immortal(נשלטת){MrMiller} |
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
הא
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
immortal(נשלטת){MrMiller} • 29 בינו׳ 2009
בדיוק אתמול למדתי על תיוג.
מדים ולבוש אחיד זה חלק מתיוג בחברה וזה מאחד ומלכד את הקבוצה! *מרגישה חכמה לרגע* |
|
זיקית |
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
זיקית • 29 בינו׳ 2009
אושה כתב/ה: לא חושבת שלא יכניסו אותך לבושה בחליפה ושימלה, להיפך -
מנסים לעודד לבוש שונה, מיוחד, חגיגי ואם תסתכלי היטב תגלי רבים, בעיקר גברים, לבושים בגינסים ובחולצות לאו דווקא שחורות. אם כבר למחות הייתי מוחה על השעה המאוחרת ועל 2 מסיבות ביום חמישי ואף אחת בשישי. שלא לדבר על שני שרשורי הפרומושיין המוקפצים ללא הפסקה ע"י חברים/שותפים לעסק. אושה, השרשורים האלה הם כמו לשים פליירים על לוחות מודעות באזור בילויי של קהל היעד. נכון, זה מגיע למימדים מטופשים של מלחמת הקפצות, וזה חסר פרופורציות למטרה המקורית - פירסום המסיבה. א-ב-ל - אל תשכחי שמאחורי המטרה הטובה של מתן מענה לצורך ולרצון של הקהילה במסיבות ייעודיות לטעמה ולפעילויותיה (הסוטות!) יש גם אנשים שעובדים קשה ומרוויחים את לחמם - ואם החברים שלהם רוצים לפרגן ולהקפיץ את השרשור שלהם, סו וואט? הרי אף אחד לא חייב להכנס לדף מספר 9, או 12 לקרוא את מה שכתבו שם מעבר לאינפורמציה שכתובה בדף הראשון? שעה מאוחרת? מעולם לא הייתי במסיבה שהתחילה לפני 12, למעט מסיבות פרטיות, וגם הן..לא ממש מתחילות מוקדם. ויום חמישי הוא יום הבילויים העיקרי בישראל..יש הרבה שומרי שבת שזה מאפשר להם להגיע למסיבות, ורוב האנשים לא עובדים בשישי. מאחלת בילוי מוצלח לכולם היום באחת מהמסיבות (אבל מהמרת שמוצלח יהיה רק בזו שאני בוחרת ללכת אליה ) |
|
tch(נשלט) |
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
tch(נשלט) • 29 בינו׳ 2009
זיקית כתב/ה: מאחלת בילוי מוצלח לכולם היום באחת מהמסיבות (אבל מהמרת שמוצלח יהיה רק בזו שאני בוחרת ללכת אליה ) זאת לא חוכמה,עצם העובדה שאת תהיי שם מבחינתי זה כבר מוצלח... אין כאן שום הימור,זאת מניה בטוחה. |
|
אושה{אוש} |
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
אושה{אוש} • 29 בינו׳ 2009
זיקית כתב/ה: אושה כתב/ה: לא חושבת שלא יכניסו אותך לבושה בחליפה ושימלה, להיפך -
מנסים לעודד לבוש שונה, מיוחד, חגיגי ואם תסתכלי היטב תגלי רבים, בעיקר גברים, לבושים בגינסים ובחולצות לאו דווקא שחורות. אם כבר למחות הייתי מוחה על השעה המאוחרת ועל 2 מסיבות ביום חמישי ואף אחת בשישי. שלא לדבר על שני שרשורי הפרומושיין המוקפצים ללא הפסקה ע"י חברים/שותפים לעסק. אושה, השרשורים האלה הם כמו לשים פליירים על לוחות מודעות באזור בילויי של קהל היעד. נכון, זה מגיע למימדים מטופשים של מלחמת הקפצות, וזה חסר פרופורציות למטרה המקורית - פירסום המסיבה. א-ב-ל - אל תשכחי שמאחורי המטרה הטובה של מתן מענה לצורך ולרצון של הקהילה במסיבות ייעודיות לטעמה ולפעילויותיה (הסוטות!) יש גם אנשים שעובדים קשה ומרוויחים את לחמם - ואם החברים שלהם רוצים לפרגן ולהקפיץ את השרשור שלהם, סו וואט? הרי אף אחד לא חייב להכנס לדף מספר 9, או 12 לקרוא את מה שכתבו שם מעבר לאינפורמציה שכתובה בדף הראשון? שעה מאוחרת? מעולם לא הייתי במסיבה שהתחילה לפני 12, למעט מסיבות פרטיות, וגם הן..