venus in our blood(שולטת) |
לפני 17 שנים •
1 באוג׳ 2007
Re: מפגש גריארטי
לפני 17 שנים •
1 באוג׳ 2007
venus in our blood(שולטת) • 1 באוג׳ 2007
Malva pusilla כתב/ה: chanel 5 כתב/ה: זקני הכפר גלאי 40 + מוזמנים ביום ג הבא למועדון .
לא לשכוח לבוא עם הכוס לשיניים התותבת , עם האחות הצמודה לא כדי להצליף בה סוטים, אלא כדי שהיא תדחוף את כסא הגלגלים, הכי חשוב לא לשכוח את הקטטר http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=12135&highlight=%E1%E9%FA+%E0%E1%E5%FA |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 17 שנים •
1 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 באוג׳ 2007
red-cell(מזוכיסט) • 1 באוג׳ 2007
קצת מזוויות הראיה שלי.
בכל מקום בעולם, וגם בישראל, ה"קהילה" מורכבת מהמון קהילות משנה. במקומות גדולים כמו באירופה ובארה"ב קהילות המשנה נושקות אחת לשניה אבל לא תמיד מתערבבות. חלק מהאנשים מבלה ונמצא בכמה קהילות כי זה דיי טבעי. למה אני קורא קהילה ולמה אני קורא קהילות משנה. "קהילה" בגדול היא הקהילה האלטרנטיבית הכוללת בתוכה את קהילות המשנה בינהם סוגי הפטיש למינהם. החל מכאלו שאוהבים ללבוש בגדי עור ולייטקס, כאלו שאוהבים להתלבש ולהתנהג כחיות (כלבלבים, פוני וחיות אחרות, בעיקר כל מה שקשור לפרווה), קרוס דרסרים, גייז שעוסקים בכל אלו, טרנסווסטיילס ובדס"מ. יש כאלו שכוללים בקהילה הזאת גם את הסווינגרס, אבל זה לא בהכרח. במקומות גדולים יש חלוקה בתוך קהילת הבדס"מ. כמובן שיש את החלוקה הרגילה בין גייז לסטרייטים אם כי חלוקה זו לא תמיד כ"כ בוטה כמו בארץ. ישנן קהילות שבהן קהילת פמדום מפותחת וקהילות מילדום. כאמור, רבים האנשים מהקהילות הנ"ל נמצאים בכמה קהילות בו זמנית וזה טבעי. טבעי שחובבי בגדי העור והפטיש האחרים (פוני וכיוצב') ימצאו גם בקהילת הבדס"מ ולהפך, למשל. יש הבדל באחוז האנשים מכלל האוכלוסיה הנהנים מכל הפעילויות הנ"ל במדינות השונות (אין לי מושג מה קורא בסעודיה) אבל באופן כללי אחוז האנשים העוסקים בפעילויות הנ"ל במערב ארופה, ארה"ב ובישראל שונה במידה מסויימת בגלל הבדלי תרבות. אבל גם אם נצא מהנחה שאין הבדל באחוזים, ההבדל המשמעותי הוא בכמות. בגרמניה 60 מיליון תושבים, בבריטניה גם בסביבות 60 מיליון, וכך גם באיטליה, ארה"ב 300 מיליון וכו' אנחנו בקושי 7 מיליון. תעשו את החישוב הפשוט ותבינו שבארץ אין מספיק אנשים בשביל שיתקיימו תתי הקהילות. אין מספיק אנשים להקים קהילה של קרוס דרסרים (ואלו שאוהבים אותם), אין מספיק אנשים שהם פטישיסטים בלבד, אין מספיק אנשים שהם בדס"מים, אני לא מכיר אנשים שהם בקטע של פוני (אני מניח שיש מעטים) וכו'. מטבע הדברים כול רסיסי תתי הקהילות שקיימים מתרכזים לקהילה אחת גדולה, מאוד לא הומוגנית ומאוד לא מפרגנת. ההבדלים בצרכים של האנשים הם גדולים. תוסיפו לזה את התרבות הישראלית המחורבנת ועוד המון אנשים שאין להם מושג אבל מוצאים את הקהילה נעימה להם ותקבלו את מה שקורה בארץ. בנוסף לזה, קיימת התופעה של הישראלי המצוי שנקראת "למה מי אתה שתלמד אותי". הגישה הזאת מוכרת לכולנו וגורמת לכך שהצעירים