סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הטרדת מלכה בעלת עבד מקולר

sssssss
לפני 18 שנים • 16 בספט׳ 2006
sssssss • 16 בספט׳ 2006
ציטוט: אני אל מקבל את זה...במידה ודומית היא פוליגמית בדרך כלל רשום אצלה בפרופיל שהיא מחפש סאבים נוספים כך שבהחלט אפשר לדעת עם מסתכלים קצת בפרופיל עם יש הצדקה לפנות או אין הצדקה,אחרי הכל קצת קשה לפרש את "לא לפנות" ו"לא מחפש" כ"מלכה פוליגמית מחפשת סאבים נוספים,אולי זה יום המזל שלך חומד"

לא כל הפניות מתבצעות דרך האתר. יכול להיות מצב שבאים למועדון, ושם זה קורה הרבה, שעבד מתחיל עם מלכה שלרגליה יש עבד אחר...לא ממש כתוב לה על המצח פוליגמית או לא...
יכול להיות שבכרטיס לא כתוב שום דבר מפורש וגם אז זה לא ברור אם היא פוליגמית או לא...
ויכול להיות שאכן כתוב בכרטיס שהמלכה אינה מחפשת עבדים ואינה מעוניינת בפניות. אז נעשתה פנייה על ידי אחד שלא טרח לקרוא את הכרטיס, אעפ"י שזה חובבני לפנות למישהי מבלי לקרוא עליה לפחות קצת לפני כן. זה כזה ביג דיל לשלוח את אותו אחד לכרטיס על מנת שיסתכל לפני שהוא פונה? אני לא חושב...
הבעייה מתחילה לטעמי, בכאלה שאינם יודעים לקבל סירוב ומתעקשים להמשיך ולחזר אחרי אותה מלכה.
אני לא רואה בפנייה לכשעצמה שום דבר פסול. לכל אחד מותר לנסות את מזלו. אבל כל אחד צריך גם לדעת להבין ולקבל את המילה לא!
דולי .​(שולטת)
דולי .​(שולטת) • 16 בספט׳ 2006
אוקיי , למטבע יש שני צדדים.
הטרדה , היא ברגע שיש המשך לדבר , אם פנו...והפריע לאותה דומית , התריעה על כך , אמרה זאת .ולמרות זאת נמשך , אז הופך להיות מפנייה להטרדה .
ובואו נעמיד דברים במקום, סאבים ינסו , תמיד ניסו וימשיכו לנסות , שכן זו מהות האדם .
חובה על הדומית להבהיר את עמדתה נחרצות ובנחישות . ואז זה נגמר .
אני סבורה שסאב , הינו מעל הכל , קודם כל בן אדם חי ונושם , בעל עמדות השקפות גישות וחשיבה משלו , ובאם מסבירים אכן מבין .
אין לזלזל בסאב , באם מסבירים את ההשקפה , נדירים המקרים שהמשיכו , ואכן צודקת דומי.....יש פטנט קטן ושימושי להפליא , נקרא התעלמות , יעיל לאין שיעור.
לבטוב​(לא בעסק)
לבטוב​(לא בעסק) • 16 בספט׳ 2006
דולי
מאחר ושנינו רצים כרגע בין האתרים אז הינה תשובתי גם כאן

במידה והיו מקפידים לקרוא את הפרופיל זה היה נמנע (או שלא,אולי אני נאיבי)

אני מדבר על אותם אלה שממשיכים למרות הלא ובאובססיביות....
אלה אותם אלה שגם מתעלקים על מלכות "פנויות" באובססיביות חולנית
dragon fly

מה שמצחיק

dragon fly • 16 בספט׳ 2006
לפי מה שאני מבין אפילו אם דומית רושמת שהיא לסבית ולא מעוניינת בפניות של גברים\נשלטים

וכל מה שנלווה מכך עדיין שולחים אליה הודעות.

תאמין לי אפילו שתרשום בפרופיל נא לא לפנות ויקראו ויראו את זה( זה מגדיל את כמות הפניות)
פייה{O}
פייה{O} • 16 בספט׳ 2006
השליטה כתב/ה:
הכי מצחיק לקבל הודעות כאלה מעבדים כשאת דומית, לסבית, שנמצאת בקשר עם אישה ומצהירה שאיל לך עניין בקשרים מיניים או רומנטיים אחרים icon_smile.gif

ועוד הכי מצחיק זה להגיע לדנג'ן בלוק הכי שפחתי שיש,
ועדיין לקבל פניות מכל מיני עבדים שמשום מה מאוד מעוניינים ללקק את המגפיים הסאביתיות שלי.

