Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
2 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 באוג׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 2 באוג׳ 2007
פעמון הדלת צילצל בשעה שנקבעה ביום חמישי בבוקר. פתחתי את הדלת ולפני היה עבדי רכון על בירכיו עם עינייו וראשו מושפלים כפי שאילפתי אותו. ידעתי שהוא מרגיש מאוד מושפל ונבוך כי עיניו התרוצצו מצד אל צד בחשש שמא השכנים מציצים או מישהו עולה במדרגות. חיוך זדוני נסח על שפתיי "זחל פנימה וישר לחדר השינה שם תמצא את המזוודה שלי. נעל אותה ותוריד אותה למכונית במהירות" פקדתי עליו. "כן המלכה" ענה ומיד עשה כמצווה עליו. בזמן שהוא העמיס את המכונית עם מזוודה ותיקים נעלתי את דלת הכניסה וירדתי למקום החניה שם חיכה לי העבד עם דלת פתוחה. התיישבתי במושב הנוסע וכשניסה לנעול את הדלת עצרתי אותה ושאלתי במבט חמור: "לא שכחת משהו"? מבט תמוה עלה על פניו ולפני שהספיק לענות הוספתי: "תתכופף אלי מיד" הוא ציית ולפני שהבין מה קורה סטרתי על פניו בעוצמתיות ודחפתי את ראשו כלפי הסנדלים שלי. "אנחנו לא זזים מכאן לפני שאתה סוגד ומנשק את סנדליי. דבר שהיית אמור לעשות באופן אוטומטי לפני שזחלת פנימה לדירה. שכחת ועל כך תענש יותר מאוחר". נתתי לו כ30- שניות לנשק לפני שפקדתי עליו להפסיק ולצאת לדרך. הנסיעה היתה נעימה כשמשב רוח חמימה מלטפת את פניי דרך החלון הפתוח. עצמתי את עיניי ורגש של רגיעה מושלמת עפפה אותי. הגענו לנמל חיפה תוך שעה וחצי, עשינו את כל תהליכי הקבלה, עברנו ביקורת דרכונים וביטחון וקיבלנו את מפתחות הקבינה לשם עשינו את פעמנו. הקבינה היתה הקיצונית ביותר במסדרון בקומה עליונה ומופרדת קימעה מהקבינה שלידה כך שלא היו לקבינות קיר משותף ושתקטין את הרעשים שעלולים לבוא מה"פעילויות" שלי. הקבינה היתה גדולה, מעוצבת להפליא, ומאוד מרווחת, דבר ששימח אותי מאוד כי זה הרחיב לא רק את נוחיותי אלא גם את אפשרויות הסשנים שתכננתי לנו לתקופת ההפלגה.
המשך יבוא ... |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 17 שנים •
2 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 באוג׳ 2007
דוכיפת(נשלט) • 2 באוג׳ 2007
הרחבה תמיד מבורכת
|
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
2 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 באוג׳ 2007
גם הפיסטינג מבורך לא פחות .
|
|
Queencie(שולטת) |
לפני 17 שנים •
2 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 באוג׳ 2007
Queencie(שולטת) • 2 באוג׳ 2007
כמה אנרגיה זורמת ממך !!!
תודה על השיתוף, ממתינה להמשך..... על אפיזודת השייט. |
|
Tish Adams |
לפני 17 שנים •
2 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 באוג׳ 2007
Tish Adams • 2 באוג׳ 2007
נו, אחכה עוד הרבה זמן להמשך?
|
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
2 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 באוג׳ 2007
Blondie the good(מתחלף) • 2 באוג׳ 2007
Tish Adams כתב/ה: נו, אחכה עוד הרבה זמן להמשך?
