לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

טיפים/עצות מניסיונכם

Fuck You Fuck You
לפני 4 ימים • 2 באפר׳ 2026

טיפים/עצות מניסיונכם

Fuck You • 2 באפר׳ 2026
יש פה לא מעט אנשים עם ניסיון… בואו נחלוק מהניסיון שלנו 🫶
הרי כולנו מתישהו נכנסו לכאן בפעם הראשונה והיינו חסרי ניסיון וידע.
אם הייתם יכולים לתת עצה/טיפ אחד למי שרק נכנס לעולם הזה, מה הוא היה? נגיד,
•משהו שלמדתם על בשרכם, טעות, סימן אזהרה, או משהו שהייתם רוצים לדעת מההתחלה ולא היה מישהו כזה להגיד לכם.?
•ממה באמת צריך להיזהר?
•איך מזהים אנשים שלא מתאימים?
•איך מזהים אנשים אשר באמת יודעים לשמור על דינמיקה כאן ולא מנסים להיראות כאלה?
נראה לי זה יהיה פוסט שימושי לחדשים להבין קצת יותר איך בעולם הזה פועל/בנוי…
painslut lover painslut lover​(סדיסט)​{Maze}חשבון מאומת
לפני 4 ימים • 2 באפר׳ 2026
painslut lover​(סדיסט)​{Maze}חשבון מאומת • 2 באפר׳ 2026
איך מזהים אנשים לא מתאימים?

דחיקת גבולות קטנים - מישהו שמנסה לשכנע אתכם לעשות משהו קטן שלא רציתם עלול להמשיך לדחוק גבולות גדולים יותר בהמשך.

הצפה באהבה, או, Love Bombing - מי שמרעיף עליכם מחמאות מוגזמות תוך ימים, בדרך כלל מחפש שליטה או אישור מהיר, ולא קשר אמיתי.

חוסר הקשבה - אם הם מדברים רק על עצמם ועל הניסיון שלהם ולא שואלים על הצרכים שלכם - שימו לב.

איך מזהים את אנשים מתאימים?

הם מדברים על בטיחות והסכמה - הם לא מפחדים מהשאלות הקשות על גבולות, תיאום ציפיות ובדיקות.

הם לא מנסים להוכיח כלום - הם רגועים, נעימים, ולא מנסים להרשים אתכם במונחים מקצועיים או בשמות של אנשים שהם מכירים.

יש להם עקביות - המילים שלהם תואמות למעשים שלהם לאורך זמן.

הטיפ הכי חשוב: לאט זה מהר.

הטעות הכי נפוצה של מתחילים היא הניסיון לבלוע את הכל בבת אחת.
אל תחליפו את שיקול הדעת שלכם בניסיון של אחרים. מי שבאמת מבין עניין ב"עולם" הזה גם מבין עיניין בלהיות בן אדם - זה בלתי נמנע, מי שטוב תמיד יכבד את הקצב שלכם ולא ינסה להאיץ בכם. הדינמיקה הכי טובה צומחת מתוך ביטחון, לא מתוך לחץ.

העצה שלי היא אל תמהרו להוכיח שאתם שייכים או מבינים. מי שבאמת מנוסה מעריך צניעות וסקרנות הרבה יותר מאשר הצהרות מפוצצות. תצפו, תקשיבו, ותבנו את הביטחון שלכם בהדרגה.

משהו שלומדים על הבשר זה לסמוך על האינטואיציה.
הרבה פעמים בתחילת הדרך אנחנו משתיקים את הקול הפנימי שלנו כי "ככה זה בטח עובד" או "הוא בטח יודע יותר ממני כי הוא ותיק".

