A v(שולט) |
לפני 13 שנים •
20 באוק׳ 2011
Re: בניגוד לטבע
לפני 13 שנים •
20 באוק׳ 2011
A v(שולט) • 20 באוק׳ 2011
FOR GOOD כתב/ה: אדון וחבר כתב/ה: FOR GOOD כתב/ה: MasterKey כתב/ה: מונוגמיה היא המצאה, שהביאה הנצרות לעולם המודרני ובשלב מסויים אומצה גם ע"י היהדות.
מונוגמיה עומדת בניגוד מוחלט לסוד החיים ולתורת האבולוציה. לא לחינם נשים נמשכות יותר לזכרי אלפא ולא לחינם זכרי אלפא הינם פוליגמים מטבעם (לא כולם מוכנים להודות בכך. כמובן נוגד את השבלונות ו"ערכי המוסר" בעולם המודרני). לא נכנס להגדרה המיותרת מהו זכר אלפא, רק לשאלה: אם מי תחשקי להזדיין? גבר מחוספס, חזק, חכם ונאה או עם גבר חלש, טיפש ומכוער? אגב, אני משוכנע, שכל השולטים כאן הינם זכרי אלפא - אז אנא לא לקחת את העיניין באופן אישי. דוקא כדאי, כדאי מאד, להיכנס רגע להגדרות של מהו זכר אלפא - כי בטבע זכר אלפא ( כמו בלהקת אריות או פרימאטים ) אמור לדאוג לכל הנקבות בלהקה. ומספר הנקבות בלהקה, תלוי ביכולת שלו לספק הגנה, מחסה, מזון וכו'. פה בכלוב "זכרי אלפא" רק רוצים לזיין. וזאת חכמה קטנה מאד. שאולי קשורה גם בסיבות אבולוציוניות ( לפזר את הזרע ?...אבל הם הרי לא רוצים ילדים, ולכן ישתמשו באמצעי מניעה ). אבל מכל בחינה שהיא, "זכרי אלפא" כמו שיש פה ביננו, הם המצאה יחודית של הכלוב... (: "הפוסל במומו פוסל" תחשוב על זה. Av חשבתי. רק שאף אחד לא פוסל פה שום מום. מי שרוצה לחיות כמו "זכר אלפא", שיחייה. אבל האם אתה רוצה לטעון ש"זכרי האלפא" שביננו מוכנים לקחת - כמו בטבע - אחריות על הנשים שהם רוצים לזיין, או להגשים איתן פנטזיות? אל תצחיק אותי. הם אפילו לא אוספים אותן ללהקה אחת... חשבת לא נכון. הכוונה היתה לזילזול שהבעת שם למעלה. וכנראה בא מהמקום שלך...עמוק בפנים. ועוד נקודה.בטבע קיימות גם חיות מונוגמיות לחלוטין. ה"טבע" שדיברת עליו שייך לחלק מהחיות לא לכולם. וכמו בעולם האמיתי,לא כל אחד מודד את גבריותו בכמה זיונים השיג. ואלה שלא מודדים בדרך כלל גם "משיגים" יותר. חג שמח. |
|
FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
20 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 באוק׳ 2011
FOR GOOD • 20 באוק׳ 2011
אדון וחבר כתב/ה: FOR GOOD כתב/ה: אדון וחבר כתב/ה: FOR GOOD כתב/ה: MasterKey כתב/ה: מונוגמיה היא המצאה, שהביאה הנצרות לעולם המודרני ובשלב מסויים אומצה גם ע"י היהדות.
