בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

לכל הדורשות

בכוח המוח​(שולטת)
לפני 6 שנים • 1 במאי 2018
בכוח המוח​(שולטת) • 1 במאי 2018
אני מציעה לך לא להכנס לסיבות להחלטות של אנשים, כל אחד לוקח את ההחלטות של עצמו. קח גם אתה את ההחלטות של עצמך בעניין הזה. אם אין לך רצון להחשף באופן לא הדדי, אל תסכים לזה. פשוט.
ArchAngel​(שולטת)

Re: לכל הדורשות

ArchAngel​(שולטת) • 1 במאי 2018
Liberal כתב/ה:
בסדר לנושא הבוגדים , הנשואים , והיעני אנשי שב''כ שיש כאן! עדיין הרוב אינו גלוי ואינו הדדי. ולדעתי זו הגזמה לגבי הסטוקינג על נשים.. זו טעות שמתמייר להיות הצד הנפגע!
למה מישהו יחפש אחריך לצורך העניין בפייסבוק או באינסטגרם, אתנצל על הנוסח הוא לא מופנה עליך אישית אבל מי את בכלל שמישהו ישיקיע בזמנו בשביל לחפש אחריך?
זה סתם לעוף על עצמך...
ולמה שהקריירה שלי תפגע ממה שאני "אוהב במיטה" איך זה קושר אחד את השני? למה אנחנו סוטים? אנחנו עברייני מין? לא!!! אנחנו אוהבים שליטה כמו שמישהו אחר אוהב לזין את אישתו שהיא על 4 בדוגי. אין בזה דבר פסול

למי שיש מספיק חוסר חיים לשלוח 20 הודעות בדקה לבחורה ולעשות את זה על בסיס יומי במשך שבועות, יש לו מספיק חוסר חיים גם לעקוב אחריה קצת ברשתות החברתיות, במיוחד אם זה קלי-קלות, ולא ידרוש שום תחכום כי התמונה האישית שלה מונחת בפניו כמו על מגש של כסף.
וזה לא קורה כי אני או כל אחת אחרת פה מיוחדות אלא כי לאותו אדם יש תחושת entitlement והוא חושב שפשוט מגיע לו לקבל סשן מנשים כי הוא חרמן וקבע ככה.
תקום האישה בכלוב שלא היה לה לפחות "כוכב" קבוע אחד באינבוקס, שלא משנה מה היא עשתה הוא המשיך להציק עד שנאלצה לחסום, ולעיתים גם אז הוא המשיך להתחכם ולפתוח פרופילים נוספים עד שהרים ידיים. רק תתאר איזה מסוכן זה היה אם הוא היה יודע מי היא וההצקות האלו לא היו מסתכמות בטקסטים שלא באמת מפריעים לשגרת היום-יום כמו הדברים שאתאר עוד מעט.
אתה חדש באתר הזה, עוד לא ראית כלום, ואולי בגלל זה קשה לך לתאר שאנשים מסוגלים להגיע לכזו רמה של סטוקינג, אוססיביות נביזיות וחוסר חיים. אבל אני כאן מ 2012 והספקתי לקרוא כאן מספיק שיט שחשבתי שקורה רק בסרטי פעולה-קומיים-טרגיים-סוג ז'. למשל, לפני שנה מישהי כתבה בבלוג על איזה בחור אחד שחיכה לה בחדר מדרגות ולא הרפה ממנה בבקשות (ז"א הטרדות) "שתלוט עליו" ברגע כשהיא חזרה הביתה *עם הילד שלה(!!!!)*, ולפני יותר זמן נכתב על דביל אחר שגילה איפה מישהי עובדת והופיע שם בלי הזמנה והכריז מול העמיתים שהיא הנשלטת שלו (מבחינתו, כי היא פאקינג לא החליפה איתו מילה)... מה פאקינג עבר להם בראש? הם חשבו שזה יכבוש את ליבן והן יעשו איתם סשן מיד במקום ומול כולם כמו בסרט פורנו שהם חיים בו?!
כמו שאתה רואה, זה אנשים שהגיון לא מחובר להם לראש, וזה בדיוק למה לא צריך לסמוך על שיקול הדעת שלהם ולהאמין שיכבדו את הפרטיות שלך רק בגלל שבאופן אישי אתה מתנהג אחרת. כשהתמונה שלך חשופה לכולם, בין כל הנורמלים יהיו כמה חולי נפש, וכל מה שדרוש זה חולה נפש אחד בשביל להפוך את החיים שלך לגיהנום.

