venus in our blood(שולטת) |
לפני 14 שנים •
13 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
13 בנוב׳ 2009
venus in our blood(שולטת) • 13 בנוב׳ 2009
משובח
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
13 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
13 בנוב׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 13 בנוב׳ 2009
מה, זהו? ככה משאירים אותנו במתח?... אפשר עוד?...
|
|
יהושוע(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
13 בנוב׳ 2009
נן טייקן
לפני 14 שנים •
13 בנוב׳ 2009
יהושוע(לא בעסק) • 13 בנוב׳ 2009
Morticia כתב/ה: חופשי פנטזיה נחמדה והיה בהחלט מעניין לקרוא
אבל עם זאת, חייבת להודות שהמחשבה עליי חולקת עם אמא שלי רגעים כאלה... kinda giving me the creeps no offense man |
|
אלריק! |
לפני 14 שנים •
13 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
13 בנוב׳ 2009
אלריק! • 13 בנוב׳ 2009
המטבע הלאומי של הונגריה הוא פלורין.
בניגוד לך מורטישיה אני מוצא את השילוב של אמא ובת שולטות בעבד כמשהו מאוד מגרה... אבל זו הקינקיות שלי. |
|
nobady נשלט |
לפני 14 שנים •
13 בנוב׳ 2009
טעויות
לפני 14 שנים •
13 בנוב׳ 2009
nobady נשלט • 13 בנוב׳ 2009
כחולית כתב/ה: משבחת את הסיפור והשפה(למרות אי אלו טעויות), ואשמח לקרוא המשך
תודה על הבקורת הבונה אני יודע שבמילה ניכרים עקב מה שנקרא בעברית צחה פליטת קולמוס כתבתי בטעות את המלה ניקרים ב ק ובכל זאת אשמח להתעדכן על טעויות נוספות אם קימות ולשפר. כמו כן ידיעותיי על יכולות המחשב לוקות בחסר, תמיד רוצה ללמוד. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
13 בנוב׳ 2009
Re: טעויות
לפני 14 שנים •
13 בנוב׳ 2009
Morticia • 13 בנוב׳ 2009
nobady נשלט כתב/ה: כחולית כתב/ה: משבחת את הסיפור והשפה(למרות אי אלו טעויות), ואשמח לקרוא המשך
תודה על הבקורת הבונה אני יודע שבמילה ניכרים עקב מה שנקרא בעברית צחה פליטת קולמוס כתבתי בטעות את המלה ניקרים ב ק ובכל זאת אשמח להתעדכן על טעויות נוספות אם קימות ולשפר. כמו כן ידיעותיי על יכולות המחשב לוקות בחסר, תמיד רוצה ללמוד. nobOdy (והחיוך הוא גם ליהושוע היקר כמובן) אלריק, נראה לי שההתגרות שלך באה בניגוד להרבה נשים שפויות בדעתן שלא מכניסות את האמהות או הבנות שלהן לחדר המיטות שלהן ונראה לי שעבד אמיתי מתגרה רק ממה שמגרה את המלכה שבת שלום (זה לכולם) |
|
GREEK(נשלט) |
לפני 14 שנים •
13 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
13 בנוב׳ 2009
GREEK(נשלט) • 13 בנוב׳ 2009
חוסר אחריות ממש...
ככה להעביר בעלות ללא זכרון דברים ? "מוסכם בזאת כי הקונה בדקה את העבד מכל צדדיו ועל כל מכלוליו ומצאה אותו תקין ופעיל לשביעות רצונה. מוסכם כי לא תהיינה כל טענות לגביי יכולותו ותפקודו של העבד בעתיד וכי המוכרת סיפרה את כל הידוע לה לגבי העבד" על החתום: זאת שתקעה וזאת שתתקע (: |
|
מוצ'ילר |
לפני 14 שנים •
13 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
13 בנוב׳ 2009
מוצ'ילר • 13 בנוב׳ 2009
מורטיקה שאת אומרת שהעבד מתגרה רק ממה שהמלכה מתגרה ממנו את
שוכחת שהעבד הוא קודם כל גבר. הגברים באנטומיה שלהם מתוכנתים להתגרות מכל מה שיש לו שדיים יפים וישבן נאה. כמובן על הגברים לשים את רמת הגירוי שלהם בפורפורציה ולא להיות חזירים אבל להגיד שרק מה שהמלכה אוהבת העבד אוהב זה קצת יהיר ולא ניתן לביצוע (אולי ניתן לביצוע במקרים חריגים). |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
14 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
14 בנוב׳ 2009
Morticia • 14 בנוב׳ 2009
מוצ'ילר כתב/ה: מורטיקה שאת אומרת שהעבד מתגרה רק ממה שהמלכה מתגרה ממנו את
