סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שבירת גבולות

ונילי בדסמי​(מתחלף)
לפני 18 שנים • 22 באוג׳ 2006

דולי תמיד ישירה וישרה

ונילי בדסמי​(מתחלף) • 22 באוג׳ 2006
אני יוצא מנקןדת הנחה שמדובר פה על מקרה אמיתי כי דולי בדרך כלל כותבת על מקרים אמיתיים.
דבר שניתן לומר על דולי הוא שלמרות הפיתוי שקיים אצל הרבה אנשים לתקן בדיעבד ולהכחיש דברים לא נוחים היא נצמדה לאמת במקרה השני שזכור לכולנו.

באופן כללי גבולות הוא דבר שחייבים לכבד אותו ואם רוצים לדון עליהם יש דרך פשוטה לדבר עליהם לפני הסשן בלי להרוס את הFUN.
במקרה הזה הסאב הסכים לגבר אחד אבל לא הסכים לשניים.
אני חושב שדולי יכולה ללמוד מההערות שלנו כי דווקא במקרה הזה לא בטוח שהסאב לא היה מסכים להתנסות בשניים אם דולי היתה מדברת איתו לפני הסשן.

התאור שדולי מתארת הוא כזה:
"מושחל משני הכיוונים , הופך לפקעת מרטטת של עונג רצוף .
"אחתתתת..........שתיים..............שלוש........"
עוד ועוד, הלוך ושוב , אחורה וקדימה , כבר לא מבחין מה נעוץ בתוכו .
וזה הזמן .....לפנות את מקומי ......כמה טוב שיש 2 סאבים .
מחליף אותי , עוטף את הזין בקונדום. אוחז את כתפיו......ודוחף.
עמוק , עמוק, משחיל עד הסוף.

מפמפמים אותו משני הכיוונים .

כדי להמחיש מדוע המקרה הוא בעייתי נמחיש בעזרת מיילדום.
נניח שסאבית טוענת שהגבול הוא בלי גבר נוסף.
בזמן הסשן המאסטר, כאשר היא קשורה ומגורה, היה מביא גבר נוסף.
במקרה הזה ללא כל ספק היינו נזעקים.
במקרה שהסאבית היתה טוענת שהגבול שלה הוא גבר אחד בלבד חלק היו מתפלאים על הגבול אבל זו זכותה.
לא היה עולה על דעת מישהו לא לכבד את הגבול שלה ולהביא את הגבר השני בהפתעה, כאשר היא אפילו לא יודעת שהוא מאחוריה ומקיים איתה יחסים אנאליים.

במקרה הספיצפי הזה לפי הדינמיקה שדולי מתארת אני מנחש שהיא יכלה לשכנע את הסאב שהסשן עם שני העבדים יהיה לרוחו ולהשיג את הסכמתו בצורה שלא תקלקל את הFUN של שניהם אבל זה ניחוש על פי מה שהיא תיארה ועד שהיא לא מנסה לדעתי אסור לבצע את הסשן בצורה שהוא תואר.

הדבר העיקרי בעיני הוא עצה שהפעם, לפי הניחוש שלי, היתה אולי אפשרית.
אפשר לספר לסאב שיש אפשרות לשני עבדים, להבטיח לסאב שיהיה לו נעים ולבקש את רשותו לפני הסשן במהלך קביעת הגבולות.
אני מבין שזה היה הורס לדולי קצת את הFUN וההפתעה אבל זה המחיר ההכרחי כשמעבירים את הפנטזיה למציאות.

לגבי הסיפורים הישירות והכתיבה של דולי מעניינת, בייחוד כשהבנתי שרוב הסיפורים שלה נכונים.
teacher​(שולט)

הצעה עניינית

teacher​(שולט) • 22 באוג׳ 2006
יש פורום שלם המיוחד ליצירות מקוריות כאלה.
למה לא פשוט להעביר את היצירות הקיימות לשם, ואת החדשות לכתוב כבר שם?

