מכשפונת ממתק |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
הדרס קוד הזה
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
מכשפונת ממתק • 27 במרץ 2007
נותן לי הזדמנות ללבוש את הבגדים שאני הכי אוהבת בעולם,
ושאני לא יכולה ללבוש לשום מקום אחר כי אני ארגיש לא בנוח וחשופה, גם בגוף וגם בנפש. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
מקבי(מתחלף) • 27 במרץ 2007
באמת לא נראה לי כל-כך נורא. מה הדרס קוד, בסך-הכל? שחור. אין לך זוג מכנסיים שחורים וחולצה שחורה? יהורג אותך ללבוש אותם למועדון?
אם היו אומרים 'דרס קוד חליפות טוקסידו', אז הייתי מתרעם. אם היו אומרים 'דרס קוד רך ורק בגדי פטיש, עור וויניל', אז הייתה לי בעיה. אבל כשהדרס-קוד כל-כך רחב ובלבד שלא ייכנסו אנשים בלבוש יום-יומי או בהיר, אז חראם על הקיטור.. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 17 שנים •
28 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
28 במרץ 2007
Queencie(שולטת) • 28 במרץ 2007
מקבי כתב/ה: באמת לא נראה לי כל-כך נורא. מה הדרס קוד, בסך-הכל? שחור. אין לך זוג מכנסיים שחורים וחולצה שחורה? יהורג אותך ללבוש אותם למועדון?
אם היו אומרים 'דרס קוד חליפות טוקסידו', אז הייתי מתרעם. אם היו אומרים 'דרס קוד רך ורק בגדי פטיש, עור וויניל', אז הייתה לי בעיה. אבל כשהדרס-קוד כל-כך רחב ובלבד שלא ייכנסו אנשים בלבוש יום-יומי או בהיר, אז חראם על הקיטור.. . תודה, חסכת לי הקלדה |
|
Tish Adams |
לפני 17 שנים •
28 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
28 במרץ 2007
Tish Adams • 28 במרץ 2007
אני אשה מטופחת שמאוד מקפידה על ההופעה שלה.
אני לא מצפה מאנשים שיקפידו כמוני אבל, את המינימום של שחור לדעתי, יש לכבד. נכון, זאת בחירה שלי "לדפוק הופעות" בכל פעם (יו שאני צנועה ) זה הרבה יותר נעים לי שאנשים מסביבי לא מזלזלים בהופעה שלהם ומשקיעים מעט. וכן, זה תורם לאווירה. אגב, מקלחת ודאודורנט הם בגדר המלצה אבל מאוד אעריך, רובנו. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
28 במרץ 2007
אתם מפספסים את הנקודה
לפני 17 שנים •
28 במרץ 2007
זאלופון(שולט) • 28 במרץ 2007
אני לא רואה את הקשר בין דברים כגון
ציטוט: הדרס קוד הזה נותן לי הזדמנות ללבוש את הבגדים שאני הכי אוהבת בעולם,
ושאני לא יכולה ללבוש לשום מקום אחר כי אני ארגיש לא בנוח וחשופה, גם בגוף וגם בנפש או ציטוט: זה הרבה יותר נעים לי שאנשים מסביבי לא מזלזלים בהופעה שלהם ומשקיעים מעט.
לבין דרס קוד. לא צריך דרס קוד בשביל להשקיע בלבוש או בשביל ללבוש את סוג הבגדים השחורים שאנחנו חושבים שבדסמ חייב ללכת איתם (תרתי משמע). רובנו נלבש את הבגדים האלה בלאו הכי גם בלי דרס קוד ורובנו נשקיע בכל מקרה, פשוט כי אנחנו רוצים להיות יפים. מה שהדרס קוד עושה איננו לאפשר לאנשים להגיע קצת אחרת מבדרך כלל, כי את זה עושות הנורמות, ולא לגרום לאנשים להשקיע, כי את זה עושה האגו, אלא לגרום להם להשקיע פחות או יותר באותו אופן ולהגיע קצת אחרת מבדרך כלל בדיוק באותה צורה (אירוני משהו). הצורה הזו היא המועדפת גם בעיניי ואמשיך להגיע בה או בדומה לה גם ללא דרס קוד, וכך גם לדעתי רוב אנשי הקהילה. אבל יהיה נחמד לראות גם את מי שחושב שהוא יפה בצורה אחרת. אני אגב מסכים עם מקבי שהדרס קוד הקיים הוא לא נורא וכן מאפשר יצירתיות ושוני כלשהם. זה הדרס קוד המנטלי שמחמיר את הבעיה וגורם לכולם לבוא לא רק עם שחור, אלא בדיוק עם אותו שחור. |
|
teacher(שולט) |
לפני 17 שנים •
28 במרץ 2007
רק שחור - מה אנחנו, דוסים?
לפני 17 שנים •
28 במרץ 2007
teacher(שולט) • 28 במרץ 2007
דרס קוד, כשמו כן הוא - קוד. קיצור/תקציר של רוח הדברים.
ושחור? זה אפילו לא צבע... זו הזדמנות טובה לקשר שוב למאמר בנושא דרס-קוד שכתבתי: ''למה בכלל צריך דרס קוד?'' http://www.maledom.co.il/phpsite/modules.php?name=News&file=article&sid=33 *לא פלא שפט אוהבת אותי אקסטרה כשאני חוזר ממילואים... |
|
T Bone |
לפני 17 שנים •
28 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
28 במרץ 2007
T Bone • 28 במרץ 2007
זה הכל קונספירציה של הנשים בקהילה
הן רוצות שהגברים יראו כמו מלצרים ושהן יוכלו לדפוק הופעות עם מחוכים ועם בגדי עור למיניהם |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 17 שנים •
28 במרץ 2007
Re: הדרס קוד הזה
לפני 17 שנים •
28 במרץ 2007
אמילי קייג'(אחרת) • 28 במרץ 2007
פיה של חורף כתב/ה: נותן לי הזדמנות ללבוש את הבגדים שאני הכי אוהבת בעולם,
ושאני לא יכולה ללבוש לשום מקום אחר כי אני ארגיש לא בנוח וחשופה, גם בגוף וגם בנפש. כל מילה בונבון! |
|
monk |
לפני 17 שנים •
28 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
28 במרץ 2007
monk • 28 במרץ 2007
ושאני לא יכולה ללבוש לשום מקום אחר כי אני ארגיש לא בנוח וחשופה, גם בגוף וגם בנפש. עם הבגדים שאני הכי אוהב אני לא אבוא, כי אני לא אוהב ריח של סיגריות בחליפות שלי ואני בטח ארגיש שהכל מלוכלך מידיי בשבילי. עם תלבושת של ליצן חצר זה נחשב דרס קוד? מצד שני, אני גם ככה מגיע פעם בשנה בערך...אז אתם לא מפסידים כלום אוו וולל... אפרופו, אם מישהו יודע על מקומות טובים לשופינג איכותי בהונגריה...אליי בפרטי מהר!!! |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 17 שנים •
28 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
28 במרץ 2007
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 28 במרץ 2007
ושאני לא יכולה ללבוש לשום מקום אחר כי אני ארגיש לא בנוח וחשופה, גם בגוף וגם בנפש. ובלי דרס-קוד, לא היית לובשת אותם למועדון? |
|