יסמין צריכה לזכור שחלקנו חלשים בדחיית סיפוקים |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
2 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 באוג׳ 2007
מכיון והיו לנו עוד כשעתיים לפני ההפלגה ורק המחשבה על הנאות שליטה וכניעה עוצמתיות כבר הציתה בי את "הזון", החלטתי שאין טעם לבזבז זמן ולהעביר לעבד "מיני סשן" כדי לחמם את האוירה. "בוא הנה עבד, תתפשט וכרע ברך לפני מלכתך" ציוויתי עליו. העבד עשה כמצווה והתחלתי להסתובב סביבו באיטיות כאשר אני מגלגלת את שערותיו בין אצבעותיי, מלטפת את לחייו ומעבירה בחושניות אצבע על שפתיו. בכוונה עמדתי מאוד קרוב אליו כאשר שדיי, שהיו בתוך חולצה לבנה צמודה בתוך מכנסי ג'ינס צמודים, היו בגובה אפו ויחד עם ריח הניחוח של הבושם סיממו את חושיו. כך התגרתי בו במשך כשתי דקות ארוכות כשלפתע החטפתי לו שתי סטירות מצלצלות ולפני שהבין מה קורה ניגשתי מאחוריו ותקעתי את העקב הצר של הסנדל לתוך כף רגלו הימנית. על מנת שלא תישמע ממנו צעקת כאב דאגתי לסתום את פיו עם ידיי שלחצו וכיסו את הפה בחוזקה. דקרתי כך את כפות רגליו במשך כמה דקות ובו בזמן אמרתי לו בשקט אבל בקול קשוח וסמכותי: " עכשיו אתה מקבל את העונש שמגיע לך על אי ציות להוראותיי . אתה תלמד שבשום פנים ואופן אסור לך לשכוח מה עליך לעשות כל פעם כאשר אתה עובר את מפתן דלת ממלכתי." בבעיטה הפלתי אותו על הריצפה, תפסתי את אוזניו ותוך כדי סיבוב אוזניים חזק וכואב, דחפתי את ראשו בין רגלי ולחצתי בתנועת חניקה את גרונו כדי שלא יוכל לזוז. "תרים את הישבן גבוה עבד!" הוא ציית לפקודה ומיד התחלתי להכות את ישבנו עם כפות ידיי החזקות. הרגשתי שבנוסף לכאב הפיזי הוא גם מרגיש מאוד מושפל ...." אני בדרך למטרה" הרהרתי לעצמי תוך כדי שאני מגבירה את קצב והחוזק של המכות. כך זה נמשך כ-15 דקות עד שידיי עייפו וישבנו היה יותר אדום מעגבניה מבושלת. שחררתי את ראשו מבין רגלי ואמרתי: "נמשיך עם העונש יותר מאוחר. לעכשיו תכין אמבטיה חמה למלכתך" העבד מיד קם ובאופן אוטומטי ליטף את ישבנו, שבער מחום וכאב, תוך כדי הליכה מהירה לאמבטיה. לאחר כ-5 דקות כשהאמבטיה היתה מוכנה ומלאה קצף לבן וריחני, נכנסתי לתוכה ולאחר כדקותיים של שכיבה רגועה שמתי את כפות רגלי על הדפנות והוריתי לו לעסות אותם ולסגוד להם. העבד עיסה אותם במומחיות ובהנאה ותוך כדי סגד להם בנשיקות וליקוק איטי ומגרה של כפות הרגליים לאורך ולרוחב ומציצת הבהונות בדיוק כמו שאילפתי אותו. לאחר 10 דקות הוריתי לו לתת לכתפיי העייפות מסג' מהנה תוך כדי סיבון גופי ולחפוף את שערותיי . הוא עשה כמצווה ובעדינות שאני אוהבת.כשסיים נעמדתי עם הגב אליו וציוותי עליו לנגב את גופי. תוך כדי הניגוב התחלתי להזיז את גופי בתנועות גירוי כאשר ישבני משתפשף לנגד גופו הערום. הרגשתי כיצד הוא מתאמץ להתגבר על רגשותיו וזה הגביר את חשק הטיזינג שלי. המשכתי כך במשך כדקה כשלפתע הושטתי יד לאחורנית, תפסתי את ראשו והנמכתי אותו כשפניו בגובה ישבני. "תוציא את הלשון ותתחיל לסגוד לישבני" ובזה דחפתי את ראשו בעוצמה לתוך הישבנים. הוא נישק וליקק בתאווה עד שפקדתי עליו להתמקד בפי הטבעת בפטיש הרימינג שמאוד מגרה ואהוב עלי. אנחות הגירוי שלי ושיפשוף ישבני על פרצופו גרמו לו לגירוי חזק וכמובן גם לי. נתתי לו להמשיך כך במשך כמה דקות ארוכות עד שמשכתי את עצמי ממנו, יצאתי מהאמבטיה, הוריתי לו להסתובב כאשר ראשו נח על דפנת האמבטיה. לפני שהבין מה אני רוצה ממנו טיפסתי על פניו ולאט לאט בתנועות מגרות חושים, הורדתי את עצמי אליו והתיישבתי על פניו כאשר איבר המין שלי לוחץ על פיו. הוא לא היה צריך הוראות ומיד התחיל ללקק ולמצוץ כאשר אני מנענעת ומשתפשפת לאורך כל פניו. הייתי מגורה מאוד ותוך כמה דקות גמרתי ישר לתוך פיו ועל פניו. נשארתי כך עוד כ-30 שניות עד שנרגעתי ואז ירדתי ממנו. איבר מינו היה זקור ואשכיו נפוחים אבל לא העיז לבוא כי לא קיבל את הרשות הרגילה ממני לגמור. עליו לעבור עוד הרבה התעללות לפני שאתן לו את ההנאה הראויה לו . כדי להגביר את גירוי וכאבו תפסתי ביד אחת את איבר מינו וביד השניה את אשכיו ומשכתי אותם לשני כיוונים נוגדים. כך החזקתי אותו כ-15 שניות לפני ששיחררתי את האחיזה.
