Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
Queencie(שולטת) • 29 באוג׳ 2006
נ.ב. כתב/ה: לא לשכוח שלמארגנים אין אחריות לדבר שמתרחש אצלהם במסיבה....
כדי שתביאוי חברים שישמרו מפני זרים..... שמנצלים חוסר ערנות רגעיתשלכם תזהרו מאד במיבותהאלה ותהנו..... רק תזכרו שלמארגנים אין אחריות לכלום.... ומי שיוצא נגדם מיד מושמץ (כמה זמן עד שיצנזרו אותי?) בזו ההודעה הוכחת שאת/ה זבל מצוי, שבאמת כל מעייניו/ה להכפיש ולהרע. את/ה ממש לא מוזמנ/ת להגיע, זו מסיבה סגורה! ועל בסיס הכרות אישית! ניקים בדויים לא יתקבלו. נקודה. נ.ב. לא יצנזרו אותך, אבל לא תזיק לך הגהה! |
|
נ.ב. |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
הדגשה
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
נ.ב. • 29 באוג׳ 2006
הערתי הייתה בכוונה שאנשים יפקחו עיניים וישימו לב לצרות הבאות בעקבותם
אין בתגובתי הקודמת בכדי להטיל אחריות. |
|
daLord |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
עם מי עושים שיחה אישית?
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
daLord • 29 באוג׳ 2006
ואיפה נרשמים?
|
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
אמילי קייג'(אחרת) • 29 באוג׳ 2006
daLord יקר,
אתה צריך שיחה??? }}{{ פולשת אליך לפרטי.... |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
עבודת מאסטר{lori} • 29 באוג׳ 2006
נ.ב. כתב/ה: לא לשכוח שלמארגנים אין אחריות לדבר שמתרחש אצלהם במסיבה....
כדי שתביאוי חברים שישמרו מפני זרים..... שמנצלים חוסר ערנות רגעיתשלכם תזהרו מאד במיבותהאלה ותהנו..... רק תזכרו שלמארגנים אין אחריות לכלום.... ומי שיוצא נגדם מיד מושמץ (כמה זמן עד שיצנזרו אותי?) אני מסכים! המארגנים באמת לא לוקחים אחריות על שום דבר שקורה אצלם במסיבה! זה פשוט לא בסדר! בושה וחרפה! והנה דוגמאות - 1) כשלקוחה שותה יותר מדי אלכוהול - איפה המארגנים שיצמידו לה מאבטח?? איזו מן הפקרות זו?? לכל בחורה שלא יודעת לשתות אבל בכל זאת מרביצה שוט אחרי שוט מגיע שיצמידו לה מאבטח גורילה שישמור עליה בתולית וטהורה!! בושה למארגנים שלא עושים את זה במסיבות שלהם!! איזה מן חוסר אחריות! 2) המסיבות האלו נגמרות מאוד מאוחר בלילה, או יותר נכון - מוקדם בבוקר. אנשים רוקדים כל הלילה במסיבות האלו. למה המארגנים לא דואגים להם לנהגים תורנים?? אנחנו משלמים 60 שקל בשביל להכנס למסיבה הזו (שזה משהו כמו שני שליש ממחיר הכניסה בכל מקום אחר אבל לא משנה, זה כסף!) אז לפחות שידאגו שיהיה נהג שיתלווה לכל אחד מהמבלים ויסיע אותו הביתה! מה, המארגנים רוצים שנעשה תאונות בגלל המסיבות שלהם? 3) יש מלא בליינים שמגיעים חרמנים - למה המארגנים לא מסדרים להם זיונים? מה - אנשים צריכים לצאת כל ערב שישי מהמסיבה הזו עם כאב ביצים?! בושה!!! בושה וחרפה למארגנים! 4) מה עם בליינים שמגיעים למסיבות בנו לימיט אבל אין להם חברים לשבת איתם? כאלו אאוטסיידרים שלא מסתדרים עם אף אחד בגלל שהם מקדישים את מלוא זמנם הפנוי בהטלת רפש באנשים אחרים בפורומים של הכלוב? אלו אנשים שאין להם זמן לחברים בימי חול, זה אומר שגם במסיבות הם צריכים לשבת לבד?? המארגנים צריכים לסדר איש שיחה מעניין לכל בליין שמגיע למסיבות שלהם! לסיכום - מארגני המסיבות בנו לימיט הם פושטקים חסרי אחריות. הם רק רוצים שיהיה לנו רע במסיבות שלהם! הם מפרסמים את המסיבות האלו בלי בושה וקוראים לנו לבוא ולסבול! עזבו מארגנים - בואו נקרא לילדים בשמם - אני חושב שצריך להעמיד את מאסטר F למשפט על זה שהוא מארגן מסיבות כל כך מושקעות במחיר כניסה מגוחך, כי המסיבות שלו הן סכנה לציבור. צריך לתפוס גם את אמילי ולהפליק לה עד שהיא תסכים לקחת אחריות על שלום העולם. ואחרון חביב - צריך לתפוס את ארז ולטפל בו כי.... כי הוא נחמד מדי! ואנחנו שונאים אנשים נחמדים! סיכמנו את הדיון הזה, או שיש עוד חכמולוג מוג לב שרוצה לקום ולהביע את דעתו באמצעות ניק פיקטיבי, על ההתנהלות של ''המארגנים'' לפני שהוא ניסה להרים אפילו מסיבה אחת בעצמו? |