התובנה היא שאם משהו מרגיש לכם לא נכון, מוזר או לוחץ - זה לא נכון. לא משנה כמה ניסיון יש לצד השני. התחושות שלכם הם המצפן הכי אמין שיש לכם.
    התגובה האהובה בשרשור
ArchAngel ArchAngel​(שולטת)
לפני 4 ימים • 3 באפר׳ 2026
ArchAngel​(שולטת) • 3 באפר׳ 2026
אנשים שרוצים לפגוע בך יגידו לך כל מה שאת רוצה לשמוע. הם למדו את השפה הנכונה במרחב כמו הכלוב וידברו איתך על הסכמה, גבולות, ימנעו מלהגיד את הנורות האדומות שנכתב עליהן בפוסטים כאלו.
אבל כל ההצגה הזו מתקיימת כשהם מרגישים שאת בכיס שלהם, אם תוציאי אותם מאזור הנוחות המסכה תיפול להם מרוב שיכנסו למתח.
אל תהססי לסרב, לא להסכים, לא לענות לענות מיד, ואז תראי איך הם מגיבים אליך כשדברים לא הולכים בדרך שלהם.

זה מאוד מפתה לרצות למצוא חן ולהחליק על הרבה דברים כשעומד מולך גבר שמשדר שהוא נורמלי ביחס לגסי הרוח אצלך באינבוקס שמלכתחילה לא שולטים בעצמם.
אבל להגיד "לא" על משהו, קטן ככל שיהיה, יכול לחשוף עולם ומלואו.

את תתפלאי לראות מהר שולט שדיבר איתך גבוהה גבוהה על כמה שהוא מכבד ושהדברים יהיו בקצב שלך, מאבד שליטה ואומר לך "לכי לכי יא מכוערת" או מנסה לעורר בך אשמה דרך מניפולציות בשפה מפולפלת יותר.
וכנ"ל נשלט שעד לפני שנייה דקלם כמה את מכובדת, ופתאום לא מסוגל באמת לכבד.
האמת יוצאת החוצה כשמי שמולך נדרש להתאפק ולהתחשב בך גם כשדברים לא הולכים לפי התסריט שרצה להכתיב.

