סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שולטים נשואים- איך זה שיש ככ הרבה מה להציע- אך נשואים?

איןשם
לפני 9 שנים • 28 ביוני 2015

Re: רק על עצמי יכולתי להעיד

איןשם • 28 ביוני 2015
אם אני אפסיק לאהוב את בת זוגתי אז אני אפרד מבת זוגתי - וזה לא בגלל שמישהי אחרת הגיע זה בגלל שאפסיק לאהוב אותה. וזה שאני אתאהב במישהי אחרת לא צריך לשנות את האהבה שלי לאדם אחר.
מותר לי לאהוב מספר אנשים במקביל - ואין שום סיבה הגיונית שאהבה לבן אדם בודד תמנע את האהבה לבן אדם אחר - זה פשוט לא הגיוני - ועצוב לי שאנשים חושבים ככה ביום יום.

תחשבי על מה שאת מתארת: אני אפגוש מישהי - אתאהב מעל הראש - ואחליט פתאום שאני לא אוהב את בת זוגתי (כי כמובן יש חדשה במקומה) ואפרד ממנה לשם האהבה? זה נשמע יותר כמו טלנובלה מאשר משהו שבן אנוש רציונאלי יחשוב עליו.[/quote]

אני מאמינה שאנו לא פוגשים אנשים סתם- כלומר גם כל מי שפה- כי היה קשר בגלגול קודם/ לצורך תיקון. א י גם מאמינה בהתפתחות שלנו- וככל שמתפתחים מזדמנים האנשים שנועדו לתהליך- עבור שני הצדדים. בהחלט יכול להיות אדם שאוהב שתיים או יותר- אבל אם תבוא אחת שתגרום לך בגלל מה שהיא לתובנות עמוקות לגב חייך- ותדע שתם פרק עם אישתך המדהימה. התוכל לשקר לה ולומר שהיא מעל הכל, תוכל לשקר לעצמך בדרך לגילויים מרתקים על עולם שלם שנפתח בפניך? תוכל לאהוב פחות (לא מדברת על תשוקה)?
זה כמו שיש לך חבר מתקופת לימודים שהיה הכי טוב, אבל כשתפגוש אותו כעבור שנים- תראה שהוא נשאר במקום ואתה בפאזה אחרת?
ברור לי שזה לא מקומך- אך בכל זאת- גירושין יקרים/ פחד מהלא נודע/ רצון לא לפגוע באישתך החוקית יעצרו אותך?
פור גוד
פור גוד • 28 ביוני 2015
איןשם החיננית. את כותבת בכרטיס שלך שסוף-סוף "תפסת אומץ ונרשמת לכלוב", ואני רוצה לברך אותך על כך בברכות חמות ולבביות.
השאמאנים האינדיאנים ביערות-הגשם אוהבים לומר ש"הטבע אוהב אומץ". ואיך הוא מראה לנו את זה לדעתם? הם אומרים שכאשר אנחנו ניגשים אל החיים באומץ, הוא מסיר מעל דרכנו מכשולים.
ולכן, אל תחטפי לנו פתאום ת'פחד ( אחרי שתפסת כבר ת'אומץ ) מכך שיש פה גם גברים נשואים רבים כחול אשר על שפת הים. מה איכפת לך מכול זה? (:
איןשם
איןשם • 28 ביוני 2015
השאמאנים האינדיאנים ביערות-הגשם אוהבים לומר ש"הטבע אוהב אומץ". ואיך הוא מראה לנו את זה לדעתם? הם אומרים שכאשר אנחנו ניגשים אל החיים באומץ, הוא מסיר מעל דרכנו מכשולים.
ולכן, אל תחטפי לנו פתאום ת'פחד ( אחרי שתפסת כבר ת'אומץ ) מכך שיש פה גם גברים נשואים רבים כחול אשר על שפת הים. מה איכפת לך מכול זה? (:[/quote]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מתוק ומשעשע- וגם נעים לקרוא אותך.
האומץ היה לאפשר לי לפגוש אותי- במקרה זה היה בכלוב.
ואיןשם- כי עדיין את את כל התשובות. את ציר הידיעה מי ומה אני רוצה, יכולה, מעדיפה...
kaly

kaly • 28 ביוני 2015
BelGoat כתב/ה:
אני תמיד נדהם מהמחשבה הזו שנישואין עדיין נראה קדוש לרוב האנשים ומעבר לכך שסקס מחוץ לחיי הנישואין בהכרח גורם לשבירה של הנישואין

