|
|
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
שאלה לכותבי וכותבות הסיפורים
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 23 בנוב׳ 2025
כשאת כותבת סיפור סקס, בדסמ, או כל קטע שנועד לחרמן - האם את עושה בזה שימוש אח"כ (או לפני) לאוננות שלך?
מהצד שלי, אני יודעת שכל סיפור פנטזיה או תיאור שלה - הוא חלק מעולם הפנטזיה והאוננות האישית שלי. לכן גם הרבה פעמים, אחת הדמויות היא אני במובן מסוים, זה בא לבטא חלקים מהפנטזיות המיניות/בדסמיות שלי. איך זה אצלך? |
|
|
|
|
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
BabyPup(נשלטת){של אבא❤️} • 23 בנוב׳ 2025
לפעמים אני מאוננת תוך כדי כתיבה ולפעמים אחריה כי זה מגרה אותי כלכך
הסיפורים הכי יפים נכתבים ככה, כשכל קשת הרגשות והתחושות עוברות לי בגוף. הפנטזיות הכי קיצוניות, הדמיונות הכי מעוררים. הכל נמצא בעולם הזה ואפשר לעשות בו ככל העולה על רוחנו..😍 |
|
|
|
|
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 23 בנוב׳ 2025
אני מאוננת על הפנטזיות עצמן כשהן בראש שלי אבל אני אף פעם לא מאוננת על משהו שכתבתי
ואני תמיד כותבת על עצמי בסיפורים האירוטיים (כשאני כותבת אותם) |
|
|
|
|
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 23 בנוב׳ 2025
אני עושה בזה שימוש תוך כדי לאוננות שלי, והאינדיקציה שלי לכמה סיפור הולך לצאת טוב היא כמה פעמים עצרתי באמצע הכתיבה שלו כדי לאונן.
אם לא הייתי צריכה לעצור מרוב שהתרגשתי, אני מניחה מי שיקרא לא יתרגש במיוחד וזה השיקול שלי אם להמשיך בכתיבה או לגנוז את הסיפור. וכמובן, יש גם שימוש אחר כך, כי כיף להיזכר בזה ובמה שהרגשתי תוך כדי, וזאת הייתה עבורי גם דרך להציף מול פרטנרים פוטנציאלים פנטזיות ולהכניס אותם "לראש שלי" במקום לדבר רק בכותרות. וכמובן שעוד לפני שהסיפור הבשיל והרעיון התקיים רק במחשבות, המידה שבה שהוא הדליק אותי הייתה אינדיקציה אם שווה לתרגם את המחשבות האלו למילים או רק לתת להן לחלוף בראשי. |
|
|
|
|
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
Grey / Green • 23 בנוב׳ 2025
אני כותב את הסיפור ומאונן על הלייקים.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
Grey / Green כתב/ה: אני כותב את הסיפור ומאונן על הלייקים.
זה אומר שאם יהיו יותר לייקים יהיו יותר סיפורים? כי זו חתיכת מוטיבציה לריבוי פרופילים.... |
|
|
|
|
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
BabyPup כתב/ה: לפעמים אני מאוננת תוך כדי כתיבה ולפעמים אחריה כי זה מגרה אותי כלכך
הסיפורים הכי יפים נכתבים ככה, כשכל קשת הרגשות והתחושות עוברות לי בגוף. הפנטזיות הכי קיצוניות, הדמיונות הכי מעוררים. הכל נמצא בעולם הזה ואפשר לעשות בו ככל העולה על רוחנו..😍 מזדהה כ"כ לפעמים יש פנטזיות שלא הצלחתי להעביר למילים, ואולי גם לא צריך... שיישארו רק בתחושות ובמחשבות |
|
|
|
|
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
PeachAndLove • 23 בנוב׳ 2025
כשאני כותבת פנטזיה, אני נכנסת לזה ממש, מזדהה עם מה שArchAngel כתבה, אבל בלי הקטע של האוננות,
זאת אומרת, אני ממש צריכה להרגיש את זה, תוך כדי הכתיבה, את ההשפלה, או את הכוח, אני ממש מתחרמנת מזה, יכולה תוך כדי ממש לעצור כדי לפנטז את זה ואז להוציא את ההמשך על הכתב, אבל אולי בגלל חוסר חיבור לגוף שלי זה לא מגיע לכדי אוננות. כל כך הרבה זמן לא אוננתי לבד (כי המיניות שלי הייתה שייכת לשולט שנפרדתי ממנו לאחרונה), שלא זוכרת כמה מפנטזת כשמאוננת 🥴 אוי זה ממש עצוב. אני צריכה לתקן את זה בהקדם. |
|
|
|
|
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 23 בנוב׳ 2025
לחלוטין. אני נכנסת לארכיון ומאוננת על דברים שכתבתי.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
23 בנוב׳ 2025
כחש(נשלטת) • 23 בנוב׳ 2025
כתבתי לאחרונה רק סיפור אחד ולא התעמקתי במחשבה למה דווקא את הפנטזיה הזאת הרגשתי צורך לעלות במילים .. קטע.
אם אני משחזרת.. הפנטזיה שכתבתי קיבלה ביטוי בכתב כי המחשבה וההמחשה של הפנטזיה הזו קיבלה עצימות אחרי שעישנתי ג׳וני שגרם לי ממששש להיכנס לזה, רמת העוררות היא זו שהובילה אותי לרצות לכתוב בשביל להעצים את ה.. חוויה. אבל! וזה הקטע המעניין.. כמה שהיה לי כיף לכתוב את הסיפור, כמה שהיה כיף לעצור במהלך הכתיבה ולהרגיש איך וכמה המוח התחתון שלי מגיב לכתיבת הסיפור.. כשהוא נהיה תוצר מוגמר.. הוא כבר.. פחות ריגש ועורר אותי. |
|
|