דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 6 שנים •
15 בינו׳ 2018
בבקשה
לפני 6 שנים •
15 בינו׳ 2018
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 15 בינו׳ 2018
chatrouge כתב/ה: נסיונות חוזרים של החברה לגרום לגברים ובנים להרגיש רע ואשמים בגלל הגבריות שלהם.
טבעונות. חלב סויה. חוסר בדמות אב חזקה. כמה סיבות שיכולתי למצוא בבקשה תגיד שאתה טרול, אני מתחנן. אני לא יכול לחיות בעולם שבו אתה אמיתי. אה כן. שכחת לכתוב מאצ'ואים פרימיטיבים עם דעות חסרות פשר ושחר, שאף אחד לא רוצה להזדהות עם המגדר שלהם |
|
Netrunner(נשלט) |
לפני 6 שנים •
15 בינו׳ 2018
לפני 6 שנים •
15 בינו׳ 2018
Netrunner(נשלט) • 15 בינו׳ 2018
ואם הוא לא טרול, אז שולטים תמיד חייבים איכשהו להצדיק את היותם שולטים בטבעיות של הטבע ולתת תוקף אך ורק לגבריות אחת בה הגבר הוא "החזק".
זה כבר הפעם המיליון שאני רואה את זה קורה (או כמו הפוסט ההוא מפעם שמישהי אחת כתבה: "למה הם רוצים לזיין אותנו"). |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 6 שנים •
16 בינו׳ 2018
לפני 6 שנים •
16 בינו׳ 2018
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 16 בינו׳ 2018
אוקיי, רגע חורג מהנושא ומתייחס אליך, דיפ.
היום, אתה רואה את זה בכל מיני צורות ומעורבת המון פוליטיקה. גברים רוצים לטעון לעליונותם הביולוגית ואילו נשים רוצות לטעון שזה נטו הבניה חברתית. להט"בים רוצים לטעון שהם ביולוגיים, ודתיים שזו הבניה חברתית. פמיניסטיות רוצות לבטל כל הבדל ביולוגי בין נשים וגברים, מלבד אלה שמוכיחים שגברים קקה ונשים גזע העל זה פח שכולם נופלים בו. |
|
israelislave |
לפני 6 שנים •
16 בינו׳ 2018
לפני 6 שנים •
16 בינו׳ 2018
israelislave • 16 בינו׳ 2018
גל שלישי של פמיניזם פוסט מודרני, שונא גברים.
גברים אשמים בהכל רק בגלל שהם גברים. סיסיפיקאציה של בנים עוד בגן, עידוד לכאורה "נאור" להחלפת תפקידים, משחקים נטולי מגדר" שאיכשהו תמיד מייצרים יותר בנים רכות וענוגיות ולא מכונאיות רכב או עובדות בניה. אקדמיה שמבלבלת את העולם כולו בתאוריות מגדר מתועבות שמטרתן, כמו שנאמר ע"י חכמים, לטשטש את ההבדלים הבסיסיים ביותר בין נשים וגברים, זכרים ונקבות. ביטול היצירה האבולוציונית של מבנה התא המשפחתי. חיזוק מעמדן של נשים בעת פירוק התא המשפחתי וכתוצאה מכך העדר דמות אבהית גברית בחייהם של ילדים כפיה חברתית בשם PC פאשיסטי של נורמות מסרסות כמו למשל משפחות חד מיניות. עיסוק אובסיבי ב "אני" חיים מערבים נוחים שמאפשרים הזרמת אנרגיות ליצירה לא חיובית. וכל זה ככה על הבוקר עוד לפני קפה שלישי. |
|
איה74 |
לפני 6 שנים •
16 בינו׳ 2018
לפני 6 שנים •
16 בינו׳ 2018
איה74 • 16 בינו׳ 2018
אני מכונאית רכב (סוג 2)
ועדיין נשלטת. עקבים, ביריות, לק אדום. (לא קשור בכלל לדיון, סתם הייתי חייבת). |
|
chatrouge |
לפני 6 שנים •
16 בינו׳ 2018
לפני 6 שנים •
16 בינו׳ 2018
chatrouge • 16 בינו׳ 2018
מצטער, לא ידעתי שנכנסתי לתיבת תהודה. שרק בה הדעה הגורפת היום בקרב האנשים ה"נאורים" והליברלים נשמעת.
שפשוט להגיד שאני טרול ולתקוף אותי, ולהגיד שאני מאצ'ו ששותה חלבון אחרי אימון ואף אחד לא מזדהה עם המגדר שלי מבטל את הטיעון שלי. וגם לא אמרתי שאני מגדיר את עצמי בתור שולט או בכלל דיברתי על שולט/נשלט וכו. להיות שולט או נשלט זה לא אומר שאתה מבטל את עצמך בתור גבר ומנסה להפוך לאישה. להיות "סיסי" זה כן |
|
Netrunner(נשלט) |
לפני 6 שנים •
16 בינו׳ 2018
לפני 6 שנים •
16 בינו׳ 2018
Netrunner(נשלט) • 16 בינו׳ 2018
תיבת התהודה האמיתית כאן היא כותב הפוסט שהניח הנחת יסוד על סמך משהו שהוא לא כביכול נכון.
