ממש גרוע(אחר) |
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
ממש גרוע(אחר) • 24 באוק׳ 2006
ohad - m כתב/ה: עבד אינטימי יקר , אני לא הבנתי מהודעתו של עבודת מאסטר שהוא מבטל את מה שכתבת...להיפך
לפי דעתי הוא התכוון (ובצדק) שכותרת כמו "הכלוב מלא באנשים ש...." סתם משמיצה ומרתיעה (בוודאי כאשר אין שום הוכחה כזו) והיה אפשר לפנות לכלובי בהודעה פרטית . לגבי זה ששותפך טכנאי מחשבים, יכול להיות שהוא מוכשר וצודק אבל לי "טכנאי מחשבים" לא אומר כלום. אין לי נסיון כל-כך טוב איתם.... פגשתי הרבה שלא ידעו על מה הם מדברים תנסה לקרוא שוב את ההודעה של עבודת מאסטר בהומור..... אכן כותרת מרתיעה |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
aka BODYGUARD • 24 באוק׳ 2006
גם אני לא טכנאי מחשבים אבל.....
N.O.D- אנטי וירוס עולה כ- 160 ש"ח לשנה, KASPERSKY אנטי וירוס עולה כ-150 ש"ח לשנה.. שני הנ"ל "חוסכים" את נושא ההתקנה של מסירי תוכנות ריגול למינהן מעבר לכך - כל מה שכלובי העלה מדוייק ותמיד נכון. ובא לכלוב גואל... |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
25 באוק׳ 2006
תודה.
לפני 18 שנים •
25 באוק׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 25 באוק׳ 2006
כלובי כתב/ה: לקרוא כאלה דברים בפורום. בלי שום דוגמה, סימוכין.
בלי לנסות לפנות אלי עם העניין הזה, לשאול, להתריע - מי מפיץ, מה מפיץ - כדי שבאמת יהיה אפשר לעצור את זה. הרי זה לא מעניין "להתריע" כשאפשר להכפיש. אני לא הייתי מתייחס ברצינות לכזאת הודעה בלי לקבל קצת מידע יותר רלוונטי. אני לא חושב שהשרשור הזה במתכונתו הנוכחית ראוי לאיזו התיחסות רצינית. אבל בכל זאת אנצל את התגובה לעדכון במה שידוע לנו על כאלה דברים, וזה לא הרבה: בכל אופן אני לא קיבלתי שום מידע קונקרטי על טרויאנים / פריצות למחשבים של חברים באתר שנעשו דרך האתר. אי אפשר לפרוץ למחשב שלכם "דרך האתר" אלא אם כן שולחים לכם לינק שמוביל אתכם לעמוד שבו אתם נדרשים להתקין משהו, או אם אתם מחליפים כתובות מסנג'ר, מדברים ומקבלים קובץ או לינק מסוכן דרך שם. כמו כן חשוב מאד לא לאשר קבלת קבצים במסנג'ר בלי לדעת מה הם ומה מקורם. ההנחיה היא - אף פעם אל תתקינו או תאשרו שום דבר להורדה שאתם לא יודעים בדיוק מהו. אם הדפדפן שואל אתכם אם להתקין ACTIVE X או כל דבר אחר תבדקו טוב שאתם יודעים מה אתם מתקינים ומי הפיץ את זה. אלה הנחיות כלליות לגלישה בטוחה באינטרנט וכמובן שהן תקפות גם לאתר. אם קיבלתם לינק חשוד בהודעות פרטיות בכלוב או במסנג'ר מחבר באתר - חשוב שתדווחו לי, מי שלח ומה שלח בדיוק. _________________________________________________________________ כלובי, תודה. |
|
kamor(נשלט) |
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
kamor(נשלט) • 27 באוק׳ 2006
אני לא מודאג מסוסים טרויאנים.