לא ממש מתחילות מוקדם. ויום חמישי הוא יום הבילויים העיקרי בישראל..יש הרבה שומרי שבת שזה מאפשר להם להגיע למסיבות, ורוב האנשים לא עובדים בשישי. מאחלת בילוי מוצלח לכולם היום באחת מהמסיבות (אבל מהמרת שמוצלח יהיה רק בזו שאני בוחרת ללכת אליה ) לגבי השעה המאוחרת : התלונה שלי אינה חלילה מופנת כלפי מארגני מסיבות הבדס"מ. ככה זה בכל המדינה ולא ברור לי למה. יום חמישי הוא יום הבילויים העיקרי? נראה לי מוזר ומאד לא נח. אין לי בעיה עם פרסום המסיבות וגם לא עם מלחמת ההקפצות. הענין היחיד שמריח לי לא טוב, ויכול להיות שאני טועה לחלוטין, שאותם חברים של המארגנים- הינם גם שותפים עיסקיים או מועסקים ואת זה הציבור לא יודע. בכל מיקרה מדובר בקהילה לא גדולה שרוצה ומגיע לה לבלות. חבל שעניינים פיננסיים (להשערתי בלבד) יצרו מציאות של 2 מסיבות מבוקשות באותו היום. |
|
האמפרי |
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
האמפרי • 29 בינו׳ 2009
אני אומר כאן את דעתי האישית והאישית לוחצת אבל
חס וחלילה להלחץ ממנה אלא רק להקשיב לה באופן פתוח. כמו צארינה גם אני מוקיר כמובן את כל העוסקים במלאכת המסיבות ימים כלילות זצ"ל ושלא תדעו יותר צער (אם אני כבר בשוונג) אבל מעולם לא הרגשתי בנוח עם קוד הלבוש השחור וזה לא כי אני לא אוהב ללבוש שחור או כי אני לא מבין את אופיו של הצבע השחור כצבע דרמטי המייצר אוירה בדסמית של שבת בבוקר לפני החמין (למשל). אני אוסיף ואומר שאני אף נהנה עד עמקיי הורמוניי (אם כי לעולם לא אצליח להבין או ללבוש את הסוג הזה של מאזוכיזם) ממראה בנות חווה הקהילתיות בתוך מחוכיי העור או הויניל בשעת הקציר. אני מניח שאחד הדברים המהותיים שכל בליין או בליינית היה רוצה לחוות כשהוא מגיע למסיבת חשק כלשהי הוא להיות נחשק והמפתח לכך הוא להרגיש נחשק קודם כל בפני עצמו. עכשיו נכון שבגד לא יגרום לך לחוות מהפיכות ביחס שלך לעצמך אבל הוא בהחלט התחלה טובה כדי להרגיש בנוח. ברגע שקובעים מה הוא הצבע או הבד, מפלס היצירתיות יורד מטה והופך למשעמם וכל מה שנותר לך לבדוק בטרם הינך יוצא למסיבת חשק קהילתית הוא האם תפרת או לא תפרת את סמל בית הספר על החולצה. רק כדי לסבר את העין אז בשני מקומות שונים שאני אישית בקרתי בגולה וכאלה מהנחשבים, היו כל אותם שחור/ עור/ ויניל שהשתלבו נפלא עם כל מה שלא היה כמותם כגון חולצות סוכני ביטוח מעומלנות וג'ינסים למיניהם. ההשוואה למשל לטוקסידו בטקס האוסקר היא לא הוגנת כי עד שניתנת לך ההזדמנות ללבוש טוקסידו אתה לא תוותר עליה במהרה ובמיוחד אם כל העולם עומד לצפות בך. כן חשוב לדעתי לדרוש נניח דיאודורנטים במשרה מלאה ו/או בישום קל למיטיבי לכת. אני אגיע הערב בסוג של בגד (לא..לא בשמלת הברבור של ביורק) ונוכל לבחון את הדבר. (אז לא הבנתי. אני בא בסוף?) |
|
צארינה |
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
צארינה • 29 בינו׳ 2009
Tish Adams כתב/ה: מצטרפת להמלצה לפנות לסלקטוריות.
