שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

איה רפאל?

BrutallDom
לפני 17 שנים • 10 באוק׳ 2007

גם אני.

BrutallDom • 10 באוק׳ 2007
.

היו לי לא מעט מחלוקות עם רפאל, ולא מעט התנצחויות וויכוחים.
ואני לא זוכר מישהו שנהנתי להתווכח איתו כמו עם רפאל.
גם בגלל רמת הדיון וגם בגלל דרך ניהול הדיון.
ואולי יותר מהכל, גם כשסכמנו ויכוח בחוסר הסכמה מוחלט,
גם אז ויכוח עם רפאל נגמר בטוב בנעימים ובחברות.
ואני חושב שזה אומר המון.

אני לא יודע למה רפאל עף מפה.
אני כן יודע שמאד חבל שהוא עף מפה, חבל לכולנו, גם אם ובמיוחד,
כשבהרבה מאד דברים לא הסכמתי איתו.

אני כולי תקווה שרפאל יחזור לפה, ומהר.

.
קליבר​(שולט)

גם אני חושב שחבל

קליבר​(שולט) • 10 באוק׳ 2007
אני מתנגד חריף לדעותיו , אבל קראתי מה שהוא כתב מעת לעת
כלובי , אני חושב שסתימת פיות היא הדרך הבטוחה שהדברים יגיעו גבוה יותר
( תראה מה קורה כרגע עם כלבוטק וטיב טעם אגב חשוב מה היה קורה עם טיב טעם היו שותקים ?איש לא היה יודע מי ומה , מלבד כמה זקנים בבית אבות שהניחו אותם במצב בהיה מול הטלוויזיה
הקונים של טיב טעם לא הושפעו גם מהסקנדל הקודם אגב )
וכעקרון גם פוסטים שערורתיים , נעלמים לבסוף לתהום הנשיה של האתר
עכישו כמו שאומרים "קנית לך מפטיר " כולם יחפשו את רפאל לקרוא מה הוא כתב ולמה הוא הועף , לא כולם אגב יבינו בדיוק למה , וחלק רחמנא ליצלן , עלולים לחשוב שהוא צודק .icon_wink.gif
זאבה אפורה​(אחרת)

מוזר

זאבה אפורה​(אחרת) • 10 באוק׳ 2007
זאלופון כתב/ה:
נראה לי שזה יותר קשור לזה: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=4446&start=70 , מאשר לכתיבה על פוליטיקה בבלוג, דבר שכבר ראיתי נעשה לא פעם ולא נראה לי שמפריע לכלובי.

חבל. הפורומים יהיו עכשיו הרבה יותר קונצנזוסיאליים, וללא ספק יותר משעממים ודלים. לא פגוש, לא רפאל, מי יחולל סערות בגיגית שלנו? תחליפים זולים (מי אמר עוזרד?) לא עושים לי את זה.

1. הצצתי בלינק דלעיל ומוזר בעיני שרפאל הקפיץ פתאום שרשור משנת 2004
- נראה לי שהוא חיפש להיכנס בכלובי.
זה כנראה הצליח מעל ומעבר למצופה.
2. יוחזר רפאל באשר חוטא מוצלח הוא.
3. יוחזר גם החתיכת-פגוש (ינעל-אביב!)
גם לי העוזרד לא עושה את זה...
המלט

Re: מוזר

המלט • 10 באוק׳ 2007
זאבה אפורה כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
נראה לי שזה יותר קשור לזה: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=4446&start=70 , מאשר לכתיבה על פוליטיקה בבלוג, דבר שכבר ראיתי נעשה לא פעם ולא נראה לי שמפריע לכלובי.

חבל. הפורומים יהיו עכשיו הרבה יותר קונצנזוסיאליים, וללא ספק יותר משעממים ודלים. לא פגוש, לא רפאל, מי יחולל סערות בגיגית שלנו? תחליפים זולים (מי אמר עוזרד?) לא עושים לי את זה.

1. הצצתי בלינק דלעיל ומוזר בעיני שרפאל הקפיץ פתאום שרשור משנת 2004
- נראה לי שהוא חיפש להיכנס בכלובי.
זה כנראה הצליח מעל ומעבר למצופה.
2. יוחזר רפאל באשר חוטא מוצלח הוא.
3. יוחזר גם החתיכת-פגוש (ינעל-אביב!)
גם לי העוזרד לא עושה את זה...

ונניח, אף לשיטת המחמירים שלא קמו כמותם מימי שמאי, שהוא "חיפש להיכנס
בכלובי".סו פאקינג ווט???? אז מעיפים כל אחד שמחפש להיכנס בכלובי?? ולגופו של ענין,
לי אישית היה קשה להתרשם כך. מה שראיתי הוא הבעת עמדה ענינית וישירה,
שמכנה את התנהגותו של כלובי בכינוי הנורא "צביעות". אם זה לא חופש ביטוי, אז מה כן?

