|
|
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
מכונת זמן אבל רק בדס"מ
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 31 בדצמ׳ 2025
נגיד והיתה מכונת זמן שיכלה לקחת אותך לעבר (לא משנה לאיזה גיל שלך)
מה היית אומר.ת לעצמך בהקשר בדס"מי לפי הניסיון והידע שלך היום? |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
המלכה קארינה(שולטת) • 1 בינו׳ 2026
אז והיום - ככה אני וככה נולדתי ❣️❣️ ( ולמי שיש בעיה עם זה... הלאה תתקדם ביי שלום)
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
טוטאלוס(שולט) • 1 בינו׳ 2026
דבר על זה כבר בהתחלה, כי להעלות את זה רק אחרי שעברתם לגור ביחד זה כבר פחות מתאים לשיחת מטבח של ״אה… אגב שומעת רגע אם ירדו לך דמעות עם מבט עגל בזמן אנאלי זה לגמרי יעשה לי את זה"
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי ינו' 01, 2026 1:11 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
Grey / Green • 1 בינו׳ 2026
לא כל מה שנעים במכנסיים זה רעיון טוב.
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
ivy sweet(נשלטת) • 1 בינו׳ 2026
״אל תשלחי לו הודעה בכלוב״😝😝
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
ArchAngel(שולטת) • 1 בינו׳ 2026
לעצמי הצעירה שרק גילתה שמאחורי התשוקות שלה יש קהילה ושיש לפנטזיות האלו שם שהוא "בדס"מ", הייתי אומרת שהכל משחק.
ואחרי שהיא הייתה מגלגלת עיניים כי אני "בטח לא בדס"מית אמיתית" הייתי אומרת שדווקא מניסיון הבנתי שזה משחק. וזה שהוא מעורר רגש אמיתי לא אומר שהוא פחות משחקי, וזה לא אומר שום דבר על הערך של אף אחד מכם גם אתם אוהבים להתחרמן מלשחק בהעלאת/הורדת ערך. הייתי אומרת לה שהפנטזיה המינית שלנו לא הופכת אותנו לאנשים מסוימים, ושאת גם לא שולטת מעבר למה שהנשלט מאפשר לך במילא. בלעדיו לא היה מתקיים המשחק. את לא באמת מלכה, את אדם, עם אחריות להתפתח כאדם והטייטל שמחרמן אותך לא משנה אותך. וגם הטייטל של הצד הנשלט לא משנה אותו. וזה שהוא מציג את עצמו "משרת" או "מעריץ" לא אומר שהוא כזה באמת, שהוא בהכרח מכבד אותך. הוא פשוט נהנה לשחק דמות שמחרמנת אותו. כל הסכנות שמוכרות לך מגברים זרים לא משתנות רק כי הפנטזיה המינית של גברים נשלטים שונה משל אחרים וכי קראו לך "גברתי". שגם אם את בצד החודר והמצליף את יכולה להיות מנוצלת, כי את עדיין אישה מול גבר. ובטח כשאת אישה צעירה והם מבוגרים פי כמה ממך. יהיה להם מאוד קל לטשטש את הפגיעה בך כי את הרי "השולטת" והם "הסמרטוט" או מה שזה לא יהיה. זה לא מחמיא לחשוב על עצמך כפגיעה כשאת שולטת, אבל להבין שאת כן זה מה שיעזור לך לשמור על עצמך. גם אין מתנות בחינם מגברים זרים באתרי בדס"מ, יש אינטרס אירוטי מאחוריהם ואם את לא חולקת את אותו אינטרס אירוטי את תופתעי מאוד לרעה. וכמובן, תהיי מודעת לעצמך כמה שיותר, לדפוסים שלך. לסיבה שאת באמת באמת נמשכת לכל הפנטזיות האלו. זה נוח ומגניב להגיב "אני נולדתי שולטת" אבל זה לא אמיתי, לא היית ככה כתינוקת. את אולי לא זוכרת את הרגע הספציפי וזה מרגיש שזה "היה שם תמיד", אבל חוויות חיים עיצבו אותך. את כולנו. נכון שלא נאנסת ואין לך פוסט-טרואמה או משהו מטלטל אחר, אבל חיית והושפעת מהחיים, וכשתכירי בזה במקום לחשוב "שאת השולטת" ותקבלי את זה שהחיים שלטו בך (כמו בכולם מסביבך), אז תבחרי את אחרת את הפרטנרים שלך ותנהלי אחרת את הקשרים שלך. ואגב, בסוף את מתחתנת עם אחד מהם. ספויילר. אבל נראה לכם שאקשיב לעצמי מהעתיד? מה היא מקשקשת. יש צעיר שאי פעם הקשיב למנוסה ממנו? אני אעשה דברים בדרך שלי, אטעה, ורק אז אגיע לתובנות הנ"ל. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 1 בינו׳ 2026
הייתי אומר לו: שמע לי. אם לא התחלת עדיין ברח מזה ותישאר ונילי ואלו הם המספרים מהלוטו לשנה הקרובה….
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
מלישס • 1 בינו׳ 2026
תקשיבי לאינטואיציות שלך...
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 1 בינו׳ 2026
המלכה קארינה כתב/ה: אז והיום - ככה אני וככה נולדתי ❣️❣️ ( ולמי שיש בעיה עם זה... הלאה תתקדם ביי שלום)
הכוונה של השאלה זה לא לבטל בנו את הבדס"מ אלא משהו כמו: "אילו פנינות חוכמה בתחום הבדס"מ שאת למדת היית פורסת בפני עצמך הצעירה"? |
|
|
| painbabe |
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
painbabe • 1 בינו׳ 2026
שזה סמים. ואין לזה תחתית. אז עדיף לא להתחיל בכלל ולחיות בהדחקה
|
|
|