bartholina(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
16 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
16 באפר׳ 2009
bartholina(נשלטת) • 16 באפר׳ 2009
לא אני העליתי את הנושא בפורום הזה, אבל בכ"ז... לשולטים שכ"כ מיהרו למחות על חוסר הקשר בין המקרה לBDSM; הסאדיסט הזה, למרות ש"שפוי, בטוח, בהסכמה" בהחלט לא מדבר אליו, עדיין שאב את השראתו ממגזיני BDSM שונים, בעיקר לבניית מכשירי העינויים שלו. זה אף הוצג כראיות בתביעה נגדו, כך שלהגיד שלחלוטין אין קשר, נראה לי כעצימת עיניים.[/B]
|
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
17 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 באפר׳ 2009
Josephin(לא בעסק) • 17 באפר׳ 2009
bartholina כתב/ה: לא אני העליתי את הנושא בפורום הזה, אבל בכ"ז... לשולטים שכ"כ מיהרו למחות על חוסר הקשר בין המקרה לBDSM; הסאדיסט הזה, למרות ש"שפוי, בטוח, בהסכמה" בהחלט לא מדבר אליו, עדיין שאב את השראתו ממגזיני BDSM שונים, בעיקר לבניית מכשירי העינויים שלו. זה אף הוצג כראיות בתביעה נגדו, כך שלהגיד שלחלוטין אין קשר, נראה לי כעצימת עיניים.[/B]
יתכן והוא לקח רעיונות מחוברות BDSM לצורך בנית מתקנים. אבל הראש , יש לו ראש חולני לא בגלל חוברות BDSM , הקשר היחיד שאני רואה בין המקרה המזעזע הזה לבין BDSM זה הענין שהוא היה סאדיסט ושום דבר מעבר לזה ,סאדיסט חולני לא סדיסט "בריא". |
|
Truth Seeker |
לפני 15 שנים •
17 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 באפר׳ 2009
Truth Seeker • 17 באפר׳ 2009
אני מסכים עם ברתולינה. בנוסף, אני חושב שעודף פוריטניות שמרחף פה באוויר מונע מאיתנו לראות את הקשר בין מה שהוא עשה, נתעב ככל שזה יהיה, לבין יצרים BDSM-יים. ברור שהוא לא חלק מאיתנו, שצריך להוקיע אותו וכו'. ברור שזה -רע-, אבל עדיין זה לא לגמרי לא קשור ל-BDSM. הרי מה שהוא עשה לא הגיע מהחלל החיצון.
|
|
bartholina(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
17 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 באפר׳ 2009
bartholina(נשלטת) • 17 באפר׳ 2009
תודה טלטול, מסכימה עם כל מילה.
חלמית, אמנם הוא סאדיסט חולני ולא "בריא" כדברייך, אבל הוא התגרה מחומרים בדסמים לגיטימיים וזה נבנה אצלו אט אט. בנוסף; שליטה מנטאלית, אילוף ושבירה, ביטול אישיות השפחה והחלפת שמה לשם השפחה שבחר, הצלפות, קשירות, גאג, עינויים וכד'... לא רואה שום קווי דמיון? באמת? התחושות הקשות שעורר בי הסרט, מעבר לתגובה של כל אדם שהיה מזועזע, הן בין היתר כי אני אשה שמרצונה נכנסת לדברים דומים. כמו שצרם לי לעמוד מול קיר השוטים של הנאצים ב"יד ושם". דברים כאלו גורמים לי להתבייש בהיותי בת אנוש וגם להתבייש קצת בנטיה הזאת שלי. אז ברור לי שזה לא היה בדסמ כפי שאנחנו תופסים אותו, אבל יש קשר. זה לא שאיני שלמה עם היותי נשלטת, אבל כאנשים חושבים עלינו להיות בדיאלוג עם עצמנו ועם הדברים אליהם אנחנו נחשפים ולא לעצום עיניים כי זה נח. |
|
SideWinder |
לפני 15 שנים •
17 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 באפר׳ 2009
SideWinder • 17 באפר׳ 2009
את כותבת יפה ונכון.
