שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אחת ולתמיד: זה הגיוני לחפש כאן אהבה?

ירח בוקר ירח בוקר​(נשלטת)
לפני 11 שעות • 15 במאי 2026

אחת ולתמיד: זה הגיוני לחפש כאן אהבה?

ירח בוקר​(נשלטת) • 15 במאי 2026
או שזו הזיה שגיונית?
אני יודעת שיש אנשים שמצאו פה מערכות יחסים ארוכות ומשמעותיות, מי אתם?

קצת קונטקסט עלי:
במקור נרשמתי לכאן כדי לחפש זוגיות בדסמית. מעולם לא נרשמתי לאף אתר/אפליקצית היכרויות אחרים, כי זה ג'וב שאני לא מעוניינת בו עם אלמנט התמכרותי חזק. אבל משום מה דווקא בכלוב שמתי את מבטחי.
נשחקתי בדייטים, והסתובבתי כאן בפרופיל נמוך שנה פלוס, לעיתים מאוד רחוקות, קצת לקרוא ולנסות לבדוק איפה הליבידו שלי. אני מאוד נהנית כאן בלי האלמנט של ההיכרויות.
עכשיו אני במקום מאוד אחר, הרבה יותר בטוחה בעצמי ויודעת מה אני מחפשת. אבל האם הגיוני בכלל לחפש את זה כאן?
אני מרגישה שהרבה מדרי הכלוב כותבים ומציירים את עצמם כדמויות, מסכות של הפרסונה המינית שלהם. הנטייה שלי היא לסנן את אלה במיידית. אבל פגשתי כאן גם כמה אנשים מאוד אותנטיים.

מחשבות? שאלות פולואפ? שיתופים?
LovesToObey LovesToObey
לפני 10 שעות • 15 במאי 2026
LovesToObey • 15 במאי 2026
מהאנשים שפגשת כאן, למה לא המשכת איתם?
אני חושב שהאתר נופל באותו מקום של האפליקציות, שעל כל בחורה יש בערך 10 גברים. אני גם לא באפליקציות אבל ממה שאני שומע בכל מקום מאוד קשה לגברים שם, ונשים פשוט מוצפות בהצעות. בסוף לא יוצא הרבה מהדברים האלה. כן יהיו כמה ברי מזל פה ושם, אבל אני חושב שהרוב המוחלט חווים אכזבות כאן.
איה74 איה74
לפני 10 שעות • 15 במאי 2026

איך אני מתה על זה שגברים בטוחים

איה74 • 15 במאי 2026
LovesToObey כתב/ה:
אני חושב שהאתר נופל באותו מקום של האפליקציות, שעל כל בחורה יש בערך 10 גברים. אני גם לא באפליקציות אבל ממה שאני שומע בכל מקום מאוד קשה לגברים שם, ונשים פשוט מוצפות בהצעות. בסוף לא יוצא הרבה מהדברים האלה. כן יהיו כמה ברי מזל פה ושם, אבל אני חושב שהרוב המוחלט חווים אכזבות כאן.

שנשים לא מוצאות בגלל שהן מוצפות באופציות והן באגו טריפ. ודרך אגב, התזה הזו מיושמת על כל הנשים, לא משנה הגיל שלהן, הססטוס, המראה, האופי... אם את לא מוצאת זה בגלל שמרוב עצים את לא רואה את היער.

ולמחפשת האהבה, פה זה בדיוק כמו כל מקום, אפשר למצוא. פשוט עניין של מזל, וכנראה התמדה.
    התגובה האהובה בשרשור
לפני 9 שעות • 15 במאי 2026
LovesToObey כתב/ה:

ממה שאני זוכרת זה נפל בכל המקרים על אי-משיכה, אחרי דייט ראשון, גג שני. אני יודעת מהר אם אני נמשכת או לא. פעם אחת הוא חתך, אבל אני הייתי אמביוולנטית, אז אני יכולה להבין אותו.
לפני 9 שעות • 15 במאי 2026

Re: איך אני מתה על זה שגברים בטוחים

איה74 כתב/ה:
LovesToObey כתב/ה:

שנשים לא מוצאות בגלל שהן מוצפות באופציות והן באגו טריפ. ודרך אגב, התזה הזו מיושמת על כל הנשים, לא משנה הגיל שלהן, הססטוס, המראה, האופי... אם את לא מוצאת זה בגלל שמרוב עצים את לא רואה את היער.

