Inside your head |
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
ואני דורשת...!!!
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
Inside your head • 23 באוק׳ 2005
speech!!!
speech!!! speech!!! speech!!! speech!!! speech!!! (Go Zoe) |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 23 באוק׳ 2005
יומולדת שמח זו רק ההתחלה
של הברכה. כי בעצם רצינו לאחל לך הרבה מהכל ובעיקר שמחה. ולאחל הצלחה בחיים ואין סוף אהבה שצחוקך יהדהד מהלב וליבך יהיה מלא ידידות וצהלה שכל מי שימצא סביבך יחוש רק אושר וברכה שבריאות ומזל יהיו לך כל חייך לא רק השנה יומולדת שכולו אהבה וברכת מלאכים לכל השנה לילו והצפרדע |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוק׳ 2005
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 24 באוק׳ 2005
מזל טוב!!!
|
|
ללא גבולות' |
לפני 19 שנים •
28 באוק׳ 2005
תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה
לפני 19 שנים •
28 באוק׳ 2005
ללא גבולות' • 28 באוק׳ 2005
תודה לכולם על הברכות האיחולים והמחמאות .............כיף אמיתי חם בלב ולגביי חלק גם רטוב בתחתונים (מותר לי לגנוב מהשירשור השני ..אני כתבתי!!!)
ברווזזזעעעעעעעעעעעעעעעעעע- תודה שפתחת שירשור עוד לפני יום ההולדת ....לא אמרו לך שלא אומרים מזל טוב עד שהילד נולד??? טאבי- תודה רבה על הברכה המ ה מ מ ת והתמונה שעשתה לי חם בלב שהשקעת זמן רב בחיפושה .....אתה מקסים }{}{}{} אלללללללללללללללללילתי !!! מילים לא יהיו ראויות כאן ....תודה אישה מקסימה שלי ...אני עדיין צריכה להחליט בעיניין העוגה אדון המשאלות- תודה רבה , דנדי - וול........כרגיל נעתקה נשמתי ...כן ממש ככה ...אני לא דרמה קווין !!!...אוהבת אותך והמון מתאהבת - מקסימה מקסימה מקסימה ובלי לגעת !!! זה של אנטי !!! :: מנטרה - פעם שנייה גלידה ..תודה על מחמאת החזון !!! נגה- תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה רבה נטלי - חולצה לבנה מה רע ??? תודה שוטרת - תודה על המילים המרגשות וגם על העידוד מאז ברוווזזזזעעעעעעעעעעעעעע - מה נתקעת כאן שוב??? לילו -תודה לאישה המושקעת והמקסימה }{}{}{}{} המכשפה - תודה וכן אני יודעת זה היה ארוך וול...... לי היה קשה יותר!!! טענות על חוסר מקוריות יש להפנות לעורך הראשי ! }{}}{ |
|