סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

לא רוצה יותר

בל{SK}
לפני 19 שנים • 30 ביוני 2005

...

בל{SK} • 30 ביוני 2005
...
Hunter​(שולט)
לפני 19 שנים • 30 ביוני 2005

בהצלחה

Hunter​(שולט) • 30 ביוני 2005
בהצלחה icon_smile.gif
dionysus
לפני 19 שנים • 2 ביולי 2005

יש הרגשה של דה ז'ה וו בשרשור הזה

dionysus • 2 ביולי 2005
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=8310&highlight=
הנה השרשור הקודם שבו נאמר: "רק רציתי להגיד שדומים, רובם ככולם, פשוט עולים לי על העצבים.
זה נכון שאני לפעמים מוקסמת, נמשכת, מגיבה, מתוקה, נעימה.
זה עדיין לא משנה את העובדה, אני פשוט ממש לא סובלת אתכם!"
יש לי שאלה.
האם כל פעם שנמאס לך מגברים,דומים או סאבים באשר הם,תעלי שרשור כזה של "שברו את הכלים ולא משחקים",במקום לנסות להתמודד עם הבעיות הללו באינטימיות ולהיעזר בחברייך?
זה לא תמיד חכם לקחת כביסה מלוכלכת ולהעלות אותה לדיון בפורום
Anan-Sagol​(שולט)

אי אפשר להחליף גנים בקלות איה

Anan-Sagol​(שולט) • 2 ביולי 2005
נשימה עמוקה icon_eek.gif
מנוחה ואולי גם ארוכה icon_idea.gif
מחשבה עמוקה icon_arrow.gif
לפעמים זה עוזר

תמיד נשמח לראות אותך
ענן-סגול
scorpio king​(שולט)

Re: יש הרגשה של דה ז'ה וו בשרשור הזה

scorpio king​(שולט) • 2 ביולי 2005
dionysus כתב/ה:
הנה השרשור הקודם שבו נאמר: "רק רציתי להגיד שדומים, רובם ככולם, פשוט עולים לי על העצבים.
יש לי שאלה.
האם כל פעם שנמאס לך מגברים,דומים או סאבים באשר הם,תעלי שרשור כזה של "שברו את הכלים ולא משחקים",במקום לנסות להתמודד עם הבעיות הללו באינטימיות ולהיעזר בחברייך?

זו חוצפה לא קטנה דיוניסוס להעלות מהאוב כך שירשורים מהעבר רק בגלל הרגשת הדג'ה וו הפרטית שלך. אני בטוח שאם איה היתה רוצה לצרף לנו לינק בגלל שהיא חווה את הדג'ה וו שאתה מייחס לה היא הייתה עושה את זה לבד.

משום מה לא ראיתי בדבריה הנוכחיים שום דבר שמתקרב למה שאתה קורא "שברו את הכלים ולא משחקים" ולמרות שנברתי עדיין לא מצאתי שום זכר לכביסה מלוכלכת.
כביסה מלוכלכלת זה כשויכוח פרטי בין שני אנשים גולש לפורום וזה כנראה משהו שברור לכולם חוץ מלך, כי זה כנראה מה שאתה מחפש, כביסה מלוכלכת ודג'ה וו שלא קיים.
זו כנראה לא תהיה הפעם הראשונה והאחרונה שמישהי תרגיש רצון לקחת פסק זמן , תחווה ספקות
ותרצה לשתף בכך אחרים.
אם כל מה שאתה רואה בזה זה כביסה מלוכלכת, אני דווקא הייתי שואל מי כאן המלוכלך icon_question.gif
בל{SK}
לפני 19 שנים • 3 ביולי 2005

בל{SK} • 3 ביולי 2005
dionysus כתב/ה:

יש לי שאלה.
האם כל פעם שנמאס לך מגברים,דומים או סאבים באשר הם,תעלי שרשור כזה של "שברו את הכלים ולא משחקים" במקום לנסות להתמודד עם הבעיות הללו באינטימיות ולהיעזר בחברייך?

יש לי תשובה
הנושאים האלה לא קשורים לבעיות אינטימיות, אלא לדינמיקה של הכרות עם גברים באתר.
אני רוצה שמי שפונה אלי יחפש להכיר אדם ואישה ולא שפחה, מלכה ומשחקי שליטה, כי אצלי זה בא בהמשך.
נכון שהם נכתבים ברגע של הצפה רגשית והיום הייתי כותבת אותם אחרת.
אבל יש לי נטייה לדרמה מופרזת והתגובות של החברים שלי באתר, עוזרות לי להרגע.

"כביסה מלוכלכת" הוא ביטוי שמתייחס לבעיות של זוגיות, ארגון או משפחה שלא ראוי לכבס לפני כולם.
לפעמים אנשים משתמשים בביטוי הזה כמניפולציה בכדי לא להתמודד עם הבעיות , לטאטא אותם.
בכל מקרה, כמו מלך העקרבים (תודה ,}{ איש נפלא שלי ), אני לא רואה את ההקשר לכאן.
בכל מקרה , נפלא שאתה קורה את השרשורים שלי והבא ישתדל להיות רגוע ושנון יותר.
שרוניתלי(האה)

אל תתנצלי, איה.