ובנוסף, תקשיבי גם לדיבור שלהם כלפי אנשים שהם לא רוצים להרשים, למה שהם אומרים על חברים ואקסיות, מה היחס שלהם לנשים באופן כללי- כולן משוגעות ורעות מלבדך והם תמיד הקורבן? אז זה עניין של זמן עד שגם את תהפכי לכזו בעיניהם.
תשאלי שאלות עקיפות, לא רק מה דעתם על משהו שקשור אליך אלא שאלות שיכולות להוביל להבנה איך הם תופסים מישהו מלבד עצמם.
תשימי לב איך הם מתייחסים לנותני שירות כשאתם יושבים בדייט.
TheStrider TheStrider​(סדיסט)
TheStrider​(סדיסט) • 3 באפר׳ 2026
אני אציין כמה דגלים אדומים חוזרים אליהם שמתי לב בכלוב לאורך השנים:
1. אנשים שמנסים לבודד אותך, שמנסים לקבע את עצמם במתווכים בלעדיים של עולם הבדסמ. בין אם זה בגרסה הרחבה יותר של בידוד ממשי ממשפחה וחברים או בגרסה היותר נישתית של ניסיון למנוע ממך לדבר עם אנשים אחרים מעולם הבדסמ.
2. אנשים שמנסים לקדם תפיסה לפיה המקום שלך או שלהם בדינמיקה אינו נבחר אלא טבעי. זה יכול להיות חלק ממשחק או מין העמדת פנים אבל ככלל את רוצה להיות בקשר עם מישהו שמבין שהסיבה שלך ולו יש את התפקידים שיש לכם בקשר היא שבחרתם בהם. לא שהם המקום הטבעי שלכם בגלל מין, רקע וכו'.
3. אנשים שחושבים שגבולות זה מגבלה לא סבירה.
4. אנשים שמתייחסים לזוגיות כמו צ'ק ליסט של הפנטזיות שלהם ותו לא. זוגיות, ונילית גם אך בדסמית כנראה יותר, חייבת להיות תוצר את הרצונות, מגבלות, מתחם נוחות ובטיחות של שני הצדדים. מישהו שמנסה להתייחס אלייך ככלי לביצוע של צ'ק ליסט פנטזיונרי שיש לו בראש מתייחס אלייך כדבר משני לפנטזיות שלו.
פרלין פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 3 באפר׳ 2026
TheStrider כתב/ה:
אני אציין כמה דגלים אדומים חוזרים אליהם שמתי לב בכלוב לאורך השנים:
1. אנשים שמנסים לבודד אותך, שמנסים לקבע את עצמם במתווכים בלעדיים של עולם הבדסמ. בין אם זה בגרסה הרחבה יותר של בידוד ממשי ממשפחה וחברים או בגרסה היותר נישתית של ניסיון למנוע ממך לדבר עם אנשים אחרים מעולם הבדסמ.
2. אנשים שמנסים לקדם תפיסה לפיה המקום שלך או שלהם בדינמיקה אינו נבחר אלא טבעי. זה יכול להיות חלק ממשחק או מין העמדת פנים אבל ככלל את רוצה להיות בקשר עם מישהו שמבין שהסיבה שלך ולו יש את התפקידים שיש לכם בקשר היא שבחרתם בהם. לא שהם המקום הטבעי שלכם בגלל מין, רקע וכו'.
3. אנשים שחושבים שגבולות זה מגבלה לא סבירה.
4. אנשים שמתייחסים לזוגיות כמו צ'ק ליסט של הפנטזיות שלהם ותו לא. זוגיות, ונילית גם אך בדסמית כנראה יותר, חייבת להיות תוצר את הרצונות, מגבלות, מתחם נוחות ובטיחות של שני הצדדים. מישהו שמנסה להתייחס אלייך ככלי לביצוע של צ'ק ליסט פנטזיונרי שיש לו בראש מתייחס אלייך כדבר משני לפנטזיות שלו.

זה מעולה, באמת.
Fuck You Fuck You
Fuck You • 3 באפר׳ 2026
ArchAngel כתב/ה:
אנשים שרוצים לפגוע בך יגידו לך כל מה שאת רוצה לשמוע. הם למדו את השפה הנכונה במרחב כמו הכלוב וידברו איתך על הסכמה, גבולות, ימנעו מלהגיד את הנורות האדומות שנכתב עליהן בפוסטים כאלו.
אבל כל ההצגה הזו מתקיימת כשהם מרגישים שאת בכיס שלהם, אם תוציאי אותם מאזור הנוחות המסכה תיפול להם מרוב שיכנסו למתח.
אל תהססי לסרב, לא להסכים, לא לענות לענות מיד, ואז תראי איך הם מגיבים אליך כשדברים לא הולכים בדרך שלהם.

זה מאוד מפתה לרצות למצוא חן ולהחליק על הרבה דברים כשעומד מולך גבר שמשדר שהוא נורמלי ביחס לגסי הרוח אצלך באינבוקס שמלכתחילה לא שולטים בעצמם.
אבל להגיד "לא" על משהו, קטן ככל שיהיה, יכול לחשוף עולם ומלואו.
את תתפלאי לראות מהר שולט שדיבר איתך גבוהה גבוהה על כמה שהוא מכבד ושהדברים יהיו בקצב שלך, מאבד שליטה ואומר לך "לכי לכי יא מכוערת" או מנסה לעורר בך אשמה דרך מניפולציות בשפה מפולפלת יותר.
וכנ"ל נשלט שעד לפני שנייה דקלם כמה את מכובדת, ופתאום לא מסוגל באמת לכבד.
האמת יוצאת החוצה כשמי שמולך נדרש להתאפק ולהתחשב בך גם כשדברים לא הולכים לפי התסריט שרצה להכתיב.

