנורמלים בהם כמובן, ולא אלו שסתם מחפשים מוצר. אז אשיב מה שאני אומרת להם - נכון, אין הרבה ממה שאת מחפשת, אבל הם קיימים. וכנראה שנוסף לכל שאר הדברים שאת פועלת ועושה (כי במקרה שלך אני יודעת שאת ממקסמת את החשיפה החברתית שלך באינטרנט ובמציאות) כדאי גם לחפש ולפנות יזום אל גברים שנראים לך רלוונטים ולהתכונן נפשית לסירובים/חוסר מענה/חוסר התאמה. לקחת מידי פעם הפסקות מהחיפוש, כי הוא מתיש, שוחק ועלול לייאש. אני חושבת שאחד האתגרים הגדולים בעולם הבדסמ זה מציאה של קשר זוגי הכולל התאמה בדסמית זה חוצה מגזרים ותפקידים. בעיני זה בעיקר כי יש נטייה להתמקד בחלק הבדסמי ולבטא אותו החוצה (כי אין מקום אחר) ועבור קשר זוגי (מונוגמי או לא) צריך פרמטרים אחרים חשובים לא פחות. וכשמחפשים שילוב של התאמה בדסמית וזוגית - זה כמעט ולא קיים, במיוחד במונוגמיה למשל, כן נפוץ לראות התאמה זוגית עם פתיחות רק בהקשר הבדסמי בין זוג ששניהם שולטים, או כשאחד הצדדים מתחלפ/ת או רק במסיבות ושלל אפשרויות מגוונות יותר, שעדין משאירות בסיס זוגי יחידני ופתיחות רק בהקשר הבדסמי. אני לא אומרת שאת צריכה לפתוח או לשנות את מה שאת רוצה, אלא להיות מודעת לכך שחלק מהמחיר בבחירה שלך הוא הליך חיפוש קשה ומורכב יותר. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
11 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
11 בנוב׳ 2025
Indigo(מתחלפת){oron} • 11 בנוב׳ 2025
Ollie כתב/ה: Truer words have never been spoken.
נראה שגברי קהילת הקינק לא מחפשים זוגיות מונוגמית, או לפחות לא מחפשים אותה בתוך עולם הקינק. בתור בעלת זוגיות כמעט מונוגמית (אנחנו מצרפים אחת לכמה זמן), מהכלוב... אני כל כך מבינה אותך, אין בשנים האחרונות חומר כזה בכלוב. אנחנו הכרנו בסביבות 2009. אני פה לא מעט בחודשים האחרונים ובהחלט חווה את הקושי הזה מהצד.... |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
12 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
12 בנוב׳ 2025
טלי35(שולטת) • 12 בנוב׳ 2025
אולי צריך לפתוח שרשור המלצות.
כל אחת פגשה מישהו שלא בהכרח התאים לה - אבל יכול אולי להתאים לאחרת. שרשור המלצות על מהממי הכלוב, עם תגיות של מונוגמי וכאלה, אולי זו עוד דרך להחשף לאנשים מתאימים? (בהנחה שיש ושזו לא איזו חיה אנדמית) |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
12 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
12 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 12 בנוב׳ 2025
טלי35 כתב/ה: אולי צריך לפתוח שרשור המלצות.
כל אחת פגשה מישהו שלא בהכרח התאים לה - אבל יכול אולי להתאים לאחרת. שרשור המלצות על מהממי הכלוב, עם תגיות של מונוגמי וכאלה, אולי זו עוד דרך להחשף לאנשים מתאימים? (בהנחה שיש ושזו לא איזו חיה אנדמית) כבר יש אחד כזה https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=46595&start=0&postdays=0&postorder=asc |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
12 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
12 בנוב׳ 2025
Ollie(נשלטת) • 12 בנוב׳ 2025
טלי35 כתב/ה: אולי צריך לפתוח שרשור המלצות.