שוכחת שהעבד הוא קודם כל גבר. הגברים באנטומיה שלהם מתוכנתים להתגרות מכל מה שיש לו שדיים יפים וישבן נאה. כמובן על הגברים לשים את רמת הגירוי שלהם בפורפורציה ולא להיות חזירים אבל להגיד שרק מה שהמלכה אוהבת העבד אוהב זה קצת יהיר ולא ניתן לביצוע (אולי ניתן לביצוע במקרים חריגים). אתה צודק, כל העבדים הם אמיתיים ואותנטיים בעוד בין המלכות הרוב השליט הוא של כונפות מתחזות ובנימה קצת יותר רצינית... כולי תקווה שאתה לא שוכח שהמלכה היא קודם כל אישה ושכולנו קודם כל בני אדם אנטומית ואבולוציונית כולנו בנויים להימשך לריחות גוף מסויימים במצבים מסויימים מסיבות מסויימות שבאמת לא רואה לנכון לפרטן כעת (אלא אם ממש תתעקש...) אבל יש דבר הנקרא שליטה עצמית והתמסרות אמיתית היא הרצון לענג את האחר ולכן אם האחר או במקרה זה אחרת לא נהנה מהדבר הזה שמדליק אותך בפנטזיה הפרטית שלך קודם להכרות עם האישה בשעות אוננות פרטית שלך אז סביר שזה גם יגרע מההנאה שלך ולא, לא מרחיק לכת לצפות מעבד שיהיה מסור כליל לגחמות גבירתו אין בזה שום דבר יהיר בוודאי לא מתקרב ליהירות בה נשלטים יוצאים מנקודת הנחה שמלכות הן לא יותר ממשרתות רק בישראל... (מבטיחה לך גם שעל אף שהפנטזיה הנ"ל מאוד מעניינת לקריאה, היא מופעלת בצורה בולטת להפליא ממוחו של גבר. לא שיש רע בכך - אני לא שופטת. אבל מעבר לכך שלו אישה היתה כותבת את זה כבר היו זועקים "אונס", נשים רבות - אצילות ומלכותיות בהחלט - היו מתארות את האופן בו נראה להן שיש לשרת אותן אחרת. אולי אפילו שמות את עצמן ואת בית מקדשן במרכז הסיפור ומוציאות את אמא מהחדר...) חוצמזה, כל טוב והשם הוא מורטישה |
|
nobady נשלט |
לפני 14 שנים •
14 בנוב׳ 2009
פנטיה
לפני 14 שנים •
14 בנוב׳ 2009
nobady נשלט • 14 בנוב׳ 2009
Morticia כתב/ה: מוצ'ילר כתב/ה: מורטיקה שאת אומרת שהעבד מתגרה רק ממה שהמלכה מתגרה ממנו את
שוכחת שהעבד הוא קודם כל גבר. הגברים באנטומיה שלהם מתוכנתים להתגרות מכל מה שיש לו שדיים יפים וישבן נאה. כמובן על הגברים לשים את רמת הגירוי שלהם בפורפורציה ולא להיות חזירים אבל להגיד שרק מה שהמלכה אוהבת העבד אוהב זה קצת יהיר ולא ניתן לביצוע (אולי ניתן לביצוע במקרים חריגים). אתה צודק, כל העבדים הם אמיתיים ואותנטיים בעוד בין המלכות הרוב השליט הוא של כונפות מתחזות ובנימה קצת יותר רצינית... כולי תקווה שאתה לא שוכח שהמלכה היא קודם כל אישה ושכולנו קודם כל בני אדם אנטומית ואבולוציונית כולנו בנויים להימשך לריחות גוף מסויימים במצבים מסויימים מסיבות מסויימות שבאמת לא רואה לנכון לפרטן כעת נכון שהסיפור נכתב כפנטזיה אך התיחסותי לחיים אינה כלפנטזיה גם לאחר אוננות והתפרקות עדיין הרגשתי לעבדותי לנשים היא אמונה בדרך חיים תמיד הייתי קרוב לנשים יותר מאשר לגברים תמיד הייתי בעיניהן כחבר הכי טוב מקשיב עוזר נענה תמיד נמצא כשצריך כל מי שבקשר איתי מיד תספר לך שאני החבר הכי טוב שלה, השקפתי ורצוני בדרך חיים זו קיימת אצלי מאז שאני זוכר את עצמי, חוויתי קשר עם מלכה כחמש שנים עד שנאלצה לעזוב אין דבר שאני מתגעגע איליו כמו שאני מתגעגע איליה והאפשרות לשרתה . (אלא אם ממש תתעקש...) אבל יש דבר הנקרא שליטה עצמית והתמסרות אמיתית היא הרצון לענג את האחר ולכן אם האחר או במקרה זה אחרת לא נהנה מהדבר הזה שמדליק אותך בפנטזיה הפרטית שלך קודם להכרות עם האישה בשעות אוננות פרטית שלך אז סביר שזה גם יגרע מההנאה שלך ולא, לא מרחיק לכת לצפות מעבד שיהיה מסור כליל לגחמות גבירתו אין בזה שום דבר יהיר בוודאי לא מתקרב ליהירות בה נשלטים יוצאים מנקודת הנחה שמלכות הן לא יותר ממשרתות רק בישראל... (מבטיחה לך גם שעל אף שהפנטזיה הנ"ל מאוד מעניינת לקריאה, היא מופעלת בצורה בולטת להפליא ממוחו של גבר. לא שיש רע בכך - אני לא שופטת. אבל מעבר לכך שלו אישה היתה כותבת את זה כבר היו זועקים "אונס", נשים רבות - אצילות ומלכותיות בהחלט - היו מתארות את האופן בו נראה להן שיש לשרת אותן אחרת. אולי אפילו שמות את עצמן ואת בית מקדשן במרכז הסיפור ומוציאות את אמא מהחדר...) חוצמזה, כל טוב והשם הוא מורטישה |
|