סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

להכניע גבר

kitiara
לפני 19 שנים • 3 בספט׳ 2005
kitiara • 3 בספט׳ 2005
אאבבלללל מתחת, אני לא רוצה כפתווווווווווררררררר פויה כפתור wall.gif crying.gif

למה בכלל אנחנו רוצים לזחול על ארבע לעזאזל?? icon_rolleyes.gif

ולמה באים ילדים לעולם ואיך? question.gif
מתחת_נעליה
לפני 19 שנים • 3 בספט׳ 2005

טוב, לא צריך כפתור

מתחת_נעליה • 3 בספט׳ 2005
למה רוצים לזחול? למה אני רוצה לזחול? כי זה מקרב אותי לחלקים של הגוף שאני אוהב.
kamor​(נשלט)
לפני 19 שנים • 21 בספט׳ 2005
kamor​(נשלט) • 21 בספט׳ 2005
מה בכלל אנחנו רוצים לזחול על ארבע לעזאזל??

אוכל לספר לך רק מנקודת מבטי ,
במשך חיי מעולם לא הסכמתי לקבל סמכות מעליי , תמיד הפריע לי אם מישהו היה אומר לי מה לעשות .
תמיד התמרדתי ועשיתי בכוונה נגד מי שפנה אליי בלשון ציווי , גם אם לא התכוון לך .
רק אם היו פונים אליי בלשון בקשה הייתי מסכים . בצבא היה לי קשה מאוד לקבל את המסגרת , ומה שהחזיק אותי שם במשך 3 שנים זאת החובה לשרת בצהל ולתרום את חלקי למדינה .
גם בעבודה קשה לי לקבל את זה שיש מישהו שנותן לי הוראות , הייתי לומד את העבודה מהר ולוקח על עצמי דברים לבד בכדי שלא יצטרכו לומר לי מה לעשות , האמת זה השפיע לטובה משום שהממונים עליי היו מרוצים שהייתי יודע מה לעשות בעבודה מבלי שיאמרו לי , והרגישו שהם יכולים לסמוך עליי מבלי לעקוב אחרי מה ש אני עושה . הרבה פעמים קיבלתי בונוסים כעובד מצטיין icon_smile.gif .

נעבור לרגע לנושא אחר , בני אדם במשך כל שנות קיומם תמיד האמינו בכח עליון או במשהו שנמצא מעליהם, לכח הזה הם סגדו וקיבלו על עצמם את חוקייו . נשאלת השאלה מדוע תמיד בני האדם קיבלו על עצמם לציית ולסגוד למשהו שסביר להניח שלא קיים , כל כך הרבה דתות הופיעו לאורך ההיסטוריה , וגם אם את בנאדם שמאמין באלוהי ישראל תסכימי איתי ששאר העולם האמין וקיבל על עצמו משהו שלא קיים . אבל מסתבר שבני האדם היו זקוקים לזה .למה ? לא יודע , אבל אני בטוח שיש לזה קשר לנושא שלנו .

נחזור להתחלה , כאדם שלא מקבל סמכות , חייב להיות משהו שישלים את זה בחיי , לדעתי מכאן נובע הצורך שלי להיות נשלט , לציית ולסגוד . כמובן שמבחינתי שזה לא יכול להיות כל אחד , רק מישהו שאני רוצה להעניק לו את השליטה , מישהו שאני אוהב ומעריך וסומך. מה יותר טוב מבת הזוג ?

לגבי הכפתור , של לתת שליטה , או ההרגשה המזויפת המשחקי שליטה מאחר ואנו בוחרים בזה . מצאנו פתרון .
לפני כמה זמן קיימנו טקס הערצה שבמהלכו הונחה טבעת על האצבע שלה ונשבעתי לציית ולסגוד לה כל פעם שהיא עונדת את הטבעת . כמובן שנקבעו 2 חוקים לשמירת הסדר .
1. אסור לי לגעת בטבעת - נועד לכך שלא אחביא את הטבעת ממנה .
2. אסור לה לאיים שהיא תשתמש בטבעת - לדוגמא , אם לא תעשה ... אני אענוד את הטבעת .
אם מצב כזה קורה אני פטור מלציית במשך 24 השעות הקרובות .

