Truth Seeker |
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
מה זאת ההתנפלות הזאת?
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
Truth Seeker • 29 באוג׳ 2009
ציטוט: כמה עולה אצלך תעודת הכשר בדסמית?
אם מישהו נהנה להיות אנטיפט ומישהי שאיתו מרטיבה מזה האם יש טעם/זכות לשפוט את זה או לבקר? המשפט האלמותי של כל הקלפטעס הוניליות כאן "כל אחד והבדסמ שלו" תופס גם במקרה הזה. רצוי להמנע מפוסטי אספסוף ורדיפה שכאלה הם עלולים יום אחד להפוך אתכם למוקצים. מה זה? מה הולך פה? וממתי כל הוניליות כאן הן קלאפטעס? אפשר להציג דיעה מנוגדת, ואפשר גם סתם לפזר קצת רעל באוויר. אם קראתי את נורית נכון, היא דווקא כן הזמינה אנשים לתת דיעות מנוגדות לשלה: ציטוט: עד כמה אתן, בנות מסכימות עם זה או שלא, ובעיקר, אני מפנה את זה לשולטים שפה.
ולגבי יצירת המופת עם הלבנה והזעתר - יש לי רק מילה אחת להגיד - בושה וחרפה. לא תזיק קצת תרבות דיבור במקום הזה. ציטוט: איך אתה עושה כזה דבר?
הרבנית לילה ודומיה יודעים הכל, ה כ ל על דבסמ ואילו אנו, האספסוף\, צריכים להודות לה על הערותיה והארותיה. כדאי לך מאוד לקרוא, להפנים, ללמוד ואז אולי תהיה שולט אמיתי... נ.ב. תעשה כבוד לקילור שלה אם אתה לא רוצה לבנה עם זעתר בפנים. |
|
שוסי |
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
גזענות חוסר טעם וחוסר רלוונטיות
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
שוסי • 29 באוג׳ 2009
והכל בהודעה אחת.
רק קטה מסוגל לשבור שיאים שכאלו(נו אוקיי,גם ראובן). זה שרשור של גדולים מותק, למה שלא תחזור לשרשור הסיגריה הכה שנון וחתרני שלך? והוא, נורית ביקשה במפורש גם דעות מנוגדות,למה ישר לתקוף אותה? היא לא קבעה,היא שאלה. ושוב,האינטונאציה המזלזלת הזו..פאק דה וואט מה שנקרא. |
|
Truth Seeker |
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
Re: גזענות חוסר טעם וחוסר רלוונטיות
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
disney's princess כתב/ה: והכל בהודעה אחת.
רק קטה מסוגל לשבור שיאים שכאלו(נו אוקיי,גם ראובן). זה שרשור של גדולים מותק, למה שלא תחזור לשרשור הסיגריה הכה שנון וחתרני שלך? והוא, נורית ביקשה במפורש גם דעות מנוגדות,למה ישר לתקוף אותה? היא לא קבעה,היא שאלה. ושוב,האינטונאציה המזלזלת הזו..פאק דה וואט מה שנקרא. תודה לאל שיש פה גם אנשים נורמליים. השמיעו קול, שלא תיעלמו. |
|
שוסי |
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
בונא,
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
שוסי • 29 באוג׳ 2009
למי נראה לך שאתה קורא נורמלית?
|
|
אחותופל |
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
Re: הרבנית לילה
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
אחותופל • 29 באוג׳ 2009
קטסטרופה כתב/ה: הוא כתב/ה: כמה עולה אצלך תעודת הכשר בדסמית?
אם מישהו נהנה להיות אנטיפט ומישהי שאיתו מרטיבה מזה האם יש טעם/זכות לשפוט את זה או לבקר? המשפט האלמותי של כל הקלפטעס הוניליות כאן "כל אחד והבדסמ שלו" תופס גם במקרה הזה. רצוי להמנע מפוסטי אספסוף ורדיפה שכאלה הם עלולים יום אחד להפוך אתכם למוקצים. איך אתה עושה כזה דבר? הרבנית לילה ודומיה יודעים הכל, ה כ ל על דבסמ ואילו אנו, האספסוף\, צריכים להודות לה על הערותיה והארותיה. כדאי לך מאוד לקרוא, להפנים, ללמוד ואז אולי תהיה שולט אמיתי... נ.ב. תעשה כבוד לקילור שלה אם אתה לא רוצה לבנה עם זעתר בפנים. הו! הנה קטסטרופה הגדול - האדון הגדול - פתח את פיו והוא חכם גדול על שפחות ועל קולרים! וחוצמזה ממתי נהיית כזה חבר טוב של ה"שולטים"? ואגב 'הוא' הוא כן שולט אמיתי. אתה לא רואה? כתוב לו - (שולט) - ליד הניק. ול'הוא', מאיפה שמעת ביקורת? הבחורה שאלה שאלה, לא זכור לי שהיא הביעה ביקורת כלשהי על התנהלות אחרת, רק ציינה שהיא מעדיפה התנהלות מסויימת. ולעניין השאלה - אני חושבת שהשאלה עצמה בכלל בעייתית. רוב האנשים שלא יודעים לחבק לא יודעים שהם לא יודעים לחבק. וגם אם הם כן יודעים שהם לא יודעים או לא רוצים לחבק (ראו נא 'גילשר' למשל), למה שלא יחזיקו שוט ביד? לא חסרות בנות שנמשכות להשפלה מתמשכת שלעולם לא נגמרת, וציפייה עקרה לחיבוק שלעולם לא יבוא... (ועוד שני תיקונים קטנים: לא קלפטע, אלא כלבתה לא מוטיף, כי אם מוטיב) |
|
Truth Seeker |
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
Re: בונא,
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
disney's princess כתב/ה: למי נראה לך שאתה קורא נורמלית?