ולמחפשת האהבה, פה זה בדיוק כמו כל מקום, אפשר למצוא. פשוט עניין של מזל, וכנראה התמדה.

ענייני ומציאותי, תודה (:

קראתי את הפרופיל שלך. אני מאוד מתחברת למסירות שלך לעצמך, וגם שומעת בין השורות שהיו גברים שערערו על הנשלטות שלך, כנראה בגלל שלא הצליחו לרכוש את אמונך (או שממש החטאתי?)

מסקרן אותי לשאול אם מצאת פה מערכות יחסים משמעותיות, אפילו אחת.
LowCarb LowCarb​(שולט)
לפני שעתיים • 16 במאי 2026
LowCarb​(שולט) • 16 במאי 2026
אני מאמין שדווקא מאד הגיוני לחפש פה אהבה וקשר משמעותי.
איך שאני רואה את זה, יש הבדלים גם בפלטפורמה וגם בקהל, לעומת האפליקציות.
ההבדלים האלה מייצרים יתרונות, אך גם חסרונות. בסך הכל, לדעתי, יש כאן יתרון.
מבחינת הפלטפורמה, הרבה יותר קל טכנית לייצר פה קומוניקציה, ויש דרכים מגוונות לעשות זאת (קול, וידאו, תמונה, כמה רמות של טקסט).
זה מעניק יכולת שליטה יותר גרנולרית ברמת החשיפה ורמת המחוייבות - מלעשות לייק לפוסט ועד אוננות משותפת בוידאו.
כמו כן, יש כאן הרבה אפשרויות הבעה עצמית פומבית, מה שמקל על הסינון של בני זוג פוטנציאליים.
החסרון של הפלטפורמה הוא, בעיני, העובדה שדווקא האטרקטיביות שלה מייצרת שימוש רב, ולפעמים התמכרות. אלה, מצידם, מייצרים קהילה ו/או מעגלים חברתיים שקצת פוגעים בפרטיות (את מדברת עם X אבל הוא חבר של Y ואקס מיתולוגי של Z, ו-A בכלל שונאת אותו כי הוא בגד ב-B וכדומה).

ברמת הקהל, מצד אחד יש כאן הרבה יותר דיוק מיני פוטנציאלי, וזה לא דבר של מה בכך, בעיקר עבור אנשים שעבורם בדס"מ הוא לא תבלין.
מצד שני, יש משהו בעייתי אינהרנטי (לפי הבנתי ותצפיותיי) בפסיכי שלנו. וזה נכון לכל הספקטרום של השליטה. לגבי קינקסטרים ואחרים אני לא יודע.

התנהגויות גבריות מבעסות יש בכל מקום, וכנ"ל התנהגויות נשיות מבעסות.
גם אופי התחרות והשפעתה על הסיכוי למציאת בני זוג דומים בכל הפלטפורמות.

אז סך הכל, אני חושב שלא רק שיש סיכוי, הוא אפילו גבוה יותר לאנשים שבדס"מ הוא צורך או כורח עבורם.

ורק כדי לתקף את אבחנותי - לי היה פה קשר של 5 שנים, ויש לי כמה חברים.ות מכאן שלכולם היו/יש פה קשרים משמעותיים.
כמו כן, הכרתי מספר לא מבוטל של נשים בעשר השנים שלי כאן, וגם אם רק לחלקן היה קשר אחר משמעותי מפה, לאלו שלא היה - רואים את זה עליהן מיד, וקל היה לי להבין לגביהן למה זה כך (מה שמחזק את אבחנתי לגבי המהות האינהרנטית המאתגרת של חלק מהקהל הקדוש הזה).
אז אל תתיאשי. פשוט צריך התמדה, מאמץ ומזל (כמו כל דבר טוב).
icon_smile.gif
בהצלחה!
LovesToObey LovesToObey
לפני שעתיים • 16 במאי 2026

