סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

דומיות תשובה כנה בבקשה

Madame_S
לפני 18 שנים • 30 באוג׳ 2006
Madame_S • 30 באוג׳ 2006
אני לא חושבת שיש איזו גילדת דומיות סודית שכל החברות בה מחוייבות לנהוג באותו האופן ולהגן האחת על השניה (אם יש כזו אני לפחות לא הוזמנתי אליה...).
במקרה שבו סאב מנסה להציג במכוון ובאופן לא ישר דומית אחרת בצורה נלעגת או מפרסם עליה ביקורת לא הוגנת, אני אישית הייתי נזהרת ממנו, אבל אותו הדבר נכון גם כשמדובר באנשים רגילים והתנהגותם בפורומים.
לגבי סאב המביע דעות עצמאיות, אני בהחלט מעודדת את זה, מאוד משעמם להיות עם סאב שאין לו דעות משלו או שמסכים עם כל מה שהדומית אומרת. סאבים אינם אנשים נחותים שאמורים לחקות ולאמץ לעצמם את כל מערכת האמונות של הדומית שלהם. אני מסתכלת על סאבים כבני אדם השווים אלי שיש להם אוריינטציה הפוכה מזו שלי.
Queencie​(שולטת)
Queencie​(שולטת) • 30 באוג׳ 2006
ציטוט: סאב המפרסם הודעות פרטיות של דומית בעילום שם המציגות את אותה דומית בצורה נלעגת.

שיחפש את החברים שלו בסיבוב - עשה זאת פעם אחת יעשה זאת שוב.

ציטוט: סאב המבקר בפומבי את דרך התנהלותה של דומית כמו למשל במקרה של הסיפור האמיתי\דמיוני של דולי.

גם לאחר ההבהרה אי אפשר להתיחס לזה באופן ענייני, כיוון שלא היתה שם ביקורת על שומדבר ממשי.
אם הכוונה לדיון התאורטי שהתפתח בעיקבות הסיפור - אני מניחה שאם הייתי נתקלת בדעה שאינה עולה בקנה אחד עם השקפתי שלי - הייתי לומדת מכך על הנשלט. זה לא מפחית ממנו כנשלט - אלא שהאמת שלו והאמת שלי לא תואמות. כאן תלוי כבר במה המדובר ועד כמה זה משמעותי עבורי.

ציטוט: סאב המביאה דעה נחרצת נגד משהו שאתן מאמינות בו כמו חובת שימוש במילת ביטחון,קוד לבוש בפגישה הראשונה וכו.

ראה לעיל, נחרצת או לא נחרצת - או שהשקפותיו תואמות לשלי או שלא. אם זה משהו עקרוני - יהיה לזה משקל כבד יותר מאשר אם זה משהו שולי. אלא שיש פה נקודה נוספת שאני לומדת על הנשלט דרך אופן התבטאותו. עד כמה הוא רהוט, עד כמה הוא מכבד דעות של אחרים ואחרות, וכו'. עבורי הנקודה הזו היא בעלת משקל רב בהרבה על עצם דעתו.

ציטוט: סאב המביאה את דעתו בצורה נחרצת,משתתף בוויכוחים ואינו תמיד תומך בהשקפת העולם שלכן ולעיתים אפילו מתנגד לה בגלוי.

אם הכוונה היא להתבטאויות חריפות שלא נעים להתקל בהן - כנראה שאפסול אותו כבן שיח נעים. ואם נפסל על כך - לא יגיע רחוק מזה...
huan
huan • 30 באוג׳ 2006
תודה קווינסיicon_smile.gif
זו בדיוק סוג התשובות שהייתי רוצה לראות בשירשור הזה...ישירות,אינפורמטיביות ואשר מתיחסות לעניין עצמו סעיף,סעיף ומהם אפשר לדלות את המידע הדרוש בכדי להגיע למסקנות כל שהם.
tb-303​(מתחלף)
tb-303​(מתחלף) • 30 באוג׳ 2006
זה מה שנקרא תשובה icon_spank.gif