אין לנו יחסי 24./7 מאחר ויש לנו גם חיים אחרים . זה הופך את העניין למדליק יותר , מאחר ואין לי שליטה מתי אני העבד . וזה הופך את החוויה לענקית .

דרך אגב...המקרה הכי מדליק שקרה בעקבות הטבעת : יום אחד רבנו בנינו ( על משהו שאני צודק ! ) בכל אופן לא דיברנו איזה רבע שעה ומאוד כעסתי עליה . פתאום היא הופיעה עם הטבעת וציוותה עליי להשתחוות לנשק את רגליה ולהתנצל בפניה . תוך כדי התחננות שתסלח לי . רגע לפני שירדתי , חייכנו אחד לשני , זה היה רגע ענק והפך את המריבה תוך שניה אחת ללא מעניינת .

שיט , כתבתי הרבה .
יאללה ביי
kamor​(נשלט)
אה ו..... למה באים ילדים לעולם ואיך ?

כדי שבעולם יהיה יותר מלכות ויותר עבדים .

לא בטוח איך , נדמה לי שזה קשור לסטרפון של האמא והתחת של האבא.... נדמה לי scratchead.gif scratchead.gif
Aragorn​(שולט)
Aragorn​(שולט) • 21 בספט׳ 2005
kamor כתב/ה:
מה בכלל אנחנו רוצים לזחול על ארבע לעזאזל??

אוכל לספר לך רק מנקודת מבטי ,
במשך חיי מעולם לא הסכמתי לקבל סמכות מעליי , תמיד הפריע לי אם מישהו היה אומר לי מה לעשות .
תמיד התמרדתי ועשיתי בכוונה נגד מי שפנה אליי בלשון ציווי , גם אם לא התכוון לך .
רק אם היו פונים אליי בלשון בקשה הייתי מסכים . בצבא היה לי קשה מאוד לקבל את המסגרת , ומה שהחזיק אותי שם במשך 3 שנים זאת החובה לשרת בצהל ולתרום את חלקי למדינה .
גם בעבודה קשה לי לקבל את זה שיש מישהו שנותן לי הוראות , הייתי לומד את העבודה מהר ולוקח על עצמי דברים לבד בכדי שלא יצטרכו לומר לי מה לעשות , האמת זה השפיע לטובה משום שהממונים עליי היו מרוצים שהייתי יודע מה לעשות בעבודה מבלי שיאמרו לי , והרגישו שהם יכולים לסמוך עליי מבלי לעקוב אחרי מה ש אני עושה . הרבה פעמים קיבלתי בונוסים כעובד מצטיין icon_smile.gif .

נעבור לרגע לנושא אחר , בני אדם במשך כל שנות קיומם תמיד האמינו בכח עליון או במשהו שנמצא מעליהם, לכח הזה הם סגדו וקיבלו על עצמם את חוקייו . נשאלת השאלה מדוע תמיד בני האדם קיבלו על עצמם לציית ולסגוד למשהו שסביר להניח שלא קיים , כל כך הרבה דתות הופיעו לאורך ההיסטוריה , וגם אם את בנאדם שמאמין באלוהי ישראל תסכימי איתי ששאר העולם האמין וקיבל על עצמו משהו שלא קיים . אבל מסתבר שבני האדם היו זקוקים לזה .למה ? לא יודע , אבל אני בטוח שיש לזה קשר לנושא שלנו .

נחזור להתחלה , כאדם שלא מקבל סמכות , חייב להיות משהו שישלים את זה בחיי , לדעתי מכאן נובע הצורך שלי להיות נשלט , לציית ולסגוד . כמובן שמבחינתי שזה לא יכול להיות כל אחד , רק מישהו שאני רוצה להעניק לו את השליטה , מישהו שאני אוהב ומעריך וסומך. מה יותר טוב מבת הזוג ?

לגבי הכפתור , של לתת שליטה , או ההרגשה המזויפת המשחקי שליטה מאחר ואנו בוחרים בזה . מצאנו פתרון .
לפני כמה זמן קיימנו טקס הערצה שבמהלכו הונחה טבעת על האצבע שלה ונשבעתי לציית ולסגוד לה כל פעם שהיא עונדת את הטבעת . כמובן שנקבעו 2 חוקים לשמירת הסדר .
2. אסור לה לאיים שהיא תשתמש בטבעת - לדוגמא , אם לא תעשה ... אני אענוד את הטבעת .

