סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

המתמחה המלקה-סיפור בהמשכים

ס ו ס פ ר א
לפני 17 שנים • 15 במרץ 2007

Re: סיפור חמוד

ס ו ס פ ר א • 15 במרץ 2007
Madame T כתב/ה:
ס ו ס פ ר א כתב/ה:
ואוליי אפילו הייתי נהנה ממנו.........אם הקטע של החדירה לפרטיות לא היה עושה לי בחילה עד עמקי נשמתי.

אבל זה רק אני.

אם הבנתי נכון, מדובר בסיפור ותו לא והחדירה לפרטיות במקרה זה היתה ה'עילה' לעונש...
לא צריך לקחת את זה כל כך קשה.......

סייגתי- זה רק אני, כל אחד קורא מבעד לעיניו שלו, עניין של הרגשה.

ואגב, לסיפורים יש את הכוח האולטימאטיבי להנציח התנהגויות וסטריאוטיפים, אבל זה כבר לפעם אחרת.

יום נעים.
Madame T​(שולטת)

Madame T​(שולטת) • 15 במרץ 2007
ס ו ס פ ר א כתב/ה:
Madame T כתב/ה:
ס ו ס פ ר א כתב/ה:
ואוליי אפילו הייתי נהנה ממנו.........אם הקטע של החדירה לפרטיות לא היה עושה לי בחילה עד עמקי נשמתי.

אבל זה רק אני.

אם הבנתי נכון, מדובר בסיפור ותו לא והחדירה לפרטיות במקרה זה היתה ה'עילה' לעונש...

ואגב, לסיפורים יש את הכוח האולטימאטיבי להנציח התנהגויות וסטריאוטיפים, אבל זה כבר לפעם אחרת.
יום נעים.

הרגשתך היא שלך וזה מובן, רק ציינתי שבמקרה הזה החדירה לפרטיות בסיפור היתה 'עילה' ותו לא. אישית, אני בוודאי לא מעודדת חדירה לפרטיותו של מישהו ואני מניחה שגם כותב הסיפור השתמש בכך רק כאלמנט בסיפורו ולא במטרה כלשהי לעודד אנשים לחדור לפרטיותם של אחרים.
ס ו ס פ ר א

ס ו ס פ ר א • 15 במרץ 2007
Madame T כתב/ה:
ס ו ס פ ר א כתב/ה:
Madame T כתב/ה:
ס ו ס פ ר א כתב/ה:

אבל זה רק אני.

יום נעים.

הרגשתך היא שלך וזה מובן, רק ציינתי שבמקרה הזה החדירה לפרטיות בסיפור היתה 'עילה' ותו לא. אישית, אני בוודאי לא מעודדת חדירה לפרטיותו של מישהו ואני מניחה שגם כותב הסיפור השתמש בכך רק כאלמנט בסיפורו ולא במטרה כלשהי לעודד אנשים לחדור לפרטיותם של אחרים.

מאדאם T היקרה, אנחנו חלוקים בנקודה הזאת. אני מכבד את דעתך ויכול להבין מהיכן היא נובעת, אבל אני בשלי, ואת נימוקיי אשמח לחלוק עימך אבל לא זה המקום.

אז בשלב זה בואי פשוט נסכים על זה שאנחנו לא מסכימים icon_wink.gif
Queencie​(שולטת)
Queencie​(שולטת) • 15 במרץ 2007
סיפור חביב ביותר, ואני מסכימה עם מאדאם T שהחדירה לפרטיות מהווה את סיפור המסגרת - ולא מנציחה את הפעולה, אלא מוכיחה כמה שזה רע ומסוכן icon_twisted.gif

הפריע לי שצבע השיער של דנה התחלף בין הפרק הראשון לשני (כנראה במהלך ההצלפות) icon_wink.gif

Q קטנונית!
גון קונור מקלאוד​(נשלט)

Madame T כתב/ה:
ס ו ס פ ר א כתב/ה:

אבל זה רק אני.

איכשהוא כמו שזה זורם

תהיה כאן לפחות עוד חדירה אחת למקום פרטי

הסיפור הזה חזק- וטב ומרתק
קייל​(לא בעסק)
קייל​(לא בעסק) • 15 במרץ 2007
Queencie כתב/ה:
סיפור חביב ביותר, ואני מסכימה עם מאדאם T שהחדירה לפרטיות מהווה את סיפור המסגרת - ולא מנציחה את הפעולה, אלא מוכיחה כמה שזה רע ומסוכן icon_twisted.gif

הפריע לי שצבע השיער של דנה התחלף בין הפרק הראשון לשני (כנראה במהלך ההצלפות) icon_wink.gif

Q קטנונית!

גם קייל נהיה קטנוני ושם לב לזה במהלך הקריאה.