ואני כבר לא סופרת את כל אלו שמתעלמים בנונשלנט מה'נשלטת' שכתוב לי ליד הניק ועדיין שולחים אינספור הודעות.
מישהו באמת חושב שמישהי תסוויצ' בעקבות הודעה כזו?
נשגב מבינתי.

crazzzy.gif
נויה הל​(לא בעסק){צ}
לפני 18 שנים • 17 בספט׳ 2006
נויה הל​(לא בעסק){צ} • 17 בספט׳ 2006
פייה כתב/ה:
השליטה כתב/ה:
הכי מצחיק לקבל הודעות כאלה מעבדים כשאת דומית, לסבית, שנמצאת בקשר עם אישה ומצהירה שאיל לך עניין בקשרים מיניים או רומנטיים אחרים icon_smile.gif

ועוד הכי מצחיק זה להגיע לדנג'ן בלוק הכי שפחתי שיש,
ועדיין לקבל פניות מכל מיני עבדים שמשום מה מאוד מעוניינים ללקק את המגפיים הסאביתיות שלי.

ואני כבר לא סופרת את כל אלו שמתעלמים בנונשלנט מה'נשלטת' שכתוב לי ליד הניק ועדיין שולחים אינספור הודעות.
מישהו באמת חושב שמישהי תסוויצ' בעקבות הודעה כזו?
נשגב מבינתי.

crazzzy.gif

ומה עם הסאבים שאחרי שאת מבהירה להם שאת לא מעוניינת הם מחליטים שהם דומים קשוחים ומנסים לפנות אלייך ככלבה וכדומה?
הרגע ממש היה לי דבר כזה. נקרעתי מצחוק icon_smile.gif
Madame T​(שולטת)
Madame T​(שולטת) • 17 בספט׳ 2006
המשותף לכל הנ"ל הוא שכל מעניין אותם זה סיפוק הצרכים והרצונות שלהם ולא חשוב אם את דומית/סאבית/לסבית או מה שלא יהיה. את ומי שאת ומה שאת מעונינת בו נמצאים בעדיפות משנית בלבד, אם בכלל. וביחוד הם לא אוהבים לקבל 'לא' כתשובה, כך שינסו בכל דרך לשכנע אותך גם אם יצטרכו לקרוא לך "כלבה" לשם כך... icon_cool.gif
גון קונור מקלאוד​(נשלט)
Madame T כתב/ה:
המשותף לכל הנ"ל הוא שכל מעניין אותם זה סיפוק הצרכים והרצונות שלהם ולא חשוב אם את דומית/סאבית/לסבית או מה שלא יהיה. את ומי שאת ומה שאת מעונינת בו נמצאים בעדיפות משנית בלבד, אם בכלל. וביחוד הם לא אוהבים לקבל 'לא' כתשובה, כך שינסו בכל דרך לשכנע אותך גם אם יצטרכו לקרוא לך "כלבה" לשם כך... icon_cool.gif

מי שמתדרדר לרמה כזאת-לא שווה שום מאמץ

עדיף כעיקרון כאשר מקבלים את הסירוב הסופי
לשלוח הודעה שבה כתוב:תודה על ההעינות שלך
ומקסימום לשים ברשימת ההיתעלמות.
Queencie​(שולטת)
Queencie​(שולטת) • 17 בספט׳ 2006
מסכימה מילה במילה עם טיעוניו של נענש -
וזה מתקשר לשאלה רחבה יותר של - מה מסמל ומה משמעות הקולר.
כל אחד מפרש אותו באופן וברמת עומק אחרת.
יש כאלה שראוים בו מקבילה בדסמ"ית לטבעת נישואים ומשמעה בעיניהם מונוגמיות מוחלטת והדדית, יש מהצד השני של הקשת, כאלה שרואים מה רק "הצהרת הון" ואפילו אומר שיש מי שרואים בזה "שומכלום וירטואלי" ומקלרים לעצמם את חיות המחמד שלהם או את ה{חופש}.
לכן לא מפליא שהפרשנות של שם בקולר נתפסת בעיני אנשים שונים במשמעות שונה גם מבחינת משמעות הגבולות שהוא מכתיב לגביהם.

הפתרון היחיד הוצע כבר - לענות או שלא לענות, בדחיית הפונה, ואם נתקלים בעיקשות מטרידה - התעלמות.
(לא, הצהרה בפרופיל על חוסר עניין בפניות אינו מעצור גם למי שקורא... "שיטת מצליח")
Morticia
Morticia • 17 בספט׳ 2006
ברגעים כאלה אני אוהבת לזכור שחלק ממאונני המקלדת הם ילדים שמנים ומחוצ'קנים בני 15.
זה מכניס אותי לפרופורציות.
כאילו מי שיבוא מכבוד כבוד יקבל
ומי שלא, לא.

ויאללה...
icon_wink.gif