שבת שלום. |
|
D ream(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
17 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 באפר׳ 2009
D ream(נשלטת) • 17 באפר׳ 2009
אני לא יודעת עד כמה זה קשור לבדסמ , זה קשור יותר לפתולגיה של אדם שלא יודע להבדיל בין טוב ורע. זה יכול להיות אדם שלא מבדיל בין טוב ורע באמצעים סאדו/מאזו' וזה יכול להיות אחד כזה על הכביש ואחד כזה שרוצח , אחד שגונב וכו'. במקרה מדובר באמצעים בדסמיים.
אני חושבת ועוד איך יש מקום לזה בפורום הזה , ולו כדי שהזעקה של " זה לא בדסמ" תהיה קיימת. אבל , יש כאן לא מעט שיש להם פנטזיית אונס וכולנו יודעים שזה לא חוקי לאנוס ועדיין כאלמנט זה דבר קיים. וגם כאן אפשר לנסות להפריד בין המעשה החולני והמזעזע שנעשה בברוטליות וללא הסכמה , לבין אותם האלמנטים שאנחנו יכולים להמשך ולאמץ ולהנות מהם בהסכמה ובטחון. וכאלמנטים שקיימים יש בזה כמה וכמה דברים מחרמנים את הצורה והנפש...משהו באובדן צלם האנוש , בלחיות במציאות נפרדת , מחיקת הצרכים החומריים , התקרבות לחיה שבך שמופעלת על אינסטינקטים שסובבים סביב ההשרדות ובו , ניתוק מהמציאות , לגעת בטירוף , בשגעון , בתלות הכי מירבית והכי בסיסית ועוד...זה האקסטרים המנטלי במיטבו. לא הייתי ממליצה לנסות את זה בבית...אבל אם נוריד את ההתחסדות כי וואלה , לפוצץ את בת הזוג שלך סטירות ומכות , לצלוף בה עד שהדם נוזל ממנה זה אלימות לכל דבר שמתקבלת כאן כדבר הכי טבעי. כי ההבדל הגדול הוא ההסכמה. זה טוב שסיפור כזה מעורר סלידה וגועל , זה האינסטינקט הכי בריא שיש. |
|
newoldone |
לפני 15 שנים •
18 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
18 באפר׳ 2009
newoldone • 18 באפר׳ 2009
מפריע לי בשרשור הזה מה שנראה לי כמו ערבוב בין פרקטיקה למהות, או בין צורה לתוכן.
bartholina כתב/ה: חלמית, אמנם הוא סאדיסט חולני ולא "בריא" כדברייך, אבל הוא התגרה מחומרים בדסמים לגיטימיים וזה נבנה אצלו אט אט. בנוסף; שליטה מנטאלית, אילוף ושבירה, ביטול אישיות השפחה והחלפת שמה לשם השפחה שבחר, הצלפות, קשירות, גאג, עינויים וכד'... לא רואה שום קווי דמיון? באמת?
TalTul כתב/ה: אני חושב שעודף פוריטניות שמרחף פה באוויר מונע מאיתנו לראות את הקשר בין מה שהוא עשה, נתעב ככל שזה יהיה, לבין יצרים BDSM-יים.