ובנוסף, תקשיבי גם לדיבור שלהם כלפי אנשים שהם לא רוצים להרשים, למה שהם אומרים על חברים ואקסיות, מה היחס שלהם לנשים באופן כללי- כולן משוגעות ורעות מלבדך והם תמיד הקורבן? אז זה עניין של זמן עד שגם את תהפכי לכזו בעיניהם.
תשאלי שאלות עקיפות, לא רק מה דעתם על משהו שקשור אליך אלא שאלות שיכולות להוביל להבנה איך הם תופסים מישהו מלבד עצמם.
תשימי לב איך הם מתייחסים לנותני שירות כשאתם יושבים בדייט.

תודה על התשובה המפורטת ביותר, אך ההמלצות אינן עבורי אלא למשתמשים חדשים.מקווה שיעזור להם ♥️
LowCarb LowCarb​(שולט)
לפני 3 ימים • 3 באפר׳ 2026
LowCarb​(שולט) • 3 באפר׳ 2026
זה מעניין וצפוי שכל העיצות פה יהיו מכוונות לנשלטות חדשות.
אני רוצה להפנות קצת אמפטיה למגזר שלא זוכה לה בספירה הציבורית העכשווית: לגברים. ובפרט לשולטים.
אני פה כמעט עשר שנים.
והיו תקופות בהן חיפשתי חוויות מיניות, ואחרות בהן חיפשתי קשר יותר רציני.
ואני חושב שהחומרים האנושיים שמתאימים לכל אחת מהקבוצות שונים.
בגדול, יש פה הרבה נשלטות שמתמודדות עם קשיים רגשיים ונפשיים לא מבוטלים.
הרבה פעמים הן יחצינו מיניות באופן פתייני.
אלה נשים שלא כדאי להתקרב אליהן אם מחפשים קשר רציני, והאמת שגם לקשר מיני ארעי הן מאד מאתגרות.

לגבי שולט שמחפש נשלטות לקשר ארעי:

הבלוג אומר המון.
אם הוא מלא בתיאורי קריסות, צריך לקחת את זה לתשומת לב.

כמו כן, יש הרבה נשלטות שמשתמשות בהבטחה מעורפלת למין כמטבע קשה, שתמורתו הן מצפות לצומי בלתי פוסק.
מי שלא רוצה למצוא את עצמו בעמדה של מחזר אינסופי עדיף לשים לב לזה מוקדם. אם אין התקדמות לכיוון שאתה רוצה בתוך פרק זמן שמניח את דעתך, עדיף לחתוך. זכותה לנהל את חייה כרצונה, אבל זכות כזאת שמורה גם לך.

טיפ חיובי כאן שמור לנשלטות שפונות אליך.
בגדול אני ממש לא ממליץ לפנות לנשלטות, כי אתה רק אחד ממאות שמחכים אצלה בתור באדומות.
אבל אם נשלטת פונה אליך, זה מבחינתי סימן מעולה לרצינות, יוזמה ואומץ - תכונות שאני מאד מעריך.
אני חושב שבכל עשר השנים האלה פניתי אולי לאחת שתיים, ובאמת לא יצא מזה כלום. כל ההצלחות שהיו לי פה היו מנשלטות שפנו אלי.
לכן אני ממליץ לכתוב בלוג. כך הנשלטת יכולה להתרשם ממך ולגבש החלטה בנוגע לפוטנציאל של קשר איתך, בין אם זה ארעי או רציני.

לגבי שולטים שמחפשים קשר רציני:

בשבילי, קו אדום הוא אם הנשלטת מפרסמת תמונות עירום.
מבחינתי ההתמכרות הזאת ללייקים ולחרמנות של זרים מעידה על בור בנפש, שלא מתמלא מנוכחות של אהבה או אפילו של סקס/קשר בדס"מי.
אז לשולט שמחפש משהו מחייב הייתי ממליץ להתרחק.