נישואין (או כל צורה אחרת של זוגיות) באים למלא חסכים מסויימים כגון - בן אדם לישון איתו, בן אדם לעבור איתו את הצרות שלך, בן אדם לגדל איתו ילדים, בן אדם לקיים משק בית איתו.

מספר רב של דברים ניתן לעשות במקביל לחיי הזוגיות הזו, לדוגמא חברים של אחד מבני הזוג, תחומי עניין, חוגים ועוד - כלומר מדוע פתאום שזוג מתחתן אין יותר התייחסות לאחד מבני הזוג כבודד אלא לזוג כמכלול אחד שלא נפרד?

אני חושב שגם נשואים (ובהכרח גם נשואות) לא יכולים לקבל בחיי הזוגיות שלהן את כל הרצונות והמאווים שהם רוצים לחוות בחיי היום יום, וסקס יכול בהחלט להיות אחד מהנושאים הללו.

וספציפית אלי: כן! זוגתי לא יכולה לספק לי את ה"סטיות" שלי בחדרי המיטות, בדיוק כמו שהיא לא יכולה להשתתף באהבה שלי למשחקי מחשב או סדרות יפניות וכו' וכו'.
כלומר אני מחפש אנשים מחוץ לזוגיות שלי שיכולים לחוות איתי חוויות שונות ומשונות - סקס וסקס בידיאסאמי זה רק חלק קטן מהחוויות שאני חווה ללא בת זוגתי.
(שלא תביני לא נכון אני לא מחפש ולעולם לא אחפש מחליפה לזוגתי - רק השלמה לדברים שאנחנו לא יכולים לעשות ביחד)

אני כמעט נדהמת מהתעוזה שלך לרשום דברים כאלה ולחשוב שהם לגיטימים.
אתה בחרת להתחייב. כשעמדת מתחת לחופה לצורך עניין הנישואין- התחייבת! להיות נאמן. לתת את כולך לתוך הנישואין.לכבד את האישה שאיתך.

אם אישתך יודעת ונותנת את ברכתה במודעות מלאה למה שאתה עושה מחוצ למערכת הנישואין- אחלה.
אם לא.... אתה שקרן ורמאי ונוכל ועוד שלל מילים שאומרות את אותו הדבר. לא משנה איך תנסה ליפות את האמת שלך- היא שקר אחד גדול.

כשאתה מבצע התחייבות, כל התחייבות. אתה לוקח בחשבון מה יתרונות ומה חסרונות העסקה.
לקחת אישה שיהיה מי שיכבס/ינקה/יבשל/יביא ילדים ואת השאר תיקח מחוצ לבית??? חוצפה!

מעניין אם היית מגלה שלאישתך יש שולט, כי היא לא מקבלת ממך את מה שהיא חושבת שאתה לא יכול לתת לה, אני בטוחה שהיית מקבל את זה בהבנה ובפרגון מלא, אפילו עם קצת רגשי אשם שלא יכולת לתת לה מה שהיא צריכה, להצדיק את המעשים שלה.

דו פרצופיות, נוכלות לשמה.

אנשים נשואים שמחפשים מחוצ לבית הרפתקאות כי משעמם להם, כי הם לא יעיזו להגיד לאישה שלהם בבית לחכות להם על 4 או שהם מתים ללקק את כפות הרגליים שלה, כי הם סתם חרמנים או כי הם כבר לא אוהבים/נמשכים לאישה שאיתם.

ת ת ג ר ש ו !!!!!!!!!!