אהבתי התרשמתי...............
huan
huan • 30 באוג׳ 2006
אתה יודע...יהיה נחמד שיהיה גם סאב אחד או שניים שיכתבו איך הם חושבים שהדברים ישפיעו על הסיכויים שלהם למצוא דומית...אתה בהחלט מוזמן להרים את הכפפה
הגבירה באדום​(שולטת)

הבטחתי תשובה אחרי שתענה על השאלות

הקריטריונים שלי לבחירת סאב הם הקריטריונים הכלליים שלפיהם אני שופטת אדם.
אני לא מתייחסת לסאב שלי כאל נחות ממני אלא כאל בעל העדפה שונה אבל יש דברים שמראש אני לא מקבלת אצל אנשים כמו אאוטינג של הודעות פרטיות למטרות לעג.
אני מאוד בררנית בבחירת הסאב שלי ואני עורכת הרבה שיחות מקדימות ומכירה את המועמד מקרוב.
לא הייתי בוחרת מראש סאב כזה.
ציטוט: סאב המפרסם הודעות פרטיות של דומית בעילום שם המציגות את אותה דומית בצורה נלעגת.

פרסום הודעה פרטית בעולם האינטרנט נחשב כדבר שלא עושים.
אם הפרסום היה של הודעה של סאב דעתי תהיה זהה.
הבעיה אינה אאוטינג של דומית אלא אאוטינג למטרות לעג.

ציטוט: סאב המבקר בפומבי את דרך התנהלותה של דומית כמו למשל במקרה של הסיפור האמיתי\דמיוני של דולי.

אני לא מכירה את דולי ולא את הסיפור ולכן אכתוב באופן כללי.
השמעת כל דעה היא לגיטימית והקריטריון הוא שוב לא שהיא דומית אלא בדיקה של הדעה באופן כללי.
כאשר הסיפור הוא של דום/דומית/סאב/סאבית מוכרים וכל הפרטים ברורים אבדוק מה ההתייחסות שלו. הקריטריון שלי יהיה מה הסיפור ומה ההתיחסות שלו ובאיזה אופן הוא מבטא את עצמו.
אם הסאב משוייך לי ההתיחסות תהיה קצת שונה.

ציטוט: סאב המביאה דעה נחרצת נגד משהו שאתן מאמינות בו כמו חובת שימוש במילת ביטחון,קוד לבוש בפגישה הראשונה וכו.

לסאב יש זכות לדעה שונה משלי ואני לא אקבל סאב ש"עושה קולות של שטיח". הוא יזכיר לי את העבדים שמלקקים את רגליהן של כל הדומיות שהם רואים. לגיטימי שישנם אבל "לא בבית ספרי".
אני נותנת מילת ביטחון לסאב ולא מבקשת קוד לבוש בפגישה ראשונה של הכרות.

ציטוט: סאב המביע את דעתו בצורה נחרצת,משתתף בוויכוחים ואינו תמיד תומך בהשקפת העולם שלכן ולעיתים אפילו מתנגד לה בגלוי.

סאב בעל השקפות מקובל עלי יותר מסאב שמקבל כל מילה שנאמרת לו אבל בנושאים מהותיים אם הוא יגיש מועמדות להיות הסאב שלי הוא יקבל את ההשקפות שלי או שהוא לא מתאים לי.
אני לא מדברת על גבולות שנקבעים בין הצדדים אלא על שוני מהותי בראית עולם הבדסמ.
אם יש שוני מהותי זכותו לבטא אותו אבל הוא לא מתאים להיות הסאב שלי.
מיתוסית​(שולטת)
לפני 18 שנים • 31 באוג׳ 2006
מיתוסית​(שולטת) • 31 באוג׳ 2006
huan כתב/ה:
ציטוט: נראה לי שחואן רומז שסאבים לא מתלוננים על דומיות (בהשוואה לסאביות שכן מתלוננות על דומים - והרבה), כי הם חוששים שזה יפגע בסיכויים שלהם ליצור קשר עתידי עם שולטות אחרות שישפטו אותם....

