שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

המשמעות הנפשית מאחורי ה BRANDING

DOM Perignon​(שולט)
לפני 21 שנים • 12 באוק׳ 2003
DOM Perignon​(שולט) • 12 באוק׳ 2003
תודה שיקי.
על המבט שאיפשרת. מבט בהיר וברור על המשמעות של הבראנדינג מנקודת ראותו של הנשלט.
כשולט, כבד עלי. אולי משום שעדיין לא פגשתי את השפחה שהייתי רוצה לסמן כשלי לעד.
כנקודה למחשבה אני רוצה להביא סיפור שכתבה לסה באתר אחר. סיפור שמבהיר עד כמה קשה הדבר מבחינתו של השולט. ועד כמה חשוב שהדברים אכן ייעשו בשיקול דעת.

http://www.heberotic.co.il/f/ud/topic.asp?TOPIC_ID=5390&FORUM_ID=10&CAT_ID=1&Topic_Title=%E4%F8%E9+%E0%FA+%EE%F7%E5%E3%F9%FA+%EC%E9%2E%2E%2E&Forum_Title=1%2E+%F2%EC+%E0%E3%E5%F0%E9%ED+%E5%EE%F9%F8%FA%E9%ED

אני מניח שאתה צודק כששני הצדדים רוצים בכך, אין דבר נפלא מזה.
אני אישית עוד לא מוכן להעניק את המתנה הכל כך מחייבת הזו. כי אם סימנתי מישהי כשלי זה אומר שאני פורש עליה את חסותי לעולם.
זו התחייבות להיות שם בשבילה לתמיד. גם אם היא כבר לא שלי... בקיצור שיקי, ככל שאני נכנס יותר לנושא של בראנדינג אני מרגיש יותר בחוזקה שזה גדול עלי. ולא בגלל הפן הפיזי.

DOM Perignon.
שיקי​(נשלט)
שיקי​(נשלט) • 12 באוק׳ 2003
קראתי את התגובות, מלכתחילה היה ברור לי כי מטבע הדברים - יש המון דעות וגם סותרות בקטע העמוק הזה - כי יש לו המון משמעויות רציניות לכל אחד מהצדדים - השולטת - הנשלט - ולאנשים השונים.

רוב התגובות בהן נתקלתי - הן שליליות (נכנסתי לאותו לינק ששם באדיבות דום פריניון) - ועצובות - "משהו סופני..לתמיד...מה יקרה?...מה יהיה?..."

ומנקודת המבט שלי - הארוע אינו עצוב- להיפך הוא הארוע הכי משמח שיכול עבד לחוות מימיו.

העובדה שהסימון הינו בלתי הפיך - לא גורם עצב - להיפך אושר עילאי.

כי עבורי - ואני חושב שעבור כל עבד או שפחה (גם זו הנזכרת בלינק דלעיל) הסימון ע"י המלכה שלו - היא מתנה יקרה מפז - כזו שאף אחד לא יכול לרכוש בכסף.

לא - בעיניי הסימון אינו יוצר מחוייבות לחיים של הדומית - הסימון מסמל את אותו יום יקר ומאושר בו העבד זכה להיות ראוי לסימון שלה עליו.

כל יום לאחר מכן כאשר יביט בו - ידע שביום המיוחד בו נצרב בגופו הסימון שלה - הוא היה ראוי לו.

מן הסתם, על מנת שיהיה לאותו סימון את הערך הגבוה הזה יש חשיבות למצב המחשבתי של שני הצדדים - שניהם חייבים להגיע לעניין מהכיוון הנכון.

העבד ידע, שאם הגיע אותו יום מיוחל והדומית שלו הגיעה למסקנה שהוא ראוי לסימון שלה - זהו אכן יום מאושר - המאושר בחייו - כי לא כל אחד זכה או יזכה ליום הזה - לא כל אחד יהיה ראוי למתנה הזו - היא לא תתן אותה לכל אחד - והוא לא ירצה לקבל אותה מכל אחת.

לי קשה לקבל את העובדה שברגע שסומן העבד - זה יוצר מחוייבות ע"י הדומית להיות שם לעד עבורו - הסימון הוא נקודת שיא - עוד נקודת שיא, משמעותית מאוד, במסע שלם ארוך ומשמעותי שמתחיל, וממשיך כל עוד שני הצדדים מעוניינים בכך (ואני מדגיש 2 הצדדים - זה חייב להיות הדדי).

אין זה אומר שאם וכאשר יסתיים הקשר המופלא הזה - הם צריכים להשאר בקשר רק בגלל הסימון - לא ולא.

אין זה אומר שלאחר שיסתיים הקשר העבד יתחיל לבכות או חמור מכך להצטער - על הסימון התמידי שנוצר עליו - כי אם זה יקרה סימן שהוא לא הגיע לעניין הסימון מהמקום הנכון כלל וכלל - וחבל.

