בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

סצינת השפלה פומבית בסנטרל פארק - סוף סוף יש לי עברית...

נולי
לפני 18 שנים • 7 ביולי 2006
נולי • 7 ביולי 2006
S-ית עם כזו אנגלית מי צריך עברית?
דש לסמרטוט שלך.

אגב מתי אתם קופצים לביקור?
Madame_S
לפני 18 שנים • 8 ביולי 2006
Madame_S • 8 ביולי 2006
תודה על התגובות, נחמד לשמוע מידידים ותיקים וגם מאנשים שטרם יצא לי להכיר.
אני אשמח לקרוא תרגום של זה לעברית icon_smile.gif
אני מגיעה לארץ הקודש בחמש עשרה ליולי, ואני מקווה לפגוש כמה אנשים מהעבר המפוקפק שלי... icon_biggrin.gif
ושירי...אח ימי הל פייר האבודים, לצערי מאז סגרו את המועדון הזה, אבל אם תגיעי לניו יורק אני מבטיחה לקחת אותך למועדון אחר חביב לא פחות
TOB​(שולט)
לפני 18 שנים • 8 ביולי 2006

a teasing story

TOB​(שולט) • 8 ביולי 2006
Thank you for a great story , I wish to do same but with more extremly things like strap-on , spittings , needls and etc , anyway it was a beautiful story and I got a very strong sexual teasing feel and ammm... a warnth inside my underwear
red-cell​(מזוכיסט)
לפני 18 שנים • 10 ביולי 2006
red-cell​(מזוכיסט) • 10 ביולי 2006
סגרו את ההל פייר? שוב?

לא ידעתי, אני יודע שהוא עבר לברוקלין, לא ידעתי שהוא נסגר שוב.

באוגוסט אני בניו יורק, יש מקום אחר חוץ מה- paddles?
Madame_S
Madame_S • 10 ביולי 2006
אחרי שההל פייר עבר לברוקלין הרבה פחות אנשים הגיעו אליו והבעלים קיבל התקף לב ובסופו של דבר סגרו, לפחות עד כמה שאני יודעת.

כרגע אין הרבה אופציות חוץ מהפאדלס, אופציה אחת שכן קיימת היא מועדון הבכחוס שפועל במהלך השבוע כגלרית אומנות ומדי פעם בסופי שבוע הם הופכים את החלל למועדון סאדו, בדרך כלל שוכרים אותם בשביל מסיבות. החלל שם מאוד יפה, והם מביאים ציוד חביב. העובדה שכרגע יש שם תצוגה של צילומי סאדו מרהיבים (במחיר פעוט של יותר מאלף דולר לתמונה) מוסיפה לאווירה.

דרך אגב, כשאתה עובר בניו יורק תרגיש חופשי ליצור קשר, אין באזור יותר מדי נפולות של נמושות כמונו הבאים מתחום הסאדו icon_smile.gif
קייל​(לא בעסק)
קייל​(לא בעסק) • 10 ביולי 2006
אני מניח שהתכוונת לרדסל, אבל צריך לעדכן אותך שעכשיו הוא איש חשוב, עם 3 דומיות מחזרות אחריו. לא נראה לי שיש לו זמן להגיע לניו יורק. icon_cool.gif
red-cell​(מזוכיסט)
לפני 18 שנים • 11 ביולי 2006
red-cell​(מזוכיסט) • 11 ביולי 2006
קייל, אתה לא מעודכן בלו"ז שלי
אני אהיה בניו יורק בין ה- 9 ל- 13 באוגוסט, תכננתי ללכת לפאדלס, אני אחפש גם את הבכחוס.
אני אשמח מאוד ליצור איתך קשר מאדם S !
אנדרפוט
לפני 18 שנים • 13 ביולי 2006
אנדרפוט • 13 ביולי 2006
וכמו תמיד, באמריקה כולם עושים כל הזמן חיים, כל הכבוד, אחלה תיאור נשמע לי יופי של יום היה לכם בפארק ההוא. לא מבין למה לא לשים עליו רגליים כאשר ילדים עוברים בסביבה, הרי בטלוויזיה הם רואים דברים הרבה יותר גרועים, אבל שיהיה.

נשמע כיף ואני מוכן גם לתרגם את זה. בהמשך
Madame_S
Madame_S • 13 ביולי 2006
הבעיה בלשים עליו רגליים כשילדים עוברים קשורה לדילמה קבועה שיש בקטעים של השפלה פומבית (ואני לא מתכוונת להשפלה פומבית במועדון סאדו, אלא להשפלה פומבית במקום מלא באנשי העולם הואנילי): עד כמה הוגן לערב בהעדפות שלנו אנשים שאינם בקטע.
אנחנו בעצם כופים את ההתנהגות שלנו עליהם, אז כשזה מבוגרים אני מניחה שהם יכולים להתמודד עם זה, וגם הרבה דברים אחרים שעשינו יכולים להחשב כסתם התנהגות מוזרה או ניסוי חברתי. אבל יש פעילויות שקשה לפרשן כמשהו מסוג זה, וזה לא בהכרח הוגן להביא הורים למצב שהם יצטרכו להסביר את זה לילדים שלהם...

אין לי ספק שאחרים יראו דברים אחרים שעשינו כקיצוניים יותר, ואני מניחה שלכל אחד יש את הקווים האדומים שלו. מכיוון שבאותו היום אני הייתי המושכת בחוטים, אני עשיתי את ההחלטה שמתאימה לי.
אנדרפוט
אנדרפוט • 13 ביולי 2006
ברור לי לגמרי שאת צודקת בהחלטתך. ולמרות זאת, צריך להתאמץ מאוד בכדי לראות בשימת רגליים על מישהו דבר ארוטי או שאינו ראוי לילדים. הרי אם הילדים היו רואים זוג מתנשק בפארק לא היתה לזה שום משמעות. אבל אולי בגלל שאנחנו עוסקים בפעילות הנחשבת לסוטה יש מן הראוי להתחשב בציבור הרחב, למרות שכאשר פאנקיסטים או גותים או כל מתלבשי אקסטרים אחרים עוברים ברחוב אני לא רואה אותם מתחבאים בכל פעם שילד או זקנה עוברים. יש פה סוגיה מעניינת עם כל העניין של החלל הציבורי. ומצד שני - הרבה יותר מעניין פשוט לקרוא את הסיפורים שלך. icon_smile.gif