זאבה אפורה​(אחרת)

Re: מוזר

זאבה אפורה​(אחרת) • 10 באוק׳ 2007
המלט כתב/ה:
זאבה אפורה כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
נראה לי שזה יותר קשור לזה: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=4446&start=70 ,

יוחזר רפאל באשר חוטא מוצלח הוא.

אז זה רפאל? וואלה, המלט, לא ידעתי שהוא כזה פוטוגני!
אם הייתי יודעת שהוא גם בלונדיני באורגינל אולי הייתי משתדלת יותר...

יוחזר רפאל!
ים_yam​(לא בעסק)
ים_yam​(לא בעסק) • 10 באוק׳ 2007
מצטטת משהו שכתבתי מזמן בפורום "אלפוני" בשרשור קבלת הפנים:

"
15:41 28/01/07

אני מקפיצה את השרשור הזה כדי להדגיש דבר חשוב:

הכלוב נוצר לתת לכולנו בית חם, בו נוכל להיות כפי שאנחנו, בלי מסכות (אלא אם המסכות הן חלק מהמשחק שקבענו מראש, כמובן).
אנשים שפונים לאנשים אחרים בחוסר נימוס, לא טורחים לקרוא פרופילים, ומגיבים לסירוב במטח קללות והשמצות, פוגעים במי שטוב לו כאן ומכבד את המקום ואת האנשים שבו.

כלובי ומלכתו לירז עושים מעל ומעבר כדי לספק לנו מקום שיהיה בית וירטואלי חם ונעים, אנחנו האורחים בבית ועלינו לכבד את המקום ואת המארחים, יפה מצידינו להביא כיבוד כי בסופו של דבר כולנו מרוויחים ונהנים ממנו (פרסומת סמויה לעשות חבר זהב ) ויהיה נעים יותר לכולם אם נקפיד לקרוא פרופילים, נכבד את מה שכתוב בהם, נפנה לאנשים בנימוס, לא נציע הצעות שהן בניגוד לגבולות בפרופיל, ונשמור על אווירה נעימה וחמימה.

הרבה זוגות נוצרו בכלוב, היו אפילו כמה חתונות, חברויות אמיצות נרקמו בין אנשים, מעגלים חברתיים מתרחבים, יש עם מי לדבר באמצע בלילה בצ'אט, יש בלוגים לשפוך את הלב כששמח או עצוב או סתם משעמם, יש מקום למכור את המגפים המשומשים או למצוא עבד שינקה לך את הבית לשבת, ועוד הרבה דברים כיפיים ושימושיים אחרים...

ובעיקר - יש לנו מארחים מקסימים שמקשיבים לנו ומשתדלים לשפר ולהנעים לנו את השהות במקום.

בואו נכבד אותם, ואת עצמנו ונתנהג כמו בני אדם תרבותיים, ונעשה איש איש כמיטב יכולתו להנעים את השהות באתר.

בתודה מראש
ים
ועדת קבלת פנים ודרך ארץ בהתנדבות "

אני בעד דמוקרטיה ונגד סתימת פיות, ואני מאמינה שיש לאפשר לאנשים להביע דעות שונות ומשונות, אך עלינו לזכור כמה דברים:

האתר הזה אינו אתר פוליטי, וכלובי ביקש במפורש להמנע מויכוחים בעלי אופי פוליטי על גבי הפורומים השונים.

האתר הוא של כלובי, נבנה ומנוהל על ידו, אנחנו אורחים באתר, חלקנו מנויים בתשלום ובעלי יותר אופציות הנאה ממנו וחלקנו מתנחלים כאן בחינם. כך או כך - אנחנו מתארחים כאן, אצל כלובי באתר שלו.

אם אורח שמגיע אלי הביתה יעלה לי על העצבים מסיבה זו או אחרת, אני אבקש ממנו לעזוב, אם הוא יתבכיין שהוא הביא כיבוד - שיקח את הוופלים ויצא איתם מהדלת.

אני לא עקבתי אחרי התנהלותו של רפאל, ולמען האמת דיונים פוליטים אינם מעניינים אותי בד"כ ובטח לא כשאני כאן, אבל בדבר אחד אני בטוחה - כלובי לא מרחיק אנשים כך סתם מפה.
אם הוא בחר להרחיק את רפאל מסיבה זו או אחרת, תהיו בטוחים שהיתה לו סיבה, ומבחינתי "ככה, כי הוא עיצבן אותי בכוונה" זו סיבה טובה מספיק.

Brave Dwarf
Brave Dwarf • 10 באוק׳ 2007
בשורה עליונה זה יפה מה שכתבת כאן, ים, כמעט מרגש.

