סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אופנה חדשה?

Master_Abra_Kadabra​(שולט)
לפני 20 שנים • 14 בפבר׳ 2004
Master_Abra_Kadabra​(שולט) • 14 בפבר׳ 2004
וזה נכון שזה אמור להופיע רק בראשי תיבות או באות הראשונה.
לשים את השם המלא זו בהחלט טעות נפוצה שכדאי להיפטר ממנה.
אליאס​(אחרת)

אם אני מבינה נכון, אברה.

אליאס​(אחרת) • 14 בפבר׳ 2004
גם השולט בדרך הזאת מצהיר שהוא שייך לנשלט, נכון?
אני חייבת להקשות, ההצהרה הופכת את הקשר למונוגמי? לשולט/ת מותר ולסאב אסור? אם כן, היכן השיוויון, אם לא - היכן יחסי הכוחות?

ואל תדבר על טבעות, פויה!
זיקית

אליאס יקירתי..

זיקית • 14 בפבר׳ 2004
אני גם תהיתי על העניין הזה. אני יודעת שהוא מקובל..אבל בעיני הוא קצת, אפעס, מטופש.
שולט לא שייך לנשלט. זה ההיפך. ואם יש מחוייבות אמיתית בין שני אנשים, כל עניין הקולרים הוא באמת רק עניין של סטייטמנט.
(וזו גם הסיבה שאני לא טורחת לרשום את השמות של האנשים שאני מחוייבת להם צמוד לניק שלי).
icon_smile.gif

icon_twisted.gif
אליאס​(אחרת)

זיקית, מזל שאת קיימת.

אחרת הייתי חושבת שאני לבד בנושא, שוב משחקת את ענין הדווקא. מתה עליך. kiss.gif

Re: אם אני מבינה נכון, אברה.

אליאס כתב/ה:
גם השולט בדרך הזאת מצהיר שהוא שייך לנשלט, נכון?
אני חייבת להקשות, ההצהרה הופכת את הקשר למונוגמי? לשולט/ת מותר ולסאב אסור? אם כן, היכן השיוויון, אם לא - היכן יחסי הכוחות?

!

ישנם שני סוגי קילור.

{X}
[ ]
אליאס​(אחרת)

אברה, איפה ההמשך?

אני יודעת שהקולר הראשון {X} מסמן נשלט, ואני מהמרת שהקולר השני [Y] אמור לסמן שולט. אם כך, מן הראוי שכל השולטים המתקשטים בקולר שישימו לבם את ההבדל, לא?

ועדין, לא נענתי על שאלותיי. אין לי כוח לחזור עליהן, הן שם למעלה.

Re: אופנה חדשה?

אליאס כתב/ה:
למה, למה אף פעם לא מעדכנים אותי שהנה שוב אופנה חדשה, הבון-טון הקודם חלף ותפס את מקומו אחד חדש?

עכשיו, שהשולטים היקרים אלה שהחליטו לקלר את עצמם בשמות הסאבים/ות שלהם יתייצבו פה ויסבירו, למה לעזאזל זה טוב ומי המציא את המשחק המטופש החדש הזה?

אחרונה להתעדכן תמיד. שיט. icon_rolleyes.gif

אבל הן נענו בחלקן!
icon_smile.gif
1)לא חדש
2) זה טוב/ לא טוב כי זה מנהג
3)מי המציא? אפ'חד לא יודע.
מי המציא את החומוס?
ומה זה משנה?
icon_surprised.gif
red-cell​(מזוכיסט)
red-cell​(מזוכיסט) • 14 בפבר׳ 2004
אני חושב שאברא ענה על כל השאלות

הקילור ההדדי הזה הוא ישן ומקובל בכל העולם, בכלוב הוא אכן תופעה חדשה, אבל הכלוב הוא לא חלוץ הבדסמ בעולם, נכון? מי המציא את זה? אברא ענה נכון, אפ'חד לא יודע וגם זה לא ממש חשוב.

לגבי החשיבות או הטיפשות של הקילור, זה תלוי בעיני המתבונן זה יכול להיות מאוד אידיוטי אם מתיחסים לזה כמו פה, כשקולרים עולים ויורדים כל יומיים וזה יכול להיות סמל ליחסים עמוקים בין השולט והנשלט. כמו שהנשלט גאה להיות שייך לשולט שלו כך השולט גאה על הנשלט שלו, כשהיחסים הם כאלו מתוך כבוד הדדי ולא מתוך זלזול במין האחר זה אפילו יכול להיות נפלא.
Tame
Tame • 14 בפבר׳ 2004
וגם אם לא וזו תופעה חדשה,
לפעמים יש מקום לחידושים, דברים לא צריכים לקפוא ולהיות בלתי משתנים. הדברים היחידים שהם בלתי משתנים הם דברים מתים.

ובכלל, לדעתי אם אדון רוצה להכריז על כך שהוא עם שפחה ע"י הוספת הניק שלה (אות אחת, כולו, כינוי חיבה שלו אליה או כל דבר אחר שימצא לנכון) לא צריכה להיות לו מגבלה, הוא הרי האדון.
אני לא חושב שיש תוקף ממשי לחוקים שכאלה.. אז מה עם בחו"ל משתמשים באות גדולה? אז מה אם רוב השולטים בארץ לא "מקלרים" את עצמם לסאבים שלהם... תמיד יש חשיבות לאינדבידואליות ולחשיבה יצירתית ומקורית (וגם לשבירת מוסכמות).

העניין הזה הוא קוסמטי, אבל גם לקוסמטיקה יש חשיבות.
אליאס​(אחרת)
red-cell כתב/ה:
לגבי החשיבות או הטיפשות של הקילור, זה תלוי בעיני המתבונן זה יכול להיות מאוד אידיוטי אם מתיחסים לזה כמו פה,

רק על זה שאתה גונב לי מלים מהפה מגיע לך icon_spank.gif וגם icon_chickkiss.gif

צדיק אתה.