|
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
4 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 באוג׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 4 באוג׳ 2007
הרגשתי את הצורך לרוקן את מימיי וחלק מהתוכנית שלי היא להפוך אותו לאסלה אנושית בכל הזדמנות. "תעביר את הראש לאסלה" פקדתי ומיד ציית. לאחר שהניח את ראשו ידע מה אני רוצה ומיד פתח את פיו. טיפסתי שוב מעליו ורוקנתי לפיו את השמפניה שלי בזרם עצום שחלק ממנו נשפך על הריצפה כי לא יכל לבלוע את הכל במהירות מספקת. כשסיימתי וירדתי ממנו תפסתי את ראשו ודחפתי את פרצופו לשלולית השמפניה הצהובה שנוצרה על הריצפה. "לקק את הכל ושלא אראה כאן טיפה אחת אפילו, מובן?" סיננתי מבין שיני. הוא התחיל ללקק כאשר רגלי מונחת בחוזקה על צווארו ודוחפת את ראשו. לכשסיים הוריתי לעבד להתקלח, להתלבש ולהיות מוכן תוך 10 דקות כי אני רוצה ללכת לבר להרוות את צמאוני במשקה טרופי קר.
במשך כשעה וחצי לאחר מכן ישבנו בבר עם משקה נהדר ביד ופנינו מביטות מבעד לחלונות העצומים בזמן שהאוניה החלה לעשות את דרכה מחוץ לנמל בדרך ליוון. האוניה היתה אוניה ישראלית מפוארת מאוד שערכה סיור מיוחד של שלושה ימים מהארץ ליוון וחזרה. על סיפונה היו הרבה חבר'ה צעירים בעיקר זוגות . האוירה היתה מאוד חמימה, עליזה, והאדיבות והנימוס חגגו בכל מקום – תענוג. מכיון ונותרה לנו כשעה לפני ארוחת הערב החלטנו לערוך סיור באוניה. עברנו את כל הקומות, נכנסו לברים ומעודוני הלילה וראינו את ההכנות להופעות השונות שאמורות להתקיים לאחר ארוחת הערב. עצרנו בדיסקו שממנו בקעו צלילים נהדרים ושבו היתה רחבת הריקודים הגדולה. בדקנו את חדר הכושר המלא במכשירים מהמשוכללים ביותר ואת בריכות השחיה הצמודדות לו. בקיצור- 3 ימי נופש בשילוב תענוגות השליטה והכניעה חיכו לנו. הדמיון בראשי לא פסק מלהפעיל כל מיני מחשבות וסיטיואציות בדסמיות שבהם אוכל לנצל מקומות באוניה להתעלל ולהשפיל את עבדי ובכך להגביר גם את עוצמת אילופו להישג המטרה, וגם כמובן את המטרה הראשית והעיקרית – ההנאה המושלמת של המלכה . המשך יבוא ... |
|
לאסי(מתחלף){עע} |
לפני 17 שנים •
4 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 באוג׳ 2007
לאסי(מתחלף){עע} • 4 באוג׳ 2007
נו ו...
מחכים להמשך המעניין כבוד לך המלכה יסמין |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
4 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 באוג׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 4 באוג׳ 2007
היי לאסי, תודה על הפרגון וההמשך יבוא מחר.
|
|