או שלפחות תשלטו על עצמכם ותשמרו את הזין שלכם סגור בתחתונים מחוצ לבית.
James Bondage​(מתחלף)
James Bondage​(מתחלף) • 28 ביוני 2015
קודם כל, אני רוצה להחזיר לפורגוד את הנוצות שאינן שלי שהוא מהדר אותי בהן. אני לא מומחה לגירושין. אני לא מומחה לכלום, לצורך העניין. אויל משריש, אם כבר.

מה שכן, בערך 50% מבריתות הנישואים באזור תל-אביב סופן להתפרק, אפילו שזה עסק יקר, הרבה אנשים עושים את זה. ומעבר לזה שזה יקר בכסף, זה יקר בדברים אחרים שיקרים אפילו יותר מכסף - נגיד, אבות לילדים עד גיל 6 מפסידים בארץ אוטומטית (כמעט לחלוטין) את המשמורת לטובת האם במקרה של חוסר הסכמה; חפשו בגוגל "חזקת הגיל הרך" אם אתם לא מכירים; וגם בגילאים מתקדמים יותר, יש העדפה משמעותית למשמורת אם. יש אבות שזה אחלה מבחינתם - "ברוך שפטרנו" וכו'. אבל הפלא ופלא, יש כאלה שרוצים להמשיך לגדל את ילדיהם, - אז גירושים או פרידה מכל סוג שהוא עשויה להיות מחיר כבד מדי.

וחוץ מזה, אני לא מכיר סטטיסטיקה כזאת - וגם לא בטוח שיש - אבל מהמקרים שאני מכיר, אני מסיק שרוב הגברים הנשואים-שמחפשים-משהו-לא-עם-האשה הם כאלה שמונוגמיות ארוכת טווח לא מתאימה להם. או שהם לא מסתפקים באישה אחת, או שהם משתעממים ממנה מהר. ואם כבר יש להם בסיס איתן (בת זוג שנוח איתה, שמתאים לגדל איתה ילדים, שכבר יש איתה ילדים / בסיס כלכלי וכו'), אז ממש אין סיבה לפרק את החבילה רק בשביל עוד קצת סקס מהצד. אני מכיר גם איזו אישה או שתיים כאלה - אבל ככלל, התיאור הזה על סמך התצפית שלי מתאים יותר לגברים מאשר לנשים. האם בן/בת הזוג יודע?

יש נשים שמכל מני סיבות מתאים להן שהבעל קצת מתפרפר, ואולי אפילו מעודדות אותו. יש נשים שקל להם להבליג על זה אפילו שהבעל לא מספר להן (רובן הגדול יודעות ומעלימות עין, אני חושב). ויש כאלה שהגילוי יחריב את עולמן. האמור תקף גם בכוון ההפוך, וגם בקהילת ה- LGBT - אם כי המינונים של כל קבוצה שונים.

ולגבי גלגולים תיקונים וכאלה - איש באמונתו יחיה. אני לא מאמין במטאפיסיקה מהסוג הזה - אני מאמין שרוב האנשים פה מחפשים BDSM ולא תיקונים. אבל חכי עשר דקות, ופור גוד מיד יסביר לך שאני לא מבין מהחיים שלי.
פור גוד

פור גוד • 28 ביוני 2015
BelGoat כתב/ה:
איןשם כתב/ה:
כמו שציינתי גם בפרופיל שלי וגם בעשרות מקומות אחרים: ברור ברור ברור שהיא יודעת!
אני לא עושה דבר מאחורי הגב שלה! היא יודעת ומודעת להכל
כאשר בן זוג עושה דבר מאחורי בן/בת הזוג שלו/ה יש בעיה בסוגיות (בין אם זה מיני, כלכלי, חברתי)
בין בני זוג לא צריך להיות הסתרות ושקרים - זה רק מוביל לכאב ראש ולב ומריבות.

ומה יקרה אם תתאהב? מה אז? האם בכלל תרשה לעצמך? האם תתנתק לתקופה מהכלוב 'עד יעבור זעם'- כלומר האם זה חשש לאבד שליטה?