''יצירה מקורית''
שירים, סיפורים, הגיגים מקוריים ובקיצור -
MIND FUCKING
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewforum.php?f=29

באופן אישי אני עדיין חושב שאלה סיפורי פנטזיה ותו לו.
אני גם חושב שדולי שמה לעצמה כמטרה לעורר את הדואליות הזו בסיפורים שלה,
ועל כך גם יעידו תגובותיה הקצרות וההתחמקויות ה'כמעט' אלגנטיות והלא רלוונטיות משהו,
כשהיא נשאלת על כך ישירות, גם על ידי כאלה שעל פי דבריהם מכירים אותה.

teacher

נ.ב.
דרגון פליי, אני נאלץ להסכים פה עם פיה,
ולהציע לך להשתמש בכפתור ''תצוגה מקדימה'' מדי פעם.
icon_rolleyes.gif
במיוחד אם אתה כבר מתייחס לתוכן כמשהו אמיתי.
המלט
המלט • 22 באוג׳ 2006
פייה כתב/ה:
ואני, שוב, מקווה מאוד שמדובר בפנטזיה
ולא בסיפור שמתאר אונס אמיתי.

אני לא הייתי מודאג במקומך. גם לא לגבי הסיפור ההוא, הקודם.
ישנם עושים ולא כותבים, וישנם כותבים ולא עושים. נדיר למצוא עושים וכותבים.
ונילי בדסמי​(מתחלף)

לגופו של עניין-ההצעה של טיצ'ר

המלט כתב/ה:
פייה כתב/ה:

אני לא בטוח שדולי היא מ"הלא עושים" ו"רק כותבים".
דווקא בסיפור הזה על פי הדינמיקה שמתוארת הניחוש שלי שאפשרויות התיקון היו לא מסובכות.
לפי תאור דמותו של הסאב שמבקש להתנסות, אין לו התנגדות למגעים אנאליים עם אחד אבל התנגד לשניים הניחוש שלי הוא שהיתה אפשרות תאורתית להציע לו את הרעיון אבל, כמובן, שצריך לבחון את הכל בפועל.

ההצעה של טיצ'ר להעביר את הפנטזיות לפורום "יצירה מקורית" ולהשאיר בפורומים את התאורים של דברים שקרו נראית לי טובה.
זו גם דרך טובה להדגיש את ההבדל בין הפנטזיה למציאות.
אם תהיה הצפה של פנטזיות אפשר להפריד בין שני פורומים למיילדום ולפאמדום.
לאסי​(מתחלף){עע}
לאסי​(מתחלף){עע} • 22 באוג׳ 2006
דראגון ופיה - הוויכוח באם זה אונס או לא מזכיר ויכוח על ניצול:

האם זה ניצול אם העבד שרוצה שינצלו אותו???

ובאותה מידה:
האם זה אונס אם העבד רוצה שיאנסו אותו???

ובכלל - מהי שבירת גבולות אם העבד רוצה שישברו לו את הגבולות?
והאם בכלל אפשר באמת ובתמים לרצות דבר כזה....
zboy{זאתי}
zboy{זאתי} • 22 באוג׳ 2006
לדעתי הרבה מהדברים שמפריעים לאנשים בפוסט הזה קשורים דווקא לכותבת שלו ולא לפוסט עצמו, כמובן בגלל סיפור קודם שלה. דווקא בסיפור הזה אני פחות רואה בעייתיות, גם אם הוא אמיתי, לא הייתה לה כוונה פה לגרום לו רע, רק לשבור גבולות, אני גם חושב שהוא נסחף אחריה ושכח את הגבולות שלו, וכמובן שנהנה מכל העניין, כך שהיא גם שברה לו גבול, גם שניהם נהנו, ואני חושב שאם זה באמת היה משהו שהוא לא היה רוצה, הוא היה מצליח לגרום לה להבין ולהפסיק.
גם ההצעה שניתנה לדולי לתאם איתו לפני קצת מפספת מפני שזהו חלק מרכזי מהעניין, מומנט ההפתעה, וכמובן תחושת חוסר האונים המוגברת של העומד מולה מתוך חוסר הוודאות לגבי מה שהולך לקרות.
לא כל כך התלהבתי מהסיפור עצמו, די צפוי מההתחלה מה שהולך לקרות(אפילו בחלק ב' שעוד לא קראנו אני חושב שרובנו יודעים מה מחכה לנו פחות או יותר), הרגשתי בתור קורא שהפסדתי את ההפתעה כי ידעתי מה מחכה בהמשכו, קראתי כבר יותר טובים, סליחה על הביקורת, אבל מבחינת לגיטימיות אני לא רואה איתו שום בעיה, אולי הייתי רואה בעייתיות אם הייתי מבחין לאורך הסיפור באיזה שהוא סימן של חוסר שביעות רצון אצל אותו נשלט, אבל לי נדמה כי הוא נהנה מאוד, לכל אורך הסשן.

