Queencie(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
Queencie(שולטת) • 8 בדצמ׳ 2006
איימי_ כתב/ה: Madame T כתב/ה: איימי_ כתב/ה: יו, מה את מבעסת, מאדאם T...
דווקא יש אלי כבר פניות של מעוניינים. להתעלם? יקירתי, תעשי כראות עינייך וכראות עיני הפונים, רק קחי לתשומת ליבך את דברי הנ"ל.... כמובן שאני לוקחת לתשומת ליבי, יקרה... הרי אם לא הייתי לוקחת, כבר מזמן הייתי מרסקת לכמה עבדים טובים את הצורה... זה באמת מפחיד אותי, הצד הזה שבי. כפי שאמרתי לך בשיחתנו, אני מחזיקה אותו חבוי בכוונה. אלא שאני מתחילה לתהות אם מגיע שלב שבו יש לשחרר אותו, פשוט כי זה לא טוב להדחיק דברים. מה שחשבתי זה לעשות סשן משותף עם עוד שולט או שולטת- הם יתפקדו כמרסנים, במקרה הצורך... או, מתחלף חזק, או שולט שרוצה לחוות... מישהו שיוכל לעצור אותי... יש כאן עוד אנשים סדיסטיים באמת? אני תוהה. כולם פה נראים כל כך מתחשבים... איימי תשאלי את עצמך מאיפה מגיעים הצרכים או הרצונות האלה שלך שתארת כאן. אם מה שאת מחפשת היא דרך לפרוק תיסכול או אנרגיה עצורה - יתכן שכל מה שאת צריכה הוא אימון קיק בוקסינג.... כשאת עם עבד - גם אם את בנוכחות אדם אחר - האחריות לתוצאות פעולותייך היא שלך בלבד! את יכולה להעזר בשולט אחר כדי ללמוד טכנית איך לעשות את זה נכון, אבל לא כדי לעשות "האצלת אחריות". נזק בלתי הפיך עלול להתרחש בתוך שניות ובפעולה אחת נמהרת. אני לא הייתי לוקחת אחריות עלייך, כשאת אומרת שאת לא מעוניינת בה בעצמך. אני משערת שאני לא לבד בדעתי זו.... ברגע שאת פועלת מתוך צרכים סדיסטיים ותו לא ולא לוקחת אחריות לכך, זה במילים אחרות לומר "לא איכפת לי מה תהיינה תוצאות פעולותיי" - את מחפשת להתעלל במישהו (להתעלל ולא לשלוט) . אם יהיה מישהו נוסף בחדר לא ישנה את המשמעות הזו. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
מקבי(מתחלף) • 8 בדצמ׳ 2006
איימי, אני חושב שאת מדברת פשוט על יצר סדיסטי\ונדליסטי, שלדעתי קיים בכולנו. את לא רוצה שליטה - את רוצה לגרום כאב. זה בסדר. שעווה לא הורגת, ויכולה לגרום לכוויות קלות במקרים הגרועים... אז לכי על זה.
מה, לא בא לך לפעמים לשחוט מישהו מרוב כעס\תיסכול\יצר? להרוג? לפצוע? יש דברים שאפשר לעשות, ויש דברים שאי-אפשר... שעווה זה די באיזור של ה'סבבה', עד כמה שאני מבין. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 8 בדצמ׳ 2006
זאלופון כתב/ה: איימי_ כתב/ה: זאלופון כתב/ה: איימי_ כתב/ה: יו, מה את מבעסת, מאדאם T...