נשלטת שיש לה מספר פרופילים, מספר בלוגים, מספר חשבונות ג'ימייל וכדומה היא דגל אדום מאד רציני למי שמחפש קשר משמעותי. המדובר באנשים שמשחקים באנונימיות ושליטה במידע, ומקדישים זמן לפתח כלים שמאפשרים להם להיות בלתי נראים גם לפרטנרים שלהם. זה ביג נו נו מבחינתי.

כמו כן, בגדול אני מאמין שמה שמישהו עשה לאקס, הוא יעשה גם לך, אז צריך לבדוק בשבע עיניים איך הנשלטת מתייחסת לאקס שלה.
הרבה פעמים תראה תיאורים מתלהבים כשהם ביחד, והפרידה הופכת בהינף יד את הפוסטים לרעילים כלפי האקס, עם האשמות בנרקיסיזם וכדומה.
נרקיסיסטים הם מקסימום אחוז אחד מהאוכלוסיה, אז כשרואים מישהי שמאשימה את כל האקסים שלה בנרקיסיזם ברור מי פה הבעיה.

עוד דגל אדום שלי זה נשלטת שלא עונה למגיבים בבלוג שלה.
אם היא אפילו לא עושה לייק לאף תגובה, מבחינתי זה מעיד על יחס וגישה שאני לא מעוניין בהם.

בגדול, אוכלוסיית הנשלטות פה בעיתית לא פחות מיתר האוכלוסיות, למרות שיש מגמה להציג אותן כקרבנות ושיות תמימים.
אני חושב שכולנו צריכים להיות זהירים, ובמיוחד פה.
בהצלחה!

אוסיף כי יש הרבה אינפורמציה גלויה באתר הזה שאפשר להסיק ממנה מסקנות משמעותיות. ודי לחכימא.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי אפר' 03, 2026 12:55 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
Fuck You Fuck You
Fuck You • 3 באפר׳ 2026
LowCarb כתב/ה:
זה מעניין וצפוי שכל העיצות פה יהיו מכוונות לנשלטות חדשות.
אני רוצה להפנות קצת אמפטיה למגזר שלא זוכה לה בספירה הציבורית העכשווית: לגברים. ובפרט לשולטים.
אני פה כמעט עשר שנים.
והיו תקופות בהן חיפשתי חוויות מיניות, ואחרות בהן חיפשתי קשר יותר רציני.
ואני חושב שהחומרים האנושיים שמתאימים לכל אחת מהקבוצות שונים.
בגדול, יש פה הרבה נשלטות שמתמודדות עם קשיים רגשיים ונפשיים לא מבוטלים.
הרבה פעמים הן יחצינו מיניות באופן פתייני.
אלה נשים שלא כדאי להתקרב אליהן אם מחפשים קשר רציני, והאמת שגם לקשר מיני ארעי הן מאד מאתגרות.

לגבי שולט שמחפש נשלטות לקשר ארעי:

הבלוג אומר המון.
אם הוא מלא בתיאורי קריסות, צריך לקחת את זה לתשומת לב.

כמו ן, יש הרבה נשלטות שמשתמשות בהבטחה מעורפלת למין כמטבע קשה, שתמורתו הן מצפות לצומי בלתי פוסק.
מי שלא רוצה למצוא את עצמו בעמדה של מחזר אינסופי עדיף לשים לב לזה מוקדם. אם אין התקדמות לכיוון שאתה רוצה בתוך פרק זמן שמניח את דעתך, עדיף לחתוך. זכותה לנהל את חייה כרצונה, אבל זכות כזאת שמורה גם לך.