ערב טוב,
z
Queencie​(שולטת)
Queencie​(שולטת) • 22 באוג׳ 2006
לפחות על בסיס אישי אני יכולה להעיד שמרבית הסיפורים שאני כותבת מבוססים על חוויות אמיתיות. וסיפור שמבוסס על חוויות אמיתיות יהיה לפחות 90 אחוז תואם למציאות. אלא שיש מספר גורמים שמהווים את ה-10 אחוז הנותרים, שלעיתים משנים את הכל. אי אפשר להעלות על הכתב מילה במילה כל מה שנאמר, וכשכותבים סיפור מעוניינים שיזרום, שיהיה מעניין, ואולי גם שיעורר מחלוקת, הדואליות כפי שכתב טיצ'ר. לפעמים טווויסט בסוף הסיפור מעצים את הסיפור - ומכיוון שאת המציאות אי אפשר לשנות ומה שהיה בה - היה כפי שהיה, את הסיפור והפנטזיה לעומת זאת -אפשר להטות כרצוננו.

על בסיס זה, יש אפשרות שדולי אכן ערכה את הסשן כפי שסופר פחות או יותר, אבל את ההכנה שכללה אולי טיזינג ואולי שיחה, שהוביל לריכוך הגבול ואולי אפילו להסרתו באופן שהיה ברור בין הנשלט ובינה - לא סיפרה לנו. לו היתה מספרת הרי הסיפור היה הרבה פחות מעניין.... כסיפור.

המלט

Re: לגופו של עניין-ההצעה של טיצ'ר

המלט • 22 באוג׳ 2006
ונילי בדסמי כתב/ה:
המלט כתב/ה:
פייה כתב/ה:

אני לא בטוח שדולי היא מ"הלא עושים" ו"רק כותבים".
דווקא בסיפור הזה על פי הדינמיקה שמתוארת הניחוש שלי שאפשרויות התיקון היו לא מסובכות.
לפי תאור דמותו של הסאב שמבקש להתנסות, אין לו התנגדות למגעים אנאליים עם אחד אבל התנגד לשניים הניחוש שלי הוא שהיתה אפשרות תאורתית להציע לו את הרעיון אבל, כמובן, שצריך לבחון את הכל בפועל.

ההצעה של טיצ'ר להעביר את הפנטזיות לפורום "יצירה מקורית" ולהשאיר בפורומים את התאורים של דברים שקרו נראית לי טובה.
זו גם דרך טובה להדגיש את ההבדל בין הפנטזיה למציאות.
אם תהיה הצפה של פנטזיות אפשר להפריד בין שני פורומים למיילדום ולפאמדום.

איש באמונתו יחיה.
ונילי בדסמי​(מתחלף)
לאסי כתב/ה:
עטלפית-על תאהב את זה יותר ממני

אבל היו שם רגעים יפים
icon_rolleyes.gif

כתבת:"היו רגעים יפים." האם השתתפת בסשן המדובר? icon_smile.gif
מי מביניהם היית? האם היית גיבור הסיפור או אחד מהשניים?

לאסי כתב/ה:
דראגון ופיה - הוויכוח באם זה אונס או לא מזכיר ויכוח על ניצול:

האם זה ניצול אם העבד שרוצה שינצלו אותו???

ובאותה מידה:
האם זה אונס אם העבד רוצה שיאנסו אותו???

ובכלל - מהי שבירת גבולות אם העבד רוצה שישברו לו את הגבולות?
והאם בכלל אפשר באמת ובתמים לרצות דבר כזה....

הניצול הוא נושא רחב ולא שייך לנושא הזה.

אם העבד מבקש שבירת גבולות "רכים" וכאשר הוא אמר "גבר אחד" הוא התכוון שהוא מוכן לנסות גם שניים הוא רק צריך לדבר בזמן קביעת הגבולות.
יש דרכים להבהיר שהעבד מבקש את שבירת "הגבול הרך" והם לא פוגמים בFUN של המשחק ביניהם.
אני מכיר את הדרך ממיילדום.
אני בטוח שדולי מכירה את הדרך בפאמדום.
צריך לשים לב ולוודא מה ההסכמה כוללת.