מונוגמיה עומדת בניגוד מוחלט לסוד החיים ולתורת האבולוציה. לא לחינם נשים נמשכות יותר לזכרי אלפא ולא לחינם זכרי אלפא הינם פוליגמים מטבעם (לא כולם מוכנים להודות בכך. כמובן נוגד את השבלונות ו"ערכי המוסר" בעולם המודרני). לא נכנס להגדרה המיותרת מהו זכר אלפא, רק לשאלה: אם מי תחשקי להזדיין? גבר מחוספס, חזק, חכם ונאה או עם גבר חלש, טיפש ומכוער? אגב, אני משוכנע, שכל השולטים כאן הינם זכרי אלפא - אז אנא לא לקחת את העיניין באופן אישי. דוקא כדאי, כדאי מאד, להיכנס רגע להגדרות של מהו זכר אלפא - כי בטבע זכר אלפא ( כמו בלהקת אריות או פרימאטים ) אמור לדאוג לכל הנקבות בלהקה. ומספר הנקבות בלהקה, תלוי ביכולת שלו לספק הגנה, מחסה, מזון וכו'. פה בכלוב "זכרי אלפא" רק רוצים לזיין. וזאת חכמה קטנה מאד. שאולי קשורה גם בסיבות אבולוציוניות ( לפזר את הזרע ?...אבל הם הרי לא רוצים ילדים, ולכן ישתמשו באמצעי מניעה ). אבל מכל בחינה שהיא, "זכרי אלפא" כמו שיש פה ביננו, הם המצאה יחודית של הכלוב... (: "הפוסל במומו פוסל" תחשוב על זה. Av חשבתי. רק שאף אחד לא פוסל פה שום מום. מי שרוצה לחיות כמו "זכר אלפא", שיחייה. אבל האם אתה רוצה לטעון ש"זכרי האלפא" שביננו מוכנים לקחת - כמו בטבע - אחריות על הנשים שהם רוצים לזיין, או להגשים איתן פנטזיות? אל תצחיק אותי. הם אפילו לא אוספים אותן ללהקה אחת... חשבת לא נכון. הכוונה היתה לזילזול שהבעת שם למעלה. וכנראה בא מהמקום שלך...עמוק בפנים. ועוד נקודה.בטבע קיימות גם חיות מונוגמיות לחלוטין. ה"טבע" שדיברת עליו שייך לחלק מהחיות לא לכולם. וכמו בעולם האמיתי,לא כל אחד מודד את גבריותו בכמה זיונים השיג. ואלה שלא מודדים בדרך כלל גם "משיגים" יותר. חג שמח. אף אחד לא הביע שום זלזול. הדיון לא היה על עולם החי בכללותו. אלא - על זכרי אלפא ( בטבע), והשימוש (המושאל ) במונח לתאור בני אדם מסויימים. וזה כאמור, שימוש מוליך שולל. זכרי אלפא כמו בטבע - פשוט אין ביננו. חג שמייח גם לך |
|
digi's foxy |
לפני 13 שנים •
20 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 באוק׳ 2011
digi's foxy • 20 באוק׳ 2011
האמת כזכור לי
יצא לי להיתקל בתוכנית טבע שבה היה הסבר שככל שלבעל חיים יש אשכים גדולים יותר ביחס לגופו כך אותו בעל חיים נוטה פחות למונוגמיה כך לדוגמה לחולדה שהיא חייה שבאמת מזינת כמה שיותר והזכר אינו נישאר לעזור לטפל בוולדות יש את זוג האשכים מהגדולים ביותר שיצא לי לראות ביחס לגוף (וגידלתי חולדות בעברי) בנוגע לכמה שזה באמת תקף אצל בני אדם אני אולי אוהבת לצחוק על כך מדי פעם אך מודה שאני מאמינה שהמחקר הזה היה מחקר לפי מין (-species) שלם ולא לפי יחידים באותו המין וקשה לי להאמין שגודל אשכים מצביע אולי על נטיות נאמנות של גבר בנוגע למה טבעי ומה לא כל איש בוחר את מה שטוב לו וכך גם כל אישה |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
20 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 באוק׳ 2011
נוריתE • 20 באוק׳ 2011
MasterKey כתב/ה: מונוגמיה היא המצאה, שהביאה הנצרות לעולם המודרני ובשלב מסויים אומצה גם ע"י היהדות.