טיפ חיובי כאן שמור לנשלטות שפונות אליך.
בגדול אני ממש לא ממליץ לפנות לנשלטות, כי אתה רק אחד ממאות שמחכים אצלה בתור באדומות.
אבל אם נשלטת פונה אליך, זה מבחינתי סימן מעולה לרצינות, יוזמה ואומץ - תכונות שאני מאד מעריך.
אני חושב שבכל עשר השנים האלה פניתי אולי לאחת שתיים, ובאמת לא יצא מזה כלום. כל ההצלחות שהיו לי פה היו מנשלטות שפנו אלי.
לכן אני ממליץ לכתוב בלוג. כך הנשלטת יכולה להתרשם ממך ולגבש החלטה בנוגע לפוטנציאל של קשר איתך, בין אם זה ארעי או רציני.

לגבי שולטים שמחפשים קשר רציני:

בשבילי, קו אדום הוא אם הנשלטת מפרסמת תמונות עירום.
מבחינתי ההתמכרות הזאת ללייקים ולחרמנות של זרים מעידה על בור בנפש, שלא מתמלא מנוכחות של אהבה או אפילו של סקס/קשר בדס"מי.
אז לשולט שמחפש משהו מחייב הייתי ממליץ להתרחק.

נשלטת שיש לה מספר פרופילים, מספר בלוגים, מספר חשבונות ג'ימייל וכדומה היא דגל אדום מאד רציני למי שמחפש קשר משמעותי. המדובר באנשים שמשחקים באנונימיות ושליטה במידע, ומקדישים זמן לפתח כלים שמאפשרים להם להיות בלתי נראים גם לפרטנרים שלהם. זה ביג נו נו מבחינתי.

כמו כן, בגדול אני מאמין שמה שמישהו עשה לאקס, הוא יעשה גם לך, אז צריך לבדוק בשבע עיניים איך הנשלטת מתייחסת לאקס שלה.
הרבה פעמים תראה תיאורים מתלהבים כשהם ביחד, והפרידה הופכת בהינף יד את הפוסטים לרעילים כלפי האקס, עם האשמות בנרקיסיזם וכדומה.
נרקיסיסטים הם מקסימום אחוז אחד מהאוכלוסיה, אז כשרואים מישהי שמאשימה את כל האקסים שלה בנרקיסיזם ברור מי פה הבעיה.

עוד דגל אדום שלי זה נשלטת שלא עונה למגיבים בבלוג שלה.
אם היא אפילו לא עושה לייק לאף תגובה, מבחינתי זה מעיד על יחס וגישה שאני לא מעוניין בהם.

בגדול, אוכלוסיית הנשלטות פה בעיתית לא פחות מיתר האוכלוסיות, למרות שיש מגמה להציג אותן כקרבנות ושיות תמימים.
אני חושב שכולנו צריכים להיות זהירים, ובמיוחד פה.
בהצלחה!

אוסיף יש הרבה אינפורמציה גלויה באתר הזה שאפשר להסיק ממנה מסקנות משמעותיות. ודי לחכימא.

כל הכבוד על השיתוף,אך זה לא ממש צפוי,אלא מי שעונה לפוסטים בעיקר נשים וגברים פחות חולקים מניסיונם
LowCarb LowCarb​(שולט)
LowCarb​(שולט) • 3 באפר׳ 2026
Fuck You כתב/ה:

כל הכבוד על השיתוף,אך זה לא ממש צפוי,אלא מי שעונה לפוסטים בעיקר נשים וגברים פחות חולקים מניסיונם

בינתיים יש פה שני גברים ורק אישה אחת. וזה בלי להחשיב אותי.
מ.ש.ל
Fuck You Fuck You
Fuck You • 3 באפר׳ 2026
LowCarb כתב/ה:
Fuck You כתב/ה:

בינתיים יש פה שני גברים ורק אישה אחת. וזה בלי להחשיב אותי.
מ.ש.ל

רשמתי ״מי שעונה לפוסט״ ולא פוסט הספציפי הזה…המטרה היא סה״כ טובה, לכוון אנשים שרק נכנסו ורצוי לא ייפלו לידיים הלא טובות.