|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
אהבה חדשה.
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
Kitty frank • 27 בפבר׳ 2026
כמה פיקסלים כבר נשפכו פה על גל דאדיז והילדות הטובות שבאו עלינו בכרוב בשנים האחרונות.
פה ושם טענתי שזה קשור למשהו עולמי רחב ולא רק לפינה המוזרה שלנו באינטרנט. אני חושבת שהאינפנטיליות של משתתפות אהבה חדשה, ''נשים חזקות'' שרוצות את כל הפוקוס, אבל גם חייבות גבר חזק שיגיד להן מה לעשות, מוכיח את הטענה שלי. חוץ מדניאלה וויס כמובן, היחידה שהתעקשה שזוגיות זה מפגש של פשרות לפעמים, ועזבה את המתחם. מבחינתי הרגע הכי מובהק זה הרגע שליה נגה התעלמה משלולית הרוטב, וחיכתה שמישהו אחר (דאדי) ינקה את זה. נראה לי שמאז גיל 10 לא התנהגתי ככה. דונו! |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
Master Bruce{©} • 27 בפבר׳ 2026
עד כמה יש גל דדיז? הדמות של "דדי דדון" של אסי כהן מככבת בפרסומות של בזק.
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
Soft Bloom • 27 בפבר׳ 2026
לא כי הגברים שם, להיט.
בחיי שהזכירו לי את גברי הכלוב |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
Re: אהבה חדשה.
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
itchyqouteg(שולט) • 27 בפבר׳ 2026
► Kitty frank כתב/ה: כמה פיקסלים כבר נשפכו פה על גל דאדיז והילדות הטובות שבאו עלינו בכרוב בשנים האחרונות.
פה ושם טענתי שזה קשור למשהו עולמי רחב ולא רק לפינה המוזרה שלנו באינטרנט. אני חושבת שהאינפנטיליות של משתתפות אהבה חדשה, ''נשים חזקות'' שרוצות את כל הפוקוס, אבל גם חייבות גבר חזק שיגיד להן מה לעשות, מוכיח את הטענה שלי. חוץ מדניאלה וויס כמובן, היחידה שהתעקשה שזוגיות זה מפגש של פשרות לפעמים, ועזבה את המתחם. מבחינתי הרגע הכי מובהק זה הרגע שליה נגה התעלמה משלולית הרוטב, וחיכתה שמישהו אחר (דאדי) ינקה את זה. נראה לי שמאז גיל 10 לא התנהגתי ככה. דונו! מעדיף לדבר על כמה ברקו מייבש לי את הכוס למרות שיש לי זין |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
LowCarb(שולט) • 27 בפבר׳ 2026
► Kitty frank כתב/ה: כמה פיקסלים כבר נשפכו פה על גל דאדיז והילדות הטובות שבאו עלינו בכרוב בשנים האחרונות.
פה ושם טענתי שזה קשור למשהו עולמי רחב ולא רק לפינה המוזרה שלנו באינטרנט. האמת שעכשיו משהזכרת את זה, שמתי לב לתופעה כזאת גם בטינדר. אם פעם היית צריך להזריח לאסיה כדי להתמקם בין רגליה של צעירה בת עשרים, היום אני רואה די הרבה פרופילים של בנות 20+ גם בארץ. וזה אומר שהן לא הגבילו את הגיל שלי, מן הסתם. אולי זה קטע של הג'ן זי. אם חושבים על זה, הבנים שלהם די רכרוכיים, א-מיניים וחסרי מוטיבציה למשהו שאינו פון ואיתות זוך. ולאף אחד אין שם כסף... אולי פתאום להגיע לדירה של דאדי שיודע איזה בקבוק יין לפתוח, ולא שם לב כשהוא משפריץ מיקרו-אגרשנס וגזענות, זה שינוי מרענן. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
dommixxx • 27 בפבר׳ 2026
► LowCarb כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: כמה פיקסלים כבר נשפכו פה על גל דאדיז והילדות הטובות שבאו עלינו בכרוב בשנים האחרונות.
פה ושם טענתי שזה קשור למשהו עולמי רחב ולא רק לפינה המוזרה שלנו באינטרנט. האמת שעכשיו משהזכרת את זה, שמתי לב לתופעה כזאת גם בטינדר. אם פעם היית צריך להזריח לאסיה כדי להתמקם בין רגליה של צעירה בת עשרים, היום אני רואה די הרבה פרופילים של בנות 20+ גם בארץ. וזה אומר שהן לא הגבילו את הגיל שלי, מן הסתם. אולי זה קטע של הג'ן זי. אם חושבים על זה, הבנים שלהם די רכרוכיים, א-מיניים וחסרי מוטיבציה למשהו שאינו פון ואיתות זוך. ולאף אחד אין שם כסף... אולי פתאום להגיע לדירה של דאדי שיודע איזה בקבוק יין לפתוח, ולא שם לב כשהוא משפריץ מיקרו-אגרשנס וגזענות, זה שינוי מרענן. כולן פמיניסטיות גדולות עד שצריך לשלם חשבונות ואז פתאום לא אכפת לה דאדי 😂 |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
ve-ra • 27 בפבר׳ 2026
► LowCarb כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: כמה פיקסלים כבר נשפכו פה על גל דאדיז והילדות הטובות שבאו עלינו בכרוב בשנים האחרונות.