שרוניתלי(האה) • 3 ביולי 2005
הבאת בעייה אמיתית.
יש כאן אדונים שפונים בזלזול כאילו זה בדיוק
מה שכולן מחפשות כאן, והרי רובן לא.
קודם תשוחחו, תבררו, תנו יחס ואז תראו מה
בדיוק היא מבקשת ומי היא כאדם, כאישה.
אחר כך..השמים הם הגבול.
אז נכון, כבר דובר על כך, וזה אומר שאסור
להעלות זאת שוב כשזה כואב במיוחד?
Master_Eran​(שולט)
Master_Eran​(שולט) • 3 ביולי 2005
איה, תעשי תמיד רק מה שטוב לך...

שולח חיבוק חזק,
מאסטר ערן
Dark Artist​(שולט)

Dark Artist​(שולט) • 3 ביולי 2005
scorpio king כתב/ה:
dionysus כתב/ה:
יש לי שאלה.

זו חוצפה לא קטנה דיוניסוס להעלות מהאוב כך שירשורים מהעבר רק בגלל הרגשת הדג'ה וו הפרטית שלך. אני בטוח שאם איה היתה רוצה לצרף לנו לינק בגלל שהיא חווה את הדג'ה וו שאתה מייחס לה היא הייתה עושה את זה לבד.

משום מה לא ראיתי בדבריה הנוכחיים שום דבר שמתקרב למה שאתה קורא "שברו את הכלים ולא משחקים" ולמרות שנברתי עדיין לא מצאתי שום זכר לכביסה מלוכלכת.
כביסה מלוכלכלת זה כשויכוח פרטי בין שני אנשים גולש לפורום וזה כנראה משהו שברור לכולם חוץ מלך, כי זה כנראה מה שאתה מחפש, כביסה מלוכלכת ודג'ה וו שלא קיים.
זו כנראה לא תהיה הפעם הראשונה והאחרונה שמישהי תרגיש רצון לקחת פסק זמן , תחווה ספקות
ותרצה לשתף בכך אחרים.
אם כל מה שאתה רואה בזה זה כביסה מלוכלכת, אני דווקא הייתי שואל מי כאן המלוכלך icon_question.gif

סקורפיו,אני חושב שאתה זה שמגזים.כל פעם שלמישהו נמאס מאנשים בקהילה הזו הוא יוציא שרשור? אני רק זוכר שלפני שבועיים יצא השרשור של דר' ג'קייל ומאסטר הייד,ואת השרשור של "דרי המדמנה". אנחנו צריכים כל פעם שיעלו לנו שרשורים על כמה אנשים הם חארות בקהילה הזו? ה דבר ידוע מראש וטריוויאלי. יש לי גם בעיה עם ההכללות של איה.אם אני הייתי בוחר להוציא שרשור על כל פעם שבה סאבית זו או אחרת גרמה לי לתסכול או שהתייחסה אליי בצורה מגעילה הייתי צריך לעמוד עכשיו על 100 שרשורים. לא כל תסכול ותלונה צריכים לרשום פה. אני מאמין ב"לעבור הלאה".כל אחד מאיתנו ספג והכיר אנשים נבלות פה אבל זה לא גרם לכולם לפתוח שרשור במיוחד בשביל זה. בשביל זה גם קיים בלוג
בל{SK}

בל{SK} • 3 ביולי 2005
[quote="dark artist"]
סקורפיו,אני חושב שאתה זה שמגזים.כל פעם שלמישהו נמאס מאנשים בקהילה הזו הוא יוציא שרשור? אני רק זוכר שלפני שבועיים יצא השרשור של דר' ג'קייל ומאסטר הייד,ואת השרשור של "דרי המדמנה". אנחנו צריכים כל פעם שיעלו לנו שרשורים על כמה אנשים הם חארות בקהילה הזו? ה דבר ידוע מראש וטריוויאלי. יש לי גם בעיה עם ההכללות של איה.אם אני הייתי בוחר להוציא שרשור על כל פעם שבה סאבית זו או אחרת גרמה לי לתסכול או שהתייחסה אליי בצורה מגעילה הייתי צריך לעמוד עכשיו על 100 שרשורים. לא כל תסכול ותלונה צריכים לרשום פה. אני מאמין ב"לעבור הלאה".כל אחד מאיתנו ספג והכיר אנשים נבלות פה אבל זה לא גרם לכולם לפתוח שרשור במיוחד בשביל זה. בשביל זה גם קיים בלוג

דארק היקר ,
איך לעזאזל השמצתי את האנשים באתר הזה ? איזה תלונה על מישהו רשמתי פה?
אני כתבתי שאנשים כאן נבלות או חארות? הייתי מגעילה? אמרתי שכל הדומים כאלה או אחרים?
כתבתי כאן מה אני לא רוצה ומה אני מרגישה ברגע נתון - זה שלי
יש כאלה שרוצים דברים אחרים ומרגישים דברים אחרים כלפי הכרויות כאן באתר, זכותם.

מה יש לך נגד מלך העקרבים? קשה לך לראות מישהו שנחפז לעמוד לצד מישהי בלי אינטרס?