D M Dogy(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
רגע רגע טורי...
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
D M Dogy(מתחלף) • 17 באפר׳ 2007
אז זה ככה....
{2xz*b%5^76489}+ 44257%ז*=?o5 יצא לי 60 שקל,נכון שאני גאון? מושון יקירי,בעד שום הון שבעולם אני לא אפספס אותך על הבמה וכמובן עם מיס טורי המהממת,שתיה במחיר כניסה,יפה לנו... אני שם גם על קביים (ואחרי טיפול מריפר,אני כנראה יצטרך להשתמש בהם) לא לפספס |
|
דנידינג(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
נו באמת....
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
דנידינג(לא בעסק) • 17 באפר׳ 2007
אני לא בא...
אורלי מנסה לשכר אותי...ול... אותי.. וריפר גונב לי את כל הבחורות.. בעצם... אולי... ריפר מנסה לאנוס אותי... ואורלי גונבת לי את הבחורות... ??? מה שלא יהיה תמיד אני מסיים את הערב .. רטוב ..שיכור וחרמן.. |
|
שחר כחול(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
Re: נו באמת....
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
שחר כחול(לא בעסק) • 17 באפר׳ 2007
דנידינג כתב/ה: אני לא בא...
אורלי מנסה לשכר אותי...ול... אותי.. וריפר גונב לי את כל הבחורות.. בעצם... אולי... ריפר מנסה לאנוס אותי... ואורלי גונבת לי את הבחורות... ??? מה שלא יהיה תמיד אני מסיים את הערב .. רטוב ..שיכור וחרמן.. אורלי תשכר אותך ריפר יקח לך תבחורות ואני יאנוס אותך!!!! |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
אורלי(שולטת) • 17 באפר׳ 2007
שחר כחול כתב/ה: דנידינג כתב/ה: אני לא בא...
אורלי מנסה לשכר אותי...ול... אותי.. וריפר גונב לי את כל הבחורות.. בעצם... אולי... ריפר מנסה לאנוס אותי... ואורלי גונבת לי את הבחורות... ??? מה שלא יהיה תמיד אני מסיים את הערב .. רטוב ..שיכור וחרמן.. אורלי תשכר אותך ריפר יקח לך תבחורות ואני יאנוס אותך!!!! לא, חמוד... אתה לא אונס אף אחד. אם כבר... אורלי תאנוס אותך |
|
שחר כחול(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
שחר כחול(לא בעסק) • 17 באפר׳ 2007
אורלי כתב/ה: שחר כחול כתב/ה: דנידינג כתב/ה: אני לא בא...
אורלי מנסה לשכר אותי...ול... אותי.. וריפר גונב לי את כל הבחורות.. בעצם... אולי... ריפר מנסה לאנוס אותי... ואורלי גונבת לי את הבחורות... ??? מה שלא יהיה תמיד אני מסיים את הערב .. רטוב ..שיכור וחרמן.. אורלי תשכר אותך ריפר יקח לך תבחורות ואני יאנוס אותך!!!! לא, חמוד... אתה לא אונס אף אחד. אם כבר... אורלי תאנוס אותך אני גם מחכה לזה ואני גם מצפה לזה |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
Re: רגע רגע טורי...
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
אורלי(שולטת) • 17 באפר׳ 2007
dogy כתב/ה: אז זה ככה....
{2xz*b%5^76489}+ 44257%ז*=?o5 יצא לי 60 שקל,נכון שאני גאון? מושון יקירי,בעד שום הון שבעולם אני לא אפספס אותך על הבמה וכמובן עם מיס טורי המהממת,שתיה במחיר כניסה,יפה לנו... אני שם גם על קביים (ואחרי טיפול מריפר,אני כנראה יצטרך להשתמש בהם) לא לפספס אם ריפר עושה לך בעיות רק תגיד...מקסימום תמיד אפשר לקרוא למאסטר פרעה |
|
Reaper |
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
Reaper • 17 באפר׳ 2007
אורלי מנסה לשכר אותי...ול... אותי.. וריפר גונב לי את כל הבחורות.. בעצם... אולי... ריפר מנסה לאנוס אותי... ואורלי גונבת לי את הבחורות... ??? מה שלא יהיה תמיד אני מסיים את הערב .. רטוב ..שיכור וחרמן.. הכל נכון! |
|
Tish Adams |
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
Tish Adams • 17 באפר׳ 2007
אורלי מנסה לשכר אותי...ול... אותי.. וריפר גונב לי את כל הבחורות.. בעצם... אולי... ריפר מנסה לאנוס אותי... ואורלי גונבת לי את הבחורות... ??? מה שלא יהיה תמיד אני מסיים את הערב .. רטוב ..שיכור וחרמן.. עכשיו אני מבינה מה זה הגושים האלה שכל פעם נדבקים לי לנעליים. דנידינג, דיר באלאק, הגיע זמן הסנדלים. שלא יגע לי ברגל החתיכות האלה ממך. |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
מתי אני- מתי יגיע יומי?
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 17 באפר׳ 2007
אורלי כתב/ה: שחר כחול כתב/ה: דנידינג כתב/ה: אני לא בא...
אורלי מנסה לשכר אותי...ול... אותי.. וריפר גונב לי את כל הבחורות.. בעצם... אולי... ריפר מנסה לאנוס אותי... ואורלי גונבת לי את הבחורות... ??? מה שלא יהיה תמיד אני מסיים את הערב .. רטוב ..שיכור וחרמן.. אורלי תשכר אותך ריפר יקח לך תבחורות ואני יאנוס אותך!!!! לא, חמוד... אתה לא אונס אף אחד. אם כבר... אורלי תאנוס אותך אז זה ככה אחד אונס כאן את השני או יותר נכון השולטות את הנישלטים ורק אני כאן קצת נטוש בצד לא נאנס או נענש מי .. ת.א נ ו ס . אותי ? |
|
בתול(נשלט) |
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
בתול(נשלט) • 17 באפר׳ 2007
אני מבין שצריך לבוא עם נשק להגנה עצמית בשישי הקרוב.
|
|