מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 7 באפר׳ 2006
כן, גם אני לפעמים מתקשה להבין את הכעס שלה...
אולי זה סוג של הגנה לאחר סבל רב מהמין הגברי, פשוט להתרחק מהם... אני חושבת שאני יותר מאוכזבת מאשר כועסת... |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
לא שונאת גברים כלל- דווקא נהנית מהם
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
godisafemale(שולטת) • 7 באפר׳ 2006
אבל מוגבלים. מה לעשות.
|
|
huan |
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
huan • 7 באפר׳ 2006
זה בדיוק מה שכל מני אנשים שכיום אנחנו קוראים להם בני זונות חשוכים אמרו על נשים וכושים ויהודים ברוכה הבאה למועדון את בחברה טובה
לי אישית רק נותר להיצטער בשבילך |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
Queencie(שולטת) • 7 באפר׳ 2006
על מה יצא קיצפכם?
לא קראתי בתגובתה של גודיס שנאה או כעס לכלל המין הגברי - אלא ציון עובדה לגבי השוני בין המין הנשי למין הגברי, לגבי השוני שלהם ביכולתם להביע רגשות ולהתמודד איתם. כעס ושנאה קראתי בבלוג הכחולי, וגם אלה מן הסתם כעס ותסכול שיחלפו, לאחר שהשתחררו מתוכה.... הפיתרון ידידיי - גבר מנוייש !! עם כל הצעצועים הנדרשים (וקצת יותר מכך) ועם תכונות נרכשות או מוחצנות נשיות בדיוק כמו שאנחנו אוהבות!! |
|
פשוט אורי(שולט){-GODESS-} |
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
הבעיה של גודיס
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
פשוט אורי(שולט){-GODESS-} • 7 באפר׳ 2006
הבעיה הכי גדולה שלך גודיס זה שאת כוסית לא נורמלית
והעובדה הזו שוללת מהרבה גברים שפגשת את היכולת המילולית להביע את עצמם אז בעינייך גברים הם מוגבלים, למרות שהבעיה שלהם היא לא מוגבלות היא העובדה שיש להם עיניים ואת היא זו שחולפת מול עינייהם |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
תודה
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
godisafemale(שולטת) • 7 באפר׳ 2006
תודה לך S.A
וקוו'ינסי כרגיל מסדרת את הז'יטונים על הלוח הכי ברור וצלול שאפשר }{ |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
זאלופון(שולט) • 7 באפר׳ 2006
Queencie כתב/ה: על מה יצא קיצפכם?
לא קראתי בתגובתה של גודיס שנאה או כעס לכלל המין הגברי - אלא ציון עובדה לגבי השוני בין המין הנשי למין הגברי, לגבי השוני שלהם ביכולתם להביע רגשות ולהתמודד איתם. זה נכתב ברצינות? כי זה בערך כמו לומר שלא ברור למה שחורים מתרעמים על אנשים שלא שונאים שחורים וגם לא כועסים עליהם - אלא רק מציינים עובדה לגבי היותם של שחורים טיפשים ועצלנים, לגבי השוני של שחורים ביכולתם להתמודד עם בעיות מורכבות יותר מקילוף בננה או ירידה מעץ. אבל אולי זה יצר רושם כזה אצלי כי אני שייך למגדר מוגבל |
|
בירדי |
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
בירדי • 7 באפר׳ 2006
זאלופון צודק
|
|
kamor(נשלט) |
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 באפר׳ 2006
kamor(נשלט) • 7 באפר׳ 2006
כן , אבל בכל זאת.. לא צריך להתרגש יותר מידי .
זאת בסה"כ גודיס מאחוריי הביטויים הפרובוקטיבים שלה מסתתרת אשה נחמדה , שחולה לנו על התחת !! אח... גודיס . אם הייתי פנוי והיה לי זמן מיותר הייתי דואג לחנך אותך קצת . |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
פסיכו לוג(שולט) • 9 באפר׳ 2006
Queencie כתב/ה: הפיתרון ידידיי - גבר מנוייש !!
חחחחחחחחחחחח קווינסי: היי היי בלי קיצורי דרך. נכון, יש לכן בעיה. תתמודדו. לנו לא הרבה יותר קל. כחולית: מי כמוני יודע כמה זה עוזר לשחרר ככה עצבים... אבל בסוף זה מסתדר, לפחות מבחינת ההרגשה הפנימית. כמעט תמיד המסקנה היא לא לשנות את העולם אלא את התייחסותנו אליו. גודיס: אני לא יודע מי השגריר שהכפיש את שמנו אצלך, אך לא הוגן להעליל הכללות =( תני צ'אנס.... |
|