שרק אתמול ראו איזו תוכנית בטלויזיה, היום הם כבר כוכבי הכלוב, לא למדו שום דבר וגם לא ילמדו שום דבר. הגישה הזאת, וחוסר הרצון ללמוד ממי שבאמת מבין (בתוספת הזלזול המופגן במי שעבר את גיל 40) גרמה לכך שנותרה קהילה שהיא לא קהילת בדס"מ כלל ועיקר אלא מעין קהילת פטיש מבולבלת וחסרת כיוון בעוד רוב הותיקים במקום להיות מושא ללמידה וחינוך הפכו ללא רצויים. טבעי שבמצב כזה רבים מהותיקים יעזבו וילכו למקומות אחרים. מה שנקרא "קהילה" הפכה לקהילה של פטישסטים במקרה הטוב, שגילה נע בין 18-25 . צר לי, זו לא קהילת בדס"מ. ישנם אנשים שהם בדס"מים שיוצאים וחוזרים מה"קהילה" הזאת מחוסר ברירה וחוסר אלטרנטיבה. טעות נוספת ומצערת שקרתה עם השנים היא שרוב פעילות ה"קהילה" סובבת סביב המסיבות במועדונים. בקהילה אמיתית המועדונים הם חלק חשוב אבל לא עיקרי. בקהילה אמיתית יש מאנצ'ים, שעורים, הרצאות, הדגמות מסיבות ענק כשצריך וכן, גם פורומים. פורומים הם דבר חשוב למידע, ידע, פרקטיקה וכו'. כמות המידע שאפשר לקבל באתר כמו Bondage.com או ב- yahoo groups בשעה שוות ערך לכמות המידע שהצטברה בכלוב, למשל, במשך כל שנות קיומו. עובדה זו לא קשורה בכלל לאחוזים שתארתי למעלה, זוהי כבר תופעה אחרת. אנשים לא רוצים לשאול, אנשים לא מתענינים, אנשים חושבים שהם נולדו עם כל הידע וזה חבל מאוד. הבדל גדול בין ישראל לבין מקומות אחרים הוא גיל האנשים שעוסקים בבדס"מ. בדרך כלל, קהילות הבדס"מ הגדולות (וגם הקטנות יותר) נשענות על הותיקים והם אלו שנותנים את הטון, הצעירים נותנים להם את הכבוד (כן, כבוד) הראוי ולומדים מהם. מה לעשות? אי אפשר להלחם בסקסיות של המועדונים באותה מטבע. אבל, אם חבר'ה ותיקים יתחילו לארגן מנצ'ים, שיעורים, הרצאות בהתחלה בקטן, יגיע הרגע שהצעירים הרצינים, אלו שבאמת מתענינים ורוצים ללמוד יבואו. והם יבואו. יש צעירים טובים בקהילה והם רוצים ללמוד ואין להם ממי. יש כל מיני סוגים של "וותיקים" ואני לא מדבר על מה שאני מכנה "ותיקי בקו"ם" (אלו שהגיעו אתמול לצ'אט של הכלוב והיום הם כבר "ותיקים"). אני מדבר על ותיקים שנעלמו, אני זוכר רבים שלא ראיתי כבר שנים. חלק קטן מנסה להלחם ונשאר, אבל סובל מיחס של זלזול במקרה הטוב. לדעתי הותיקים צריכים להרים את הכפפה, אם לא בשביל כל הקהילה אז בשביל עצמם, האחרים, הרצינים כבר יבואו. זוהי דעתי הצנועה. |
|
Tish Adams |
לפני 17 שנים •
1 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 באוג׳ 2007
Tish Adams • 1 באוג׳ 2007
צנועה, צנועה אבל כל כך נכונה.
|
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
1 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 באוג׳ 2007
dahanc(שולט) • 1 באוג׳ 2007
[quote="chanel 5"]זקני הכפר גלאי 40 + מוזמנים ביום ג הבא למועדון .[/quot
בשם הסקרנות אשתדל.... |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
1 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 באוג׳ 2007
dahanc(שולט) • 1 באוג׳ 2007
נוגה כתב/ה: Malva pusilla כתב/ה: chanel 5 כתב/ה: זקני הכפר גלאי 40 + מוזמנים ביום ג הבא למועדון .