ים_yam כתב/ה:
מצטטת משהו שכתבתי מזמן בפורום "אלפוני" בשרשור קבלת הפנים:

"
15:41 28/01/07

אני מקפיצה את השרשור הזה כדי להדגיש דבר חשוב:

הכלוב נוצר לתת לכולנו בית חם, בו נוכל להיות כפי שאנחנו, בלי מסכות (אלא אם המסכות הן חלק מהמשחק שקבענו מראש, כמובן).

אבל בשורה תחתונה, ויסלח לי כלובי כי איני יודע מה קרה בינו לבין רפאל, כשאתה נכנס למקום ובכניסה מכניס לעצמך לפה גאג פן תתפלח לך איזו דיעה לא מקובלת בה אתה מאמין ומאמין שבית חם זה המקום להשמיעהּ, אז זה לא בית חם. לפחות לא לפי ההגדרה שאני מכיר. יותר משהו כמו חמסין שגורם לך להזיע ולחשוש שתתפגר מהתייבשות.

מוצא חן בעיני הבחור. אולי אשמור אותו גם אחרי שרפאל יוחזר לאלתר.
    התגובה האהובה בשרשור
ohad - m​(אחר)
ohad - m​(אחר) • 10 באוק׳ 2007
וואווו , ים...
עוד מעט יצטרכו פטיש וקונגו על-מנת להוציא את הלשון שלך מהתחת של כלובי icon_wink.gif
ולענייננו - אני חושב שבדיון שהיה פה על הרחקת פגוש דיי הובהר שההשוואה בין אתר זה לבין סלון של מישהו היא מניפולטיבית , לא רלוונטית וגם דיי מיצתה את עצמה
לא מעט אנשים הביאו בזמנו טעונים שנימקו בצורה טובה מדוע אין להשוות בין השניים (נקודת חן לראשון שיביא לינק) .
לגבי מה שהיה בין כלובי לרפאל - אני לא ממש מודע להיסטוריה בין שניהם ויכול להיות באמת שההרחקה הייתה מוצדקת , אבל לפחות בדבר אחד רפאל צדק -
כלובי אכן הבטיח להעלות דיון רציני לגבי האיסור ל"דיונים פוליטיים" , דבר שלא קרה...

לילה טוב לכולם.

נ.ב
"ככה" כתשובה לשאלה מעולם לא נראתה לי וגם לעולם לא תראה לי הולמת.
ים_yam​(לא בעסק)
ים_yam​(לא בעסק) • 10 באוק׳ 2007
אוהד,
כשאתה תקים אתר משלך, תשקיע בו מזמנך וממרצך וגם מכספך (חברות הזהב לא מכסה את כל העלויות של המקום), תוכל להחליט מי ישאר בו ומי יועף לפי הקריטריונים שלך. מצידי תחליט שאצלך ככה זו לא תשובה.
אבל האתר הזה נבנה ומנוהל על ידי כלובי, שלדעתך אני עסוקה בללקק לו. אני קוראת לזה הערכה כנה לתרומתו למקום בו אתה ואני מבלים זמן מה, יחד עם שאר חברי האתר כאן.
לא טוב לך - אתה מוזמן ללכת ולחפש לך מקום אחר לשהות בו בזמנך הפנוי.
נחמד לך פה ואתה רוצה להשאר? תבין שלקיום שלך פה יש זכות שניתנה על ידי אדם אחר שהקים את המקום ומנהל אותו.
זה לגיטימי להביע ביקורת בונה, אבל להתבכיין בכל פעם שמעיפים מפה מישהו שזה לא צעד דמוקרטי ויש כאן סתימת פיות... נו באמת!
זה אתר בדס"מ ואם לכלובי בא לשים למישהו גאג - זכותו!
כל אחד יכול לומר את מילת הבטחון ולצאת מכאן אם המקום והמצב לא לרוחו.
אני מכירה את כלובי מספיק שנים כדי לסמוך עליו שאם הוא בחר להעיף מכאן מישהו, הוא לא עשה זאת סתם כי בא לו, אלא היתה לו סיבה של ממש.
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 10 באוק׳ 2007
ים_yam כתב/ה:
אוהד,
כשאתה תקים אתר משלך, תשקיע בו מזמנך וממרצך וגם מכספך (חברות הזהב לא מכסה את כל העלויות של המקום), תוכל להחליט מי ישאר בו ומי יועף לפי הקריטריונים שלך. מצידי תחליט שאצלך ככה זו לא תשובה.

מה שאומר שאין זה בית חם לקהילה אלא בית של כלובי. מעין בית מלון. מה שאגב מקובל עלי כל עוד לא מבלבלים בין השניים. לכל דבר יש שם ומטרה. אני מאוד אוהב בתי מלון ומפרגן לאלו שהצליחו.