מונוגמיה עומדת בניגוד מוחלט לסוד החיים ולתורת האבולוציה. לא לחינם נשים נמשכות יותר לזכרי אלפא ולא לחינם זכרי אלפא הינם פוליגמים מטבעם (לא כולם מוכנים להודות בכך. כמובן נוגד את השבלונות ו"ערכי המוסר" בעולם המודרני). לא נכנס להגדרה המיותרת מהו זכר אלפא, רק לשאלה: אם מי תחשקי להזדיין? גבר מחוספס, חזק, חכם ונאה או עם גבר חלש, טיפש ומכוער? אגב, אני משוכנע, שכל השולטים כאן הינם זכרי אלפא - אז אנא לא לקחת את העיניין באופן אישי. FYI המסקנה הזאת של הסופר מבוססת על מחקרים, באופן כללי אנחנו מקורבים לקופי האדם ויש שתי דוגמאות לעינין אחת ה"סילבר באק" כ הזכר סוף הגב אצל הגורילות,ענק,לכל הדעות מחזיק טריטוריה וכמה נקבות ורוב האנרגיה שלו הולכת על לשמור על השטח ועליהן בתוכו ועדיף טריטוריה שמאפשרת למצא מזון טוב ובקלות נקבות שאין להן את זה עשויות לנדוד וללכת אחרי זכרים יותר מוצלחים (או לחפש מהצד זרע טוב ולחזור הביתה) והן כל עוד הו א מחזיק בהן אז בסך הכל,נאמנות רק לו ולכן האשכים ואבר המין שלו הם קטנים מאוד לפרופורציות הגוף וגם ספירת הזרע היא נמוכה יחסית. לעומתו השימפאנז,הזכר,(גם חזק אבל קטן ממנו בגוף) חי בקבוצה גדולה מעורבת והנקבות שמה, "נותנות" לכל זכר חזק בסביבה כשהן ביחום, או למעשה "נילקחות" והיות ויש לו המון תחרת סביב וגם כמה וכמה נקבות ב"עונה" ביחד האשכים שלו הם יותר גדולים וגם אבר המין(הכל רלטיבי,כמו שאינטיין אמר)וגם ספירת הזרע שלו גבוהה והוא מתרוצץ בניהן מתחרה באחרים אבל הגודל והספירה מגדילים את הסיכויים שלו להכניס לפחות,אחת מהן להריון הנקבות לא שייכות כולן לזכר אלפא אחד. וכל זכר רוצה צאצאים,זה בטבע.שלו.וגם רוצה להיןת בטוח שהם שלו. ועוד FYI מונוגמיה,זאת לא "המצאה יודו-נוצרית" אלא גברית מסורתית כל זכר רוצה נקבה שתייה נאמנה רק לו ,בכדי להבטיח שפרי חלציה,יהיה רק שלו ושלו בלבד, אבל רוצה גם לפזר את זרעו ככל הניתן נשים תמיד נדרשו ונכפה עליהן להיות מנוגמיות מגברים זה לא ממש נדרש אבל,נשים תמיד תעדפנה את הזכר אלפא המצליח והמבוסס בכדי לפרנס גם אם הזרע בא ממשהו אחר פחות מבוסס. זרע טוב מאחד וביטחון בחיים גם אם יבור מאחר,זאת הנוסאח המוצלחת ביותר. כמבון שכיום סקס לא מתחבר תמיד לצאצאים ,אבל ככה,זה נשאר. הקתולים לקחו את זה,קצת רחוק בקטע של איסור על גירושין אלא אם כן הנישואים "לא ממושו"או תנאים מחמירים היהדות ברמה מסויימת מתירה לגבר לקחת אישה נוספת אם זאת שלו לא נותנת לו בן זכר תוך תקופה מסויימת. אבל שוב, לא בזה זה התחיל. |
|
slu |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
רגע,
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
slu • 21 באוק׳ 2011
לא הבנתי משהו, בנות הזוג המרובות - האם הן פחות נאמנות כי הן מרובות?
והנאמנות - נאמנותן ממוקדת כמותית או ביחס לגודל הקיים? ובכלל אם נאמר למשל,אני אשה בעלת בני זוג מרובים - מה זה אומר עלי ועל האשכים שלי?? לא כל שכן אלו שלהם? S |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 21 באוק׳ 2011
אוי (פיהוק של יום שישי אחה"צ ) נראה לי שמי שכבר יש לו בת זוג וטוב לו איתה ישאר איתה ויפיק ביחד את המירב והמיטב מהשותפות. כל אלה שמסתכלים לצדדים רובם רק מסתכלים ולא עושים כלום וזה סבבה , זה דרך הטבע שלנו... הזכר מעוניין בכמה שיותר נקבות.
