פרופיל מבוטל(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
30 בינו׳ 2005
חלמתי חלום
לפני 19 שנים •
30 בינו׳ 2005
פרופיל מבוטל(לא בעסק) • 30 בינו׳ 2005
שלום לכולכם!
יש לי שאלה מאוד מסויימת - וזה בגלל שחלמתי מוזר על אישה שמחבקת אותי ולא נותנת לי ללכת (היא נעלה נעלי עקב אדומות והחזה שלה היה מכוסה בחזייה שחורה שקופה) ואמרתי לה 'גברת, תתני לי בבקשה לחזור לסטודיו לעבוד' והיא ענתה לי 'לא, אתה צריך להישאר פה. לעשות עבודות שירות אצלי' מאוד נבהלתי מהעניין הזה. אז רציתי לשאול אותכם - מה כל כך טוב ביחסי השליטה האלה ומה זה עושה לכם ? ומי מרויח מזה ? |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
30 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
30 בינו׳ 2005
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 30 בינו׳ 2005
שמע יקירי, אם מאוד נבהלת מהעניין הזה, עזוב הכל וברח ! גם ככה יש יותר מדי...
|
|
Tame |
לפני 19 שנים •
30 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
30 בינו׳ 2005
Tame • 30 בינו׳ 2005
אני חושב שהבחור התכוון ל"היבהלות" יותר בסגנון של הריגוש שבפחד - כמו האנדרנלין שמקבלים מצניחה חופשית או באנג'י... אם זה לא היה מושך אותו הוא לא היה טורח להירשם.
אז גנוב, לדעתי אתה צריך לשאול את השאלה את עצמך "מה זה עושי לי?" ו "מה אני יכול להרוויח מזה?" יתכן שתופתע |
|
Passion Fruit(שולטת){[pfp]} |
לפני 19 שנים •
30 בינו׳ 2005
ראשית-
לפני 19 שנים •
30 בינו׳ 2005
Passion Fruit(שולטת){[pfp]} • 30 בינו׳ 2005
ברוך הבא.
דבר שני-שני הצדדים מרויחים אחרת, מה הטעם? (ואולי גם העולם כי אנחנו רגועים יותר, מסופקים וחייכנים....) כל צד נותן את מה שהצד השני צריך וזו בהחלט לא מערכת סימטרית. היא הדדית-אבל לא סימטרית. כמו כן-אני מבינה את הבהלה שלך. בניגוד לאנשים אחרים פה, שגדלו עם פנטזיות די ברורות על התחום אני נפלתי לתוכו כמעט במקרה. לקח לי לא מעט זמן למצוא את עצמי ולא להיות המומה מהצד החדש הזה שגיליתי על עצמי אז קח את הזמן, תקרא, תלמד ואל תשכח לנשום עמוק... מה אני מקבלת? בשורה אחת - דרך לבטא ולממש כוחות שיש בי שלא יכולים למצוא מקום בעולם החיצון. מה הסאב שלי מקבל? בטחון, החזקה ומשוב. וכן, גם אהבה.... אז בהצלחה ואולי יש עוד חלומות מאירי עיניים בדרך .. |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
30 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
30 בינו׳ 2005
Aragorn(שולט) • 30 בינו׳ 2005
המכשפה כתב/ה: שמע יקירי, אם מאוד נבהלת מהעניין הזה, עזוב הכל וברח ! גם ככה יש יותר מדי...
כיוון שלטענתך אתה חדש פה אני אאיר את עיניך ואגלה לך שהמכשפה היא אחת הדמויות היותר מרכזיות בחיי הקהילה אם לא המרכזית שבהן וככזו היא בהחלט מוסמכת להעיד על מצב הקהילה כך שכדאי לך לשקול את העצה שלה ברצינות. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 19 שנים •
30 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
30 בינו׳ 2005
זאלופון(שולט) • 30 בינו׳ 2005
ואני דווקא אומר: אל תברח לשום מקום, ובטח אל תברח מעצמך.