לא לשכוח לבוא עם הכוס לשיניים התותבת , עם האחות הצמודה לא כדי להצליף בה סוטים, אלא כדי שהיא תדחוף את כסא הגלגלים, הכי חשוב לא לשכוח את הקטטר http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=12135&highlight=%E1%E9%FA+%E0%E1%E5%FA עדיין לא בכיסא גלגלים...אבל אשתדל לא לשכוח את ההליכון |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
1 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 באוג׳ 2007
Josephin(לא בעסק) • 1 באוג׳ 2007
dahanc כתב/ה: נוגה כתב/ה: Malva pusilla כתב/ה: chanel 5 כתב/ה: זקני הכפר גלאי 40 + מוזמנים ביום ג הבא למועדון .
לא לשכוח לבוא עם הכוס לשיניים התותבת , עם האחות הצמודה לא כדי להצליף בה סוטים, אלא כדי שהיא תדחוף את כסא הגלגלים, הכי חשוב לא לשכוח את הקטטר http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=12135&highlight=%E1%E9%FA+%E0%E1%E5%FA עדיין לא בכיסא גלגלים...אבל אשתדל לא לשכוח את ההליכון המטפל הפליפיני שלי בחופש ,אין מי שידחוף את העגלה |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
dahanc(שולט) • 3 באוג׳ 2007
red-cell כתב/ה: קצת מזוויות הראיה שלי.
בכל מקום בעולם, וגם בישראל, ה"קהילה" מורכבת מהמון קהילות משנה. במקומות גדולים כמו באירופה ובארה"ב קהילות המשנה נושקות אחת לשניה אבל לא תמיד מתערבבות. חלק מהאנשים מבלה ונמצא בכמה קהילות כי זה דיי טבעי. למה אני קורא קהילה ולמה אני קורא קהילות משנה. "קהילה" בגדול היא הקהילה האלטרנטיבית הכוללת בתוכה את קהילות המשנה בינהם סוגי הפטיש למינהם. החל מכאלו שאוהבים ללבוש בגדי עור ולייטקס, כאלו שאוהבים להתלבש ולהתנהג כחיות (כלבלבים, פוני וחיות אחרות, בעיקר כל מה שקשור לפרווה), קרוס דרסרים, גייז שעוסקים בכל אלו, טרנסווסטיילס ובדס"מ. יש כאלו שכוללים בקהילה הזאת גם את הסווינגרס, אבל זה לא בהכרח. במקומות גדולים יש חלוקה בתוך קהילת הבדס"מ. כמובן שיש את החלוקה הרגילה בין גייז לסטרייטים אם כי חלוקה זו לא תמיד כ"כ בוטה כמו בארץ. ישנן קהילות שבהן קהילת פמדום מפותחת וקהילות מילדום. כאמור, רבים האנשים מהקהילות הנ"ל נמצאים בכמה קהילות בו זמנית וזה טבעי. טבעי שחובבי בגדי העור והפטיש האחרים (פוני וכיוצב') ימצאו גם בקהילת הבדס"מ ולהפך, למשל. יש הבדל באחוז האנשים מכלל האוכלוסיה הנהנים מכל הפעילויות הנ"ל במדינות השונות (אין לי מושג מה קורא בסעודיה) אבל באופן כללי אחוז האנשים העוסקים בפעילויות הנ"ל במערב ארופה, ארה"ב ובישראל שונה במידה מסויימת בגלל הבדלי תרבות. אבל גם אם נצא מהנחה שאין הבדל באחוזים, ההבדל המשמעותי הוא בכמות. בגרמניה 60 מיליון תושבים, בבריטניה גם בסביבות 60 מיליון, וכך גם באיטליה, ארה"ב 300 מיליון וכו' אנחנו בקושי 7 מיליון. תעשו את החישוב הפשוט ותבינו שבארץ אין מספיק אנשים בשביל שיתקיימו תתי הקהילות. אין מספיק אנשים להקים קהילה של קרוס דרסרים (ואלו שאוהבים אותם), אין מספיק אנשים שהם פטישיסטים בלבד, אין מספיק אנשים שהם בדס"מים, אני לא מכיר אנשים שהם בקטע של פוני (אני מניח שיש מעטים) וכו'. מטבע הדברים כול רסיסי תתי הקהילות שקיימים מתרכזים לקהילה אחת גדולה, מאוד לא הומוגנית ומאוד לא מפרגנת. ההבדלים בצרכים של האנשים הם גדולים. תוסיפו לזה את התרבות הישראלית המחורבנת ועוד המון