Queencie(שולטת) |
לפני 17 שנים •
7 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
7 ביולי 2007
Queencie(שולטת) • 7 ביולי 2007
איזה אנרגיות מדהימות!!!
כמה אנשים!!! מוכרים יותר ומוכרים פחות, ותיקים וחדשים!!! איזה כיף!! ולמרות שעדיין יש מקום לשיפור באיכות המוזיקלית, האנרגיות הקפיצו אפילו אותי.... ויותר מכך - את השוט שנתרם לי (תודה איש!!!) על ישבנה של שיפחתי לצלילי הישרא-טראנס ובהתאם למקצב .... אחחח בהחלט היה כייף! ואם בשעה 5 בבוקר עוד הציעו לי לעשות סשן משולש זה רק מראה עד כמה האנרגיות היו שם ובמקום הנכון.... (רק שאני כבר עייפתי מידי בשלב הזה - אז צפו לזה בשבוע הבא!!! לא מוותרת ) אז תודה לכולכם שהכנסתם את האנרגיות הנפלאות האלה, ותודה למארגנים (ארזטואי, אורלי, ריפר, דוגיS, וכמובן למארחים רוני וטאלה) שאיפשרו את זה להתקיים!!!! לכל אחד ואחת מכם היה חלק משמעותי ליצור את זה! ועוד תודה לים המתוקה שכתמיד הפליאה בכשרונה וציירה לי את בת הים הקטנה משתכשכת על זרועי..... כמה חבל שזה יורד בכביסה |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 17 שנים •
7 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
7 ביולי 2007
השולט אור(שולט) • 7 ביולי 2007
niki 666 כתב/ה: [size=24][color=blue]
ודבר נוסף לשליטה . אני שמח שנהנית ,התאור שנתת לגבי המועדון והאווירה בו משקפים בהחלט ,אכן מדובר במקום ברמה בעל סטנרטים אירופאיים ,אך לדעתי אין צורך לעשות השוואות בין מקומות ואלטרנטיבות אחרות מה גם שנכון לכתיבת שורות אלה אינן קיימות . עד היום ביקרתי בשני מועדונים - הדנג'ן והנו לימיט. ההשוואה הייתה בין ה"גאוגרפיה" של המקומות ולא בין איכות המסיבות. אני אוהבת את אמילי ואת F וחושבת שהם קידמו את הסצינה הבדסמית שנות דור (ונזכור שהם הפכו את הנו לימיט למה שהוא היום). אני כן חושבת שהדנג'ן כמקום, הספיק לקהילה לפני 5 שנים כשמנינו כמה מאות אנשים בלבד. היום כשמדובר בכמה אלפים שמבלים את הסצינה הבדסמית, יש צורך במועדונים מרווחים יותר ומתקדמים יותר סטייל הנו לימיט ודומיו. זו דעתי והיא לא נכתבה אלא בתקווה שכל המסיבות של הקהילה יתקיימו במועדונים בהם יהיו התנאים שציינתי שקיימים בלימיט. הדנג'ן היה הראשון וכבודו במקומו מונח. אני בהחלט מקווה שהוא ישוב לפעול ולו כדי שלא יהיה למקום אחד מונופול על מסיבות הקהילה. מונופול תמיד מוריד את רמת השירות. |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 17 שנים •
7 ביולי 2007
הייתי שם.
לפני 17 שנים •
7 ביולי 2007
קטסטרופה{Adonai} • 7 ביולי 2007
אכן, היתה יופי של מסיבה ויופי של אווירה.
אני חייב לציין למרות כל זאת שהנו לימיט הוא בסך הכל מבנה, חלל שמחולק לחדרים, אולמות וכיו"ב. חללים כאלה יש הרבה ורובם המכריע לא מצליחים. הם לא מצליחים כי אין שם את הדבר הכי חשוב כדי שאנשים יבואו לבלות ולהנות. אין שם נשמה. בנו לימיט, למזלו של המקום כן יש נשמה שדואגת להצלחת המסיבות האלה ולנשמה הזו קוראים אורלי. אורלי כמובן לא יכולה לעשות הכל לבד אבל יש לה צוות מנצח של עוזרים שגובש סביבה ובגלל זה, רק בגלל זה המסיבה מצליחה ותמשיך להצליח כל עוד הציר המרכזי, קרי אורלי, ינהל את המסיבות האלה. מארגנת מסיבות אחת התאיידה לה וכנראה יצאה מהמחזור הזה כך שנשארנו רק עם אחת. רק עם אורלי. אני שונא הצהרות אבל לדעתי הפעם ההצהרה הזו מחוייבת המציאות: המלכה מתה, יחי המלכה החדשה. אני אישית כמובן אמשיך לבוא ולהנות שם כל עוד יהיה ממה להנות שם. עכשיו, טוסו לי מהעיניים. |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
7 ביולי 2007
Re: הייתי שם.
לפני 17 שנים •
7 ביולי 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 7 ביולי 2007
קטסטרופה כתב/ה: אכן, היתה יופי של מסיבה ויופי של אווירה.