אם להיות סיסי ולהתחרמן מיזה מבטל את הגבר שבך אז באותה הפעימה גם להיות נישלט וכנוע. לפי הטיעונים שנתת בעמוד הקודם, חלו תהליכים שדפקו את הזהות של הגבר במאה ה21. אני מסכים שקרו תהליכים כאלו ושהזהות התערערה. אבל אין שום קשר בין זהות הגבר לבין רצונו להיות נישלט או סיסי רחמנא ליצלן. אם הוא היה רוצה להיות אישה, הוא היה מבצע ניתוח לשינוי מין. יש הרבה כניעה והשפלה והחפצה ברצון של מישהו להיות סיסי, עד כדי כך שהוא מאפשר לשולטת שלו "לשלול" אפילו את המראה וההתנהגות הגברית שלו. אבל זה לא אומר שהוא פחות גברי. הצרכים הפאסיביים והכנועים של נישלטים לא מבטלים את הגבר שבהם. שולטים אוהבים למחוק את ההפרדה הזו ולהגיד כמה שהם אלפא ודומיננטיים. אבל ביננו, זה כמו אנשים שכותבים אני חכם בפרופיל. ושנית, זה הכי מסתדר להם בראש עם מה שמחרמן אותם. |
|
עציץ(מתחלף){משוייך} |
לפני 6 שנים •
16 בינו׳ 2018
לפני 6 שנים •
16 בינו׳ 2018
עציץ(מתחלף){משוייך} • 16 בינו׳ 2018
זה לא שפתאום יש יותר
הם תמיד היו מה שכן אולי הם מרגישים עכשיו יותר בנוח לבטא את זה וזה דווקא דבר חיובי |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 6 שנים •
16 בינו׳ 2018
קודם כל, צודק לגבי התקיפה האישית וסליחה
לפני 6 שנים •
16 בינו׳ 2018
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 16 בינו׳ 2018
chatrouge כתב/ה: מצטער, לא ידעתי שנכנסתי לתיבת תהודה. שרק בה הדעה הגורפת היום בקרב האנשים ה"נאורים" והליברלים נשמעת.
שפשוט להגיד שאני טרול ולתקוף אותי, ולהגיד שאני מאצ'ו ששותה חלבון אחרי אימון ואף אחד לא מזדהה עם המגדר שלי מבטל את הטיעון שלי. וגם לא אמרתי שאני מגדיר את עצמי בתור שולט או בכלל דיברתי על שולט/נשלט וכו. להיות שולט או נשלט זה לא אומר שאתה מבטל את עצמך בתור גבר ומנסה להפוך לאישה. להיות "סיסי" זה כן לא הייתי צריך לתקוף אותך ברמה אישית. זה טיעון אד הומינם שאין לו שום ערך. סליחה. אני לא סיסי, ואין לי רצון כזה. אבל אני כן מכיר כאלה, והם לאו דווקא נשיים ביומיום. למעשה, אני מאמין שעלי היית אומר שאני הרבה יותר נשי מהמון סיסיז. אני אפילו מכיר שני שולטים כאלה. מה שאני מרגיש מחויב לתקוף הוא את הדעה שהבעת. מאיפה הבאת את הטיעונים האלה? איזה מחקר תומך בזה? איזה פסיכולוג קליני חתם על זה? סיסיז מפיקים הנאה מינית ממי ומה שהם. יש פה אנשים שמעידים על עצמם שהם מפיקים הנאה מינית מגרימת כאב וקבלת כאב. לעזאזל, חלקנו נהנים מלהיות אסלה לבנאדם אחר. גם זה מחלב סויה? או שלזה נמציא תירוץ אחר? התחממות גלובלית אולי? אין לך, ולא לאף אחד מהמגיבים או לפותח השרשור, נתונים סטטיסטיים על כמה סיסיז יש בכלוב ומה השינוי מיום הקמתו. בלי אלה, אנחנו עוסקים בתחושות בלבד. וכשעל גבי התחושות אתה מוסיף סיבות חסרות בסיס מדעי או קליני, אתה מקבל סלט טוטאלי. שלא לדבר על פוגע באנשים. מי אתה שתגיד לאדם אחר שאבא שלו הפך אותו לסיסי? אני גיי פסיבי, מפיק הנאה מינית כשחודרים אלי. אני לא טבעוני, לא שתיתי חלב סויה, ואבא שלי היה מרביץ לי. ואמנם לא סיסי, אבל בצעירותי אהבתי להתאפר כשאני יוצא לבלות וללבוש חולצות ומכנסיים של חברות שלי. אז איך תסביר אותי? |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני 6 שנים •
16 בינו׳ 2018
לפני 6 שנים •
16 בינו׳ 2018
bondman(נשלט){FLR} • 16 בינו׳ 2018
למיטב הבנתי. משחר ההיסטוריה היו גברים שנמשכו לסיסיות.
לדרך הביטוי הנשית. ולנשיות. היום זה לא יותר מפעם. |
|