בשביל זה קניתי מחשב קטן , קשה לי להאמין שסוס יוכל להכנס שם. אבל תודה על האזהרה. |
|
פרודו(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
פרודו(מתחלף) • 27 באוק׳ 2006
חיחיחי
אף פעם לא משעמם באתר הזה חבר שלי סיפר לי שכל פעם שהוא נכנס לאתר מתפוצץ לו המסך. חשבנו שזה וירוס בהתחלה. אבל.... אנטי וירוס לא עזר לו... כשהוא הפסיק לקרוא סיפורים מחרמנים במגזין הכלוב ולהתיז על כבלי החשמל... זה הפסיק. לגבי הטרויינים לא היתה בעיה, הוא נהנה שחודרים אליו. לילה טוב }{ כלובי, חולה עלייך!!! מגעגע! |
|
isolde(שולטת) |
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
לי יש המון בעיות עם המחשב ואני לא
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
isolde(שולטת) • 27 באוק׳ 2006
גולשת לאתרי פורנו, ויש לי פיירוול ואנטי וירוס טוב
אולי זה מפה? הטכנאי שאל אותי אם אני גולשת לאתרים כאלו או פותחת לינקים ומיילים אני פתחתי קבצי תמונות ולינקים מפה ובמייל ובמסנג'ר... לא לעשות את זה יותר? מה בדיוק לא לעשות? זה מאוד מגביל מבחינת קבלת והעברת מידע... אז אני לא יכולה כמעט לתקשר עם אנשים ולחפש מידע באינטרנט? למשל על נושאים פחות מיינסטרימיים הולכת לקרוא עוד על בטיחות ברשת |
|
שיקי(נשלט) |
לפני 18 שנים •
28 באוק׳ 2006
Re: הבהרה
לפני 18 שנים •
28 באוק׳ 2006
שיקי(נשלט) • 28 באוק׳ 2006
עבד אינטימי כתב/ה: לאחר קריאת הדברים הנ"ל ובפרט של כלובי,
חשוב לי להדגיש שאכן אין לי יסוד מוצק לדברים, גם אינני טכנאי מחשבים כלל, והדברים כלל לא היו כלל בכדי להכפיש אלא יותר בגדר אזהרה כללית. כמו כן עיקר הכוונה הייתה למספר "אנשים", ולא על הפצה דרך אתר הכלוב עצמו, שכן אינני מומחה לגבי שיטות הפצת נגעים וירטואלים/תוכניות ריגול או כל דבר אחר, בהיאך הם מופצים אם דרך אתר אם דרך צ'ט/ הודעות/מסנג'ר וכדומה, בהיכן הם מתחבאין, וכנזכר לעיל. יחד עם זאת, עומד אני על דעתי כי ישנם אנשים/ נשים המשוטטים פה אשר מרגלים/מפיצים נגעים בכל שיטה אשר הם יודעים לנכון. אז מה אתה מקשקש בקומקום ויוצא בהצהרות חסרות בסיס הגובלות בהוצאת דיבה אם אין לך מושג על מה אתה מדבר??? (תקרא שוב את הכותרת של הפוסט שהתחלת). איזה יופי, גילית את אמריקה, באינטרנט יש הרבה אנשים שמפיצים וירוסים - ביג דיל... אני מניח שאת ה"תגלית" הזו גילית מייד לאחר שגילית את התגלית המרעישה שהשמש זורחת בבוקר ושוקעת בערב... אני לא רוצה אפילו לדמיין איזה פוסט תכתוב כשתגלה שהעולם עגול. אבל הרי את אף אחד לא היה מעניין לשמוע שאנשים מפיצים וירוסים סתם כך באינטרנט, אז שרבבת את השם של הכלוב לפוסט שלך, שיהיה סקופ. תעשה טובה לכולנו ובעיקר לעצמך, בפעם הבאה לפני שאתה פותח שרשור מכפיש כזה, תבוא עם עובדות ורק עם עובדות, לא עם השערות, סברות, ומחשבות. שיקי. |
|