בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

עזרו לי, בבקשה!!!!!

Master_Abra_Kadabra​(שולט)
לפני 20 שנים • 1 במרץ 2004
Master_Abra_Kadabra​(שולט) • 1 במרץ 2004
לדעתי (בלי שצץ של זלזול) פסיכולוג יעלה המון כסף, יקח המון זמן והתוצאות לא ברורות.
סרוגייט נשית לא רק תעזור לך למצוא את המיניות אלא גם תתעסק בכל מה שקשור לתקשורת.
חוץ מזה שזה נראה לי הרבה יותר כייף!
icon_smile.gif
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)

על דברים חשובים שווה לחזור פעמיים:)

על דברים חשובים שווה לחזור פעמייםicon_smile.gif
זאלופון כתב/ה:
יש עוד כמוך, גם מהמין הנשי. חפש אותן.
בהצלחה.
loren
loren • 1 במרץ 2004
Master_Abra_Kadabra כתב/ה:
לדעתי (בלי שצץ של זלזול) פסיכולוג יעלה המון כסף, יקח המון זמן והתוצאות לא ברורות.
סרוגייט נשית לא רק תעזור לך למצוא את המיניות אלא גם תתעסק בכל מה שקשור לתקשורת.
חוץ מזה שזה נראה לי הרבה יותר כייף!
icon_smile.gif

אברא- אני מבינה את ההתלהבות שלך מסרוגייט - אבל מה הוא יעשה איתה בדיוק- הוא לא מגיע לזקפה מול בחורה ערומה כך סתם. סרוגייט לא מודרכת מקצועית להתמודד מול כזו בעיה. מה היא תעשה בדיוק? תתחיל להצליף בו בשוט כדי לגרום לו לזקפה?
ג'ון כמובן מוזמן לחפש לו את המתאימה לו- אבל עד שזה יקרה, ומן הסתם זה לא יקרה מחר- הוא חווה מצוקה אמיתית שרואים אותה. אני חושבת שהוא צריך לתקוף את הבעיה משני כיוונים- גם לחפש לו מתאימה וגם לפנות לפסיכולוג- והיה אם ימצא אושר בחיקה של איזו גברת אולי הוא יחליט לוותר על שירותי הפסיכולוג. לא מצא והוא מרגיש רע עם עצמו הוא יכול להמשיך בדרך הטיפולית.
הקטע כאן הוא לא אם זה נורמלי או לא. הקטע כאן שהחוויה האישית של ג'ון מול כל הקטע זה סבל
ומצוקה. ואת זה הוא צריך לפתור.
רחפנית-הדומית המרחפת​(שולטת)
[b]אמממממממממ.........

תסלחו לי, אבל, לילד עומד 4 שעות מסאדו ואתם שולחים אותו לסקסולוג????
(כמה היו מוכנים להתחלף איתו הא!!! icon_razz.gif )

כמה נשלטים יכולים לומר בכנות, כמו הילד הזה, שהם לא מסוגלים לעשות סקס רגיל יותר אה??
נאן-כולם מהנהנים בשקט בראש למראה מילותיו, אבל שולחים אותו לסקסולוג, סיירוגייט-what ever........

בוא אומר לך משו פשוט ילד, במקום שזה יציק לך כל כך, אולי תנסה להתחבר לזה ולהיות שלם עם זה???

אין לי שמץ בן כמה אתה, למרות שחושדת שמאוד צעיר, אך עדיין עצתי לך, לך עם מה שעושה לך טוב, וכמו שזלאפי אמר לפני-אני בטוחה שתמצא מספיק בנות שמתחברות לזה כמוך.

לדעתי, פסיכולוג או סקסולוג הרבה לא יעזרו לך בזה, רק יבלבלו אותך יותר.

רחפנית-הדומית המרחפת.
kamor​(נשלט)
kamor​(נשלט) • 1 במרץ 2004
לא מסכים איתך רחפנית בכלל.

מה את ממליצה לבחור ? תהיה שלם עם עצמך ?

האם את היית מוכנה לוותר על יחסי מין רגילים ? האם את היית מוכנה לקיים מגע מיני עם מישהו שתצטרכי להצליף בו בכדי שיוכל לחדור אליך ?

האם את היית מוכנה לוותר על האהבה ( שאין מה לעשות חלק חשוב ממנה זה להרגיש אחד את השני נטו ) ולוותר על הרומנטיקה ? .

לא חשוב מה תשובתך , אני לא הייתי מוכן וקשה לי להאמין שהרוב פה מוכן .

וברור לפי ההודעה שלו שהבחור לא רוצה לוותר על זה .

אם אתה לא מרוצה מזה ,אל תחייה עם זה , טפל בזה .
אם זה לא מפריע לך ואתה שלם עם זה , מצויין .

.
רחפנית-הדומית המרחפת​(שולטת)
קאמור...........

אולי הייתי צריכה להבהיר את עצמי בתשובתי - הכל נאמר בציניות, אך חשבתי שיבינו את ההומור מאחורי תשובתי.

לא נורא, אך דבר אחד התכוונתי אמיתי-שפסיכולוג לא יפתור לו ת'בעייה.

לילה עם חיוך.

רחפנית.
kamor​(נשלט)
kamor​(נשלט) • 1 במרץ 2004
סליחה רחפנית .

אני אשם בכך שלא הבנתי את דבריך .

קורה לפעמים icon_wink.gif

.
loren
לפני 20 שנים • 2 במרץ 2004
loren • 2 במרץ 2004
[quote="רחפנית-הדומית המרחפת"][b]אמממממממממ.........

תסלחו לי, אבל, לילד עומד 4 שעות מסאדו ואתם שולחים אותו לסקסולוג????
(כמה היו מוכנים להתחלף איתו הא!!! icon_razz.gif )

כמה נשלטים יכולים לומר בכנות, כמו הילד הזה, שהם לא מסוגלים לעשות סקס רגיל יותר אה??
נאן-כולם מהנהנים בשקט בראש למראה מילותיו, אבל שולחים אותו לסקסולוג, סיירוגייט-what ever........

בוא אומר לך משו פשוט ילד, במקום שזה יציק לך כל כך, אולי תנסה להתחבר לזה ולהיות שלם עם זה???

אין לי שמץ בן כמה אתה, למרות שחושדת שמאוד צעיר, אך עדיין עצתי לך, לך עם מה שעושה לך טוב, וכמו שזלאפי אמר לפני-אני בטוחה שתמצא מספיק בנות שמתחברות לזה כמוך.

לנשלטים שיכולים להגיד שהם לא מסוגלים לעשות סקס רגיל- אין בעיה- הם חשים שלמים ומאושרים עם עצמם.. ג'ון מן הסתם לא התחבר שלשום לרשת, אתמול גילה את הסאדו, והיום הופתע למצוא את הכלוב. הוא הסתובב פה ושם, ואולי כן ניסה.
אם תקשיבי טוב- תראי איזו חתיכת זעקה הוא שם כאן. אנשים מאמינים יותר למה שהם מרגישים ופחות למה שהם חושבים. אנחנו יכולים להגיד לו מהיום עד מחר תיהיה שלם, זה מה שאתה, תתחבר לעצמך- אבל כל עוד ג'ון ירגיש אומלל מול עצמו בהרגשה הפנימית שלו גם עוד מליון עצות בנוסח הזה לא יועילו. הרי במחשבה הוא מבין שבפורום הזה יושבים אנשים שאוהבים בדיוק את מה שהוא אוהב וזה לא עוזר לו מול עצמו.
פסיכולוג זו לא קללה. מי לא שמע על אותם אנשים שנמשכים אל בני מינם וכואבים על כך ומתייסרים? ואחרי שהגיעו לפסיכולוג, הפסיכולוג עזר להם לקבל את עצמם כמו שהם ולצאת מחוזקים ושלמים? למה שזה לא יקרה כאן? למה כי זה בדסמ? הפסיכולוגים ממזמן כבר לא מרימים גבה נוכח הסטיה החביבה שלנו וגם לא לנוכח סטיות אחרות. פסיכולוג לא עושה נו נו נו וגם לא מנסה להחזיר ל"דרך הישר" הוא יכול לעזור לך להבין למה אתה כמו שאתה (הבנה היא תחילתה של קבלה בעיקר כשאדם חווה סבל) וללמוד לקבל את עצמך וללכת עם ראש זקוף במקום ללכת כפוף עם כתפיים שמוטות.

אני אישית חושבת שזה הכי יעיל. אבל לא משנה במה תבחר ג'ון- מה שחשוב זה שהדרך שתלך בה תוביל אותך לקבלה שלך ולשלמות שלך ולכך שתרגיש מאושר בתוך העור של עצמך בלי לגזור על עצמך בדידות.
Master_Abra_Kadabra​(שולט) • 2 במרץ 2004
loren כתב/ה:
[quote="Master_Abra_Kadabra"
icon_smile.gif

אברא- אני מבינה את ההתלהבות שלך מסרוגייט - אבל מה הוא יעשה איתה בדיוק- הוא לא מגיע לזקפה מול בחורה ערומה כך סתם. סרוגייט לא מודרכת מקצועית להתמודד מול כזו בעיה. מה היא תעשה בדיוק? תתחיל להצליף בו בשוט כדי לגרום לו לזקפה?
ג'ון כמובן מוזמן לחפש לו את המתאימה לו- אבל עד שזה יקרה, ומן הסתם זה לא יקרה מחר- הוא חווה מצוקה אמיתית שרואים אותה. אני חושבת שהוא צריך לתקוף את הבעיה משני כיוונים- גם לחפש לו מתאימה וגם לפנות לפסיכולוג- והיה אם ימצא אושר בחיקה של איזו גברת אולי הוא יחליט לוותר על שירותי הפסיכולוג. לא מצא והוא מרגיש רע עם עצמו הוא יכול להמשיך בדרך הטיפולית.
הקטע כאן הוא לא אם זה נורמלי או לא. הקטע כאן שהחוויה האישית של ג'ון מול כל הקטע זה סבל
ומצוקה. ואת זה הוא צריך לפתור.[/quote]

זה בדיוק העניין, לורן.
אני "מתלהב" עלק מהרעיון של סארוגייט דווקא בגלל שאחת כזאת, ומהמקצועיות שבהן,בדיוק תדע מה לעשות בשביל להביא אותו למצב של גרוי בלי שוטים ושאר מיני אביזרים של בדסמ.
וכן, היא אמורה להיות מודרכת בדיוק לזה.אני גם לא הזכרתי את המילה "נורמאלי" אפילו פעם אחת פשוט כי אני לא מוצא אותה רלוואנטית לא לפוסט הזה, לא לפורום הזה, ולא לחיים בככל.
סארוגייט טובה אמורה להיות לתפקד כתחליף לבת-זוג , מין מסלול אימונים לתקשורת נפשית וגופנית.ובגלל זה היא גם עדיפה על פסיכולוג שיושיב את ג'ון על הספה וירשום רישומים בפינקסו.
Master_Abra_Kadabra​(שולט) • 2 במרץ 2004
ובקשר לתגובתה של רחפנית האהובה - אני מסכים עם כמה דברים, ובעיקר עם ההשלמה וההליכה עם מה שיש לך. אם כמה ביקורים (לא מועילים ולא מזיקים) אצל פסיכולוג שיאמר לו כי יש המון אנשים כמוהו יעודדו אותו, סחטיין.
icon_smile.gif
אבל הרי זה ברור שאין כאן רק הפחד מה"סטייה" כמו הרצון לתפקד מינית באורח ונילי כשהוא רוצה, קרי שליטה במצב.