מאזו(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
27 בנוב׳ 2004
אוף, למה לגייז אין מקום כמו הדאנג'ן ??
לפני 19 שנים •
27 בנוב׳ 2004
מאזו(מתחלף) • 27 בנוב׳ 2004
ביום חמישי (25/11) הייתי במסיבה יום הולדת שנתיים לדאנג'ן.
היה צפוף מאוד, מחשמל וחם למרות הכפור שבחוץ. עשרות גברים ונשים, וכולם ב - Dress-Code מוקפד ואופנתי : שחור, עור, וניל - והעיקר לא רגיל. הרבה ערום: חלקי, וגם מלא לחלוטין, נשים וגברים, אוף כמה מחרמן. המוזיקה היתה מדהימה וממגנטת, כשברקע, כל הזמן, ומכל פינה נשמעו הצלפות, מכות, צעקות וגניחות. אומן אמיתי (NB) ומוכשר כשד קשר שתי וערב בשניות בחורה יפיפיה בצורה מדהימה למתקן ; שתי נשים ערומות לחלוטין כוסו בכל גופן בשעווה צבעונית; דראגיסטית שרה מדונה טוב יותר מהמקור, עבד הבית המדהים עם זין ענק נקשר, עונה והושפל עד עפר, כשמסביב מלכות דורכות במגפיים כבדות על אשכים וזרגים, ואדונים מצליפים בישבנים נשיים וצובטים פטמות בשרניות עד לשלב הצווחות... והכל בלי טיפה של אלימות. נפלא אלכוהול משובח בכמויות, ריקודים סוחפים וסשנים מגרים עד כאב מעורבבים זה בזה בבמה המרכזית ובגומחות שבקומה השניה - כמה מחרמן, לוהט ותשוקתי. הכל מסביב סקס (למרות שאין יחסי מין כלל), זימה, שעווה והמון תאווה, אהבה וקבלה, קבלת האחר, קבלת השונה, קבלת השני. כמה קינאתי בהם, בסטרייטים, אתמול, על שיש להם מקום כמו הדאנג'ן. |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
27 בנוב׳ 2004
לפני 19 שנים •
27 בנוב׳ 2004
ים_yam(לא בעסק) • 27 בנוב׳ 2004
לא כולם סטרייטים בחבורתנו, יש הרבה גייז והרבה דו, יש טראנסג'נדרים, יש הכל מהכל.
זה היופי במועדון, כולם מתקבלים בו ללא אפליית דת, גזע, מין או העדפה מינית לכאן ולכאן. יש אפילו כמה ונילים סטרייטים שסתם נהנים להגיע ולספוג מאווירת הפתיחות והקבלה שם... |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
27 בנוב׳ 2004
לפני 19 שנים •
27 בנוב׳ 2004
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 27 בנוב׳ 2004
מאזו יקר,
הדנג'ן הוא לא רק לסטרייטים אלא לכולם, אבל מדברייך אני מבינה שהיית שמח אם היה מועדון בדס"ם לגייז, אבל עד שיהיה אולי תיזום משהו... למשל בדנג'ן יש ערבי בדס"ם בשלישי ובחמישי לכולם, אבל כידוע לך יש עוד ימים בשבוע, בעבר היה נסיון לעשות ערב אדונים ועבדים והוא לא הצליח, היום כשיש יותר פתיחות זה יכול לעבוד. בפעם הבאה כשאתה במועדון, אנא גש לי אני אכיר לך את עמוס ואולי תנסו ליזום פעם בחודש ערב כזה ובטח עוד כמה חברים כאן ירימו את הכפפה ויצטרפו. בהצלחה !!! |
|
hogo(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
27 בנוב׳ 2004
ואני הבנתי שקיים מועדון שכזה
לפני 19 שנים •
27 בנוב׳ 2004
hogo(מתחלף) • 27 בנוב׳ 2004
או לפחות מועדון שכזה שמקיים ערבים עם אוירה בדסמית ברורה
תן לי קצת זמן אני אברר לך |
|
hogo(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
27 בנוב׳ 2004
קבל
לפני 19 שנים •
27 בנוב׳ 2004
hogo(מתחלף) • 27 בנוב׳ 2004
שמעתי שיש שם מסיבות פטיש גם ...
|
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 19 שנים •
27 בנוב׳ 2004
לפני 19 שנים •
27 בנוב׳ 2004
מאסטר יקיר(שולט) • 27 בנוב׳ 2004
מאזו יקירי,
אמרתי לך כבר שאני מת עליך? יקירי, לא פעם ניסינו גם BOOTMASTER וגם אני לארגן מפגשים כאלה לגייז במועדון ביפו והערבים האלה, להבדיל ממפגשים שמתקיימים היום במקומות שונים, נכשלו מסיבה אחת: הם לא כללו אורגיות לצערי, אולי בדור הבא תהיה היענות למפגשי סאדו/גייז, בסגנון מה שקורה במועדון, אבל... אם תיקח על עצמך לארגן, מבטיח לבוא! |
|
baby(expired)(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
baby(expired)(לא בעסק) • 28 בנוב׳ 2004
יש מקום, שמקיים מסיבות BDSM לגייז, הן כוללות מין אם רוצים, יש שם בר וקרוסים וכל הדברים האלה.
אני יכולה לשאול את השם אם זה מעניין אותך... |
|
hogo(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
אופס
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
hogo(מתחלף) • 28 בנוב׳ 2004
|
|
hogo(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
ואם זה ימחק או משהו כזה אז פשוט תכנס
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
hogo(מתחלף) • 28 בנוב׳ 2004
תכנס למדריך אתרים בקטגוריית "מועדונים "
|
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
מאסטר יקיר(שולט) • 28 בנוב׳ 2004
חברים יקרים,
אנחנו כגייז, דו מיניים, חובבי גברים וכו', יודעים בדיוק היכן יש מסיבות ומאזו גם יודע, אך שוב, אלה לא מקומות של סאדו/מאזו נטו, הם רק משתמשים במונח S&M. אבל תודה על הרצון... |
|