| עבד בליבו(נשלט){לא משוייך} |
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
שליטה נשית
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
עבד בליבו(נשלט){לא משוייך} • 26 בנוב׳ 2025
למה בארץ השליטה הנשית של אלילות, מלכות, נסיכות, גבירות ושולטות לא שכיחה בכלל ומאוד נדירה, בשונה מארצות הברית ואירופה? והאם גם לכם יש את התחושה שבארץ (בשונה מחו״ל), אין כמעט אלילות ומלכות אלא כמעט כל הנשים נשלטות (לא מדבר על מלכות בתשלום)?
לא שופט, רק מנסה להבין |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
mipster(טרנסית נשלטת) • 26 בנוב׳ 2025
זה מחשבה שנובעת מלהסתכל וחשוב כך,
או ממש להתסכל על מספרים? יכול להיות שיש אותה שכיחות, אבל גודל אוכלוסיה שונה. |
|
|
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
mipster כתב/ה: זה מחשבה שנובעת מלהסתכל וחשוב כך,
או ממש להתסכל על מספרים? יכול להיות שיש אותה שכיחות, אבל גודל אוכלוסיה שונה. לא בדקתי סטטיסטיקות, אלא זו התחושה שלי. מעניין אם לרוב יש את אותה תחושה. |
|
|
| לסאביתת |
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
לסאביתת • 26 בנוב׳ 2025
פטריארכיה מצויה לדעתי
אירופה וארה''ב יותר מקדמות פמיניזם רחמנא ליצלן |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 26 בנוב׳ 2025
שילוב של מדינה קטנה עם היותנו מדינה שמרנית מאוד.
אגב, יש פה זכוכית מגדלת - אפשר לכתוב בה כל שאלה ולראות שכבר ענו עליה בעבר בפורומים השונים. |
|
|
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
StreetCat כתב/ה: שילוב של מדינה קטנה עם היותנו מדינה שמרנית מאוד.
אגב, יש פה זכוכית מגדלת - אפשר לכתוב בה כל שאלה ולראות שכבר ענו עליה בעבר בפורומים השונים. תודה על ההבהרה. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
פישוטו • 26 בנוב׳ 2025
אין פה אלילות ואין פה מלכות מלידה.
יש פה נשים דומיננטיות ושולטות. מעבר למה שהסבירו לך על השמרנות שבמדינה, זאת גם תפיסה אישית שלך מה היא מלכה או אלילה. לפי המילים שכתבת והפרופיל אני רואה שאתה מחפש את דמות של השולטת, ופחות את האדם שעומד מאחורי הדמות הזאת. על כל מאפייניה וחולשותיה האנושיות. יכול להיות שההתבוננות על חו"ל גורמת לך לראות רק את הלייטקס והשוטים, והתקשורת היותר מציאותית בארץ מרחיקה אותך מלראות את השולטת באדם שמולך. אבל נשים דומיננטיות יש בארץ, הן פשוט לא מתעסקות בזה 24/7 ומתחזקות פרסונות במדיה החברתית כמו בארצות אחרות. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 26 בנוב׳ 2025
פישוטו כתב/ה: אין פה אלילות ואין פה מלכות מלידה.
יש פה נשים דומיננטיות ושולטות. מעבר למה שהסבירו לך על השמרנות שבמדינה, זאת גם תפיסה אישית שלך מה היא מלכה או אלילה. לפי המילים שכתבת והפרופיל אני רואה שאתה מחפש את דמות של השולטת, ופחות את האדם שעומד מאחורי הדמות הזאת. על כל מאפייניה וחולשותיה האנושיות. יכול להיות שההתבוננות על חו"ל גורמת לך לראות רק את הלייטקס והשוטים, והתקשורת היותר מציאותית בארץ מרחיקה אותך מלראות את השולטת באדם שמולך. אבל נשים דומיננטיות יש בארץ, הן פשוט לא מתעסקות בזה 24/7 ומתחזקות פרסונות במדיה החברתית כמו בארצות אחרות. למה להרוס לי את התדמית? לא בסדר. ידוע שאני אלה, הרי במצרים העתיקה כבר ידעו שהחתול הוא אל קדמון. ואני נצר לאותה שושלת עתיקה. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 26 בנוב׳ 2025
לכל אישה במדינת ישראל יש את הפוטנציאל להיות אלילה.
כל מה שאתה צריך לעשות זה להתאהב בה ולסגוד לה. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
Re: שליטה נשית
לפני חודשיים •
26 בנוב׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 26 בנוב׳ 2025
עבד בליבו כתב/ה: למה בארץ השליטה הנשית של אלילות, מלכות, נסיכות, גבירות ושולטות לא שכיחה בכלל ומאוד נדירה, בשונה מארצות הברית ואירופה? והאם גם לכם יש את התחושה שבארץ (בשונה מחו״ל), אין כמעט אלילות ומלכות אלא כמעט כל הנשים נשלטות (לא מדבר על מלכות בתשלום)?
לא שופט, רק מנסה להבין יש לך טיל לפנות בוקר כמעט כל יום למשך כמה חודשים ודקה לרוץ למקלט. אז במקום לנז'ריי, פיג'מות סאטן ועקבים, את הולכת לישון עם טרנינג מהוה וסניקרס, כי זה פאקינג מקלט מלא אבק וחול עם פחות כסאות מאנשים וצריך משהו פרקטי לעקוף איתו את הזקנות במדרגות. ומתישהו המלחמה נגמרת אבל הקיץ לא, ובמקום להתעטף בפרוות ועור את מזיעה מאחורי הברך, כי 33 מעלות בחוץ בנובמבר. ואת מנסה לרחף ברחוב באלגנטיות על מגפי סטילטו, אבל המדרכות שבורות יותר מהאנשים שמנסים לדרוס אותך עם הקורקינט שלהם, אז את מחליפה ל-UGG וצועקת עליהם כמו אחרונת הצ'חלות מהשכונה. וזה הסיפור העצוב על למה נסיכות ואלילות לא מסתובבות ברחובות ישראל. |
|
|