LovesToObey • 16 במאי 2026
איה74 כתב/ה:
LovesToObey כתב/ה:

אז למה זה כל כך נדיר? מה הסיבה שלמרות כל ההצעות עדיין לא יוצא מכאן הרבה?
ממה שאני רואה, הסטטיסטיקה באתר לא שונה בהרבה מהמצב שתיארתי. אם תכנסי לצ׳אט את תראי שיש בערך 10 גברים על כל בחורה שנמצאת שם.
Blonde Blonde
לפני שעה • 16 במאי 2026
Blonde • 16 במאי 2026
אני מכירה זוגות שהכירו כאן והתחתנו

זה פשוט עיניין של מזל
lori lori​(נשלטת)​{ע_מ}
לפני שעה • 16 במאי 2026
lori​(נשלטת)​{ע_מ} • 16 במאי 2026
זה לא נדיר ויש כאן המון זוגות שהכירו ונמצאים יחד עשורים, אין ספק שכלובי הרויח בכבוד את המקום שלו בגן עדן.
רבים מהזוגות האלה כבר לא פה, מטבע הדברים הרבה אנשים מוצאים את מה שחיפשו ופשוט עזבו. חלק נשארו ושקטים. חלק משתפים. חלק מתגרשים (וזה לא קשור לפלטפורמה בה הכירו, אלא כי… החיים).
קשה לי לתת עצות כי אני חיפשתי פה בתקופה אחרת, והיום זה מרגיש יותר פרוץ וחשוף מבעבר, אבל לסנן את כל נטולי הפרופיל. לחפש בבלוגים. אם את מזהה פייק - תבטחי בתחושת הבטן שלך.

בסוף, צריך למצוא אחד. אדם אחד שאיתו יש כימיה שמפוצצת את המוח.
לא אומרת שזה קל, אבל זה בהחלט אפשרי.
פישוטו פישוטו
לפני שעה • 16 במאי 2026

פישוטו • 16 במאי 2026
LovesToObey כתב/ה:
איה74 כתב/ה:
LovesToObey כתב/ה:

אז למה זה כל כך נדיר? מה הסיבה שלמרות כל ההצעות עדיין לא יוצא מכאן הרבה?
ממה שאני רואה, הסטטיסטיקה באתר לא שונה בהרבה מהמצב שתיארתי. אם תכנסי לצ׳אט את תראי שיש בערך 10 גברים על כל בחורה שנמצאת שם.

ומתוך ה-10- 3 נשואים, 5 עם פרופיל ריק, 2 מציעים ישיבה על הפנים לפני ששואלים מה שלומך היום, ואחד נורמלי אבל מתבייש לפנות.

המספרים האלה זה לא איכות. בייחוד באתר הזה. המספרים האלה זה הצפות חוזרות ונשנות של העתק הדבק וחרמנות מקלדת.
בסוף לדעתי כמות הנשים והגברים שמחפשים פה משהו רציני דומה, ואולי אפילו יש יותר נשים כאלה.

ולנושא עצמו, חלק מהקושי פה הוא אכן המסיכות והאנונימיות. זה קודם כל גורם לאנשים להתנהג אחרת, בגישה שאין השלכות. זה יוצר קרקע פוריה להטרדות והצקות.
וגם כשמדובר באנשים לטעמך שמחזיקים סטנדרט התנהגות טוב - עדיין קשה לייצר אינטראקציה אנושית אותנטית.
יש משהו בהיפוך הזה - שאנחנו קודם כל מדברים סטיות ורק אחר כך בנוח לחשוף איפה עובדים וכמה אחים יש לנו. ולדעתי זה יכול מאוד לסנוור אם מצאת התאמה מינית ובדסמית ורק אז מתחילה לבדוק אם האדם מתאים גם לזוגיות.