פשוט לי זה נשמע כל כך מעייף להיות במערכת יחסים פוליגמית, או להיות פוליגם, באופן אישי. ודרך אגב , אשכים של מתחלפים הכי כיף להם עמק |
|
מישלי |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
Re: ואני בכלל תוהה
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
מישלי • 21 באוק׳ 2011
MasterKey כתב/ה: flower girl כתב/ה: למי יש זין שווה יותר
שולטים או נשלטים?? לזאת עם הדידולו כמובן. אני רציתי לענות לה: שלזו שיודעת להשיג, לתחזק ולפנק כזה אחד (וכמובן גם את הגבר שמחובר אליו : ) אבל הקדמת אותי מאסטר-מפתח במשהו דומה... |
|
נולי |
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
נולי • 22 באוק׳ 2011
FOR GOOD כתב/ה: .....הם אפילו לא אוספים אותן ללהקה אחת... זה כבר מדיניות של קוקיה: פיזור הביצים בין קינים רבים(עד שיקבל כינים) N |
|
FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
FOR GOOD • 22 באוק׳ 2011
נולי כתב/ה: FOR GOOD כתב/ה: .....הם אפילו לא אוספים אותן ללהקה אחת... זה כבר מדיניות של קוקיה: פיזור הביצים בין קינים רבים(עד שיקבל כינים) N (-: נולי, מה שאמרת יכול להיות רעיון לשיר ילדים - קוקייה עם כינה הטילה ביצה/ ואז זרקה ת'ביצה לקן של שכנה אבל האלפא-אפרוח בקע במהרה/ והדביק בכינים את הקוקייה השנייה אפשר לקרוא לשיר - קן הקוקיות |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
Re: רגע,
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
נוריתE • 22 באוק׳ 2011
slu כתב/ה: לא הבנתי משהו, בנות הזוג המרובות - האם הן פחות נאמנות כי הן מרובות?
והנאמנות - נאמנותן ממוקדת כמותית או ביחס לגודל הקיים? ובכלל אם נאמר למשל,אני אשה בעלת בני זוג מרובים - מה זה אומר עלי ועל האשכים שלי?? לא כל שכן אלו שלהם? S רק בשליפה כשיאשה מסכימה במודע להיות חלק מקבוצה המשותפת לאותו גבר אם אכנה זאת כך אז בודאי יותר פותחה ומתירנית אבל זה לא סותר את היכולת שלה להיות נאמנה לאותו נגיד "מאהב משותף" נדיר ,סטטיסטית שאישה תחזיק "הרמון קטן" ,בעל /חבר "חוקי" +מאהב, לצורותיו השונות כן כמו אצלנו נשואות ,שבעלן החוקי הוא לא אדונן הבידיס''מי ישנן הרי חברות מטריאכליות בכמה מקומות רחוקים תא משפחתי פוליגאמי שאשה בראשו,מרובת בעלים כשהיא ה"אדון" אבל הנאמנות שם הי א עדיין כלל ברזל יותר נפוץ הו א המודל של גבר מרובה נשים,חוקיות או שלא .בכל מצב חברתי. באיסלם,זה מותר ביהדות הקדומה ידוע שכן,אצל המורמונים לא חסרות דוגמאות גם קשר מרובה נשים לצרכי מיניים כמו אצלנו. אבל חשוב שנבין ,לי חשוב כיאחרת לא הייתי מעלה את זה ולא מביאה את הגורילה לעומת השימפנז. כל הקטע הזה של גודל אשכים שהוא יצא לכוח לגודל ספירת זרע הוא עיניין של גנטיקה עיניין פיזי של פרו ורבו בטבע ואנשים הם חלק מהטבע מה בא קודם פה? על משל הביצה והתרנגולת?קשה ל ילהגיד בל ילעשות מחקר רציני האם קודם כל היו זרעים מרובים ואז באו אשכים גדולים להכיל אותםאו קודם אשכים גדולים שהתמלאו לפי הצורך? לא משנה,הראשון נראה לי יותר הגיוני אבל זה הגיוני תסכימי/ו שאם לאדם יש ספירת זרע גבוהה ויוצא הכרחי מזה אשכים גדולים, הוא מסוגל להרבות בנשים כי יש לו הרבה מה לפזר ואם לאדם יש "מקור"מצומצם יותר הרי שאין לו הרבה מה להפיץ אז הוא מסתפק בפחות נאמר וזה שכיום הריבוי הוא לא לצורך היתרבות ,זה רק עיניין תרבותי .לא מאפיין פיזי נרכש. פעם זכרים אנושיים בעלי" יכולת "אספו הרמון קטן לצורך היתרבות וכאלו עם "יכולת מופחתת"הסתפקו בהכרח רק באישה אחת להתרבות איתה. וכמו שאנשים מעבירים ויורשים תכונות פיזיות אחרות מהגנים שלהם ויש גנים יותר ופחות דומיננטיים כמו דברים אחרים,אז גם המאפיין הפיזי הזה לצורותיו הושונת עובר הלאה,כולל המאפיין הפסיכולוגי של להרבות או לא להרבות ,בנשים וכמובן שלכל כלל יש יוצא מהכלל. |
|