פה ושם טענתי שזה קשור למשהו עולמי רחב ולא רק לפינה המוזרה שלנו באינטרנט. האמת שעכשיו משהזכרת את זה, שמתי לב לתופעה כזאת גם בטינדר. אם פעם היית צריך להזריח לאסיה כדי להתמקם בין רגליה של צעירה בת עשרים, היום אני רואה די הרבה פרופילים של בנות 20+ גם בארץ. וזה אומר שהן לא הגבילו את הגיל שלי, מן הסתם. . זה לא הן זה אתה. היית צעיר מדי. עכשיו אתה נכנס לחתך הגיל שמתחיל להצדיק את הטייטל |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
שוסי • 27 בפבר׳ 2026
► dommixxx כתב/ה: ► LowCarb כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: כמה פיקסלים כבר נשפכו פה על גל דאדיז והילדות הטובות שבאו עלינו בכרוב בשנים האחרונות.
פה ושם טענתי שזה קשור למשהו עולמי רחב ולא רק לפינה המוזרה שלנו באינטרנט. האמת שעכשיו משהזכרת את זה, שמתי לב לתופעה כזאת גם בטינדר. אם פעם היית צריך להזריח לאסיה כדי להתמקם בין רגליה של צעירה בת עשרים, היום אני רואה די הרבה פרופילים של בנות 20+ גם בארץ. וזה אומר שהן לא הגבילו את הגיל שלי, מן הסתם. אולי זה קטע של הג'ן זי. אם חושבים על זה, הבנים שלהם די רכרוכיים, א-מיניים וחסרי מוטיבציה למשהו שאינו פון ואיתות זוך. ולאף אחד אין שם כסף... אולי פתאום להגיע לדירה של דאדי שיודע איזה בקבוק יין לפתוח, ולא שם לב כשהוא משפריץ מיקרו-אגרשנס וגזענות, זה שינוי מרענן. כולן פמיניסטיות גדולות עד שצריך לשלם חשבונות ואז פתאום לא אכפת לה דאדי 😂 באמת תהיתי מתי יגיע המיזוגן התורן שיסגביר לנו על פמיניזם. ע-פ-ה על זה שמשלמים עליי. ( תיאורטית כמובן. חשבון משותף וכו' כיום). וזה הופך אותי לאולטרא פמיניסטית כי אני מבינה שהזמן שלי יקר וצריך לשלם עליו. כמו כן, אין לי שמץ של מושג על מה הדיון ועל העונה הזו. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי פבר' 27, 2026 10:59 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
Curious B • 27 בפבר׳ 2026
הדיון הזה רעיל.
ליה נגה היא ילדה בת 23 אז היא מתנהגת כמו ילדה. לעומת זאת יש שם "גבר" בן 35 שמתנהג כמו בושה מהלכת ועל זה בחרת לכתוב? איך את מקשרת בין קינק לבין התנהגות ילדותית או חסרת אחריות ביומיום? ועוד התגובות פה על ילדות בנות 20 בטינדר... מה הקשר בכלל? חוץ מלעשות קינק שיימינג ולשנוא נשים מה המטרה של הדיון הזה? |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2026
Kitty frank • 27 בפבר׳ 2026
► itchyqouteg כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: כמה פיקסלים כבר נשפכו פה על גל דאדיז והילדות הטובות שבאו עלינו בכרוב בשנים האחרונות.
פה ושם טענתי שזה קשור למשהו עולמי רחב ולא רק לפינה המוזרה שלנו באינטרנט. אני חושבת שהאינפנטיליות של משתתפות אהבה חדשה, ''נשים חזקות'' שרוצות את כל הפוקוס, אבל גם חייבות גבר חזק שיגיד להן מה לעשות, מוכיח את הטענה שלי. חוץ מדניאלה וויס כמובן, היחידה שהתעקשה שזוגיות זה מפגש של פשרות לפעמים, ועזבה את המתחם. מבחינתי הרגע הכי מובהק זה הרגע שליה נגה התעלמה משלולית הרוטב, וחיכתה שמישהו אחר (דאדי) ינקה את זה. נראה לי שמאז גיל 10 לא התנהגתי ככה. דונו! מעדיף לדבר על כמה ברקו מייבש לי את הכוס למרות שיש לי זין שוט! |
|
|