אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מה לגבי הגובה?

sexy257
לפני חודש • 5 בדצמ׳ 2025

מה לגבי הגובה?

sexy257 • 5 בדצמ׳ 2025
גובה - זה משנה לכן?
אם אתן רוצות להכיר פרטנר לשליטה (שאתן שולטות), גובה זה פאקטור משמעותי? נניח 160?
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני חודש • 5 בדצמ׳ 2025
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 5 בדצמ׳ 2025
מה לגבי חגורת צניעות לגבר? מה זה עושה לכן בנות? אם תראו גבר עם חגורת צניעות בחוף הים מה תחשבו עליו?
פישוטו
לפני חודש • 5 בדצמ׳ 2025
פישוטו • 5 בדצמ׳ 2025
teacher כתב/ה:
מה לגבי חגורת צניעות לגבר? מה זה עושה לכן בנות? אם תראו גבר עם חגורת צניעות בחוף הים מה תחשבו עליו?

בטא שלא אוכל מספיק בשר ולא מקשיב לפודקאסטים של גברים
טלי35​(שולטת)
לפני חודש • 5 בדצמ׳ 2025
טלי35​(שולטת) • 5 בדצמ׳ 2025
כמה מחשבות:

אצלי גובה זה נחמד אבל תלוי אדם.
למשל השבוע נפגשתי עם מישהו שאני מדברת איתו שנים (שנים!) וגיליתי פתאום שהוא גבוה ממני וזה ממש הדליק אותי! בחיי כמעט קפצתי עליו 😉😈
אבל זה היה שילוב של כמה דברים - כמו למשל שאנחנו באמת מדברים לאורך זמן (וכמובן זה שהוא הגיע עם מדים 😉 שזה חתיכת טרן און בשבילי)

לגופו של מספר:
לפעמים כיף שהוא נמוך (זה נח עם הסטרפאון)
ולפעמים מגניב ממש שהוא גבוה
וצריך להתכופף קצת מולי - בחיבוק של ההתחלה או הסוף למשל.

לסיום אני אגיד שהנשלטים שהיו שלי והיו גבוהים ממני (אני 1.63 בלי עקבים והם 1.80 ומעלה) אז הגובה שלו קצת נשכח בין לבין, ופתאום כשנפגשים והוא מתכופף ואני כולי "הי, אתה בעצם גבוה!" וזה נחמד. זו חוויה אגב שעוד חברות שולטות סיפרו עליה

זהו, מודה שסקרנית לשמוע איך זה אצל אחרות
Bluecollar​(שולטת)
לפני חודש • 5 בדצמ׳ 2025
Bluecollar​(שולטת) • 5 בדצמ׳ 2025
הגובה לא באמת משנה לי. משנה הפנים 😈
טלי צודקת שזה נוח משמעותית עם הסטראפאון
יש משהו מגרה בלהרגיש גבוה מעליו או גדולה לידו
ויש משהו מגרה ולהביט עליו מגובה נמוך יותר ולהרגיש חזקה עליו ואיך הוא משפיל את המבט
כולם נראים אותו הדבר על הברכיים.
    התגובה האהובה בשרשור
טלי35​(שולטת)
לפני חודש • 5 בדצמ׳ 2025
טלי35​(שולטת) • 5 בדצמ׳ 2025
טלי35 כתב/ה:
כמה מחשבות:

אצלי גובה זה נחמד אבל תלוי אדם.
למשל השבוע נפגשתי עם מישהו שאני מדברת איתו שנים (שנים!) וגיליתי פתאום שהוא גבוה ממני וזה ממש הדליק אותי! בחיי כמעט קפצתי עליו 😉😈
אבל זה היה שילוב של כמה דברים - כמו למשל שאנחנו באמת מדברים לאורך זמן (וכמובן זה שהוא הגיע עם מדים 😉 שזה חתיכת טרן און בשבילי)

לגופו של מספר:
לפעמים כיף שהוא נמוך (זה נח עם הסטרפאון)
ולפעמים מגניב ממש שהוא גבוה
וצריך להתכופף קצת מולי - בחיבוק של ההתחלה או הסוף למשל.

לסיום אני אגיד שהנשלטים שהיו שלי והיו גבוהים ממני (אני 1.63 בלי עקבים והם 1.80 ומעלה) אז הגובה שלו קצת נשכח בין לבין, ופתאום כשנפגשים והוא מתכופף ואני כולי "הי, אתה בעצם גבוה!" וזה נחמד. זו חוויה אגב שעוד חברות שולטות סיפרו עליה

זהו, מודה שסקרנית לשמוע איך זה אצל אחרות

אגב, כשכתוב בפרופיל או כששולחים מה הגובה בהודעה, אז גבוה יותר מדליק יותר משום מה
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
לפני חודש • 5 בדצמ׳ 2025

Re: מה לגבי הגובה?

StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 5 בדצמ׳ 2025
sexy257 כתב/ה:
גובה - זה משנה לכן?
אם אתן רוצות להכיר פרטנר לשליטה (שאתן שולטות), גובה זה פאקטור משמעותי? נניח 160?

לא.

וכמו כל פרמטר שקשור להעדפה של מראה חיצוני - יהיו מי שחשוב לה שיהיה בגובה /משקל/צבע שיער מסוים ומי שתעדיף משהו אחר.

אני שמה לב לגובה רק אם הוא מרגיש לי גבוה, ובמקרה שלי זה אומר מעל 189 ס"מ. (וגם זה לא תמיד)
כל השאר מרגיש לי רגיל/נמוך.
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת
לפני חודש • 5 בדצמ׳ 2025
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת • 5 בדצמ׳ 2025
יש לי משיכה מטורפת לגובה, חייבת מישהו מעל 186 ומצידי שיהיה 2.09 אני אסתדר עם הגודל (היה לי).
אביב נעורים
לפני חודש • 5 בדצמ׳ 2025
אביב נעורים • 5 בדצמ׳ 2025
הגמדים מוצאים מקלט באגדות...

יענקל'ה רוטבליט.