בפרופיל שלך כתוב: "אין ספק שאני נמשך לעולם השליטה אבל עוד לא הבנתי - מה טוב בזה???" למעשה, שאלת וענית במשפט אחד. מה טוב במין אנאלי? מה טוב בסקס בתנוחה מיסיונרית? מה טוב בבחורות עם חוטיני? בקצרה: שזה מושך, מהנה ועושה טוב על הלב וגם בגוף. כך גם יחסי שליטה. כמובן, לא כל אחד אוהב תנוחה מיסיונרית או סקס אנאלי, ממש כמו שלא כל אחד אוהב יחסי שליטה, אבל מי שזה מושך אותו - נהנה מזה, וזה כל הסיפור. אל תחפש הסברים מתחת לאדמה וגם לא תיאוריות פסיכולוגיות בגרוש. אם אתה נמשך לנושא - שב עמנו, תקרא, תתרשם, תכיר. אחר כך תנסה, ואז תראה מה זה עושה לך. כך תדע הרבה יותר ממה שמישהו מאתנו יכול לספר לך על מה זה עושה לו. ברוך הבא. |
|
Morticia |
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
Morticia • 31 בינו׳ 2005
זאלופון ו-Tame נתנו לך תשובות טובות בעיני- מסכימה אתן.
רק אוסיף שלו לא היתה בך משיכה לעניין, לא היית חולם עליו בלילה... ואולי נבהלת דווקא מעצם חלומך ולא מתוכנו? מבהיל לפעמים לגלות דברים עמוקים בעצמך... מצטרפת לברכות- ברוך הבא (לדעתי אני עדיין ממתינה לאיזו תשובה או שלוש) |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
Aragorn(שולט) • 31 בינו׳ 2005
זאלופון צודק באופן תאורטי. אבל עדיין נשאלת השאלה האם באופן מעשי כדאי לו? כלומר האם אכסנית הפאמדום הישראלית הוא מקום "חמיים ונעים" לסאבים? ובאופן יותר ספציפי, האם בעבורו היא יכולה להיות מקום "חמים ונעים"? שאם לא, אולי לא כדאי לו בכלל להכנס לזה? מבחינת הסקרנות שהרגה את החתול. כמי שמעולם לא התנסה בפאמדום ולא מבין בו דבר וחצי דבר אני אמנע מלהשיב על השאלה אני רק ציינתי שהמכשפה השיבה עליה ואני הייתי נותן משקל רב לדעתה בנושא אבל כמובן שראוי להקשיב ליותר מדעה אחת ואין להקל ראש גם בדעותיהם של אחרים ובזו של זאלופון בפרט. בברכת לילה טוב, master james. |
|
בירדי |
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
Re: חלמתי חלום
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
בירדי • 31 בינו׳ 2005
אני חולק על חברי המלומדים.
בעצם, בוא נסתפק במלומדים. טוב. בוא נסגור על חולק. אענה לך על מה ששאלת, ידידי. למה זה טוב? מפני שזאת פעילות ספונטנית שנותנת פורקן ליצרים. ומה זה עושה לנו? שקט..... ומי מרוויח מזה? המפלללצת........ (כאן הכל בין הסדינים, ואף אחד לא שואל שאלות. והפסיכולוגיה? היא זולה. בגרוש. אז אל תשאל שאלות יקרות... ואם בכל זאת אתה מתעקש, ובכן, כאן יש לנו להציע לך מגוון תשובות...) |
|
פרופיל מבוטל(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
למכשפה
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
פרופיל מבוטל(לא בעסק) • 31 בינו׳ 2005
תודה לכולכם על התגובות.
מדהים כמה אינטימי המקום הזה יכול להיות. אני לגמרי מופתע מהשטף והמהירות שבה הגיעו כל כך הרבה מחשבות מעניינות לפוסט כזה צנוע . רציתי קודם כל לענות למכשפה גם בגלל שהיא ה... (בה' הידיעה) ה... מכשפה... וגם בגלל שכבר נאמר לי שהמכשפה היא אחד האנשים המקסימים ביותר שקיימים פה ("גם מסבירת פנים. גם אינטליגנטית וגם בן אדם מדהים" - כך נאמר לי) ובכן, כבוד המכשפה, כתבת לי כך: "שמע יקירי, אם מאוד נבהלת מהעניין הזה, עזוב הכל וברח ! גם ככה יש יותר מדי..." ומתחת למילה "ברח" היה לינק אבל לא משנה כמה לחצתי על הלינק - הלינק לא עבד ! בקיצור, I'm here to stay. (כנראה) |
|