FrozenLips |
לפני 18 שנים •
6 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
6 באפר׳ 2006
FrozenLips • 6 באפר׳ 2006
תרשו לי שניה לחזור להתחלה
רק אני חושבת שמבחינה לוגית המשפט בציטוט נורא משעשע? "מאחר והן מחונכות לאהוב או מתרגלות לאהוב, הן מיד מחליטות להיות "בעד" או "נגד" דבר מסויים." ? רק אני לא מבינה שאפילו בהינתן שהחלק הראשון נכון, ממש לא ברור כיצד הוא מוליך אל החלק השני? |
|
סוכן משנה מבנה |
לפני 18 שנים •
6 באפר׳ 2006
לי דווקא נראה שאת לוקחת את המשפט הזה באופן מילולי מדי
לפני 18 שנים •
6 באפר׳ 2006
סוכן משנה מבנה • 6 באפר׳ 2006
ואז באמת את צודקת.
אבל לפי ההקשר נראה שהכותב התכוון לתהליכי חיברות ואז המשפט בסדר. |
|
lain |
לפני 18 שנים •
10 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באפר׳ 2006
lain • 10 באפר׳ 2006
לומר 'אנחנו אוהבות את זה אבל רק בסקס' זו הטמנת ראש לא קטנה
לסקס יש השלכות עמוקות לכל רובד בחיינו זה שאנו שואפות לשיוויון בין המינים - על זה אין ויכוח, וזה שהשליטה מגיעה מתוך בחירה גם על זה אין עוררין אבל השאלה היא - מהיכן בכלל מגיע הצורך הזה להשלט ע"י גבר? כל כך טוב לנו כעת משהשגנו שיוויון יחסי, אז מדוע זה בא לנו בדלת האחורית בפנטזיות ? פמניסטיות רואות את המיילדום כאנטיתיזה למהותן, ואפילו אם רק בסקס מדובר ולא דבר מעבר, לא פעם תוהות מהיכן מגיע הצורך ה"מתועב" הנ"ל לרצות כי גברים ישלטו בהן בכל זאת. דבר מוזר הוא שכמעט ולא מכירה סאבים אשר לא סבורים כי מלכתם אמורה לשלוט בהם, כלומר השליטה ,על כל השלכותיה, מתאימה להם ואינם מתחבטים בינם לבין עצמם בעניין אך לנו הסאביות? קשים... קשים חייה של הסאבית הפמניסטית. |
|
Succubus(אחרת) |
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
Succubus(אחרת) • 13 באפר׳ 2006
lain כתב/ה: פמניסטיות רואות את המיילדום כאנטיתיזה למהותן, ואפילו אם רק בסקס מדובר ולא דבר מעבר, לא פעם תוהות מהיכן מגיע הצורך ה"מתועב" הנ"ל לרצות כי גברים ישלטו בהן בכל זאת.
אני לא מסכימה עם האמירה המסוימת הזאת, פשוט משום שפמיניסטיות יש מהרבה סוגים. אכן יש פמיניסטיות שקונספט המיילדום תקוע כעצם בגרונן. לרוב, הן לא מכירות את עולם הבדס"מ מקרוב. ולמכלול דברייך, בני אדם מורכבים מהרבה צרכים, לפעמים נוגדים, שבאים לידי ביטוי בנסיבות שונות. אני לא רואה כל סתירה בכך שאדם אחד יהיה חזק ועצמאי בנסיבות מסוימות, ובנסיבות אחרות יבחר להיות דווקא חלש ותלותי. אלה צדדים שונים של אותו אדם שרוצים לבוא לידי ביטוי. בחוויה שלי, כשאני בוחרת בתפקיד סאבי, יש בזה משום מנוחה מהצורך המתמיד להיות "חזקה". אבל זו בחירה, לא קבלה של כפייה חיצונית. החלק העקרוני בבדס"מ, שעושה אותו לגיטימי גם מבחינת הפמיניזם, בעיניי, הוא בבחירה. פמיניזם מושתת כולו על החירות לבחור. כך גם בדס"מ. |
|