D M Dogy(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
2 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 בפבר׳ 2009
D M Dogy(מתחלף) • 2 בפבר׳ 2009
עוד לא הספקתי לעכל את הטירוף
מהמסיבה הקודמת וכבר אורלי נותנת בראש עם עוד פצצה. וכמובן שהצוות יהיה לשירותכם כדי לארגן לכם עוד מסיבה משובחת אני מחכה לראות מה דיאבלו מתכנן ואם אני לא טועה,אז תפנו לכם את חמישי, את זה!!! אתם לא רוצים להחמיץ באמת שאת זה!!!! אתם ממש לא רוצים לפספס. |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 15 שנים •
2 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 בפבר׳ 2009
Queen Yasmin(שולטת) • 2 בפבר׳ 2009
[quote="D M Dogy"]עוד לא הספקתי לעכל את הטירוף
מהמסיבה הקודמת וכבר אורלי נותנת בראש עם עוד פצצה. וכמובן שהצוות יהיה לשירותכם כדי לארגן לכם עוד מסיבה משובחת אני מחכה לראות מה דיאבלו מתכנן ואם אני לא טועה,אז תפנו לכם את חמישי, את זה!!! אתם לא רוצים להחמיץ באמת שאת זה!!!! אתם ממש לא רוצים לפספס.[ נראה כי השטן בהתגלמותו כבר תיכנן כיצד להפתיע את כולם עד לרטט ואף צמרמורות מהתרגשות ... את זה !!! ( את השטן ) אי אפשר להחמיץ |
|
Lady S(שולטת) |
לפני 15 שנים •
2 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 בפבר׳ 2009
Lady S(שולטת) • 2 בפבר׳ 2009
אחרי כל התגובות ששמעתי על הסשן של דיאבלו (המהמם!!!) ואימו אשת הברזל
אין מצב שאני לא רואה את הסשן השבוע ידעתי שה666 אלוף אבל התגובות מהסשן האחרון היו יוצאות דופן כנראה שפיספסתי משהו יוצא דופן השבוע תשמרו לי מקום בשורה ראשונה |
|
אחותופל |
לפני 15 שנים •
2 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 בפבר׳ 2009
אחותופל • 2 בפבר׳ 2009
הבנתי כבר שדיאבלו 666 מביא מנוף, שלשלאות ומתקן תלייה מהשורה הראשונה (שנשאר מהעודפים של אתר הבנייה של מגדלי עזריאלי), ושאמור להיות פצצות, אבל...
מי תהיה המסושנת? האם זו אימורטל? האם היא חזרה למצב "תקין"? בכדי ל"היהרס" פעם נוספת? האם היא תעמוד בפעם נוספת? והאם תהיה ניידת מד"א בהיכון? הכינו את הממחטות! כדי למחות דמעותיכן למראה האכזריות המתפרצת כלפי סאבית חסרת מגן... ואם לא תבכו לפחות תוכלו למחות מעליכן את הדם שיושפרץ על השורות הראשונות... |
|
שפחה נרצעת(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
3 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 בפבר׳ 2009
שפחה נרצעת(נשלטת) • 3 בפבר׳ 2009
Lady S כתב/ה: השבוע תשמרו לי מקום בשורה ראשונה אשמח אם תשמרי לי מקום לרגלייך |
|
מיקוהנשלט |
לפני 15 שנים •
3 בפבר׳ 2009
המסיבה של אורלי
לפני 15 שנים •
3 בפבר׳ 2009
מיקוהנשלט • 3 בפבר׳ 2009
אחלה מסיבה היה שבוע שעבר אחלה מקום באמת כל הכבוד השבוע אני שוב שם
|
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 15 שנים •
3 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 בפבר׳ 2009
קטסטרופה{Adonai} • 3 בפבר׳ 2009
אחותופל כתב/ה: הבנתי כבר שדיאבלו 666 מביא מנוף, שלשלאות ומתקן תלייה מהשורה הראשונה (שנשאר מהעודפים של אתר הבנייה של מגדלי עזריאלי), ושאמור להיות פצצות, אבל...
מי תהיה המסושנת? האם זו אימורטל? האם היא חזרה למצב "תקין"? בכדי ל"היהרס" פעם נוספת? האם היא תעמוד בפעם נוספת? והאם תהיה ניידת מד"א בהיכון? הכינו את הממחטות! כדי למחות דמעותיכן למראה האכזריות המתפרצת כלפי סאבית חסרת מגן... ואם לא תבכו לפחות תוכלו למחות מעליכן את הדם שיושפרץ על השורות הראשונות... את השאלה הכי חשובה שכחת לשאול: האם תהיה שוב הקופה שליקטה בוטנים במסיבה שעברה? אם כן, אנא יידעו אותי כדי שאספיק לעבור בשוק לאסוף עבורה שיירים. תודה. |
|
לא סתם עוד עבד |
לפני 15 שנים •
3 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 בפבר׳ 2009
לא סתם עוד עבד • 3 בפבר׳ 2009
טיש מגיעה?
|
|
קים(שולטת) |
לפני 15 שנים •
3 בפבר׳ 2009
איזה כיף אני מחכה..... ליום חמישי
לפני 15 שנים •
3 בפבר׳ 2009
קים(שולטת) • 3 בפבר׳ 2009
|
|
Tish Adams |
לפני 15 שנים •
3 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 בפבר׳ 2009
Tish Adams • 3 בפבר׳ 2009
קטסטרופה כתב/ה: אחותופל כתב/ה: הבנתי כבר שדיאבלו 666 מביא מנוף, שלשלאות ומתקן תלייה מהשורה הראשונה (שנשאר מהעודפים של אתר הבנייה של מגדלי עזריאלי), ושאמור להיות פצצות, אבל...
מי תהיה המסושנת? האם זו אימורטל? האם היא חזרה למצב "תקין"? בכדי ל"היהרס" פעם נוספת? האם היא תעמוד בפעם נוספת? והאם תהיה ניידת מד"א בהיכון? הכינו את הממחטות! כדי למחות דמעותיכן למראה האכזריות המתפרצת כלפי סאבית חסרת מגן... ואם לא תבכו לפחות תוכלו למחות מעליכן את הדם שיושפרץ על השורות הראשונות... את השאלה הכי חשובה שכחת לשאול: האם תהיה שוב הקופה שליקטה בוטנים במסיבה שעברה? אם כן, אנא יידעו אותי כדי שאספיק לעבור בשוק לאסוף עבורה שיירים. תודה. אחותופל, על כל השאלות תקבלי תשובה בלילה עצמו. (כן) קטה, מה יש, לא הגיע הזמן להשתדרג? תחשוב על משהו טעים מבוטנים. לא סתם עוד עבד כתב/ה: טיש מגיעה?
למה, אתה צריך טרמפ? |
|