בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

דוסה'לה עם כיפה'לה

Agni​(מתחלף)
לפני 18 שנים • 7 בנוב׳ 2006

Re: ''יש גבול לכל תעלול''-האמנם?

Agni​(מתחלף) • 7 בנוב׳ 2006
נוגה כתבה, ואני משמיט, מצטט ומגיב בגוף הסרט"
מצעד הגאווה הוא חשוב. אפילו משמעותי ומהותי מאוד.
ויחד עם זאת, אני מאמינה בכל לבי, שניתן היה לקיים אותו בעיר אחרת , ולא בהכרח בירושלים.

כשם שלא הייתי מפגינה בבגדי פטיש ושוט ביד ברחובות ירושלים ,

[color=#8B0000]ל
מה לא?!
כך לעניות דעתי, המצעד ברחובות ירושלים מהווה התרסה.

נכון.

אבל הם עברו את גבול ההתרסה.

אני בהחלט סבורה שמצעד הגאווה רצוי שיתקיים בת''א ולא רק בה, ואולי יעניק בכך לגיטמציה , מודעות ופתיחות.
בירושלים, הדבר רק יוצר התרסה ועושה שירות דב.

זוהי דעתי האישית, בכל אופן. [/color][/quote]

ברור שזו דעתך. בשביל זה זה פורום.

מעבר לכך:
הדתיים ניכסו את ירושלים לשלהם.
ירושלים של כולנו.
של החילונים
של הנוצרים
של ההומואים
של הלסביות
ועוד.

נ.ב לנענש: אינני צריך להיות הומוסקסואל בשביל לתמוך בערכים שקרובים לליבי.
אני חושב שהערכים שקהילת הגאווה נשענים עליהם: חופש, שיוויון, קבלה ואהבה הם ערכים שיותר קרובים ל"קהילת" הבדס"מ מאשר הערכים הארכאיים של נפרדות ופנאטיות דתית.
Queencie​(שולטת)
לפני 18 שנים • 7 בנוב׳ 2006

Re: מצעד זה על שום מה

Queencie​(שולטת) • 7 בנוב׳ 2006
נענש כתב/ה:
רק אני חושב שכל רעיון המצעד לכשעצמו מיותר לחלוטין? אתה הומוסקסואל? יופי לך! למה אתה חייב לספר לכולנו את זה? גם אני גאה באהבתי לנשים, אבל אני לא חש שום צורך להלך ברחובותיה של עיר ולהכריז על אהבתי ברבים.
לא פעם ולא פעמיים שמעתי שההומואים הם בדיוק כמו כולם. אז למה לעזאזל הם צריכים את המצעד שמנציח בדיוק את ההיפך? את הבידול החברתי ולא את האינטגרציה?
אני הטרוסקסואל גאה. אבל על מרפסת ביתי לא תמצאו שום דגל מתנופף שמפרסם נטיותיי המיניות ברבים.
לא למה המצעד בירושלים דווקא, במקום שמה לעשות, בשנת 2006 תרצו או לא נחשב רגיש, אלא למה המצעד בכלל? על שום מה רוב המהומה על לא מאומה?!
מאותה סיבה ממש אני שולל קיום מצעד בדסמי למשל. סטיותיי והעדפותיי אינם עניינו של איש. ואם ככל האדם אני ככל האדם גם אנהג.

מה שהוא אמר - מילה במילה גנבת לי מהמקלדת... icon_wink.gif
רק מוסיפה בעקבות ההתרעמות על חוסר הסובלנות של החרדים:
מהם אני לא מצפה ליותר מידי סובלנות בנושא שנראה בעיניהם "חילול קודש". זו אמונתם, ושום מצעד לא ישנה אותה. נהפוכו - יחדד את הפער ואת ההתלהמות. אלא שהייתי מצפה ליות סובלנות ורגישות מצד הגופים המארגנים את המצעד.
אם כבר מצעד (שכאמור לא ברורה לי מטרתו), למה לנקר עיניים בעיר, שלא רק לחרדים יש בעיה עם קיומו בגבולותיה, אלא גם למוסלמים ולקבוצות רבות בקרב הנוצרים.
ובשורה תחתונה - לא ברור לי למה יציאה מהארון פרושה גם יציאה לרחובות.
מה ישיג מצעד שכזה? במה הוא יועיל לקהילה ההומו-לסבית?