במהלך קשר מדהים כזה בין שני אנשים המתחברים ברמה נפשית כל כך גבוהה הסימון הוא, כפי שאמרתי לעיל מעין "מגבר" משהו שמגביר כל פעולה ולו הקטנה ביותר של השולטת מול הנשלט - כל אקט פיזי. כל מילה, כל מחשבה, כל כאב שמוענק, ואם וכאשר זה יסתיים - הסימון הוא מתנה מיוחדת שתישאר עימכם ותישמר עליכם לעד - ושניכם תדעו זאת תמיד - וזאת מעבר לכל שאר הדברים הטובים אותם תקחו עמכם מהקשר המופלא הזה להמשך חייכם.

הסימון הוא ביטוי פיזי - אבל הסימון הוא גם ובעיקר נפשי - לא צריך להביט בו כדי לזכור שהוא קיים בך - ובאותה מידה אתה יכול להיות בטוח שהיא - אותה אחת מיוחדת שסימנה אותך תזכור אותך, תזכור שהיה מישהו שכמותך שהיה ראוי לסימון שלה.

אם תחשבו על זה בדרך הזו, אם תגיעו מהכיוון הזה - לא תהיו עצובים, לא תלחצו ותחשבו על "מחוייבות לחיים של הדום", שהרי כשנותנים מתנה - ומתנה גדולה כזו - אי אפשר להיות עצובים - יש רק מקום לאושר.

זו כמובן רק דעתי הצנועה,

שיקי {L}
אדון טיפות הגשם​(שולט)
נקודת המבט המוצגת כאן על ידך שיקי היא מאד מעניינת, אך לצערי אני אינני יכול
לקבל אותה ודעתי איתנה כפי שהיתה בהקשר למחוייבות העמוקה, הנצחית אפשר לומר
שיוצר סימן הברנדינג. הפן הנפשי הינו כבד ומורכב ביותר .

ברנדינג הוא תהליך שאין חזרה ממנו, או שכפי שציינתי במאמר ..
Under any realistic context, removal of brands is not an option

גם אחרי הפרידה נשאר סימן נצח העומד מול כל זוג עיניים, גם של זו שבה הוטבע הסימן
וגם של כל עין צופיה אחרת. אדון אחר, חבר, בעל עתידי אולי, דומית אחרת .. כל אחד ואחת .
הצגת הדברים כנקודת שיא היא נכונה בחלקה בלבד. בניגוד להעפלה לנקודת שיא שממנה יורדים
לעמק השלוו אחר כך ורק זכרונות עמומים מזכירים את הפיסגה, הרי שכאן המצב שונה,
אין ירידה, אין הסרה, אין שכחה ואין התעלמות. זה שם, זה קיים, ולתמיד .

שוקולית, אני מעריך ומוקיר את המסירות העמוקה של שפחתך אלייך, ביחוד כאשר
אני שומע שהבקשה לסימון באה ממנה. דברי בנושא הפן הנפשי התייחסו מאד במכוון
לשאלה מהיכן באה הבקשה, יש לכך חשיבות רבה והיא מראה על עומק רגשות שאין דומה לה
בכל מערכת יחסים .
היתה אכן התייחסות של הדברים בהקשר לסימון שעליו דיברת. אני הופך ומתהפך בנפשי
שואל ומתענה, האם הייתי מוצא עוז רוח לקבל בקשת שפחתי ולסמנה, ואין לי תשובה ..
אומץ, החלטיות, דרך ראייה חדה . תכונות בהחלט חשובות .

שנה טובה לכולם . דורון .
שוקולית​(שולטת)
לפני 21 שנים • 13 באוק׳ 2003
שוקולית​(שולטת) • 13 באוק׳ 2003
כמו שאמרתי דורון,
כשזוגי מזה שנים רבות,ביקש ממני זאת זה נראה טבעי (לא בהתחלה) אבל,אינני מצטערת אך,כמו שכבר אמרתי,לו היום הייתה באה שיפחתי ומבקשת זאת לא הייתי,מבצעת בה את זה!!

ואתה יודע מה,לא הייתי מבצעת אני חושבת רק בגלל,כל הטררם שעשו מזה אז.
אגב,הסימן הראשון שעשיתי לזוגי לפני כשנה נעלם כלא היה. כך שזה לא נשאר לצמיתות.
השולט אור​(שולט)
לפני 21 שנים • 13 באוק׳ 2003
השולט אור​(שולט) • 13 באוק׳ 2003
אני רואה במתן הקולר אקט בעל סימבוליות אדירה, הכרזה על בעלות, שייכות ועל זוגיות.

ברנדינג מסמל עבורי את ההתמסרות העילאית של שני הצדדים. כדומית אסמן כך שפחה רק לאחר תקופת זמן ארוכה של חיים משותפים, וכשאני מוכנה להתחייבות להיות לה לשליטה לתמיד.

ממנה אצפה לשקול בכובד ראש את הצעד הזה, המחייב. שיסמן אותה כשלי לתמיד.

ברנגינד מסמן עבורי את ההתערטלות המוחלטת, את הנתינה והלקיחה האבסולוטיות, את השילוב המופלא שבין השתיים.

רק אחת תזכה אולי יום אחד לקבל ממני את הסימן שלי, אחת נבחרת.