אני חייב לציין למרות כל זאת שהנו לימיט הוא בסך הכל מבנה, חלל שמחולק לחדרים, אולמות וכיו"ב. חללים כאלה יש הרבה ורובם המכריע לא מצליחים. הם לא מצליחים כי אין שם את הדבר הכי חשוב כדי שאנשים יבואו לבלות ולהנות. אין שם נשמה. בנו לימיט, למזלו של המקום כן יש נשמה שדואגת להצלחת המסיבות האלה ולנשמה הזו קוראים אורלי. אורלי כמובן לא יכולה לעשות הכל לבד אבל יש לה צוות מנצח של עוזרים שגובש סביבה ובגלל זה, רק בגלל זה המסיבה מצליחה ותמשיך להצליח כל עוד הציר המרכזי, קרי אורלי, ינהל את המסיבות האלה. מארגנת מסיבות אחת התאיידה לה וכנראה יצאה מהמחזור הזה כך שנשארנו רק עם אחת. רק עם אורלי. אני שונא הצהרות אבל לדעתי הפעם ההצהרה הזו מחוייבת המציאות: המלכה מתה, יחי המלכה החדשה. אני אישית כמובן אמשיך לבוא ולהנות שם כל עוד יהיה ממה להנות שם. עכשיו, טוסו לי מהעיניים. קטה לנשיאות המדינה |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
7 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
7 ביולי 2007
ים_yam(לא בעסק) • 7 ביולי 2007
WIZARD כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: אכן, היתה יופי של מסיבה ויופי של אווירה.
אני חייב לציין למרות כל זאת שהנו לימיט הוא בסך הכל מבנה, חלל שמחולק לחדרים, אולמות וכיו"ב. חללים כאלה יש הרבה ורובם המכריע לא מצליחים. הם לא מצליחים כי אין שם את הדבר הכי חשוב כדי שאנשים יבואו לבלות ולהנות. אין שם נשמה. בנו לימיט, למזלו של המקום כן יש נשמה שדואגת להצלחת המסיבות האלה ולנשמה הזו קוראים אורלי. אורלי כמובן לא יכולה לעשות הכל לבד אבל יש לה צוות מנצח של עוזרים שגובש סביבה ובגלל זה, רק בגלל זה המסיבה מצליחה ותמשיך להצליח כל עוד הציר המרכזי, קרי אורלי, ינהל את המסיבות האלה. מארגנת מסיבות אחת התאיידה לה וכנראה יצאה מהמחזור הזה כך שנשארנו רק עם אחת. רק עם אורלי. אני שונא הצהרות אבל לדעתי הפעם ההצהרה הזו מחוייבת המציאות: המלכה מתה, יחי המלכה החדשה. אני אישית כמובן אמשיך לבוא ולהנות שם כל עוד יהיה ממה להנות שם. עכשיו, טוסו לי מהעיניים. קטה לנשיאות המדינה אני דווקא בעד אורלי לנשיאות! |
|
האמפרי |
לפני 17 שנים •
7 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
7 ביולי 2007
האמפרי • 7 ביולי 2007
כהרגלי לאחרונה החמצתי גם את המסיבה הזאת.
שמח לראות שנהניתם ומקווה להגיע בפעם הבאה. |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
ים_yam(לא בעסק) • 8 ביולי 2007
האמפרי כתב/ה: כהרגלי לאחרונה החמצתי גם את המסיבה הזאת.
שמח לראות שנהניתם ומקווה להגיע בפעם הבאה. טוב, מישהו מאיתנו היה חייב לעשות בייביסיטר על יעלי... |
|
ה-חור שלך(שולט){ק} |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
ה-חור שלך(שולט){ק} • 8 ביולי 2007
קטסטרופה כתב/ה: אכן, היתה יופי של מסיבה ויופי של אווירה.
אני חייב לציין למרות כל זאת שהנו לימיט הוא בסך הכל מבנה, חלל שמחולק לחדרים, אולמות וכיו"ב. חללים כאלה יש הרבה ורובם המכריע לא מצליחים. הם לא מצליחים כי אין שם את הדבר הכי חשוב כדי שאנשים יבואו לבלות ולהנות. אין שם נשמה. בנו לימיט, למזלו של המקום כן יש נשמה שדואגת להצלחת המסיבות האלה ולנשמה הזו קוראים אורלי. אורלי כמובן לא יכולה לעשות הכל לבד אבל יש לה צוות מנצח של עוזרים שגובש סביבה ובגלל זה, רק בגלל זה המסיבה מצליחה ותמשיך להצליח כל עוד הציר המרכזי, קרי אורלי, ינהל את המסיבות האלה. מארגנת מסיבות אחת התאיידה לה וכנראה יצאה מהמחזור הזה כך שנשארנו רק עם אחת. רק עם אורלי. אני שונא הצהרות אבל לדעתי הפעם ההצהרה הזו מחוייבת המציאות: המלכה מתה, יחי המלכה החדשה. אני אישית כמובן אמשיך לבוא ולהנות שם כל עוד יהיה ממה להנות שם. עכשיו, טוסו לי מהעיניים. איך שהחיים גמישים ומלכות מתות ומלכות חיות ויש אותך שתמליך אותן. הזמן רץ מהר כנראה ואז לא זוכרים מה אומרים ועל מי . כל כך מתאים לקהילה. כבוד יש רק בקזבלן. |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
יו, יש לי מעריץ. הידד.
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
קטסטרופה{Adonai} • 8 ביולי 2007
הוא רודף אחרי לכל חור החור הזה...
|
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
מסיבה מהנה מאד
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
Madame T(שולטת) • 8 ביולי 2007
שפע של אנשים, מוסיקה רקידה, אוירה טובה ונעימה עם טעם של עוד. הברד היה טעים ומרענן ונתן תחושה של אוירה קיצית.
תודה לאורלי, טאלה ורוני וכל שאר העושים במלאכה והדואגים שאנחנו רק נבוא ונהנה.... |
|