המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
Re: ממניאק מניאק כוחנו עולה
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 24 בפבר׳ 2006
godisafemale כתב/ה: עכשיו ברצינות,
במקום להשתתף בניסוי של עצמך אנדר, לחכות שמשהו יקרה ואתה תתהפך.. או במקום לחכות ל"זותי" שתבוא עם הווגינה המזמרת ותחתוני הצוקהארה.. אולי דביל קטן תיגש לטיפול?! לפני שהחיים יהיו הסטוריה לא מרתקת עבורך. היום מקובל להתחיל כל גישה אל האני המתנהג - באימון אישי coaching לי יש הרגשה שאתה ופסיכולוגיה בגרוש וחצי תהיו חברים טובים למסע מרתק. תנסה להישאר קצת יותר עם הנוכחית או עם המזדמנות בכלל, כחלק מהניסוי. ולא לברוח שניה לפני שהיא נותנת לך שפיץ. אולי אתה זה שמבריז כשנגמרה לך ה"סחורה" ?! ועכשיו הכי ברצינות: אתה כנראה שטוח כמו צלחת סושי סוג ט', כל קשר מתחיל להיות סוער ומעניין דווקא בשלבים המתקדמים שלו, אם לא תהיה שם לא תכיר את עצמך וגם לא את העולם שמולך. אבל נו מה קורה לי בשעה הזו של הלילה.. מדברת למניוקיז... שלא עושים רושם של סובלים במיוחד מטיפשותם שלהם. אבל כמו שאמר הפטיש לכריש " אחי זה אנושי להיות א'הבל" נשיקות ומכל הלב הצלחה ממני. סליחה מראש על הטונים המחורצפים.. אני בביוץ! godisafemale ואנדרפוט יקרי, מהכרותי את שנייכם, אתם חייבים להיפגש ולו רק לקפה, יש לי תחושת בטן חזקה ביותר שמשהו חיובי יצמח מזה ואני רצינית ביותר! |
|