רומז?icon_smile.gifלא...רק בודק השערה מסויימת אשר יכולה להתברר כנכונה או כמוטעה.
אני אתן דוגמאות יותר מוחשיות מחיי היום יום.
סאב המפרסם הודעות פרטיות של דומית בעילום שם המציגות את אותה דומית בצורה נלעגת.
סאב המבקר בפומבי את דרך התנהלותה של דומית כמו למשל במקרה של הסיפור האמיתי\דמיוני של דולי.
סאב המביאה דעה נחרצת נגד משהו שאתן מאמינות בו כמו חובת שימוש במילת ביטחון,קוד לבוש בפגישה הראשונה וכו.
סאב המביאה את דעתו בצורה נחרצת,משתתף בוויכוחים ואינו תמיד תומך בהשקפת העולם שלכן ולעיתים אפילו מתנגד לה בגלוי.

מעניין אותי גם לשמוע את דעתהם של הסאבים כיצד לדעתם הדברים האלה יכולים להשפיע על הסיכוי שלהם למצוא דומית

סאב המפרסם הודעות פרטיות של דומית בעילום שם המציגות את אותה דומית בצורה נלעגת.
בעיניי זו סתם ילדותיות וקטנוניות, אלו תכונות שאני לא אוהבת במיוחד. למעט זאת, הודעות פרטיות- כשמן כן הן, פרטיות ובדיוק כמו שלא אספר פרטים אישיים על חייו של אדם כלשהו שהכרתי על דפי הפורום ואולי אף לא לחברים קרובים, גם אם זה לא אאוטינג, כך לא אתייחס בעין יפה לסאב שמפרסם ה"פ.

סאב המבקר בפומבי את דרך התנהלותה של דומית כמו למשל במקרה של הסיפור האמיתי\דמיוני של דולי.
לא מכירה את הסיפור הזה ובכל מקרה ביקורת היא דבר לגיטימי. יחד עם זאת, אני חושבת שביקורת פרטנית צריכה להיות מופנית לאותה דומית באופן פרטי, אלא אם כן הוא חושב שלביקורת יש ערך מוסף ששאר האנשים יוכלו ללמוד ממנה ואז הוא יתן אותה מבלי להזכיר פרטים מזהים של אותה דומית.

סאב המביאה דעה נחרצת נגד משהו שאתן מאמינות בו כמו חובת שימוש במילת ביטחון,קוד לבוש בפגישה הראשונה וכו.
אין לי בעיה עם סאבים שיש להם דיעות מנוגדות לשלי, כמו מלכות אחרות גם אני אציין שאני סולדת מסמרטוטים חסרי עמוד שידרה וכמו קווינסי אציין שאם לא אבחר באסב כזה זה לא בגלל שאעז לומר שיעה מנוגדת לשלי- אלא פשוט ייתכן שזה יהיה שונה כל כך ממה שאני חושבת או מאמינה בו וזה יפריע לי בצורה כזאת- עד שלא ארצה להיות איתו.

סאב המביא את דעתו בצורה נחרצת,משתתף בוויכוחים ואינו תמיד תומך בהשקפת העולם שלכן ולעיתים אפילו מתנגד לה בגלוי.
כנ"ל מה שכתבתי למעלה. אני לא רואה שום קשר בין איך שאדם מתנהג מחוץ למערכת היחסים הבדסמית שלנו לבין איך שהוא מתנהג כאדם, כפרט, בעולם החיצוני.

כלומר, כמלכה, סאבית, מתחלפת, וונילית אני אסלוד באופן כללי מגברים שיתנהגו בצורות שמנית בהשגות מסויימות כבני אדם וזה בלי קשר למגדר הבדסמי שלהם.
רחפנית-הדומית המרחפת​(שולטת)
לפני 18 שנים • 5 בספט׳ 2006

Re: דומיות תשובה כנה בבקשה

huan כתב/ה:
עד כמה הייתן מוכנות לקבל סאב שהוקיע את הדומית שלו בפומבי?
עד כמה הייתם מוכנות לקבל סאב אשר מגלה חוסר צייתנות,דעתנות וביקורתיות כלפי דומיות בדברים שהוא כותב בבלוגים ובפורומים?