כל אחת פגשה מישהו שלא בהכרח התאים לה - אבל יכול אולי להתאים לאחרת. שרשור המלצות על מהממי הכלוב, עם תגיות של מונוגמי וכאלה, אולי זו עוד דרך להחשף לאנשים מתאימים? (בהנחה שיש ושזו לא איזו חיה אנדמית) וואי, הכוונה מקסימה, אבל מבחינתי התשובה היא ממש לא. כשמישהי ניסתה לעשות את זה בעבר "הרסתי לה" (לא בכוונה) את השרשור כשסיפרתי שאחד מהגברים שפגעו בי מינית מופיע שם ברשימת המומלצים. הנה מה שיש לי להגיד על הרעיון הזה: https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=100570&postid=1701447 |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
12 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
12 בנוב׳ 2025
Ollie(נשלטת) • 12 בנוב׳ 2025
StreetCat כתב/ה: התיאור שלך נשמע כמו החוויה של נשלטים גברים בעולם הבדסמ, את יודעת, התיאור שלי את החוויה הוא פיסה של פסקה אחת מתוך פעילות של שנים כאן בפייסבוק ובקבוצות טלגרם משותפות שלך ושלי, ולכן מאוד מפתיע אותי שהפסקה האחת הזו גרמה לך לחשוב שיש איזשהו דמיון ביני לבין מי שהם נמענים מתאימים לעצות שפירטת שם (שנתתי בעצמי בפירוט, לא אחת). אני יודעת שהתכוונת לטוב, אבל העצות האלה ממש לא במקום מבחינתי. הן מנותקות בטירוף ממי שאני ומהאופן שבו אני פועלת בקהילה ומהאופן שבו אני מחפשת פרטנרים, וזה לא שאי אפשר לדעת את זה עליי. בכל מקרה, כדי לאזן את מה שעלולים בטעות להבין עליי מתוך התגובה שלך: קודם כל, אני פונה בעצמי לא מעט לגברים, ואני עושה את זה כמובן בצורה שונה דרסטית מהאופן שבו עושים את זה הגברים שבדכ מתלוננים שאין נשים בכלוב. אלא שלצערי כיום אין במרחבים בדסמיים כמעט שום נמען רלוונטי לפנות אליו אם את מחפשת שולט מונוגמי, עוד לפני שהכנסתי סינונים אחרים. בכלוב הם כמעט לא קיימים, בפייסבוק יש מעטים שחשודים כעונים על הקריטריון, אבל רובם לא פרסמו פוסט או תגובת היכרות, ולכן לפי החוקים בכל הקבוצות, אי אפשר לפנות אליהם. דבר שני, אני ממוקדת בהרבה דברים שאינם המקום הבדסמי שלי. אני לא אפרט כאן כי מבחינתי בשלב הזה זה מרגיש כמו התגוננות מפני התגובה שלך. מי שרואה בעצמו קהל יעד רלוונטי מוזמן להציץ בפרופיל שלי, בבלוג שלי ובפוסטי ההיכרויות שלי בפייסבוק, ומוזמן גם לפנות אליי אם הוא רוצה לשמוע יותר. |
|
|
| CharlieI{Lotus} |
לפני חודשיים •
12 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
12 בנוב׳ 2025
CharlieI{Lotus} • 12 בנוב׳ 2025
אני חושב שזה לא שאין שולטים מונוגמיים, אלא שאלו שיש לא פנויים כרגע.
אני מציין את זה כי לדעתי זה מעיד על חוזק בצד הזה של הקהילה, ולא על חולשה. האם יתכן שיש פחות צעירים שמצטרפים לשורות השולטים המונוגמיים? יתכן, אין לי באמת מושג. עצות מעשיות אין לי לתת, למרבה הצער. אהבה זה מסובך, ולרוב בסוף היא מוצאת אותנו. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
12 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
12 בנוב׳ 2025
ve-ra • 12 בנוב׳ 2025
כשכל חרמנית במסווה של נשלטת מייחלת לרגע שהשולט שלה יביא את החברים שלו לחגיגה משותפת באיצטלה של שירות, פלא שכולם הפכו להיות חובבי ערבובים
|
|
|