אנשים שאין להם מושג אבל מוצאים את הקהילה נעימה להם ותקבלו את מה שקורה בארץ. בנוסף לזה, קיימת התופעה של הישראלי המצוי שנקראת "למה מי אתה שתלמד אותי". הגישה הזאת מוכרת לכולנו וגורמת לכך שהצעירים שרק אתמול ראו איזו תוכנית בטלויזיה, היום הם כבר כוכבי הכלוב, לא למדו שום דבר וגם לא ילמדו שום דבר. הגישה הזאת, וחוסר הרצון ללמוד ממי שבאמת מבין (בתוספת הזלזול המופגן במי שעבר את גיל 40) גרמה לכך שנותרה קהילה שהיא לא קהילת בדס"מ כלל ועיקר אלא מעין קהילת פטיש מבולבלת וחסרת כיוון בעוד רוב הותיקים במקום להיות מושא ללמידה וחינוך הפכו ללא רצויים. טבעי שבמצב כזה רבים מהותיקים יעזבו וילכו למקומות אחרים. מה שנקרא "קהילה" הפכה לקהילה של פטישסטים במקרה הטוב, שגילה נע בין 18-25 . צר לי, זו לא קהילת בדס"מ. ישנם אנשים שהם בדס"מים שיוצאים וחוזרים מה"קהילה" הזאת מחוסר ברירה וחוסר אלטרנטיבה. טעות נוספת ומצערת שקרתה עם השנים היא שרוב פעילות ה"קהילה" סובבת סביב המסיבות במועדונים. בקהילה אמיתית המועדונים הם חלק חשוב אבל לא עיקרי. בקהילה אמיתית יש מאנצ'ים, שעורים, הרצאות, הדגמות מסיבות ענק כשצריך וכן, גם פורומים. פורומים הם דבר חשוב למידע, ידע, פרקטיקה וכו'. כמות המידע שאפשר לקבל באתר כמו Bondage.com או ב- yahoo groups בשעה שוות ערך לכמות המידע שהצטברה בכלוב, למשל, במשך כל שנות קיומו. עובדה זו לא קשורה בכלל לאחוזים שתארתי למעלה, זוהי כבר תופעה אחרת. אנשים לא רוצים לשאול, אנשים לא מתענינים, אנשים חושבים שהם נולדו עם כל הידע וזה חבל מאוד. הבדל גדול בין ישראל לבין מקומות אחרים הוא גיל האנשים שעוסקים בבדס"מ. בדרך כלל, קהילות הבדס"מ הגדולות (וגם הקטנות יותר) נשענות על הותיקים והם אלו שנותנים את הטון, הצעירים נותנים להם את הכבוד (כן, כבוד) הראוי ולומדים מהם. מה לעשות? אי אפשר להלחם בסקסיות של המועדונים באותה מטבע. אבל, אם חבר'ה ותיקים יתחילו לארגן מנצ'ים, שיעורים, הרצאות בהתחלה בקטן, יגיע הרגע שהצעירים הרצינים, אלו שבאמת מתענינים ורוצים ללמוד יבואו. והם יבואו. יש צעירים טובים בקהילה והם רוצים ללמוד ואין להם ממי. יש כל מיני סוגים של "וותיקים" ואני לא מדבר על מה שאני מכנה "ותיקי בקו"ם" (אלו שהגיעו אתמול לצ'אט של הכלוב והיום הם כבר "ותיקים"). אני מדבר על ותיקים שנעלמו, אני זוכר רבים שלא ראיתי כבר שנים. חלק קטן מנסה להלחם ונשאר, אבל סובל מיחס של זלזול במקרה הטוב. לדעתי הותיקים צריכים להרים את הכפפה, אם לא בשביל כל הקהילה אז בשביל עצמם, האחרים, הרצינים כבר יבואו. זוהי דעתי הצנועה. מסכים עם המונולוג שלך לחלוטין |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
Malva pusilla כתב/ה: dahanc כתב/ה: Malva pusilla כתב/ה: dahanc
בעבר הם נהגו להגיע לדנג'אן בימי שלישי חלק קטן מהוותיקים, רובם נעלמו מהשטח , אין לי מושג אם זה עדיין כך, המון זמן שלא היתי בדנג'אן ,אולי הגיע הזמן לחזור שוב . נישמע מעניין , לחזור קצת לעניינים....... אמרת בעצמך דברים משתנים ,אני מקווה שהם עדיין שם, תנסה תראה אמת ויציב , ואכן את צודקת... .אשתדל ! |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
Malva pusilla כתב/ה: dahanc כתב/ה: נוגה כתב/ה: Malva pusilla כתב/ה: chanel 5 כתב/ה: זקני הכפר גלאי 40 + מוזמנים ביום ג הבא למועדון .
