ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

בעיה רחבת מימדים

כלובי
לפני 20 שנים • 6 באוק׳ 2004

בעיה רחבת מימדים

כלובי • 6 באוק׳ 2004
יש בפורומים של הכלוב בעיה שהתרחבה לאחרונה קצת במימדיה והיא של אנשים נטולי כבוד הדדי אלמנטרי המשתלחים בקבוצות בתוך הכלוב או בקהילה כולה מתוך איזה אינטרס של האדרה עצמית או נסיון להביע איזה הומור על חשבונם של אחרים או הפגנת כח או השד יודע מה.

מהיום יוקפד יותר על הסרת הודעות פוגעניות ושרשורים פרובוקטיביים שמטרתם לפגוע, כדי שכולנו נוכל להרגע ולהנות קצת.

אם אתם מרגישים שנכתב כאן שרשור שמטרתו לפגוע אתם מוזמנים לפנות אלינו בהקדם כדי שנטפל בבעיה.

בילוי נעים וחג שמח.
כלובי.
חצי אדון

דופק 142

חצי אדון • 6 באוק׳ 2004
סליחההה מראאש שאאני קקצת מתנשששף ונשממע מגמגםםם ..

זההה גגםם בגללל ששאניי על ה הההליכוןןן בחחדרר כושר עם הנניידד וגם בגגללל שכרטיססס ההרשתתת האלחוטייי קצצת מרטטט בזזמן האאחרון .

מההה שרציתיייי לומררר זהה שאנייי מסכיים איתך לכל מילללה .
גלתיאה
גלתיאה • 6 באוק׳ 2004
ישר כוח כלובי.

קליבר- חחחח גדול אתה icon_wink.gif
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)

Re: בעיה רחבת מימדים

כלובי ולירז יקרים,

מדובר בקומץ אדיוטים שאני מציעה לנהוג בהם בדרך אחת והיא להעיף להם את השירשור לקיבינימט ולשים להם הודעה פרטית על כך. תאמין לי שהם לא ראויים ליותר מזה ובטח שלא להודעות כמו ההודעה שלךicon_smile.gif))

ישר כח, על הסבלנות והסובלנות במילוי המשימה הכפוית טובה הזו שקוראים לה ניהול אתר/פורוםicon_smile.gif שרק מי שעשה אותה לפחות יום בחייו יודע להעריךicon_smile.gif
Dom_Quixote

מסכים וחולק

Dom_Quixote • 6 באוק׳ 2004
כלובי, אני מצדיע לך על על ההחלטה שלא לאפשר שרשורים פוגעים כאלה שנתברכנו בהם לאחרונה. עם זאת, אני חולק על ההחלטה להעלים את השרשור. מן הראוי שחברי האתר יידעו בדיוק איפה עומד כל אחד בסוגיות מסויימות, ומבחינתי היתה זו ברכה שסאבית חדשה שלא יודעת עדיין מי נגד מי, יכולה להיכנס לשרשור, ולראות בדיוק מאילו אנשים כדאי לה להיזהר. מחד זכות הציבור שלא להיפגע, אך מאידך זכות הציבור לדעת כדי להיזהר.

קיחוט
TooT​(נשלטת){פטרוניוס}

Re: מסכים וחולק

Dom_Quixote כתב/ה:
כלובי, אני מצדיע לך על על ההחלטה שלא לאפשר שרשורים פוגעים כאלה שנתברכנו בהם לאחרונה. עם זאת, אני חולק על ההחלטה להעלים את השרשור. מן הראוי שחברי האתר יידעו בדיוק איפה עומד כל אחד בסוגיות מסויימות, ומבחינתי היתה זו ברכה שסאבית חדשה שלא יודעת עדיין מי נגד מי, יכולה להיכנס לשרשור, ולראות בדיוק מאילו אנשים כדאי לה להיזהר. מחד זכות הציבור שלא להיפגע, אך מאידך זכות הציבור לדעת כדי להיזהר.

קיחוט

זה נכון.
ניתן ללמוד הרבה על האדם לפי כתיבתו ותגובותיו לחברים בקהילה,
זה מלמד מפני מי כדאי להיזהר ומי לא הייתי רוצה בקרבתי.
לי יש רשימה כזו.
אני ,אישית, מוכנה להיחשף לדעותיהם מאשר למעשיהם.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

ומה עם זכות הציבור לדעת?

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 6 באוק׳ 2004
זכותה של כל סאבית לקרוא את פניני החוכמה של דמיאן, החל מיחסו לנשים,, לסאביות ועד יחסו לנשים שמנות.

בצורה כזו יש לה יכולת גם לדעת עם מי יש לה עסק, הרבה לפני שהיא פוגשת את בעל הפנינים למטרות רומנטיות...

טרולים ומחפשי להבות, ואנשים שזקוקים להסתיר את הבעיות שלהם תחת אי ההתאמה של אנשים אחרים לציפיות שלהם תמיד יהיו לנו כאן - ורצוי שמה שאדם מסוים כתב יהיה זמין למי ששוקל אותו/ה כשותף פוטנציאלי לבדסמ.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

פיתרון אפשרי אחד

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 6 באוק׳ 2004
הוא ליצור פורום שאליו יועברו שירשורים שכאלו, במקום להימחק - משהו בסגנון "פינת הנפלים" או "בור האסבסט".

כך תסופק זכות הציבור לדעת, ואנשים יוכלו לדעת שאין שום סיבה להמשיך ולחבוט בנבלה, ולהוסיף לשלשול, אר, שרשור...
Romantikan​(שולט)
Romantikan​(שולט) • 6 באוק׳ 2004
לדעתי הודעה פוגעת צריך להסירה וכמה שיותר מהר יותר טוב
אם משאירים את זה ולא משנה באיזה קונטקסט אז מחטיאים את המטרה שמלכתחילה רוצים למנוע והיא שאנשים לא ייפגעו ממנה.
כלובי
כלובי • 6 באוק׳ 2004
אתם צודקים לגמרי,
אני מאמין גדול בזכות הציבור להתרשם ולשפוט בעצמו, וברוח זאת גם הפורומים של הכלוב.

רק שבשרשור הזה היתה פגיעה זדונית ולא הוגנת ברגשותם של הרבה אנשים, פעם זה נשים שמנות, פעם זה אדונים, פעם שפחות פעם מלכות ופעם מלכות בתשלום או ואנילים.

מצד אחד יש את זכות הציבור לדעת שדמיאן לא אוהב שמנות. מצד שני יש פה ציבור שלם של אנשים שנפגע מהדבר הזה ומהאוירה בפורומים שנוצרת מפרסומים לא אחראיים כאלה שנשלחים כלאחר יד.

המשכו של השרשור ירד עוד יותר נמוך מתחילתו, כשמי שכבר הגיב והעיז להפתח ולכתוב על עצמו ספג ירידות מרושעות ומטופשות.

בקיצור, בשמם של אלה שנפגעו מהשרשור המזלזל הזה בשקט ובשמם של אלה שהגיבו וחטפו פה כמה דברים שלא הגיעו להם לחטוף - החלטתי לעצור את ההדרדרות הזאת.

בשורה התחתונה כשמישהו מחליט להקליד פה כמה שנינויות על חשבונם של אחרים אני לא חושב שדבריו ראויים תמיד להשאר כאן.