כל דבר שנעשה בפומבי ואשר יפה לפרטיות בין שניים ,מוקצה מחמת המיאוס לטעמי.
אין הצדקה ששום אדם, ולא משנה כרגע מה נטייתו, יכבס כביסה מלוכלכת ברבים,
אני נזהרת מאנשים כאלה בחיי היומיום ובטח בעולם הזה,אשר הינו דיסקרטי מבחינתי.
אדם כזה אינו משרה אמינות, אלא בדיוק להיפך ורק יגרום לי להתרחק ממנו כמו ממגפה.
אם עשה זאת לדומית אחת, אין שום גארנטי שלא יעשה זאת לאחת אחרת.
אולי זה האופי שלו, אולי אינו מתמודד טוב עם סירובים, אולי ואולי ואולי, סיבותיו עימו,
רק שהוא כורת לעצמו את הענף שעליו יושב, היות ושום דומית ברת דעת לא תסתכן
בקשר עם אחד שכזה.

לגבי חלקה השני של שאלתך, כל אחד רשאי לדיעות משל עצמו, אדם ללא דיעות ומחשבה
עצמית משול בעיני לצמח, וצמחים אני מגדלת רק בעציצים.
זכות כל אדם לדעתנות ואף ביקורתיות, בתנאי שהביקורת עיניינית ולא מגיעה ממניעים אישיים
ספיציפיים לאותה דומית, שוב ע"ע דעתי על כביסה מלוכלכת ברבים.
זכות כל אחד להתבטא בבלוגים או בפורומים על דעותיו ועל מה שמציק לו, כל עוד זה
לא מגיע בצורת הסתה מכוונת ו/או גורם לנזקים.
להיפך, דיעה עצמית, לפחות לגבי, הינה דבר מבורך וכר פורה לסיעור מוחות.
אם אנו נבטל דעת אדם אחר או לא נכבדה, אין אנו טובים יותר מאותם פרימיטיבים חשוכים
של ימי הביניים אשר השליטו את דיעותיהם על ידי אלימות.
גון קונור מקלאוד​(נשלט)
לפני 18 שנים • 5 בספט׳ 2006

Re: דומיות תשובה כנה בבקשה

רחפנית-הדומית המרחפת כתב/ה:
huan כתב/ה:
עד כמה הייתן מוכנות לקבל סאב שהוקיע את הדומית שלו בפומבי?
עד כמה הייתם מוכנות לקבל סאב אשר מגלה חוסר צייתנות,דעתנות וביקורתיות כלפי דומיות בדברים שהוא כותב בבלוגים ובפורומים?

[b
לגבי חלקה השני של שאלתך, כל אחד רשאי לדיעות משל עצמו, אדם ללא דיעות ומחשבה
עצמית משול בעיני לצמח, וצמחים אני מגדלת רק בעציצים.
זכות כל אדם לדעתנות ואף ביקורתיות, בתנאי שהביקורת עיניינית ולא מגיעה ממניעים אישיים
ספיציפיים לאותה דומית, שוב ע"ע דעתי על כביסה מלוכלכת ברבים.
זכות כל אחד להתבטא בבלוגים או בפורומים על דעותיו ועל מה שמציק לו, כל עוד זה
לא מגיע בצורת הסתה מכוונת ו/או גורם לנזקים.
להיפך, דיעה עצמית, לפחות לגבי, הינה דבר מבורך וכר פורה לסיעור מוחות.
אם אנו נבטל דעת אדם אחר או לא נכבדה, אין אנו טובים יותר מאותם פרימיטיבים חשוכים
של ימי הביניים אשר השליטו את דיעותיהם על ידי אלימות.[/b]

זאת התשובה הכי טובה שקראתי כאן