אין לנו יחסי 24./7 מאחר ויש לנו גם חיים אחרים . זה הופך את העניין למדליק יותר , מאחר ואין לי שליטה מתי אני העבד . וזה הופך את החוויה לענקית .

דרך אגב...המקרה הכי מדליק שקרה בעקבות הטבעת : יום אחד רבנו בנינו ( על משהו שאני צודק ! ) בכל אופן לא דיברנו איזה רבע שעה ומאוד כעסתי עליה . פתאום היא הופיעה עם הטבעת וציוותה עליי להשתחוות לנשק את רגליה ולהתנצל בפניה . תוך כדי התחננות שתסלח לי . רגע לפני שירדתי , חייכנו אחד לשני , זה היה רגע ענק והפך את המריבה תוך שניה אחת ללא מעניינת .

שיט , כתבתי הרבה .
יאללה ביי

שלושה דברים:
1) חובת השרות בצה"ל לא הפריעה לרוב תושבי כלובי-לנד להשתמט.
2) תתפלא אבל יש גם דומים ששונאים לקבל הוראות.
3) שים לב בכמה מילים השתמשת בשביל להגיד דבר פשוט - אתה אוהב להיות נשלט ואין לך מושג למה.
Queencie​(שולטת)
Queencie​(שולטת) • 21 בספט׳ 2005
kamor כתב/ה:

רעיון מדהים ומוצלח ! אהבתי !

ובאשר לעניין ההכנעה והשליטה -
יחסי D/s חייבים להיות מושתתים על מסירת שליטה מצד הכנוע/ה
ולא אפשרי שיתבססו על לקיחתה מצד השולט/ת.
הרעיון של הכנעה בכח הוא פנטזיה נפלאה,
אך ככזו היא תישאר בלתי ממומשת ...
kamor​(נשלט)
מסכים איתך Queencie . אי אפשר לקחת שליטה בכח .

אבל כל עניין הטבעת מאפשר לה לקחת שליטה מתי שתרצה . ברור שהכל היה מוסכם מבחירה בזמן הטקס . אבל אחרי הטקס כל השליטה נמצאת רק ביידים שלה . ההרגשה עצמה היא של עבד ומלכה אמיתיים ב 100 % .

ברור שאני יכול להחליט שאני לא רוצה ואין דבר שיחייב אותי . אבל הטקס עצמו היה מדהים וחזק מבחינה מנטלית שהוא משאיר הרגשה גדולה של מחוייבות , ככה שההחלטה לא לציית תציק לי מאוד
אומר כך ,הטקס עצמו עשה את העבודה .
הטבעת עצמה גם נתפסת כמשהו גדול , ברגע שהיא נמצאת על האצבע שלה זה משפיע מייד על שנינו בתחושה של כיף ולא משנה בכלל באיזה מצב רוח היינו לפני .
אוהב שולטות​(מתחלף)
לפני 19 שנים • 3 באוק׳ 2005

Re: להכניע גבר

אוהב שולטות​(מתחלף) • 3 באוק׳ 2005
זה מתקשר למה שכתבתי פה כוידוי. בשבילי אדם שהוא רק שולט או שולטת הוא משעמם. ואפילו סובל מנחיתות מסויימת במשחק החיים. כנ"ל לגבי המשועבד והמשועבדת. אנחנו כולנו צריכים להיות ב2 הקצוות של המקל. בחיים המציאותיים קשה להשיג שליטה. והנשלט סובל. דוגמאות קיצוניות למשחקי נשלט שולט לא חסרות. בתי כלא, מחנות כפיה, וחדרי עינויים.
מה גורם לאדם לשחק את הנשלט מתוך הסכמה... לדעתי זו ההנאה שהוא יודע שהדבר גורם לבן/בת הזוג. אני למשל אוהב את המשחקים האלו. אבל זה צריך להיות תלוי בבת הזוג. קשה לי לחשוב על סיטואציה בה אני אתמסר למישהי סאדיסטית רעת לב אמיתית.