סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

Orly's Fetish Parties - FETISH DOLLS NIGHT - יום שישי 16.11

לא סתם עוד עבד
לפני 13 שנים • 14 בנוב׳ 2012
לא סתם עוד עבד • 14 בנוב׳ 2012
וגם אני מזכיר ששווה הפעם במיוחד להשקיע בלבוש מיוחד וסקסי, כי יחולקו 3 כרטיסי כניסה חינם לחגיגת העשור של הדאנג'ן ב-22 בנובמבר.
המ' ש
המ' ש • 14 בנוב׳ 2012
נא לרשום אותי פלוס 2
תודה
לא דופקת חשבון לא דופקת חשבון​(שולטת)
לא סתם עוד עבד כתב/ה:
וגם אני מזכיר ששווה הפעם במיוחד להשקיע בלבוש מיוחד וסקסי, כי יחולקו 3 כרטיסי כניסה חינם לחגיגת העשור של הדאנג'ן ב-22 בנובמבר.

בטוח אני אקבל אחד מהשלושה cheerleader.gif cheerleader.gif cheerleader.gif cheerleader.gif
אורלי אורלי​(שולטת)
לפני 13 שנים • 15 בנוב׳ 2012
אורלי​(שולטת) • 15 בנוב׳ 2012
תושבי הדרום היקרים, בהצגת תעודת זהות בכניסה, מחכה לכם אצלנו כניסה בחינם flowers2.gif
לפני 13 שנים • 15 בנוב׳ 2012
אורלי כתב/ה:
תושבי הדרום היקרים, בהצגת תעודת זהות בכניסה, מחכה לכם אצלנו כניסה בחינם flowers2.gif

אהובה איזה תותחית אין עליך....

איזה כיף זה מחררררררררררררררר..... cheerleader.gif cheerleader.gif cheerleader.gif
I'm God I'm God
לפני 13 שנים • 16 בנוב׳ 2012

מגניב

I'm God • 16 בנוב׳ 2012
אורלי כתב/ה:

אבל מה עם נפגעי הטראומה מאזור השפלה והמרכז ???

Re: מגניב

קאלי כתב/ה:
אורלי כתב/ה:

גם אני מהמרכז אצלנו זרקו 2 או שלוש טילים אצלהם זה מעל 300 טילים תושבי המרכז אתם תקבלו נשיקה בכניסה ממני....icon_smile.gif
I'm God I'm God

Re: מגניב

I'm God • 16 בנוב׳ 2012
לא דופקת חשבון כתב/ה:
קאלי כתב/ה:
אורלי כתב/ה:

גם אני מהמרכז אצלנו זרקו 2 או שלוש טילים אצלהם זה מעל 300 טילים תושבי המרכז אתם תקבלו נשיקה בכניסה ממני....icon_smile.gif

אויי ....את זה אני הולכת לגבות !!