סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

דעה

slu
slu
לפני 19 שנים • 14 במאי 2005

דעה

slu • 14 במאי 2005
הקטע נפתח כך : "לא אענה על השאלה "מי אני" כיון שכל מעשיי ומחשבותיי הם תוצאה ישירה של פקודותיו של אדוני, האדון הנערץ XXXXXXX, אחריהן אני הולכת ואלך עד אשר יצווה עליי אחרת, בעיניים עצומות! "
לא אציין מהיכן הוא לקוח, מצאתי אותו באחד משיטוטי באתר.

אתחיל בכך שאין לי עניין לפתוח במלחמה עם אף אחד. מקבלת את כל אלו שיאמרו שזכותו של כותב הקטע לכתוב כל מה שיעלה בדעתו ולהתבטא בדרך המתאימה לו - אני מנצלת את אותה הזכות בדיוק בשירשור הזה.

ברור לי שיהיו כאלה שיראו בקטע -אני מבטיחה לכם אגב, שהוא לא שוכתב או נלקח שלא בהקשרו הדברים מופיעים כפי שהינם ושאר הדברים שנכתבו, נכתבו באותה הרוח בדיוק- את התגלמות הנאמנות הנדרשת מנשלט וימצאו בו את כל היופי שבעולם וכו' וכו'....

אני רציתי לומר ששליטה הניתנת ללא גרעין עצמיות ברור של הנשלט היא למעשה לא שליטה כלל
והעדר המחשבה לא מרמז אלא על נסיון אומלל להצדיק קיום של אחד באמצעות זה של האחר.
שולט ונשלט הם חלקים של מערכת יחסים סמביוטית, שליטה לעולם לא תתקיים מעצמה או באמצועתה בלבד, חייב להתקיים מולה הצד השני המקבל אותה, הנותן לה הגדרה ולגיטימציה בעצם קיומו כקונטרא שלה והדבר נכון לגבי כל שליטה שהיא..

כשאת אומרת שכל הוויתך היא תוצאה של הוויתו, את למעשה אומרת שאינך קיימת כלל, איתו או בלעדיו. slu
הוא​(שולט)
לפני 19 שנים • 14 במאי 2005

זה נתון להעדפה

הוא​(שולט) • 14 במאי 2005
זה נכון מה שאמרת אבל עדיין אנו מחויבים כקבוצה לאפשר מקום לכאלה שכך תופסים את מהות הנשלטות/כניעה ללא שיפוטיות כי אין לנו כלים ויכולת לראות את הדברים דרך עינהם
ואין לנו זכות לבקר או לערער על דרכם

אחד יעדיף סבית עם עצמה שני יעדיף מחוקה ואין לנו אפשרות לדעת עד כמה מחוקה
ומה עומד מאחורי המילים במדיום המגבל הזה
Romantikan​(שולט)
לפני 19 שנים • 17 במאי 2005
Romantikan​(שולט) • 17 במאי 2005
אני מאוד מסכים עם מה שכתבת סלו
אני חושב שמישהי או מישהו שיגדירו את עצמם בצורה כזאת
לא לשם הפרובוקציה או כחלק מפנטזיה אלא באמת מתכוונים לזה אזי הם נמצאים במצב מאוד מאוד גרוע ומסוכן.
אין לי יכולת לדעת אם המצב הזה של הביטול העצמי היה קיים אצלה לפני שהיא נכנסה למערכת
היחסים או שזה הגיעה למצב הזה תוך כדי מערכת היחסים.
כך או כך אני באופן אישי רואה במי שכתבה את זה כקורבן ובמי שמשמש כאדונה כפושע.
הייתי מאוד רוצה להאמין שהדברים שנכתבים לא משקפים באמת את מה שקורה במציאות,
אני בעבר נמנעתי מלהביע את דעתי בעיניינים כאלה אבל אפשר להגיד שלפחות מבחינתי הגיעו מים עד נפש.
דוקטרינה​(שולט)

מסכים אך עם מעט הסתייגות

דוקטרינה​(שולט) • 17 במאי 2005
שאלה מעולה - ללא ספק.

עקרונית, הגישה שלי לעולם השליטה היא מאוד פשוטה: נשלט שאין לו חוט שידרה עצמית (בעולם האחר, שלא בעולם השליטה) איננו יכול להחזיק מעמד לאורך זמן.

נשלטת יכולה שיהיה לה את המקום בו הוא חזק, מקצועי או ה"שולט" - תוך מצב של ניגודיות מוחלטת לעולם הבדסמ שבה היא מציגה את האמיתי שלה. מבחינתי זה יכול להיות אצלה בבית, או בעסק בו היא עובדת או בפעילות חברתית בה כולם מביטים עליה בהערצה.