חחח |
|
Truth Seeker |
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
ציטוט: ולעניין השאלה - אני חושבת שהשאלה עצמה בכלל בעייתית. רוב האנשים שלא יודעים לחבק לא יודעים שהם לא יודעים לחבק.
וגם אם הם כן יודעים שהם לא יודעים או לא רוצים לחבק (ראו נא 'גילשר' למשל), למה שלא יחזיקו שוט ביד? לא חסרות בנות שנמשכות להשפלה מתמשכת שלעולם לא נגמרת, וציפייה עקרה לחיבוק שלעולם לא יבוא... מסכים עם כל מילה. סביר להניח שלפחות בחלק מהמקרים זה מה שמסתתר שם מתחת לפני השטח - הציפיה הזאת לחיבוק שלא יבוא. כנראה שזה קיים גם במערכות וניליות מסויימות. ציטוט: (ועוד שני תיקונים קטנים: לא קלפטע, אלא כלבתה לא מוטיף, כי אם מוטיב)
וואו, מזמן לא נתקלתי במישהי ששמה לב לניואנסים ביידיש. שאפו |
|
אנימה |
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
אנימה • 29 באוג׳ 2009
קטסטרופה כתב/ה: הוא כתב/ה: כמה עולה אצלך תעודת הכשר בדסמית?
אם מישהו נהנה להיות אנטיפט ומישהי שאיתו מרטיבה מזה האם יש טעם/זכות לשפוט את זה או לבקר? המשפט האלמותי של כל הקלפטעס הוניליות כאן "כל אחד והבדסמ שלו" תופס גם במקרה הזה. רצוי להמנע מפוסטי אספסוף ורדיפה שכאלה הם עלולים יום אחד להפוך אתכם למוקצים. איך אתה עושה כזה דבר? הרבנית לילה ודומיה יודעים הכל, ה כ ל על דבסמ ואילו אנו, האספסוף\, צריכים להודות לה על הערותיה והארותיה. כדאי לך מאוד לקרוא, להפנים, ללמוד ואז אולי תהיה שולט אמיתי... נ.ב. תעשה כבוד לקילור שלה אם אתה לא רוצה לבנה עם זעתר בפנים. אני לא חושבת שצריך לכעוס על קטה. קטה מתקדם יפה. מאוד יפה. מאז הפעם האחרונה שבה הוא הפגין בקיאות אתנית הוא הפנים שהוא רק אספסוף וגם למד להגיד יפה תודה. נ.ב ברור שאתה רוצה. השאלה היא למה אתה כל כך מתאכזר אל עצמך ושוכח שלבנה עם שמן זית גם יותר טעימה, וגם בעלת עוד כמה שימושים אוריינטלים במיוחד אם אתה נורא רוצה, אבל מפחד לחטוף לבנה בפנים.. |
|
Truth Seeker |
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
אנימה כתב/ה: אני לא חושבת שצריך לכעוס על קטה. קטה מתקדם יפה. מאוד יפה.
מאז הפעם האחרונה שבה הוא הפגין בקיאות אתנית הוא הפנים שהוא רק אספסוף וגם למד להגיד יפה תודה. נ.ב ברור שאתה רוצה. השאלה היא למה אתה כל כך מתאכזר אל עצמך ושוכח שלבנה עם שמן זית גם יותר טעימה, וגם בעלת עוד כמה שימושים אוריינטלים במיוחד אם אתה נורא רוצה, אבל מפחד לחטוף לבנה בפנים.. כל מה שכתבת נכון, אבל לא חבל? מושקעת פה יותר מדי אנרגיה בלריב. תנו לחכמים שהתחילו את זה ללכת כבר לפצח גרעינים ולירוק על הרצפה, ותנו לרעל להתנדף כבר לאוויר, שיעבור לעזאזל. |
|
Lanya Colson |
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
Lanya Colson • 29 באוג׳ 2009
אני בעד גירסא צנועה יותר מבחינה עובדתית:
''מי שאין לו יד, שלא יחזיק שוט ביד'' |
|