לא לשכוח לבוא עם הכוס לשיניים התותבת , עם האחות הצמודה לא כדי להצליף בה סוטים, אלא כדי שהיא תדחוף את כסא הגלגלים, הכי חשוב לא לשכוח את הקטטר http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=12135&highlight=%E1%E9%FA+%E0%E1%E5%FA עדיין לא בכיסא גלגלים...אבל אשתדל לא לשכוח את ההליכון המטפל הפליפיני שלי בחופש ,אין מי שידחוף את העגלה השירשור הזה מתחיל להיות מדליק ,כי אנו פשוט מקדימים קצת בזמן....חחחחחחחחחח ואאלה...הזמן מיתקרב הא....יא ווראדי מתחיל להדאיג...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
shuki boy(נשלט) • 3 באוג׳ 2007
red-cell כתב/ה: הגישה הזאת, וחוסר הרצון ללמוד ממי שבאמת מבין (בתוספת הזלזול המופגן במי שעבר את גיל 40) גרמה לכך שנותרה קהילה שהיא לא קהילת בדס"מ כלל ועיקר אלא מעין קהילת פטיש מבולבלת וחסרת כיוון בעוד רוב הותיקים במקום להיות מושא ללמידה וחינוך הפכו ללא רצויים. טבעי שבמצב כזה רבים מהותיקים יעזבו וילכו למקומות אחרים. מה שנקרא "קהילה" הפכה לקהילה של פטישסטים במקרה הטוב, שגילה נע בין 18-25 . צר לי, זו לא קהילת בדס"מ. ישנם אנשים שהם בדס"מים שיוצאים וחוזרים מה"קהילה" הזאת מחוסר ברירה וחוסר אלטרנטיבה. טעות נוספת ומצערת שקרתה עם השנים היא שרוב פעילות ה"קהילה" סובבת סביב המסיבות במועדונים. בקהילה אמיתית המועדונים הם חלק חשוב אבל לא עיקרי. בקהילה אמיתית יש מאנצ'ים, שעורים, הרצאות, הדגמות מסיבות ענק כשצריך וכן, גם פורומים. פורומים הם דבר חשוב למידע, ידע, פרקטיקה וכו'. כמות המידע שאפשר לקבל באתר כמו Bondage.com או ב- yahoo groups בשעה שוות ערך לכמות המידע שהצטברה בכלוב, למשל, במשך כל שנות קיומו. עובדה זו לא קשורה בכלל לאחוזים שתארתי למעלה, זוהי כבר תופעה אחרת. אנשים לא רוצים לשאול, אנשים לא מתענינים, אנשים חושבים שהם נולדו עם כל הידע וזה חבל מאוד. הבדל גדול בין ישראל לבין מקומות אחרים הוא גיל האנשים שעוסקים בבדס"מ. בדרך כלל, קהילות הבדס"מ הגדולות (וגם הקטנות יותר) נשענות על הותיקים והם אלו שנותנים את הטון, הצעירים נותנים להם את הכבוד (כן, כבוד) הראוי ולומדים מהם. מה לעשות? אי אפשר להלחם בסקסיות של המועדונים באותה מטבע. אבל, אם חבר'ה ותיקים יתחילו לארגן מנצ'ים, שיעורים, הרצאות בהתחלה בקטן, יגיע הרגע שהצעירים הרצינים, אלו שבאמת מתענינים ורוצים ללמוד יבואו. והם יבואו. יש צעירים טובים בקהילה והם רוצים ללמוד ואין להם ממי. יש כל מיני סוגים של "וותיקים" ואני לא מדבר על מה שאני מכנה "ותיקי בקו"ם" (אלו שהגיעו אתמול לצ'אט של הכלוב והיום הם כבר "ותיקים"). אני מדבר על ותיקים שנעלמו, אני זוכר רבים שלא ראיתי כבר שנים. חלק קטן מנסה להלחם ונשאר, אבל סובל מיחס של זלזול במקרה הטוב. לדעתי הותיקים צריכים להרים את הכפפה, אם לא בשביל כל הקהילה אז בשביל עצמם, האחרים, הרצינים כבר יבואו. זוהי דעתי הצנועה. אני אומנם ילד חסר נסיון, אבל אני כל-כך מסכים עם הניתוח שלך! והייתי שמח לעזור איכשהו, אבל אני לא ממש יודע איך. |
|