|
-אש- |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
עבודת מאסטר
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
-אש- • 29 באוג׳ 2006
פשוט צודק. מסיבות אליהן אפשר להגיע ולהנות מהחברה. מסיבות בהם המארחים והמארגנים הם אנשים נגישים ואדיבים אשר כל הזמן דואגים ומתרוצצים ועוזרים. מסיבות בהם אפשר להנות מאווירה נעימה, ממוזיקה טובה ומסשן פה ושם. אכן זוועת עולם. לפי מיטב ידיעתי לא הייתה פעם אחת שבה פניתי לאמילי ו F ולא נעניתי בתשובה והסבר מפורט ומנומק. כן אין ספק שיהיו כאלו שיקפצו ישר ויאמרו כי זוהי סנגוריה על אנשים שאני אוהבת. וזה נכון. אבל למדתי לאהוב אותם בגלל ההשקעה והמאמץ שלהם. שהרי הכרתי אותם דרך המסיבות שלהם. בכל מועדון ובאר מתרחשים דברים אשר יכולים לזעזע. אבל דבר אחד אני יכולה לומר בבטחה שבמסיבות של אמילי ו F אני מרגישה הכי בטוחה ומוגנת כמו שמעולם לא הרגשתי באף מקום ונילי. ואני אינני היחידה... אם ממשיכים לפקוד את המסיבות בשמחה והנאה תמידית. |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
אש
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
עבודת מאסטר{lori} • 29 באוג׳ 2006
שלום אש
יש לי הרגשה שהמקור העיקרי להאשמות שמופנות כלפי אמילי ו-F נובעות בדוק מהסיבות אותן ציינת - הם כל כך נגישים, כל כך אדיבים, כל כך רוצים לעזור, כל כך רוצים שהלקוחות יהנו... במי קל יותר לפגוע? במי שאדיש ומתעלם כמו בעלי מועדונים ופאבים אחרים, או במי שבכל זאת ניסה לעשות הכל כדי להצליח ולעשות טוב לאחרים? ומי הם אלו שמנסים לפגוע? האם אלו האנשים האיכותיים יותר? או אלו שבשבילם לפגוע באחרים זה דבר שבשגרה? מובן מאליו, שאלו שמנסים לפגוע במארגני המסיבות שלנו הם אלו שמנסים לפגוע באחרים כל הזמן. הם אלו שבזכותם הכלוב זכה לכינוי ביצה. הם אלו שמחפשים במי לפגוע, ומטיחים האשמות ומלכלכים על אנשים רבים פה בכלוב. הם אלו שפותחים שרשורי דומים מסוכנים וסאביות רצחניות, והם אלו שבסופו של דבר, למרבה האירוניה, מרגישים שהם הקורבן. בחיים שלי לא ראיתי פניה כל כך מגעילה כנגד בעלי מועדון הTLV, או הDOME, או המוסד, או שפיים, או כל מועדון אחר, על דברים שקרו בין בליין אחד לאחר בזמן המסיבה שהיתה במועדון. אבל פה - כל פעם יש תלונות חדשות. יש אנשים מקבלים מאמילי, מ-F ומארז כל כך הרבה שהם כבר לא יודעים להעריך את מה שהם מקבלים. |
|
daLord |
לפני 18 שנים •
30 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
30 באוג׳ 2006
daLord • 30 באוג׳ 2006
אמילי כתב/ה: daLord יקר,
אתה צריך שיחה??? }}{{ פולשת אליך לפרטי.... תשמעי, הפסיכולוג שלי התייאש ממני. אמר שאני סוטה מידי ואין מה לעשות. ועכשיו שהוא הלך אני צריך מישהו שיבין אותי. רצוי סוטה כמוני לפחות.. או יותר. הקיצר , תקראי לי נורמנדי ותפלשי לך.. חופשי. |
|
זיקית |
לפני 18 שנים •
30 באוג׳ 2006
בוינג..
לפני 18 שנים •
30 באוג׳ 2006
זיקית • 30 באוג׳ 2006
מי רוצה לבוא היום למסיבה ?
|
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 18 שנים •
30 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
30 באוג׳ 2006
אמילי קייג'(אחרת) • 30 באוג׳ 2006
הודעה של הרגע האחרון!
לצערנו מסיבות שאינן תלויות בנו, אנו נאלצים לדחות את קיומה של מסיבת ה-Play Party שתוכננה להיום. הודעה על מועד חדש תפורסם בלוח האירועים. לנרשמים תישלח הודעה פרטית. |
|