המלט |
לפני 14 שנים •
23 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 בינו׳ 2010
המלט • 23 בינו׳ 2010
למקרא החתימה שלך מתעורר הרושם שלא ממש איכפת לך אם יחשבו שאתה לא גבר...
|
|
DickLa(פמית נשלטת){רק בנות.❤️} |
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
DickLa(פמית נשלטת){רק בנות.❤️} • 24 בינו׳ 2010
המלט כתב/ה: למקרא החתימה שלך מתעורר הרושם שלא ממש איכפת לך אם יחשבו שאתה לא גבר...
החתימה שלי גם מזמינה נשים ולא גברים. ומי שמתענינת אמורה לקרוא כרטיס... אתה יודע... |
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
אלימלך • 24 בינו׳ 2010
המלט כתב/ה: יש לי כל מיני בעיות, אבל הן לא בהבנת הנקרא. מצידי ש Dickla תהיה, יהיה או יהיו אנדרוגינוס, גבר,
אישה, או זברה. העניין הוא , שהוא, היא או הם -- כותבים דבר אחד בפרופיל, והיפוכו בפורום. ואם העבד הזה רוצה שגברים יקנו לו מנוי זהב ואחר כך הוא כותב על נשלטים פראיירים בפורום - הרי זה עוד יותר מעניין להבין מאיפה הוא, היא או הם באים. המלט, לא בושה להודות בטעות. כשמישהו כותב בפרופיל "גברים - אתם תוכלו לעזור לי רק בקניית מנוי זהב לא יותר", נראה לי שהכוונה שלו היא לזה שאין לו עניין עם גברים וזה הכל. הא, ומורטישה בקשה ממני להגיד לך, שלא רק לך מותר לשלם לאחרים כדי שיעשו בשבילך בדיוק מה שאתה רוצה. |
|
slu |
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
לא הבנתי דיק..
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
slu • 24 בינו׳ 2010
DickLa כתב/ה: שלום לכולם וכולן!
רציתי לשוחח על הגישה הבעיתית בתחום. לא מעט נשלטים מתלוננים שאין שולטות טובות. מהצד השני השולטות מתלוננות שאין נשלטים טובים. סוג של מה בא קודם הביצה או התרנגולת? לדעתי הגישה בבסיסה היא שנשלט זה פראייר. ומאחר ואף אחד לא באמת כזה, הנשלטים מתחילים לבוא מכיוון אגואיסטי נטו , כמו הצד השני, רק ממקומם, למטה. השולטת מחפשת פראייר. הנשלט בעד להכיר אשה דומיננטית ברמה. מאחר וזה לא מתאפשר הוא מתפשר על לשחק משחקים. לומר לה מה שהיא רוצה לשמוע העיקר שיהיה איזה סשן. לאחר הסשן או מספר סשנים ה"קשר" מתפרק, וחוזר חלילה. לא היה יותר טוב אם כולם היו משקיעים? השולטות היו באמת מבינות. באמת היו מראות לנו שהן מלכותיות. דמות מובילה ודואגת. ולא דמות מנצלת ואגואיסטית. היו מתחשבות. מבינות ששליטה ניתנת ולא נלקחת. הנשלטים היו מעניקים את עצמם. מוקירים וסוגדים, ולא סתם, כי לשם שינוי זה באמת מבוסס. וכולם היו שמחים. לא פשוט? אתה מחפש גאה ומלכותית? או שאתה מחפש אשה, בת אדם כמו שנאמר, על מעלותיה ומגרעותיה כדי לפתח איתה מערכת יחסים אמיתית שנשענת על חיי היום יום שהם לרוב ממש לא מלכותיים אצל הזוג הממוצע? ואיך בדיוק היא מראה לך שהיא מלכותית, היא הולכת עם מקל בתוחעס? מתייחסת אליך כאל נתין, שצריך לרוץ, לעשות, לארגן למ.מ.ן....? בדיוק אותם ערכים מעודדי ניצול ומבטאי אגואיזם שציינת שאתה כה מתנגד להם.. ובכן יקירי/תי. מתברר שבדיוק כמו בחיים (המאוד לא מלכותיים לכשעצמם לרוב)..נראה שהיחיד/ה שחוסמ/ת בפנייך את הדרך לאושר.. הוא אתה עצמך. בברכה! s |
|