כאשר היא איתי, היא לא מאבדת את הכושר הזה אלא רק מוותרת עליו, למען ההנאה והמימוש של הפנטזיה שלה, במקום האמיתי בו היא רוצה וצריכה להיות. במצב הכי נכון עבורה.

זה לא במקום העולם העסקי או המשפחתי האחר שלה אלא בנוסף.

דוק
נוריתE

Re: דעה נוספת

נוריתE • 17 במאי 2005
דום אדם כתב/ה:
מילים כדורבנות.

נקודה.
נוריתE

Re: זה נתון להעדפה

נוריתE • 17 במאי 2005
הוא כתב/ה:
זה נכון מה שאמרת אבל עדיין אנו מחויבים כקבוצה לאפשר מקום לכאלה שכך תופסים את מהות הנשלטות/כניעה ללא שיפוטיות כי אין לנו כלים ויכולת לראות את הדברים דרך עינהם
ואין לנו זכות לבקר או לערער על דרכם

אחד יעדיף סבית עם עצמה שני יעדיף מחוקה ואין לנו אפשרות לדעת עד כמה מחוקה
ומה עומד מאחורי המילים במדיום המגבל הזה

סליחה ממש אבל ממש סליחה
בכל חנות מין יש בובות מתנפחות למי שרוצה אחת שכזו
לא אנחנו.!!!
FrozenLips
FrozenLips • 17 במאי 2005
לפי דעתי, צריך לחשוב האם מאחורי המילים הללו היתה כוונה ישירה של בחורה "ללא עמוד שדרה" .

הרי בחורה שאומרת שהיא חושקת ביחס של זונה - אינה בהכרח זונה...

אולי זו רק פנטזיה?
האם לא יתכן שבסופו של דבר ניסוח זה הוא החלק הוירטואלי של פנטזיית שליטה מוחלטת? שיש לו משמעויות שונות לחלוטין עבור בני הזוג המדוברים מאשר המשמעויות שאנחנו יכולים להסיק מתוכו?

נכון שרוב האנשים יסכימו שאין שום עניין בנשלט/ת חסרת דעות וייחוד אישי, אבל בל נשכח שעולם ה BDSM הוא כולו משחק ובכל מילה שנאמרת תמיד יש נופך אישי שתמיד משתמע לשתי פנים....

אז... icon_rolleyes.gif
FrozenLips
FrozenLips • 17 במאי 2005
לפי דעתי, צריך לחשוב האם מאחורי המילים הללו היתה כוונה ישירה של בחורה "ללא עמוד שדרה" .

הרי בחורה שאומרת שהיא חושקת ביחס של זונה - אינה בהכרח זונה...

אולי זו רק פנטזיה?
האם לא יתכן שבסופו של דבר ניסוח זה הוא החלק הוירטואלי של פנטזיית שליטה מוחלטת? שיש לו משמעויות שונות לחלוטין עבור בני הזוג המדוברים מאשר המשמעויות שאנחנו יכולים להסיק מתוכו?

נכון שרוב האנשים יסכימו שאין שום עניין בנשלט/ת חסרת דעות וייחוד אישי, אבל בל נשכח שעולם ה BDSM הוא כולו משחק ובכל מילה שנאמרת תמיד יש נופך אישי שתמיד משתמע לשתי פנים....

אז... icon_rolleyes.gif
Tame
Tame • 17 במאי 2005
אני מסכים עם פרוזן (אולי בגלל שזה יצא פעמיים זה יותר משכנעicon_smile.gif ) לדעתי כל בנאדם שיכול להעיד על עצמו שהוא אינו קיים או שאין לו אישיות בעצם סותר את עצמו מנקודת ההתחלה מאחר וההעדה הזו משמעה שיש חלק כלשהו שעומד ניטראלי מחוץ לסיטואציה ומבין אותה ותופש אותה להיות שכזו. אני גם מאמין שאותו חלק הוא החלק הדומיננטי ויכול אם יחפוץ לחסל את מצב התודעה הוירטואלי שהוא מראש הרשה להיכנס אליו (מתוך שיקולים של תועלת אישית כמובן).

לדעתי לא צריך להיבהל כל כך.
מילא אם היה מדובר בפרופיל שנכתב עבור הנשלטת בידי הנשלט ובו הוא מעיד עליה כחסרת תודעה משל עצמה אזי הדבר היה יכול להקפיץ כמה "נורות אדומות" (גנבתי כמה מהאפסנאות לפני שהשתחררתי) icon_wink.gif .