בטוחה שתוכלו להגיע לבגד שגם תהני ללבוש וגם יתאים לאווירת המסיבה. ההסבר פשוט: עם דברים שמוכחים שוב ושוב בשטח, קשה להתווכח עד בלתי אפשרי. הוכח שהלבוש במקרה של מסיבות מסוג אלה כן קובע. אם הוא מהווה אמירה מסוימת ו/או מבדיל את מסיבות הפטיש ממסיבות רגילות. לא המצאנו את קוד הלבוש. הוא נדרש בכל מסיבת פטיש ברחבי העולם ושם אגב, שחור מינימאלי נשאר בחוץ. תחשבי על מפגש אופנוענים – את רואה את כל החבר'ה במעילי עור או שאת מדמיינת אותם בבגדי מלמלה ורודים וצעיפי פשתן צבעוניים? טיש, עם כל הכבוד הראוי, מי "הקהילה" או את או אורלי או אייר, או לצורך העניין מי הם כל אותם סלקטורים במסיבות פטיש בחו"ל, (ד"א אתם קוראים לזה מסיבת סאדו, לא פטיש, וזו כבר הגדרה שונה בתכלית.) שיגידו לי איך לעשות את הסאדו שלי? איך להתלבש כשאני מחזיקה שוט ביד? את חושבת שכולם רוצים את אותה פנטזיה, וזה לא נכון! לא חסרים אנשים שדווקא הקטע של אריסטוקרטיה עושה להם את זה, ובימי הביניים למיטב ידיעתי לא היה קיים PVC או ויניל. למה שמישהו יחליט עבורי? ולמה לא לשנות את העניין מהיסוד, מאשר לפנות אישית לסלקטור באותו הערב? למה לתת לאנשים להסתמך על משהו מסוים ואז להינזף בכניסה? אני לא מסכימה עימך. |
|
זיקית |
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
זיקית • 29 בינו׳ 2009
צארינה כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: מצטרפת להמלצה לפנות לסלקטוריות.
בטוחה שתוכלו להגיע לבגד שגם תהני ללבוש וגם יתאים לאווירת המסיבה. ההסבר פשוט: עם דברים שמוכחים שוב ושוב בשטח, קשה להתווכח עד בלתי אפשרי. הוכח שהלבוש במקרה של מסיבות מסוג אלה כן קובע. אם הוא מהווה אמירה מסוימת ו/או מבדיל את מסיבות הפטיש ממסיבות רגילות. לא המצאנו את קוד הלבוש. הוא נדרש בכל מסיבת פטיש ברחבי העולם ושם אגב, שחור מינימאלי נשאר בחוץ. תחשבי על מפגש אופנוענים – את רואה את כל החבר'ה במעילי עור או שאת מדמיינת אותם בבגדי מלמלה ורודים וצעיפי פשתן צבעוניים? טיש, עם כל הכבוד הראוי, מי "הקהילה" או את או אורלי או אייר, או לצורך העניין מי הם כל אותם סלקטורים במסיבות פטיש בחו"ל, (ד"א אתם קוראים לזה מסיבת סאדו, לא פטיש, וזו כבר הגדרה שונה בתכלית.) שיגידו לי איך לעשות את הסאדו שלי? איך להתלבש כשאני מחזיקה שוט ביד? את חושבת שכולם רוצים את אותה פנטזיה, וזה לא נכון! לא חסרים אנשים שדווקא הקטע של אריסטוקרטיה עושה להם את זה, ובימי הביניים למיטב ידיעתי לא היה קיים PVC או ויניל. למה שמישהו יחליט עבורי? ולמה לא לשנות את העניין מהיסוד, מאשר לפנות אישית לסלקטור באותו הערב? למה לתת לאנשים להסתמך על משהו מסוים ואז להינזף בכניסה? אני לא מסכימה עימך. במסיבות בחו"ל יש סלקציה הרבה יותר נוקשה. את לא תיכנסי למסיבות פטיש/בדסמ בלי סממן חיצוני מינימלי של בדסמ - וגם יוציאו אותך החוצה אם לא תהיי בדרס קוד ואיכשהוא נכנסת בטעות - ואני אומרת זה מניסיון (לא שלי, של חברה שהוציאו אותה לנגד עיני ולא עזרו בקשות. היא הוצאה, קיבלה חזרה את הכסף שלה ולא הורשתה לחזור). אני מאמינה שאם תגיעי בתלבושת של מארי אנטואנט, שימלה והכל - יכניסו אותך ולו בגלל התיאטרליות והמקוריות. |
|
slu |
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
צארינה..