דווקא יש אלי כבר פניות של מעוניינים. להתעלם? נסי להפוך את המינים. תארי לך שדום היה כותב: "...לא בא לי על האחריות שנגזרת מהשליטה. לא רוצה לדאוג שמא אני גורם לה לנזק. לא רוצה שתתלונן או תעצור אותי. שלא תתערב... רוצה אותה פאסיבית. כמו איזו בובה שמגיבה למה שעושים לה. אבל בלי צרכים אנושיים". מה היתה דעתך עליו או על הסאביות שפונות אליו? האם היית סבורה שהוא עלול להיות מסוכן להן או שהן מסוכנות לעצמן? הפכי בחזרה את המינים ותוסיפי לקדירה יחס מלכות-עבדים שערורייתי וחרמנות גברית טיפוסית, שני גורמים שנוטים לפגוע בדרישות מצד העבדים ובגבולותיהם. עכשיו תשפטי. זאלופון, תפסיק כבר עם השיחרור גברים שלך! אני כותבת, לא מיישמת. אתה חושב שבעייתי להביע תחושות בפורום של אנשים בעלי דיעה וניסיון שיכולים להבין? אני לא! עוד לא פגעתי באף אחד, ואין לי כוונה לעשות זאת. עכשיו תשפוט. בכלל לא חושב שבעייתי להביע תחושות. הבעת את תחושותייך ואני את שלי. איפה כאן הבעיה? מצדי את יכולה לפנטז, לכתוב וגם ליישם. מה שאת לא יכולה לעשות הוא להכתיב לאחרים מה לחשוב או לומר, אלא אם, כמובן, הם עבדים פאסיביים לא מכתיבה לך מה לחשוב או לומר (כאילו שזה אפשרי בכלל, בייחוד במקרה שלך). מה שכן, המסע שלך ל "שיחרור מחודש של הגברים" קצת מעצבן לפעמים. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
Madame T כתב/ה: איימי_ כתב/ה: Madame T כתב/ה: איימי_ כתב/ה: יו, מה את מבעסת, מאדאם T...
דווקא יש אלי כבר פניות של מעוניינים. להתעלם? יקירתי, תעשי כראות עינייך וכראות עיני הפונים, רק קחי לתשומת ליבך את דברי הנ"ל.... כמובן שאני לוקחת לתשומת ליבי, יקרה... הרי אם לא הייתי לוקחת, כבר מזמן הייתי מרסקת לכמה עבדים טובים את הצורה... זה באמת מפחיד אותי, הצד הזה שבי. כפי שאמרתי לך בשיחתנו, אני מחזיקה אותו חבוי בכוונה. אלא שאני מתחילה לתהות אם מגיע שלב שבו יש לשחרר אותו, פשוט כי זה לא טוב להדחיק דברים. מה שחשבתי זה לעשות סשן משותף עם עוד שולט או שולטת- הם יתפקדו כמרסנים, במקרה הצורך... או, מתחלף חזק, או שולט שרוצה לחוות... מישהו שיוכל לעצור אותי... יש כאן עוד אנשים סדיסטיים באמת? אני תוהה. כולם פה נראים כל כך מתחשבים... איימי, אני מבינה את הצרכים והדחפים האלה שהתעוררו בך ואת הרצון לממש אותם, אבל אני שוב מפנה אותך אל השרשור של ד"ר שטן. שליטה זה לא 'צחוק', זה לא משהו שעושים מהיום למחר ובטח ובטח, שלא משחקים באנשים כבובות חיות בלי שליטה או בקרה. השליטה צריכה לבוא קודם כל ממך, מתוכך ודבר ראשון עלייך לשלוט בעצמך ולא לצפות שמישהו אחר יעשה זאת במקומך. את יכולה להיות הסאדיסטית הכי גדולה בעולם, אבל האחריות היא קודם כל שלך לרסן את עצמך כך שלא תגרמי נזק פיזי ו/או נפשי לנשלט שלך, גם אם הוא כביכול 'מסכים' שתעשי לו כל מה שעולה בדעתך, ו'ללא גבולות'. דברים כאלה עושים במתינות, בהדרגה. אני סה"כ כשנה וחצי בעולם השליטה ולא מפסיקה לשאול שאלות, לנסות ולהתנסות בזהירות ותוך בדיקה מתמדת, שאני לא גורמת נזק כלשהו, חלילה, לנשלט, שעליו אני 'מתאמנת'. אני מפנה אותך למה שכתבתי בבלוג שלי אתמול: http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=67775&blog_id=16211 אני אומרת שוב, שאם לא הייתי זהירה מאוד, כבר מזמן הייתי מיישמת, ואני פה בעולם הזה ארבע וחצי שנים. יחד עם זאת, אני לא חושבת שצריכה להיות בעייתיות בניסויים קטנים (לא קיצוניים) עם אמצעי זהירות מווסתים. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
זאלופון(שולט) • 8 בדצמ׳ 2006
איימי_ כתב/ה: לא מכתיבה לך מה לחשוב או לומר (כאילו שזה אפשרי בכלל, בייחוד במקרה שלך). מה שכן, המסע שלך ל "שיחרור מחודש של הגברים" קצת מעצבן לפעמים. אין לי מושג מאיפה הגעת ל"מסע לשחרור מחודש של הגברים". אם יש לי "מסע" שקשור לנושא, הוא מסע נגד מוסר כפול למיילדום ולפמדום. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
Queencie כתב/ה: איימי_ כתב/ה: Madame T כתב/ה: איימי_ כתב/ה: יו, מה את מבעסת, מאדאם T...
דווקא יש אלי כבר פניות של מעוניינים. להתעלם? יקירתי, תעשי כראות עינייך וכראות עיני הפונים, רק קחי לתשומת ליבך את דברי הנ"ל.... כמובן שאני לוקחת לתשומת ליבי, יקרה... הרי אם לא הייתי לוקחת, כבר מזמן הייתי מרסקת לכמה עבדים טובים את הצורה... זה באמת מפחיד אותי, הצד הזה שבי. כפי שאמרתי לך בשיחתנו, אני מחזיקה אותו חבוי בכוונה. אלא שאני מתחילה לתהות אם מגיע שלב שבו יש לשחרר אותו, פשוט כי זה לא טוב להדחיק דברים. מה שחשבתי זה לעשות סשן משותף עם עוד שולט או שולטת- הם יתפקדו כמרסנים, במקרה הצורך... או, מתחלף חזק, או שולט שרוצה לחוות... מישהו שיוכל לעצור אותי... יש כאן עוד אנשים סדיסטיים באמת? אני תוהה. כולם פה נראים כל כך מתחשבים... איימי תשאלי את עצמך מאיפה מגיעים הצרכים או הרצונות האלה שלך שתארת כאן. אם מה שאת מחפשת היא דרך לפרוק תיסכול או אנרגיה עצורה - יתכן שכל מה שאת צריכה הוא אימון קיק בוקסינג.... כשאת עם עבד - גם אם את בנוכחות אדם אחר - האחריות לתוצאות פעולותייך היא שלך בלבד! את יכולה להעזר בשולט אחר כדי ללמוד טכנית איך לעשות את זה נכון, אבל לא כדי לעשות "האצלת אחריות". נזק בלתי הפיך עלול להתרחש בתוך שניות ובפעולה אחת נמהרת. אני לא הייתי לוקחת אחריות עלייך, כשאת אומרת שאת לא מעוניינת בה בעצמך. אני משערת שאני לא לבד בדעתי זו.... ברגע שאת פועלת מתוך צרכים סדיסטיים ותו לא ולא לוקחת אחריות לכך, זה במילים אחרות לומר "לא איכפת לי מה תהיינה תוצאות פעולותיי" - את מחפשת להתעלל במישהו (להתעלל ולא לשלוט) . אם יהיה מישהו נוסף בחדר לא ישנה את המשמעות הזו. בוודאי שאני לוקחת אחריות, אחרת לא היה עוזר אם יש שולט נוסף בחדר. נהפוך הוא, אני עד כדי כך לוקחת אחריות, שאני לא סומכת על עצמי שלא אסחף, מאחר ואני מודעת לסדיזם. עכשיו, אני מאוד מופתעת, כי עושה רושם מהתגובות שאני מקבלת, שאין פה אף אחד שיכול להתחבר לדחפי סדיזם והחפצה. זה שאתם מתחברים לדחפים כאלו, לא אומר שתלכו ותעשו את זה, אבל שמשהו כזה ירגש אותכם, זה מותר, כל עוד אתם יודעים להבדיל בין דמיון לבין מציאות. האמנם אני היחידה? או אולי היחידה שיש לה אומץ להודות בכך? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי דצמ' 08, 2006 3:39 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
Madame T(שולטת) • 8 בדצמ׳ 2006
איימי, כתבת: "אני אומרת שוב, שאם לא הייתי זהירה מאוד, כבר מזמן הייתי מיישמת, ואני פה בעולם הזה ארבע וחצי שנים. יחד עם זאת, אני לא חושבת שצריכה להיות בעייתיות בניסויים קטנים (לא קיצוניים) עם אמצעי זהירות מווסתים."
ועם זה אני מסכימה איתך. כל עוד את נוקטת באמצעי הזהירות המתאימים, לא נסחפת לקיצוניות כזו או אחרת ולא מסתמכת על אחרים ש'ירסנו' אותך בעת הצורך אלא על כך שאת מסוגלת לרסן את עצמך מבלי להרחיק לכת יתר על המידה, הכל מצויין, נסי ותהני |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
מקבי כתב/ה: איימי, אני חושב שאת מדברת פשוט על יצר סדיסטי\ונדליסטי, שלדעתי קיים בכולנו. את לא רוצה שליטה - את רוצה לגרום כאב. זה בסדר. שעווה לא הורגת, ויכולה לגרום לכוויות קלות במקרים הגרועים... אז לכי על זה.