אני רואה הרבה קווי דמיון וקשר בין יחסי מין לאונס. אותה פרקטיקה של החדרת איבר לאיבר, אותו יצר מיני שמניע אותם, אותו פורקן שהם נותנים. אני מניחה שיש גם אנסים שמתגרים מ"חומר אירוטי לגיטימי". אז מה המסקנה מכך? שמי שאומר שאונס איננו יחסי מין הוא פוריטני ועוצם עיניים? TalTul כתב/ה: זה לא לגמרי לא קשור ל-BDSM. הרי מה שהוא עשה לא הגיע מהחלל החיצון
נכון. גם אונס לא לגמרי בלתי קשור למין. אז מה? מה אמרנו בכך על מין? bartholina כתב/ה: אלמנט ההסכמה משנה הכל
גם המשפט הזה הפריע לי. לא כי הוא לא נכון, הוא נכון. אלא שבעיני הסכמה היא רק הביטוי הפורמאלי של משהו הרבה יותר מהותי. של היות הבדסמ, או השליטה, סוג של מערכת יחסים. וזה מה שמשנה הכל. |
|
Truth Seeker |
לפני 15 שנים •
18 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
18 באפר׳ 2009
Truth Seeker • 18 באפר׳ 2009
newoldone, מה שהתכוונתי הוא שאני מרגיש שיש פה צורך קבוצתי לזעוק "הוא לא אחד מאיתנו".
ראשית כל, אני מסכים עם זה בהחלט. אי אפשר לתת לאדם כזה להתחבא מאחורי מעטה BDSM-י ובכך למזער את הנבזות של מה שהוא עשה. אבל יחד עם זה, אי-אפשר לנסות בשם התקינות והמוסר למזער את הקשר בין מה שהוא עשה לבין BDSM. וכן, על אותו המשקל, בין אונס ויצר מיני. אונס הוא לא אקט א-מיני כמו שלפעמים מנסים ללמד אותנו. הוא בא מאותו המקום של מיניות אגרסיבית, מקום שיכול גם להוליד אקטים חיוביים בין שני בני זוג. אני חושב שהנושא הזה מעלה תהיות לגבי המקור של ה-BDSM, ובכלל של יצרים מיניים בבני האדם. אני מאמין שרוב האנשים שינסו להתבונן בעצמם ולחקור מאין זה מגיע בתוכם עשויים לגלות משהו שיכול גם להיות מפחיד כשמגלים אותו לראשונה. בגלל זה צריך להמציא לכל זה מעטפת דקה של לגיטימציה, SSC, קהילה, חוקים, מסגרת, ושאר דברים שיגרמו לזה להיראות מעודן. הנסיון לטשטש ולנתק לגמרי את הקשר בין סיפור הנערה לבין מהות ה-BDSM הוא נסיון מלאכותי, ולדעתי הוא פתרון של קונפליקט מוסרי באמצעות שקר עצמי. |
|
bartholina(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
18 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
18 באפר׳ 2009
bartholina(נשלטת) • 18 באפר׳ 2009
Newoldone, לקחת דברים שלי והוצאת מהקשרם.
את ההשוואה לאונס לא אני עשיתי והיו פה כבר שרשורים רבים על משחקי אונס והשלכותיהם ולא על זה דובר. אסתפק בדבריו של taltul ואגבה אותם, כי נדמה שדעותיו די תואמות את שלי. בכל אופן, אין לי עניין לפתח את זה, מה גם שנראה שמרבית שוכני הכלוב מעוניינים הרבה יותר בשרשורי רייטיינג שטחיים מאשר בדיונים שבאמת ייאלצו אותם להתבונן פנימה, ולראיה- השרשור הזה לא זכה להיות באוויר ולו דקה אחת רציפה. |
|
Truth Seeker |
לפני 15 שנים •
18 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
18 באפר׳ 2009
Truth Seeker • 18 באפר׳ 2009
bartholina כתב/ה: , ... נראה שמרבית שוכני הכלוב
מעוניינים הרבה יותר בשרשורי רייטיינג שטחיים מאשר בדיונים שבאמת ייאלצו אותם להתבונן פנימה. מסכים איתך, וחבל שכך. כנראה שכל דיון שעולה על הכתב וגלוי בפני כולם, ובו אנשים צריכים לקחת אחריות על מה שהם אומרים, סופו להיות נשלט ע"י אמירות יותר תקינות ופחות ע"י התבוננות אמיתית. כנראה שבשיחות עם אנשים פנים מול פנים אפשר להגיע לדברים מעניינים יותר. יש פה בכלוב עודף זהירות, שמונע דיון אמיתי, וחבל. |
|