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
slu • 29 בינו׳ 2009
אם תגיעי בלבוש נאה שאינו יומ יומי בעליל...
איש לא יסרב. s |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
צארינה
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
Madame T(שולטת) • 29 בינו׳ 2009
מבלי להכנס לסוגיית הדרס קוד במסיבות בחו"ל, את מגיעה למסיבה במקום מסוים ובעלת אופי מסויים וכדי לשמור על אותם אופי ואוירה מסויימים מבקשים המארגנים מהמבלים להגיע בדרס קוד מסויים. נכון, גם אני לא אוהבת ש'מכתיבים' לי דברים, אבל אם את רוצה להשתתף ויש כללים מסוימים לבאים, שמאפשרים, לדעתי, מרחב תמרון לא קטן, גם אם את נאלצת לוותר על כמה מהצבעים החביבים עלייך, אני לא רואה בכך 'אסון', אלא דרך ליצור אוירה מסוימת לקהל הבליינים. כמובן, שהבחירה בידייך היא אם להגיע לאותו מועדון או מסיבה או לא, אך ברגע שאת מגיעה את מביעה בכך את הסכמתך לכללים שקבעו המארגנים, ואת הגיוון הרב יותר בבגדים, בצבעים וכו' תשמרי להזדמנויות ואירועים אחרים.
|
|
Tish Adams |
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
Tish Adams • 29 בינו׳ 2009
צארינה כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: מצטרפת להמלצה לפנות לסלקטוריות.
בטוחה שתוכלו להגיע לבגד שגם תהני ללבוש וגם יתאים לאווירת המסיבה. ההסבר פשוט: עם דברים שמוכחים שוב ושוב בשטח, קשה להתווכח עד בלתי אפשרי. הוכח שהלבוש במקרה של מסיבות מסוג אלה כן קובע. אם הוא מהווה אמירה מסוימת ו/או מבדיל את מסיבות הפטיש ממסיבות רגילות. לא המצאנו את קוד הלבוש. הוא נדרש בכל מסיבת פטיש ברחבי העולם ושם אגב, שחור מינימאלי נשאר בחוץ. תחשבי על מפגש אופנוענים – את רואה את כל החבר'ה במעילי עור או שאת מדמיינת אותם בבגדי מלמלה ורודים וצעיפי פשתן צבעוניים? טיש, עם כל הכבוד הראוי, מי "הקהילה" או את או אורלי או אייר, או לצורך העניין מי הם כל אותם סלקטורים במסיבות פטיש בחו"ל, (ד"א אתם קוראים לזה מסיבת סאדו, לא פטיש, וזו כבר הגדרה שונה בתכלית.) שיגידו לי איך לעשות את הסאדו שלי? איך להתלבש כשאני מחזיקה שוט ביד? את חושבת שכולם רוצים את אותה פנטזיה, וזה לא נכון! לא חסרים אנשים שדווקא הקטע של אריסטוקרטיה עושה להם את זה, ובימי הביניים למיטב ידיעתי לא היה קיים PVC או ויניל. למה שמישהו יחליט עבורי? ולמה לא לשנות את העניין מהיסוד, מאשר לפנות אישית לסלקטור באותו הערב? למה לתת לאנשים להסתמך על משהו מסוים ואז להינזף בכניסה? אני לא מסכימה עימך. האנשים האלה הם האנשים שבזכותם יש לך לאן לצאת. שטורחים ועובדים על מסיבות שהן מסיבות פשיט או סאדו או בדס"מ. זה מי שהם. אף אחד לא מחליט עבורך לגבי הסאדו שלך אבל, אם את בוחרת לעשות אותו במסיבה שהם מארגנים, תצטרכי לכבד את המינימום הזה. לשנות? אם את מאמינה שאת מסוגלת, לכי על זה. קחי בחשבון שלפחות 70% מהקהילה תתנגד. בהצלחה ונחיתה רכה. האמפרי, אצלך השמלה של ביורק? שנתיים אני מנסה להזכר למי השאלתי אותה. הרחבת אותה, אה? |
|