מישהי מבוגרת שאלה אותי פעם איך אני עדיין אוהב את האקסית וגם את הנוכחית אתה לא יכול לאהוב את שניהן.
שאלתי אותה: איך את אוהבת גם את נכד א' וגם את נכד ב' - איך את אוהבת את שניהם? את לא בוחרת רק אחד?

אם אני אפסיק לאהוב את בת זוגתי אז אני אפרד מבת זוגתי - וזה לא בגלל שמישהי אחרת הגיע זה בגלל שאפסיק לאהוב אותה. וזה שאני אתאהב במישהי אחרת לא צריך לשנות את האהבה שלי לאדם אחר.
מותר לי לאהוב מספר אנשים במקביל - ואין שום סיבה הגיונית שאהבה לבן אדם בודד תמנע את האהבה לבן אדם אחר - זה פשוט לא הגיוני - ועצוב לי שאנשים חושבים ככה ביום יום.

תחשבי על מה שאת מתארת: אני אפגוש מישהי - אתאהב מעל הראש - ואחליט פתאום שאני לא אוהב את בת זוגתי (כי כמובן יש חדשה במקומה) ואפרד ממנה לשם האהבה? זה נשמע יותר כמו טלנובלה מאשר משהו שבן אנוש רציונאלי יחשוב עליו.[/quote]

BelGoat - אהלן
מעניין לי לקרוא את מה שאתה מספר בכנות על חייך. אני גם מסכים עם חלק מהדברים שאתה כותב, אם-כי עבור מרבית האנשים אין דינה של האהבה-הרומנטית כדינם של אהבתם לילדייהם
ורציתי לשאול אותך משהו. האם אתה גם מאפשר לבת-זוגתך את החופש-המוחלט הזה ? או שבמקרה כזה הקנאה הרעילה הייתה מתעוררת בך?
כבר סיפרתי פעם בשרשור אחר על ראיון מעניין עם ג'ון לנון מ-1969 בשיאה של המהפכה-המינית והקומונות והאידיאלים של האהבה-החופשית. ושואלים אותו מה דעתו על כול זה.
והוא עונה כך:
"בתאוריה - זה רעיון יפה. אבל במציאות, בכול פעם שאהבתי באמת, נהייתי מייד גם רכושני וקנאי."

https://www.youtube.com/watch?v=DzhyKn1ThpU
פור גוד
פור גוד • 28 ביוני 2015
ג'יימס - אהלן גם לך (:
אני כאמור, בזכות אי-אילו חוויות שכבר היו לי, בצירוף אי-אילו חזיונות-מופלאים, כבר די סגור על זה שהנשמה שלנו ממשיכה להתגלגל.
רק דע לך, שהבודהיסטים הטיבטיים, והם כרגע המומחים הכי גדולים בעולם לעניין הזה, וכול מי שרוצה לדעת איך למות נכון הולך להתייעץ איתם, מאמינים שלהתגלגל שוב חזרה לעולם שלנו, זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך.
או כמו במילים האחרונות של אדיפוס-המלך בטרילוגייה של סופוקלס: "טוב היה לא-להיוולד מאשר להיוולד."
אבל אני אינני בודהיסט טיבטי פאנאטי בשום מובן, ולא רק שאני לא יכול לחתום לך על כול זה, אני עדיין אומר תודה שהיקום עצר רגע את מהלכו, ואיפשר לי להגיח לאוויר העולם, ולראות את כול היופי הזה. כמה יופי !

וכתבת פשוט נהדר על עניין הגירושין והבגידות וכולי. אמרתי לך, איןשם, הוא המומחה מספר 1 בכלוב לעניינים הללו (:
איןשם

איןשם • 28 ביוני 2015
אנשים נשואים שמחפשים מחוצ לבית הרפתקאות כי משעמם להם, כי הם לא יעיזו להגיד לאישה שלהם בבית לחכות להם על 4 או שהם מתים ללקק את כפות הרגליים שלה, כי הם סתם חרמנים או כי הם כבר לא אוהבים/נמשכים לאישה שאיתם.

