puptitz(נשלט){Algea} |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
puptitz(נשלט){Algea} • 10 באפר׳ 2010
נחמד
לפי העיצוב אני רואה שיש אפשרות לגעת בראש האיבר, האם זה המצב? |
|
לבטוב(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לבטוב(לא בעסק) • 10 באפר׳ 2010
לצערי עוד לא הייתי במתקן הנפלא הזה.
מאחר ואני משוטט בכל מיני אתרים מהעולם,אני יכול לומר שחגורת צניעות לעבד היא דבר מאוד שכיח ,מאוד מקובל. אינני יודע עד כמה זה נכון,אבל יש מלכות שמחזיקות את העבד שלהם בתוך ההתקן חודשים. הן קוראות לזה"לחיות חיי צניעות" טענתן שהאיבר של העבד שייך להן ורק שהן תרצנה הן תשתמשנה בו. לעבד אין בעלות עליו ולכן הוא נעול. |
|
לכוד(נשלט){אין} |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
אפשר להזמין בכל אורך נדרש
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לכוד(נשלט){אין} • 10 באפר׳ 2010
puptitz כתב/ה: נחמד
לפי העיצוב אני רואה שיש אפשרות לגעת בראש האיבר, האם זה המצב? יש יתרון לכך שבמקרה הזדקרות יש לאן להתפשט... זה מאוד נוח ומדהים כמה טוב ישנים בלילה עם זה. בוחרים כלוב מספיק ארוך לאפשר הזדקרות נינוחה או לחליפין אפשר לבקש מהיצרן לסגור את הקצה ולהשאיר רק חריץ כמו ב CB6000. הוא מוכן לעשות דגם CUSTOM בתוספת זניחה של כסף. בינתיים אני רכשתי כלוב שאכן האיבר מאפשר הצצה אם מזדקר - אך לא מאפשר לשחק עימו... זה טוב להיגיינה ומאוד נח. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
Re: אפשר להזמין בכל אורך נדרש
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 10 באפר׳ 2010
לכוד כתב/ה: puptitz כתב/ה: נחמד
לפי העיצוב אני רואה שיש אפשרות לגעת בראש האיבר, האם זה המצב? יש יתרון לכך שבמקרה הזדקרות יש לאן להתפשט... זה מאוד נוח ומדהים כמה טוב ישנים בלילה עם זה. בוחרים כלוב מספיק ארוך לאפשר הזדקרות נינוחה או לחליפין אפשר לבקש מהיצרן לסגור את הקצה ולהשאיר רק חריץ כמו ב CB6000. הוא מוכן לעשות דגם CUSTOM בתוספת זניחה של כסף. בינתיים אני רכשתי כלוב שאכן האיבר מאפשר הצצה אם מזדקר - אך לא מאפשר לשחק עימו... זה טוב להיגיינה ומאוד נח. אין מה להגיד - הוא מאוד יפה ומגרה, הרבה יותר מהפלסטיקים, אבל מתכת היא כאמור בעייתית. מה עם אלה העשויים מסיליקון? לי הם נראים הכי נוחים לאורך זמן. יש למישהו נסיון איתם? ועוד שאלה - עצם האפשרות לזקפה, לא מאיינת את תחושת הכניעות? אחרי הכל, חוסר היכולת להגיע לזקפה הוא חלק משמעותי מהעניין. |
|
לכוד(נשלט){אין} |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
זיקפה בכלוב
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לכוד(נשלט){אין} • 10 באפר׳ 2010
הבעיה היא זיקפת הבוקר או כזו שמתרחשת בלילה. עד שמתרגלים לסיוט הזה אי אפשר לישון.
ואגב - זיקפה בכלוב זה הכי... הכלוב לוחץ על הפין, ופשוט אי אפשר לעשות כלום. לשאלה אחרת - ישנו אכן כלוב סיליקון מעולה Birdlock. אחד הטובים עד כה. לא ניסיתי. אני בעד מתכת. אי אפשר לחתוך, נעילה רוחנית ופיזית. ואני מאמין שפיזית - זה מתכת. |
|
puptitz(נשלט){Algea} |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
puptitz(נשלט){Algea} • 10 באפר׳ 2010
הבעיה עם זקפת הבוקר מתעוררת בדה"כ כשמשתמשים בטבעת קטנה מדי.
ברוב המקרים אני ישן כמו תינוק ואם אני מתעורר אז אני גם מקבל תזכורת קטנה על הדרך הBirdlock הוא אכן יצירה מעניינת אך לגמרי לא בטוח מפני בריחה, אבל לפי מה שהבנתי הוא מאוד נוח ללבישה כי הוא גמיש. אני מקווה לנסות בעצמי בקרוב. אני מסכים שמתכת היא החומר האולטימטיבי אך לדעתי ממש לא פרקטי כאשר רוצים להגיע ל 24\7 |
|
עיסוי מקצועי |
לפני 7 שנים •
29 במאי 2017
לפני 7 שנים •
29 במאי 2017
עיסוי מקצועי • 29 במאי 2017
חפש קלוב ממתחת
|
|
evedon4(נשלט) |
לפני 7 שנים •
30 במאי 2017
לפני 7 שנים •
30 במאי 2017
evedon4(נשלט) • 30 במאי 2017
הם כבר מתו מזקנה...
|
|
Netrunner(נשלט) |
לפני 7 שנים •
30 במאי 2017
לפני 7 שנים •
30 במאי 2017
Netrunner(נשלט) • 30 במאי 2017
^
בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר אנשים שמקפיצים פוסטים כל כך ישנים. כאילו מה חסר פה תוכן אז צריך ללכת אחורה בעמודים ולהקפיץ smh... |
|