ולמה שהקריירה שלך תפגע ממה שאתה אוהב במיטה? או ליתר דיוק, מה שאתה מחצין שאתה אוהב במיטה? אמנם זה לא פלילי, אבל יש מקצועות שבהם ההחצנה הזו יכולה להיחשב עבירה אתית. שנית, גם במקצועות בלי תקנון אתי פורמלי, יש תקנון חברתי לא כתוב, והוא סטיגמטי לאללה.
זה שמבחינתך (וגם מבחינתי ומבחינת רוב חברי הקהילה, אגב) האקטים המיניים שלך לא מאפיינים אותך כאדם, לא אומר שגם האנשים מבחוץ חושבים כך. ואמור להיות לך אכפת מה הם חושבים כשהם הרוב, כי הרוב הוא הקובע גם אם הוא לא צודק.
הסמכות שלך בתור דמות חינוכית או ניהולית/פיקודית מתערערת כשהכפופים לך מודעים לחיי המין שלך, ובטח שבטח כשחיי המין האלו הם לא סטנדרטיים ובטח שסופר בטח אם אתה נהנה בהם ממשהו שנחשב משפיל.
גם בתוך קבוצת השווים, בין העמיתים, יכולים ללעוג לך בצורה שממש תשבש לך את השגרה, אם נפלת על סביבה עבודה לא ליברלית. ואנחנו בישראל, אז רוב מקומות העבודה, לא משנה כמה יתיימרו, אינם ליברלים דיים כי הם בקושי יכולים לעכל את זה שיש עובד הומו במשרד, אז תתאר מה זה יהיה עבורם לעכל בדס"מי שהם שמעו על כל הפנטזיות שלו וראו תמונות שלו שלא השאירו שום מקום לדמיון. לא כולם יכולים להתמודד עם המחיר החברתי הזה, וזה לא הוגן לשפוט אותם ולהחליט עבורם בכזה ביטחון מופרז ולא מבוסס שהם פשוט צריכים להתגאות בעצמם כאילו שזה סרט הוליוודי ואז כולם יכבדו אותם בחזרה אם יפגינו מספיק ביטחון. זה לא עובד ככה.
עוץ הגדול​(נשלט)
עוץ הגדול​(נשלט) • 1 במאי 2018
שלא תבין לא נכון, התופעה הזו מעצבנת בטירוף אבל עדיין ההחלטה שלך.

לא מסכים לגבי הפרטיות. זה ממש לא פשוט כמו שאתה מציג את זה. כאן אני מסכים שאצל נשים זה יותר בעייתי אז מבין את הזהירות שלהן (לא את החד צדדיות). ההמלצה שלי לנשים היא כדלקמן: (1) לחפור בפרופיל ככל האפשר; (2) דיבורים, דיבורים, דיבורים.. לפני שנותנים פרטים.

זה בדרך כלל מרחיק את רוב הטרולים את הפחות רציניים או סתם כאלה שאין איתם אינטראקציה.
Anonymousz​(נשלט){זאב אלפא}
היה סיפור לפני כמה שנים על מורה בשם טל עוזר שנחשפה בתוכנית טלוויזיה שבה השתתפה כמלכת סאדו (רק שיחקה כמלכת סאדו, אפילו לא ידוע אם אכן היה בה את הצד הזה, התלמידים שלה זיהו אותה) - פוטרה, תבעה את בית-הספר, ולא קבלה שום פיצוי.

https://news.walla.co.il/item/2884562

אז זאת כבר סיבה טובה לא לחשוף את עצמך.

ממעבר על הפרופיל שלך אני באמת חושב שאתה אחלה גבר, אבל שוב כמו שאחרים כאן כבר ציינו, אתה עוד צעיר אז עוד אין לך למי לדפוק חשבון.
כמובן שבעולם אידיאלי אני תומך בך במאה אחוז, אבל אנחנו (עוד) לא שם (אופטימי שכמוני).
עבד משועבד{עבד}
לפני 6 שנים • 2 במאי 2018
עבד משועבד{עבד} • 2 במאי 2018
אין צורך למסור תמונה.
אפשר לדבר קצת ואז להפגש.
מי שלא באמת רוצה קשר ,יסרב להשקיע מספר דקות מזמנו בפגישה.
Sm Art{☆Sm}
לפני 6 שנים • 2 במאי 2018
Sm Art{☆Sm} • 2 במאי 2018
בדסמ' זה לא מקום של היכרויות ,זה מקום של להעניש .
בשביל להעניש ,לא צריך תמונה .