ת ת ג ר ש ו !!!!!!!!!!

או שלפחות תשלטו על עצמכם ותשמרו את הזין שלכם סגור בתחתונים מחוצ לבית.[/quote]

קלי, אני מבינה אותך ואני בטוחה שיש כאלה שחושבים שמצאו מנקה/ מטפלת שאין לה מושג בשיט.
אבל היות וגם אני הייתי בצד שלא אהב את חייו וחיפשתי להבין מה קורה- ועשיתי טעויות - אני מבינה שיש גם כאלה שהבגידה היא חוויה של למידה עצמית- שבסופו של דבר תביא לקבלת החלטה לכאן או לכאן.
לי גם קרה שהחלטתי שאני לא פוזלת- עד שקלטתי שאני חוזרת למצב אוטומט בלי טעם לחיים.
והרי אי אפשר לשפוט אף אחד עד שלא היינו בנעליו.
אין ספק שבגידה כואבת באשר היא- אמון הוא מצרך יקר.
ולכן אני מעדיפה פנויים.
תודה על דעתך הכנה/ והבוטה ביופייה (:
איןשם
איןשם • 28 ביוני 2015
יש נשים שמכל מני סיבות מתאים להן שהבעל קצת מתפרפר, ואולי אפילו מעודדות אותו. יש נשים שקל להם להבליג על זה אפילו שהבעל לא מספר להן (רובן הגדול יודעות ומעלימות עין, אני חושב). ויש כאלה שהגילוי יחריב את עולמן. האמור תקף גם בכוון ההפוך, וגם בקהילת ה- LGBT - אם כי המינונים של כל קבוצה שונים.

ולגבי גלגולים תיקונים וכאלה - איש באמונתו יחיה. אני לא מאמין במטאפיסיקה מהסוג הזה - אני מאמין שרוב האנשים פה מחפשים BDSM ולא תיקונים. אבל חכי עשר דקות, ופור גוד מיד יסביר לך שאני לא מבין מהחיים שלי.[/quote]

זה שלנשים מתאים לחיות בשקר- האם אתה היית רוצה לחיות עם אישה כזו? האם אתה מוכן להשתתף במשחק שקרים? לקחת את הסיכון להיות מושא הכעס והעצב שתתעורר ולא תוכל להאשים את עצמה אלא תבחר בך? תוכל לשאת את ההפתעה שיום אחד תקום ותלך כי היא תחווה מיאוס עצמי (והאמן לי זה לא פיקניק).
כמה מקום לשקר עצמי, שקר לאחר- השתתפות בשקר - יש בחיים האלה?
מה כל כך עמוק ונורא בי / בך שמוכנים לחיות כך - או שבעצם לוותר על חיים שלמים?
פור גוד
פור גוד • 28 ביוני 2015
איןשם החיננית. אני רוצה להציג בפנייך בהזדמנות הזו עוד נתון סטטיסטי בעל חשיבות עליונה, עניין של חיים-ומוות ממש, שג'יימס עדיין לא הציג בפנייך.
הידעת שגברים ללא בת-זוג חיים בממוצע ( זה המספר שאני זוכר עכשיו, אבל אפשר לבדוק את זה בגוגל ) כשלוש שנים פחות מגברים שיש להם בת-זוג ?
ובכן במחקר שבדק לאחרונה מהן הסיבות להבדל הזה, התברר שהסיבה המרכזית לכך, שתורמת בערך 90-95 אחוז מהאפקט, היא מאוד פשוטה.
גברים כשהם חולים או לא מרגישים טוב אינם נוטים לרוב ללכת להיבדק אצל רופא. אבל כשיש להם בת-זוג הם הולכים. ומדוע? כי בת-הזוג מנדנדת להם לעשות זאת.

ואשר על כן, אני רוצה לבקש ממך שגם כאשר תתארגני לך על שולט דה-לוקסוס-פנוי ולא נשוי- משהו-מהסרטים, אל תשכחי אף-פעם לנדנד לו ללכת לרופא כשהוא לא מרגיש טוב (: