איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
איימי_(נשלטת) • 21 בינו׳ 2007
סינדרלה, רק ביננו, מי רואה סרטים כחולים??? הדמיון שלי פי אלף יותר טוב!
|
|
abcd |
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
abcd • 21 בינו׳ 2007
אז רק אני ראיתי בגיל 7 סרטים של צוצולינה וההוא שהיה ידוע ב 25 סנטימטר שלו..ג'ק...?
|
|
FrozenLips |
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
FrozenLips • 21 בינו׳ 2007
איימי_ כתב/ה: מה שכן- יש לי לפעמים פנטזיות על נאצי ששולט בי, ואני יודעת שגם לעוד נשים. ררר..... זו רק אני או שאחד ההיי לייטים במסיבה של סוף השנה, היה בתצוגת האופנה, כשעלה הבחור (זה היה רן?) הלבוש במדי קצין (שהזכירו באופן חשוד למדי קצין נאצי?).....? |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
לכל המפנטזות על נאצים
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
זאלופון(שולט) • 21 בינו׳ 2007
חושבות שהייתן מסוגלות לחוות את זה? מן הסתם קצין נאצי קצת קשה למצוא, אבל אנשים עם דיעות של קצין נאצי ממוצע אפשר בהחלט. אם היה בא אחד כזה, ונניח שמבחינת תכונות גבריות יש לו את שמושך ואדנותי, הייתן יכולות לעשות את זה? לא משחקי פנטזיה של היהודיה והקצין הנאצי, אלא באמת יהודיה ונאצי?
אילו תחושות גורם הנסיון לדמיין מימוש כזה? האמת שנראה לי שהמצב ההפוך אפילו עוד יותר מעניין, אבל אין פה (אני מקווה מאד) סאבים נאצים שאפשר לשאול אותם אם היו מסוגלים לכרוע ברך מול דומית יהודיה... |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
Re: לכל המפנטזות על נאצים
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
shuki boy(נשלט) • 21 בינו׳ 2007
זאלופון כתב/ה: חושבות שהייתן מסוגלות לחוות את זה? מן הסתם קצין נאצי קצת קשה למצוא, אבל אנשים עם דיעות של קצין נאצי ממוצע אפשר בהחלט. אם היה בא אחד כזה, ונניח שמבחינת תכונות גבריות יש לו את שמושך ואדנותי, הייתן יכולות לעשות את זה? לא משחקי פנטזיה של היהודיה והקצין הנאצי, אלא באמת יהודיה ונאצי?
אילו תחושות גורם הנסיון לדמיין מימוש כזה? האמת שנראה לי שהמצב ההפוך אפילו עוד יותר מעניין, אבל אין פה (אני מקווה מאד) סאבים נאצים שאפשר לשאול אותם אם היו מסוגלים לכרוע ברך מול דומית יהודיה... במה שונה פנטזיית נאצי מפנטזיית אונס. מילת המפתח היא פנטזיה. מימוש פנטזיית אונס אינו חייב להיות בצורה של אונס ממשי, המימוש יכול להיות בהסכמה ותחת בקרה, ולכן במימוש פנטזיית אונס בבדס"מ אין אנס ונאנסת של ממש. באותה מידה מימוש פנטזיית נאצי לא חייבת לכלול נאצי של ממש. אולי שווה לפתוח שירשור שמסביר מה ההבדל בין בדס"מ והתעללות. same same. לא חסרות פמיניסטיות הארד-קור שמתחרמנות ממיילדום. השקפת העולם שלך יכולה יפה מאד לעמוד בניגוד למה שמחרמן אותך. הפתרון לקונפליקט הוא מימוש פנטזיות במסגרת של בדס"מ, לא במסגרת מתעללת. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון ינו' 21, 2007 2:11 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
זאלופון כתב/ה: חושבות שהייתן מסוגלות לחוות את זה? מן הסתם קצין נאצי קצת קשה למצוא, אבל אנשים עם דיעות של קצין נאצי ממוצע אפשר בהחלט. אם היה בא אחד כזה, ונניח שמבחינת תכונות גבריות יש לו את שמושך ואדנותי, הייתן יכולות לעשות את זה? לא משחקי פנטזיה של היהודיה והקצין הנאצי, אלא באמת יהודיה ונאצי?
אילו תחושות גורם הנסיון לדמיין מימוש כזה? האמת שנראה לי שהמצב ההפוך אפילו עוד יותר מעניין, אבל אין פה (אני מקווה מאד) סאבים נאצים שאפשר לשאול אותם אם היו מסוגלים לכרוע ברך מול דומית יהודיה... היו בזמנו את כל ה... איך קראו להם? "סטאלגים"? שם שיחקו על הקטע הזה, לשני הכיוונים. למרות שלא זכור לי שהיו שם יהודים... לגבי הפנטזיה... לא יודעת. כן, זה היה מרטיב אותי, דום ניאו- נאצי, אבל מצד שני, הייתי פוחדת שהוא יפגע בי באמת, כך שאני מסווגת את הפנטזיה הזאת כאחת שאינה "רצויית הגשמה" מבחינתי. ופרוזן ליפס- גררר... לגמרי! אהבתי שהם העזו לשחק על העניין הזה. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
Cinderella כתב/ה: אז רק אני ראיתי בגיל 7 סרטים של צוצולינה וההוא שהיה ידוע ב 25 סנטימטר שלו..ג'ק...?
כנראה... |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
זאלופון(שולט) • 21 בינו׳ 2007
מאונן מקלדת כתב/ה: זאלופון כתב/ה: חושבות שהייתן מסוגלות לחוות את זה? מן הסתם קצין נאצי קצת קשה למצוא, אבל אנשים עם דיעות של קצין נאצי ממוצע אפשר בהחלט. אם היה בא אחד כזה, ונניח שמבחינת תכונות גבריות יש לו את שמושך ואדנותי, הייתן יכולות לעשות את זה? לא משחקי פנטזיה של היהודיה והקצין הנאצי, אלא באמת יהודיה ונאצי?
אילו תחושות גורם הנסיון לדמיין מימוש כזה? האמת שנראה לי שהמצב ההפוך אפילו עוד יותר מעניין, אבל אין פה (אני מקווה מאד) סאבים נאצים שאפשר לשאול אותם אם היו מסוגלים לכרוע ברך מול דומית יהודיה... במה שונה פנטזיית נאצי מפנטזיית אונס. מילת המפתח היא פנטזיה. מימוש פנטזיית אונס אינו אונס חייב להיות אונס, המימוש יכול להיות בהסכמה, ולכן אין כאן אנס ונאנסת. באותה מידה מימוש פנטזיית נאצי לא חייבת לכלול נאצי של ממש. אולי שווה לפתוח שירשור שמסביר מה ההבדל בין בדס"מ והתעללות. same same. לא חסרות פמיניסטיות הארד-קור שמתחרמנות ממיילדום. השקפת העולם שלך יכולה יפה מאד לעמוד בניגוד למה שמחרמן אותך. הפתרון לקונפליקט הוא מימוש פנטזיות במסגרת של בדס"מ, לא במסגרת מתעללת. בעיניי פנטזיית נאצי שונה מפנטזיית אונס מבחינת היחס לסיטואציה ולאדם שמולך. כיהודי, אני בז לנאצים ולאנשים בעלי דיעות נאציות, וברור שיש מטען נפיץ מאד בין יהודים לנאצים עוד לפני שבכלל קורה משהו. זה לא כמו אונס, ששם אין כלום עד שקורה משהו. לכן אני מעריך ששליטה על ידי נאצי כשאת יהודיה היא סיטואציה מעניינת, בגלל האנשים המעורבים ולא בגלל הפנטזיה הספציפית שהם מגשימים. הפנטזיה לא חייבת לכלול נאצי של ממש, אבל מה שמעניין אותי בשרשור הזה היא בדיוק פנטזיה שכן כוללת נאצי של ממש (שלא מתעלל, רק עושה בדסמ, אבל עם סממנים נאציים). אם זה רק משחק, אין כזה קונפליקט וכזו בעיה וגם לא כזה עניין מבחינתי. כשאני שואל "הייתן יכולות לעשות את זה?" אני לא שואל "אלוהים אדירים, נשים מעוותות ותירוצים עלובים לבני אדם שכמוכן, איך אתן בכלל מסוגלות לדבר על שיקוצים כאלה?" אני שואל, אינפורמטיבית ובלי לשפוט, האם הן חושבות שהן היו יכולות לעשות את זה. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
זאלו, אתה ממש מצחיק
|
|
slu |
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
ההיסטוריה חוזרת...
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
slu • 21 בינו׳ 2007
לגבי פנטזיית הנאציזם זאלו.. הרי שמדובר בעניין ישן ומוכר גם מחוץ לתחומי הבדסמ.. עיין ערך (בשנות ההשישים לערך אם איני טועה) החלו להופיע מעין רומנים רומנטיים זולים מוכרים יותר כ"סטלאגים" בעלי שמות כגון "הייתי כלבתו של הקולונל שולץ" וכד'
גם הם עסקו ביחסים מיניים רגשיים (מיניים בעיקר) בין יהודים למי שנתפסו דאז כאוייב האולטימטיבי - הנאצים. כמובן ברחוב המהוגן הם התקבלו בזעקות חמס היסטריות.. אבל אם מישהו היה טורח לבדוק את נתוני המכירות.... מדובר היה ב- best sellers מחתרתיים. הנק' היא שאיחודים מסוג זה נושאים בתוכם קונפליקט שבסביבותינו לא יכול שלא להיות מרגש... המאבק הזה בין בעל שררה וכח לבין החלש שסופג התעללויות. בין אוייב זה שאתה אמור לשנוא והוא אסור עליך לבין זה שאותו אוייב הוא למעשה בן אדם כמוך ויכול לתת קונטרה ריגשית, מינית או מה שלא תהיה. הפרי האסור.... slu |
|