מה, לא בא לך לפעמים לשחוט מישהו מרוב כעס\תיסכול\יצר? להרוג? לפצוע? יש דברים שאפשר לעשות, ויש דברים שאי-אפשר... שעווה זה די באיזור של ה'סבבה', עד כמה שאני מבין. זה לא בדיוק שאני רוצה לגרום כאב... זה שאני רוצה לראות מה דברים שאני עושה עושים... אני נהנית לראות את התגובות, ולא מעניין אותי (ברמת הפנטזיה הקיצונית) אם הם נהנים או לא... נדמה לי שקוראים לזה סוציומטית? לפעמים בא לי לשחוט מישהו מרוב כעס, אבל זה בא ממקום אחר... הנפש היא מקום גדול ומורכב, ודחפים רבים יכולים להתקיים בה יחדיו... אני, על כל פנים, פתרתי לעצמי את הדילמה לבד- החלטתי שזה כן מוסרי להתנסות, גם אם זה נובע מסדיזם קיצוני, כל עוד שומרים על מנגנוני וויסות. השאלה הנשאלת כעת היא רק אם אהנה מזה כשזה מבוקר, אם זה יספק אותי... (ולא, אני ל א מציעה ללכת על סדיזם לא מבוקר כדי לבוא על סיפוקי. אם אגלה שזה המצב, אשלים עם כך, שכן, יש פנטזיות שאינן ברות הגשמה). |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
זאלופון כתב/ה: איימי_ כתב/ה: לא מכתיבה לך מה לחשוב או לומר (כאילו שזה אפשרי בכלל, בייחוד במקרה שלך). מה שכן, המסע שלך ל "שיחרור מחודש של הגברים" קצת מעצבן לפעמים. אין לי מושג מאיפה הגעת ל"מסע לשחרור מחודש של הגברים". אם יש לי "מסע" שקשור לנושא, הוא מסע נגד מוסר כפול למיילדום ולפמדום. תודה לאל שקיצרת לנו קצת את הציטוטים, זה נהייה ארוך מדי... אני לא יודעת איזה מסע אתה מנהל, אבל קצת נמאס לי כל פעם שמדברים על פגיעה בנשים, לראות אותך קופץ ואומר משהו... אולי אני לא צודקת, אולי זו רק תחושה, אבל לפעמים נדמה לי שאתה לא נותן לגיטימציה גם לנשים להיות פגועות... אתה יודע- עוולה אחת לא מתקנת אחרת... לפעמים נדמה לי שקצפך יוצא על פגיעת נשים בגברים י ו ת ר משהיה כך אחרת (במיילדום), רק מפני שהיא אישה... כאילו גם הכעס שלך הוא "כעס מתקן", אם אתה מבין למה אני מתכוונת. ואולי הכל בדמיוני... רק תיזהר שלא לשפוך את התינוק יחד עם מי האמבט... זה לא בסדר שגברים פוגעים בנשים, ו ב או ת ה מ י ד ה, זה לא בסדר שנשים פוגעות בגברים. אבל אתה יודע משהו? בחברה בה גברים פגעו וניצלו נשים אלפי שנים, אתה יכול להבין ולכבד את הרגישות הגדולה שיש נגד פגיעה בנשים. זה לא בא משום מקום. לפעמים אני חשה שההתרעמות שלך נגד המוסר הכפול, עושה דה- לגיטימציה לסאביות פגועות. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
Madame T כתב/ה: איימי, כתבת: "אני אומרת שוב, שאם לא הייתי זהירה מאוד, כבר מזמן הייתי מיישמת, ואני פה בעולם הזה ארבע וחצי שנים. יחד עם זאת, אני לא חושבת שצריכה להיות בעייתיות בניסויים קטנים (לא קיצוניים) עם אמצעי זהירות מווסתים."
ועם זה אני מסכימה איתך. כל עוד את נוקטת באמצעי הזהירות המתאימים, לא נסחפת לקיצוניות כזו או אחרת ולא מסתמכת על אחרים ש'ירסנו' אותך בעת הצורך אלא על כך שאת מסוגלת לרסן את עצמך מבלי להרחיק לכת יתר על המידה, הכל מצויין, נסי ותהני }{ |
|